Russell Hobbs Legacy - Reviews

8,9 Lees 14 reviews
Best Reviewed jul 2016 Russell Hobbs Legacy
Best Reviewed juli 2016
Specificaties
Inhoud
1,7 liter
Vermogen
2400 watt
Waterniveau indicator
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tineke 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie waterkoker

Algemene score

9,0
Deze waterkoker ziet er echt mooi uit!
Het water is snel heet, ook handig dat je de hoeveelheid water voor een, twee of drie kopjes kan aflezen aan de hand van de rode schaalindeling aan de binnenkant. Het geluid van de waterkoker is niet veel meer of minder dan mijn oude waterkoker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Hetty 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

Handige en mooie waterkoker

Algemene score

9,7
Prachtig design! Handig in gebruik en mogelijkheid voor 1-2-3 kopjes heet water. Is dus ook handig voor het zetten van bv. 2 kopjes thee. Tevens energiezuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fam de Boer 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Een erg mooie en opvallende verschijning voor in huis.

Algemene score

8,3
Wij bezitten de Russell Hobbs Legacy in de kleur Rood en we zijn erg blij met deze aankoop. Niet omdat deze binnen no-time 1,2 of 3 koppen thee zet, maar ook omdat deze mooie waterkoker een opvallende verschijning is in onze keuken. Echt een aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Bart 15-06-2016 Product paar weken in bezit

Mooi design, fijne werking

Algemene score

9,3
De waterkoker hebben wij in de eerste instantie gekocht om zijn mooie design. Over de functionaliteit is daarnaast zeer goed nagedacht, met het extra grote handvat om de waterkoker heen. De indicatie in de waterkoker geeft zeer handig aan, hoeveel water er nodig is voor het aantal kopjes heet water. Al met al dus een mooie waterkoker die nog goed werkt ook. Wij zijn dik tevreden en raden het product zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Diarto 15-06-2016 Product paar weken in bezit

Mooi ontwerp!

Algemene score

8,7
Mooi ontwerp, mooie diepe kleur ook! Ik moest zelf wennen aan het handvat, het ziet er in eerste oogopslag nogal vreemd uit, maar schenkt heerlijk.
Verder is het een prettige waterkoker. Ik vind wel het geluidsniveau te hoog voor een waterkoker uit dit duurdere segment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Jolanda Brouwer 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Russell Hobbs Waterkoker

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe waterkoker, de grote vulopening bij de tuit, 1, 2 of 3 mokken thee in een mum van tijd klaar en blijft lang warm. Energiezuinig en een blikvanger voor in de keuken, zeer tevreden met mijn aankoop! (het was liefde op het eerste gezicht door de vorm en de kleur en telkens als ik mijn keuken in loop ben ik zeer blij met deze aankoop).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Anita Hestens 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

Omdat ik de waterkoker nog maar kort in huis heb, kan ik niets zeggen over de duurzaamheid. De waterkoker heeft een mooi design en opvallend rode kleur. Daar ben ik voor gevallen.

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en makkelijk in gebruik omdat ik eerder ook zo'n soort waterkoker heb gehad. Deze kleur is anders en staat heel apart in mijn keuken. Verder is hij heel praktisch. De deksel gaat er makkelijk vanaf om te vullen. Je hoort een klik als het water kookt. Ik hoop dat deze duurzamer is dan de vorige die nog geen 3 jaar mee ging.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Bart 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, prima kwaliteit

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, prima kwaliteit. Staat mooi op het aanrecht en functioneerd uitstekend. Zorgt voor snel en veilig kokend water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wds1 25-05-2016 Product paar dagen in bezit

Russel Hobbs Waterkoker

Algemene score

9,0
Het design viel gelijk op. Een blits ding. Mooi robuust handvat. Hij kookt als een malle. Het water lijkt zelfs beter te smaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hengelo 24-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie waterkoker

Algemene score

8,5
Een mooie aanwinst voor onze keuken. Ziet echt prachtig uit. Hoelang gaat die mee, weten we niet, maar het ziet wel degelijk uit.

Handige handvat, je kan op verschillende manieren vasthouden en inschenken. De kleur rood vinden we geweldig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
W Bossenbroek 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

Uniek waterkoker

Algemene score

8,7
Geweldig! De kleur past mooi bij Boerenbont servies. Vorm van waterkoker is apart. Gemakkelijk van binnen in hoeveel kopjes water kan ik het gebruiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
A van der Kooi 20-05-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie en goede waterkoker

Algemene score

8,0
Is door zijn kleur en vormgeving een opvallende verschijning in de keuken. Heeft een mooi design waardoor je hem ook gerust op je aanrecht kan laten staan.

Maar belangrijker natuurlijk is of hij zijn werk ook goed doet. Heb hem nu een paar dagen maar tot nu toe kookt hij het water snel en heeft hij hierbij ook niet teveel lawaai. En ook handig is de ronde plaat waar je hem op plaatst, hierdoor kun je hem in elke positie kunt terugplaatsen.

Over de duurzaamheid valt nu nog weinig te zeggen, maar bevalt tot nu toe zeer goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Noëlle 20-05-2016 Product paar weken in bezit

Hele mooie waterkoker

Algemene score

9,7
Hele mooie waterkoker! De kleur is in het echt nog mooier!! Een heel mooi design. Heb ' m voor men moeder gekocht maar wil er zelf nu ook een aanschaffen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend