Russell Hobbs Buckingham zwart

Best Reviewed apr 2020 Russell Hobbs Buckingham zwart
Best Reviewed - april 2020
Specificaties
Vermogen
3000 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Materiaal behuizing
rvs
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Buckingham zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W. Zirkzee 20-11-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,7
Waterkoker met display, digitaal te bedienen dus, iets waar je wel even aan moet wennen, want eigenlijk vind ik een eenvoudige aan/uit knop op een waterkoker voldoende, dit is niet het type apparaat wat vraagt om toeters en bellen (maar dit is mijn mening). Op zich een fijne waterkoker, met een mooie, moderne vormgeving. Niets aan toe te voegen, zou je zeggen? Maar helaas, wat duurzaamheid betreft gooit deze waterkoker geen hoge ogen. Na precies een halfjaar maakte de waterkoker kortsluiting (contact van waterkoker knetterde op contact van plateau) en was het over en uit.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Lassy75 12-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Deze waterkoker is snel en stil. Het niveau is door de twee ruitjes goed zichtbaar. Met de blauwe verlichting ziet hij er ook nog eens goed uit. Nadeel is wel dat er geen waarschuwingssignaal afgaat als hij klaar is met koken. Ook brak er een stukje plastic af toen ik de stroomkabel in de uitsparing in de houder wilde klikken. Het snoer is aan de korte kant. Verder voelt de koker degelijk aan. Houd er wel rekening mee dat hij niet is geïsoleerd, de buitenkant wordt dus heet!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hallootjes 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

10,0
Top ding. Kookt snel en stil water op verschillende temperaturen. Ik ben er erg blij mee!
Het bedieningspaneel had qua design wat strakker gemogen, maar ik ben zeer tevreden met de werking van dit product.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel

Minpunten

  • Bedieningspaneel had ietsje strakker gemogen
  • Niks

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Virgil 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en heerlijk stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Top waterkoker, snel still en hij ziet er ook nog goed uit!
Buitenkant wordt heet, dat wist ik. Stoort niet maar is wel een feit dat is bij veel andere waterkokers ook, weegt niet op tegen de pluspunten

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Ziet er goed uit!

Minpunten

  • Buitenkant wordt warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

8,0
Is erg stil ziet er goed uit makkelijk in gebruik venster voor waterhoeveelheid heeft een vermogen van 3000 wat en is daardoor zeer snel

Pluspunten

  • zeer stil
  • hoog vermogen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een rust, zeker een aanrader!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

10,0
Deze waterkoker had ik veel eerder moeten kopen. Super stil; ik kan gewoon tv blijven kijken zonder het volume harder te moeten zetten. Het water is snel gekookt, in de waterkoker zit een maatstaf voor 1/2/3 kopjes. Weet niet of ik dat echt een meerwaarde vind, maar oke. Verder vind ik het design mooi, blauw licht gaat aan alsjeblieft water kookt.

Kortom: een aanrader!!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meryem 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Minimaal geluid

Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Werkt precies zoals verwacht, heel weinig geluid. Mooi ontwerp en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Water kookt echt snel.

Pluspunten

  • Geluid
  • Tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AMB 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar stille waterkoker en was via wat online zoeken bij deze optie uitgekomen.
Prima waterkoker en hij doet wat wordt beloofd

Pluspunten

  • Stil
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TW 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig stille en snelle waterkoker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

10,0
Enorm stille waterkoker, echt een verademing ten opzichte van de vorige. Kookt het water snel, en het blauwe licht dat verschijnt als de waterkoker bezig is geeft het nog een grappig effect ook. Top aankoop!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Uiterlijk (blauw licht!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Lohuis 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Wij gebruiken onze waterkoker zeer frequent en dit is een van de beste waterkokers die ik tot nu toe heb gehad, mede omdat deze het water zeer snel kookt en hierbij heel stil is. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, de ketel is makkelijk schoon te maken en het design is mooi en functioneel. De ketel wordt wel heel heet aan de buitenkant, maar dat is voor mij geen bezwaar.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Kookt snel
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Wordt zeer heet aan buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wout 19-04-2020
  • Product gekocht

Mooie koffiezetter adventure brushed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Hij werkt perfect, vooral qua prijsvergelijking is het een zeer goede koffiemachine, ook oogt de machine zeer mooi bij onze bij behorende keuken, een goede en mooie machine voor weinig geld!

Pluspunten

  • Hij oogt zeer mooi
  • Koffie blijft super lang warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ralf 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille waterkoker, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

8,0
De Russell Hobbss Buckingham hebben we gekocht nadat onze Philips waterkoker op was (na 10 jaar). We hebben gekozen voor deze Buckingham doordat deze weinig geluid maakt. De eerste 15 seconden maakt hij een redelijk hard sissend geluid, maar het kook proces (wat ontzettend snel gaat!) is echt superstil te noemen. Zeker t.o.v. de philips die we gewend waren.
Enig minpuntje wat ik jammer vind is dat er geen vlakke bodem in zit. Dat zou qua hygiene wel beter zijn. Maar tot nu toe dik tevreden. Prijs/kwaliteit prima!

Pluspunten

  • stil tov andere waterkokers
  • mooi design

Minpunten

  • geen vlakke bodem
  • plastic 1,2,3, kopjes plateau in reservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Innovative water kettle

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Very quiet and very quick in boiling water. Also good looking and easy handling. Cleaning is probally a little less efficient provind the struture on the bottom to reduce the noise.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WH Hsu 13-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good looks and good price

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Good design and the product price very competitive. Boiled water very fast, easy control. First time use this brand but very impressive.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mart Jansen 09-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze waterkoker gekozen omdat deze volgens de reviews weinig geluid maakte tijdens het koken. En inderdaad de koker geeft veel minder geluid en is daardoor veel minder storend in onze keuken. Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • geluid
  • kijkvenster

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RB 08-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

8,0
De waterkoker Buckingham van Russell Hobbs, is een relatief stille en ook snelle waterkoker.
De duurzaamheid is na ongeveer een week gebruik nog niet te beoordelen.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.Boorsma 13-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Miskoop na 1 jaar defect

Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

2,0
In gebruik stil en snel. Na paar maanden ontstaan roestvlekken bij tuit en deksel. Na precies 1 jaar defect.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Russell Hobbs 14-02-2020

Beste G. Boorsma,

Wat vervelend om te horen dat het product defect is geraakt. Wil de waterkoker niet meer aangaan nu? Neem hiervoor graag contact op met ons service center. Zij helpen je heel graag verder. Je kunt hen mailen naar service@eu.russellhobbs.com

Met vriendelijke groet,
Team Russell Hobbs

Reageer

heleen 03-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

russel hobbs waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Buckingham zwart

Algemene score

4,0
In eerste instantie ene fijne waterkoker, ziet er goed uit, prima in gebruik. Helaas is hij nog geen 3 maanden oud en lekt aan de onderkant.

Pluspunten

  • uiterlijk

Minpunten

  • duurzaamheid

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Russell Hobbs 04-10-2018

Beste Heleen, wat vervelend om te horen. Dat hoort uiteraard niet te gebeuren. Je kunt hiervoor contact opnemen met de retailer waar je dit product gekocht hebt. Zou zouden je een nieuwe waterkoker moeten kunnen verschaffen. Indien je er niet uitkomt, mag je altijd met ons service center contact opnemen via service@eu.russellhobbs.com.

Reageer