Russell Hobbs Buckingham zwart

Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Buckingham zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lassy75 12-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Deze waterkoker is snel en stil. Het niveau is door de twee ruitjes goed zichtbaar. Met de blauwe verlichting ziet hij er ook nog eens goed uit. Nadeel is wel dat er geen waarschuwingssignaal afgaat als hij klaar is met koken. Ook brak er een stukje plastic af toen ik de stroomkabel in de uitsparing in de houder wilde klikken. Het snoer is aan de korte kant. Verder voelt de koker degelijk aan. Houd er wel rekening mee dat hij niet is geïsoleerd, de buitenkant wordt dus heet!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M. 31-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel kokende waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

8,0
Goed product, water kookt snel en het licht is heel mooi. De aan knop is echter iets kwetsbaarder evenals de deksel die heel snel openklapt.

Pluspunten

  • Kookst snel
  • Redelijk stil ivm andere waterkokers

Minpunten

  • Aan knop is kwetsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Linda 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

8,0
De waterkoker ziet er stijlvol uit op het aanrecht. De blauw oplichtende onderkant was voor mij geen noodzaak, maar ik vind t uiteindelijk toch wel mooi. Verder voelt hij goed degelijk aan, belangrijk de vorige van kunststof is gaan scheuren bij het ‘raampje’. Verder doet hij het naar wens. De hoeveelheid water is nauwkeurig af te passen, kookt vlot en zonder al teveel lawaai.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Degelijkheid
  • Geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Water kookt snel, lekker stil, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

8,0
Heb hem gekocht omdat ik de waterkoker bij mijn buren heb gezien en hij erg goed bevalt. Blij met mijn aankoop

Pluspunten

  • Stil
  • Veel water

Minpunten

  • Buitenkant word heet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.H.T. 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

The best kettle I've ever had

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

10,0
Very good built quality, very quiet and quick! The blue lighting on the bottom is a really nice touch to the product.

Pluspunten

  • quick
  • quiet

Minpunten

  • warm body

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, kookt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

10,0
Het is een mooi ontworpen product, het staat netjes op het aanrecht :-)
Verder is de werking ook goed, water is lekker snel klaar.

Top ding

Pluspunten

  • Hoog vermogen dus water snel klaar
  • Mooi RVS design

Minpunten

  • RVS design laat wel snel vingers achter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

io 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Zeer stille en snelle waterkoker. Een enorme rust vergeleken met de vorige waterkoker. Design is eveneens mooi, enige aandachtspunt is dat de buitenkant ook heet wordt.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel

Minpunten

  • Buitenkant wordt heet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hamza 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Goede waterkoker. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Veel minder geluid dan andere waterkokers. Kookt snel.

Pluspunten

  • Stil
  • Kookt snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hugo 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker, mooi design en snel kokend water

Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

10,0
Was op zoek naar een waterkoker. Deze moest o.a. aan de volgende voorwaarden voldoen (in willekeurige volgorde), mooi design (staat elke dag in het zicht op het aanrecht), snel kokend water, minimaal 1,5 lt en het liefst zo weinig mogelijk lawaai. Gezocht op internet en kwam bij deze uit. Ook omdat deze door Kieskeurig als " best reviewed" naar voren kwam. Bijkomend voordeel, je blijft tenslotte een Nederlander, de cashback actie van 10,00 euro en1 jaar extra garantie als je dit product registreert op de site van RH. Kan me overigens niet voorstellen wat er stuk kan gaan aan een waterkoker (of je moet deze laten vallen, zoals wij met de vorige deden). Wij hebben deze nu ruim een week en hij voldoet aan al onze verwachtingen; mooi design, snel kokend water en "stil" . Overigens, maar dat slaat waarschijnlijk nergens op, ik ben persoonlijk (en de kinderen ook) gecharmeerd van het blauw led licht !

Pluspunten

  • snel kokend water
  • ruime inhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Farchurch 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille waterkoker (echt stil)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Wil je een stille waterkoker, maar dan ook echt stil, dan raad ik de waterkoker van Russel Hobbs aan, type 20460-56 aan. Een aankoop die zijn beloftes nakomt.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LIchtgewicht en mooi stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Mooie lichte waterkoker die opvallend stil is. Mede door de blauwe verlichting een welkome aanvulling op het aanrecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prima 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vormgeving en leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

8,0
mooie vormgeving en fijn grote inhoud, leuk geprijsd en fijn dat er ook nog een cashbackactie is wat ook meehelpt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S Donker 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stille waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

10,0
De waterkoker is mooi en heeft een fijn formaat. Het water is erg snel gekookt en dat zonder al te veel geluid. Deze waterkoker is veel stiller dan alle andere! Dit is dan ook de reden van het aanschaffen, we zijn er erg content en blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Minpunten

  • RVS laat vinger afdrukken zien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evelien 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil degelijke waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

8,0
gekocht als vervanging. lekker stille waterkoker. simpele vormgeving, maar prima vormgeving. Door de 3000watt vermogen fijne korte kooktijd.

Pluspunten

  • stil
  • licht in gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabine 21-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Goede prijs, kookt snel, wordt niet te warm aan de buitenkant, degelijk, geruisloos, mooie vormgeving.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere stille waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Het ging om het gebruiksgeluid van de koker... Deze is lekker stil. Tevens kan er lekker veel water in.. Je bent dus in 1 keer klaar met water koken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pauwels 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel en mooie waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

7,0
Grote inhoud 1,7l , gemaakt uit RVS dit is duurzamer dan kunststof.
Mooi uiterlijk en een goede Prijs / kwaliteit.

Pluspunten

  • RVS
  • kookt snel

Minpunten

  • Wordt zeer warm aan de buitenkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephan 14-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille waterkoker, snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteitverhouding is perfect. Mooi design met een grappige blauwe lamp.
Lekt niet tijdens het inschenken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 13-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede en snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Mijn eerste is na bijna 6 jaar overleden, de deksel sluit niet meer. Enige minpunt was roestvorming op de oude waterkoker. Ver een super snelle waterkoker en hier ligt de winst kwa energieverbruik.

Pluspunten

  • Snel kokend water
  • Inhoud ruim voldoende

Minpunten

  • Buitenkant wordt warm
  • Uitkijken met kinderhandjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank J 13-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot volume, stil vergeleken met onze vorige waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Groot volume, stil vergeleken met onze vorige waterkoker, zowel links als rechtshandig te gebruiken, snel vanwege hoog vermogen, Volume venster zowel links als rechts aanwezig en goed leesbaar qua water niveau.

Pluspunten

  • Stil
  • Groot volume

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews