• Best Reviewed 2 keer jan 2021
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HW417 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Spiering 09-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

9,0
Hele mooie en handige waterkoker. Mooie vorm en de inhoud van het waterreservoir is heel duidelijk leesbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker HW417

Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

7,0
Waterkoker werkt goed. Snoerloos, draaibaar en water wordt goed heet.
Door materiaal is de koker aan de buitenkant ook heet. Maakt wel veel lawaai bij in werking gaan. Kan ook ingeschakeld worden als de deksel nog open staat.

Pluspunten

  • Mooie ketel
  • Kookt goed

Minpunten

  • Wordt heet aan buitenkant
  • Lawaai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Frank 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

9,0
Met deze watrekoker krijg je de vertrouwde Inventum kwaliteit voor een concurerende prijs. De gebruiksaanwijzing is in het Nederlands en beschrijft duidelijk de functionaliteit.

Pluspunten

  • Mooi
  • Niet duur
  • Lange garantie
  • Werkt perfect
  • Vretrouwde functionaliteit

Minpunten

  • Minder plastic gebruiken voor verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**7@g**l.com 07-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vernieuwing bij Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

9,0
mijn motivatie (ontwerp eens wat spetterends kleurrijk modieus laat het een eyecatcher zijn) de naam van goede prijs/kwaliteit hebben jullie al. SUCCES.

Pluspunten

  • ouderwetse kwaliteit
  • degelijke uitstraling

Minpunten

  • ouderwets elk bedrijf heeft dit zelfde
  • voor een éénpersoons huishouding te groot

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

C van Alten 03-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk, prijs kwaliteit is zeer goed

Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

10,0
gebruiksvriendelijk zelfs voor mijn moeder van 93 jaar, prijs-kwaliteit is zeer goed en staat te schitteren op het aanrecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lizette kuipers 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

10,0
deze waterkoker heeft een zeer mooi uiterlijk en heeft zeer snel het water gekookt een aanwinst in de keuken

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • snelheid water koken
  • niet zwaar
  • grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**s@h**l.com 10-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met aankoop.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

9,0
Zeer mooi design hij werkt goed en snel ben zeer tevreden. Ben blij met de roestvrij stalen kleur.

Pluspunten

  • kleur
  • verlichting aan
  • en snel

Reageer

g**3@g**l.com 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goed apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

10,0
Een prijswaardig apparaat, zeker óók door de 360° wendbaarheid. Komt snel op temperatuur. Maakt weinig geluid. Kortom...Een SUPER aankoop voor niet te veel geld.

Pluspunten

  • 360° draaibaar
  • Weinig geluid en snel klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.hermans 08-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima waterkoker . Geluid valt reuze mee.ben er erg blij mee

Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

8,0
Prima waterkoker. Voldoet goed en het geluid valt reuze mee. Hoeveelheid water is meer dan voldoende en vrij snel aan de kook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Durske 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sieraad op mijn aanrecht

Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

10,0
Titel: Sieraad op mijn aanrecht
Cijfer: 10

Een sieraad op mijn aanrecht waarmee je ook nog water kan koken. Mijn vorige was van wit kunststof en die zette ik na gebruik altijd in een kastje, omdat ik hem niet mooi vond. Hopelijk kan ik met deze waterkoker nog jaren vooruit

Pluspunten

  • Mooi
  • Duurzaam materiaal, dat ook mooi blijft
  • Goed schoon te maken
  • Verwarmingselement weggewerkt

Minpunten

  • Hopelijk is kunststof Aan/ uitknop njet kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Twijnstra 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum waterkoker HW417

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

8,0
Inventum waterkoker HW417 maakt vrijwel geen geluid. Hij is mooi en strak van ontwerp. Is zwart en grijs van kleur.

Pluspunten

  • Vrijwel geen geluid
  • Handig voor veel water

Minpunten

  • Moet opletten wanneer het klaar is met koken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Debby 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een top waterkoker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

10,0
Een 5 sterren waterkoker! Strak design en je water is snel warm door z'n hoge vermogen. Het water blijft lang warm in de kan, ideaal nu tijdens het thuiswerken. Het snoer is lang wat de waterkoker handig maakt in het gebruik. Al met al dus een zeer goede waterkoker.

Pluspunten

  • Strak design
  • Makkelijk snoer
  • Snel warm

Minpunten

  • Niets!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nina 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie design waterkoker past in ieders keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

9,0
Mooie design waterkoker, prijs-kwaliteit is super . Verder ook nog het Inventum service : omruilservice en 2 jaar inventum garantie

Pluspunten

  • mooie design
  • prijs-kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HW417 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

10,0
Een moderne en strak uitziende waterkoker die op elk aanrechtblad tot zijn recht komt. Ook voldoet de waterkoker aan alle eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waterkoker inventum HW417 31-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waterkoker inventum HW417

Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

10,0
Een prima waterkoker voor een redelijke prijs. Je kunt de hoeveelheid water afmeten. Het water is snel warm. Mooie uitstraling. Met handige antikalk aangever.

Pluspunten

  • water zelf af te meten
  • snel warm
  • antikalk aangever
  • snoerloos
  • 360 graden draaibaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Netty 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design, geluidsstelsel en snel gekookt water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

10,0
In deze prijsklasse komt wat mij betreft de waterkoker het beste uit de bus. Water kookt snel, maakt weinig kabaal en dat is in een open keuken ideaal.
Ik vind hem er ook erg mooie uitzien en het uitneembare kalkfilter is helemaal fijn, evenals de gesloten bodem met ingebouwd warmte element.
Een topper

Pluspunten

  • Prijs/ kwaliteit
  • Design
  • Stil
  • Water kookt supersnel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga Bogers 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling en inhoud oké. Zeker voor mijn vakantiewoning waar ik deze voor heb gekocht.
Makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geurt 03-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en mooi product, een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

8,0
Goed en mooi product, een aanrader.
Fijn in onderhoud,zou niet anders willen gebruiken.
We gebruiken de waterkoker dagelijks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Vromans 14-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

WaterkokerHW417

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

10,0
Vlug met het water koken
Veilig
Fijn in onderhoud
zijn zeer tevreden
Aan de buitenkant zeer solide
een fraai gezicht in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelia 17-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vorm

Geschreven voor: Inventum HW417 zwart

Algemene score

9,0
Is makkelijk te hanteren, licht in gewicht, een grote inhoud en ziet er mooi uit! Heeft ook een anti-kalkfilter, erg gemakkelijk. Voldoet aan onze verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews