Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Bosch TWK7801 rvs op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arjandoe 03-09-2020

Aanrader!

Geschreven voor: Bosch TWK7801 rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi design, kookt snel en redelijk stil, absoluut een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Yvon 04-02-2020

Mooie waterkoker

Geschreven voor: Bosch TWK7801 rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Waterkoker ziet er strak en modern uit. Kleur is mooi midden grijs zilver. Gebruik deksel is goed en handig. Deksel blijft direct open staan na indrukken knop. Geluid is aanwezig maar niet storend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RIPkettle 16-01-2020

Schakelaar

Geschreven voor: Bosch TWK7801 rvs

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb deze waterkoker iets meer dan 2 jaar in huis. De schakelaar blijft niet meer in de 'aan' stand. Ben benieuwd of hij te repareren is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Alex 19-07-2019

Lekker snelle waterkoker

Geschreven voor: Bosch TWK7801 rvs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk in gebruik en water is lekker snel aan de kook.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

loes1959 15-12-2017

niet zo praktisch

Geschreven voor: Bosch TWK7801 rvs

Algemene score

4,0
Wat direct opvalt is dat de waterniveauaanduiding onder het handvat zit en deze niet goed is af te lezen. Alleen door vol licht erop te schijnen is het waterniveau enigszins af te lezen. Verder nog geen mening over dit artikel want is net gekocht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Janneke56 20-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi maar lawaaierig.

Geschreven voor: Bosch TWK7801 rvs

Algemene score

6,0
Mooi vormgegeven. Maakt wel helaas veel herrie plus buitenkant wordt loeiheet. Zeker voor een. Bosch had ik beter verwacht.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

frank 10-12-2016

Mooie waterkoker

Geschreven voor: Bosch TWK7801 rvs

Algemene score

8,0
onze vorige waterkoker was defect geraakt binnen de garantie en we konden van Blokker meteen een nieuwe uitzoeken. We hebben gekozen voor dit Bosch model vanwege z'n model en lekker in de hand ligt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frans 13-10-2016

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Bosch TWK7801 rvs

Algemene score

10,0
Je moet het wel in de vingers hebben om het klakfilter er uit en er in te zetten.
Elke week met snelontkalker (koude toestand, van een bepaald merk) houd de waterkoker perfect in conditie.
Geen probleem dat de waterkoker heet wordt aan de buitenkant.
Geluid? Het is even wennen.
En vullen met een maatkan betekent geen verspilling van water.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bakca 10-11-2015

Wat een herrie!

Geschreven voor: Bosch TWK7801 rvs

Algemene score

2,0
Deze waterkoker doet wat elke waterkoker doet; water koken. Alleen........ wat een kabaal maakt hij. Je kunt geen normaal gesprek voeren wanneer hij aanstaat. Zou hem om die reden nooit meer aanschaffen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer