Miele WWF120

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Miele WWF120 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maartje Zomer 01-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

10,0
Deze Miele wasmachine is echt geweldig. Hij was mijn kleren superschoon en het komt er ook zo lekker ruikend uit. Ik kreeg een speciale caps bij speciaal voor deze Miele wasmachine Dit werkt echt perfect. De zoemer op de wasmachine vind ik wel een beetje irritant maar die kan je uitzetten bij instellingen in het menu. Verder zitten er heel veel programma's op voor verschillende soorten kleding en ook om een korte was te draaien. Ook het toerental is aanpasbaar en je kleding komt er bij de kreukherstellende programma goed uit.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Weinig kreukels
  • Weinig geluid
  • Wast schoon en ruikt heerlijk

Minpunten

  • De zoemer maar kan je uitzetten bleek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soraya 28-10-2019
  • Product gekocht

Miele WWF120WCS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

10,0
De wasmachine ziet er mooi uit
Heb voor deze gekozen omdat hij veel raakvlakken heeft met mijn vorige miele
1600 toeren en veel keuzes in wasprogramma,s
De trommel is mooi groot 8kg dat was bij de vorige maar 5kg
Mijn 19 jarige miele was toe aan vervanging van de rubbers daarom gekozen voor deze
Nu mooie aanbieding en ook nog eens 100 euro cashback hopelijk gaat deze weer net zo lang mee

Pluspunten

  • 1600 toeren
  • 8 kg inhoud
  • Energie zuinig

Reageer

Miele levert weer een Top product 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige 1600 toeren Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

10,0
Eergisteren was mijn Miele wasmachine van 19 jaar geleden overleden :) en vandaag is de nieuwe Miele WWF 120WCS machine gebracht en aangesloten. Wat een verademing is deze machine, buiten de 1600 toeren past er ook 8 kg was in. Daarnaast is hij ook erg stil tijdens het centrifugeren. Heel makkelijk te bedienen met een taal die je zelf wilt instellen naar landkeuze. Miele bedankt, we zijn er weer heel erg blij mee!

Pluspunten

  • 1600 toeren
  • 8 kg was
  • Stil tijdens gebruik
  • Makkelijk te bedienen
  • Ziet er strak uit

Minpunten

  • duurder in aanschaf waarde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weijs 12-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stille wasmachine met een mooi minimalistisch design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

9,0
Deze machine doet nu al een paar weekjes zijn werk, naar tevredenheid. De trommel is ruim genoeg voor het wassen van mijn (eenpersoons) dekbedden. Het is fijn dat de bediening grotendeels via een digitale display gaat. Het is even wennen dat deze machine zo geruisloos is, ik heb al een paar keer na het aanzetten gecheckt of hij wel echt was begonnen. Ook dat klappende geluid van het water pakken wat mijn vorige machine deed zal ik niet missen. De wascapsules zijn niet aan mij besteed. Ik probeer mijn plastic afval juist te verminderen. Mogelijk heb ik eroverheen gelezen, maar ik heb nog niet kunnen vinden hoe ik het "einde programma" piepje uit zou kunnen zetten.

Pluspunten

  • Ruime trommel inhoud
  • Simpel instelbaar

Minpunten

  • Wascapsules
  • Einde wascyclus piepje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bobby-Lou 25-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Miele, kampioen in grote en kleine wasjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

9,0
Superblij met deze nieuwe Miele. Onze vorige heeft er 19 jaar over gedaan tot deze er mee ophield. Tussendoor een Samsung, maar na vier jaar hebben we m de deur uitgezet omdat er elke keer wel weer wat kapot ging aan de motor. Ik hoor mijn moeder nog zeggen "koop een Miele, is misschien wat duurder maar die gaan veel langer mee'. Nou ik hoop dat deze heel lang mee mag gaan. Mijn was heerlijk wit, komt er fris met een heerlijke geur uit. Met behoorlijk wat wassen te draaien nooit last van het geluid. Deze is echt supersnel. De programma's middels een draaiknop makkelijk in te stellen. Het display eenvoudig aan te passen. Alles spreekt eigenlijk voor zich. Sommige programma's duren wat langer maar de was is schoon en ruikt heerlijk.

Pluspunten

  • geruisloos
  • makkelijke bediening
  • degelijke materialen, geen plastic

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dolf 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Perfecte Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

8,0
De machine ziet er degelijk en kwalitatief goed uit. En dat gevoel blijft als je hem in gebruik neemt alles voelt gewoon goed aan. Het is een gebruiksvriendelijke machine. De functies zijn duidelijk en prettig dat er ook nog gewoon een draaiknop op zit. Dus niet alles is digitaal. De wasprogramma's werken volgens verwachting. De toegang is prima door de grote deur. En de binnenkant van de trommel is ook van een wat moderner materiaal waardoor je was minder slijt.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne793 17-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super mooie en fijne machine

Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

9,0
Ik mag deze machine testen en heb hem nu net in huis. Gelijk geprobeerd natuurlijk. Allereerst het design is erg mooi. Lekker simpel en overzichtelijk maar wel strak en duidelijk. De mogelijkheden zijn enorm. Vele keuzes in verschillende programma's. Outdoor, impregneren, sportkleding behoort allemaal tot de mogelijkheden. De machine heeft een mooie ruime trommel waardoor ik nu 1 was kan draaien in plaats van normaliter twee. Ook centrugeren is een feest. Het komt er bijna droog uit. Of de trommel nu vol zit of niet hij doet het zonder moeite. Ook hoor je de machine bijna niet, het is een mooie stille machine. Het enige wat ik nog mis is naast het 20 minuten programma een kort programma van bv 40 minuten. Mogelijk zit deze er wel op maar heb ik deze nog niet ontdekt. De caps die in de machine kunnen heb ik nog niet geprobeerd dus dit moet ik nog ervaren. Al met al een prachtige machine met ene goed was resultaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Droog
  • Ruime machine
  • Design
  • 20 minuten programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Efenco 17-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

9,0
De Miele WWF 120 WCS is een verademing ten opzichte van mijn vorige wasmachine. Grote verschillen zijn het enorme laadvermogen, waardoor ik minder wassen moet draaien per week, en het geluid. Hij is veel stiller dan mijn vorige wasmachine. Hij ziet er strak uit en heeft geen gaatjestrommel waar haakjes kunnen vastkomen te zitten. Hij heeft een aantal standaard wasprogramma’s, die dan weer handmatig kunnen worden aangepast. Zo kan de temperatuur en het aantal toeren van het centrifugeren makkelijk worden aangepast door druktoetsen. Hij heeft een duidelijk display. Vooral weergave van resttijd is ideaal. Hij heeft een 20 minuten wasprogramma, wat ideaal is om nog snel even dat wasje te doen of voor de was die enkel even een opfrisbeurt nodig heeft. Centrifugeren van katoen gaat tot 1600 toeren, waardoor de was er bijna droog uitkomt. Waardoor de was veel korter in de droger moet of aan de waslijn. Miele heeft wascaps die men kan gebruiken, maar die heb ik zelf nog niet geprobeerd. Kortom mooie wasmachine.

Pluspunten

  • gemak
  • kort programma
  • geluid
  • display

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SanLe 14-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Prima apparaat

Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

9,0
Het is een prima apparaat. Erg zuinig met zowel stroom als water. Ook is het een goed apparaat met 1600 toeren centrifugeren en dan toch met weinig kreukels de was er uit laten komen. En goed droog. Helemaal droog kan natuurlijk niet maar zeker wel goed droog. Ook de mogelijkheden die het apparaat bied in programma's is erg veel. De te gebruiken caps is dan wel een leuke uitvinding maar ik denk niet dat we die veel zullen gebruiken. Al met al een prima apparaat welke ik toch zeker aanraad.

Pluspunten

  • Erg stil
  • bijna kreukvrij

Minpunten

  • langdurig klaar piepje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 06-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Miele WWF120

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekocht omdat ik een heel kwalitatief apparaat zocht en omdat ik verder geen bijzondere snufjes nodig heb. Ik wil gewoon schone was en dat verzorgt deze machine perfect. Mijn was komt er echt veel schoner uit dan bij mijn oude bosch wasmachine. Daarnaast is het echt een degelijke machine, alle onderdelen zijn stevig en duurzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer