AEG L7TB73E

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
78 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L7TB73E op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekt veel water uit bovenklep en onder uit apparaat

Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

1,0
Dit is mijn derde nieuwe bovenlader van AEG. Vanaf 16-2-2018.
Ook deze lekt uit bovenklep en van onder veel water.
Geen aanrader meer AEG was altijd trouwe klant. Nu zijn ze mij kwijt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Goed
Slecht
Renp 14-05-2018

Hoi,

Ik vroeg mij af of de was door de 1300 toerener redelijk droog uitkomt en wat is uw ervaring met de stoomfunctie? U schrijft dat hij water lekt, is dat als je de deksel opendoet of omdat hij lek is?

Reageer

Gerrit Hubbers 11-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Smalle machine grote inhoud van 7 kg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

10,0
De machine is wel heel erg stil met wassen,was komt er bij 1300 behoorlijk droog uit.
Bij centrifugeren uiteraard wat meer geluid maar geen noemenswaardige trillingen dus een tevreden man.Overhemden komen er strak uit.

Pluspunten

  • Weing geluid
  • Wast naar gewicht was.
  • Neemt weinig ruimte in.

Minpunten

  • Geen inkijk tijdens wassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sylvia 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk en simpel in gebruik

Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

8,0
IK HEB AL JAREN AEG EN HET BEVALT PRIMA! Machine gaat echt langer mee en laat je niet in de steek. Goede service en advies van AEG

Pluspunten

  • Bijna geluidlois
  • Veel wasprogramma’s die makkelijk zijn in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wast goed, spoelt wasmiddel goed uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

9,0
Prima machine. Heb hem een maand en heb dus nog niet alle programma's kunnen uitproberen.
De machine wast goed en voor mijn huid belangrijk: spoelt resten wasmiddel goed uit. Na een paar wasbeurten ben ik overgestapt op vloeibaar wasmiddel. Eco waspoeder (Sodasan) wordt niet goed ingespoeld.

Pluspunten

  • wasprestatie uitstekend
  • resten wasmiddel goed uitgespoeld
  • veel mogelijkheden
  • overzichtelijke bediening

Minpunten

  • minder geschikt voor waspoeder
  • wasduur is aan de lange kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. Twisker 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine bovenlader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

9,0
Bijzonder prettige machine, gemakkelijk in gebruik, duidelijk en overzichtelijk display.
Redelijk stil tijdens het centrifugeren.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk display
  • Compact
  • Ruime trommel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

George 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker compact

Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

8,0
Door te weinig ruimte in de keuken is dit de ideale oplossing, maar hebben in het merk AEG niet veel vertrouwen meer. Wat is het geval? In onze eerdere AEG moesten na 5 jaar nieuwe koolborstels. Toen in 2012 maar een dure koolborstelloze AEG gekocht die na 7 jaar al nieuwe lagers moest hebben, dus ook die maar weer afgedankt. Nu hebben we deze en houden ons hart vast hoelang deze het weer gaat uithouden in ons 2 persoonshuishouden. Het is toch van de gekke, dat ze in hun advertenties het allemaal hebben over hun topproduct maar in de praktijk dat heel anders uitpakt. Met 2x per week de was doen is dit toch belachelijk? "Miele er is geen betere" nou bij ons in de jaren 80 moesten we tot 2x toe de schokbrekers vernieuwen, dus ook dat viel tegen. Dus we gaan nu maar duimen van hoe lang deze AEG het gaat uithouden, maar 1 ding is zeker: als deze het ook maar weer 7 jaar uithoud dan gaan we maar naar het goedkoopste merk dat er bestaat, zodat je hem het gemakkelijkst gaat vervangen voor een ander.

Pluspunten

  • Ruimte besparend
  • Doet waar ie voor gemaakt is
  • Energiezuinig
  • Niet meer bukken
  • Geen koolborstels

Minpunten

  • Weinig vertrouwen in de levensduur
  • Bij centrifugeren behoorlijk lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Sjo 01-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Redelijke Wasmachine

Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

7,0
Het is een redelijke bovenlader wasmachine. Er zijn enkele minpunten. Volgens de beschrijving zou de trommel van deze wasmachine altijd met de opening boven stoppen. Dit is niet het geval. Alleen met een lege trommel gebeurt dit. Men kan bovendien het programma niet altijd onderbreken om bijvoorbeeld nog iets toe te voegen. Ik heb de indruk dat het niet de kwaliteit is van de vroeger lavamats

Pluspunten

  • Wast goed
  • Centrifugeert goed
  • Bij kleine wasjes stelt de machine zich zelf in
  • Waterfilter zit op een fijne hoogte

Minpunten

  • Trommel stop niet boven
  • Zeepbakje wordt niet leeg
  • Wasprogramma is niet altijd te onderbreken
  • Maakt lawaai bij centrifugeren
  • Bediening is ingewikkeld

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Riet en Pieter 23-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fluisterstil en energiezuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

10,0
Omdat wij weinig ruimte hebben en die ruimte ook nog grenst aan de woonkamer, zochten wij een toploader wasmachine, die niet teveel geluid maakt. Bijkomend voordeel is dat deze AEG L7TB73E ook nog energiezuinig is, A+++ - 10%. En wassen doet die als tierelier.

Pluspunten

  • Heeft weing ruimte nodig
  • Energie zuinig
  • Geluidsarm
  • Voldoende wasprogramma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wasmachine AEG L7TB73E 22-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

9,0
De wasmachine doet precies wat er van verwacht mag worden. Nou is dit type wasmachine niet vreemd voor ons, en daarom hebben we weer voor hetzelfde model gekozen. Inderdaad is deze weer een stukje stiller. in het begin gingen we steeds kijken of hij uit stond, maar nee hij was met zijn werk bezig. conclusie: goede machine en doet zijn werk uitstekend.

Pluspunten

  • geluid
  • gaat vanzelf uit
  • wast erg goed schoon

Minpunten

  • centrifugeren zou beter kunnen
  • stabiliseren niet makkelijk
  • stelmogelijkheden vermeerderen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

W.M. van Kleef 20-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prima wasresultaat

Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

8,0
De wasmachine geeft prima wasresultaten. De duur van het wasprogramma is wel vrij lang, maar bij geringe belading wordt na 15 minuten de duur herberekend.
De machine is heel makkelijk te bedienen met tiptoetsen.

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen
  • Bij geringe belading wordt wasduur herberekend
  • Veel verschillende programma`s

Minpunten

  • toeren per minuut had iets hoger gemogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Scheerman 19-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel programma's

Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

8,0
De bovenlader met veel programma's voldoet aan de verwachtingen.Neemt relatief zeer weinig ruimte in en bevalt ons heel goed.Het centrifugeren geeft wel wat lawaai.

Pluspunten

  • programma's en capaciteit
  • ruimtebeslag

Minpunten

  • lawaai bij centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 18-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nuttige en bruikbare voorgeprogrammeerde wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

9,0
Handige, kleine wasmachine dat perfect in een kleine ruimte past. Mooi vormgegeven en overzichtelijke wasprogramma's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

een moedige weduwnaar 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mijn onmisbare AEG wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

9,0
ik krijg nu, toevallig op de dag dat vijf jaar geleden, ik plotseling alleen kwam te staan, het verzoek om mijn nieuwe AEG wasmachine een beoordeling te geven: als langstlevende onhandige man in mijn kleine huishouden, en bovendien bejaard (85 jaar) heb ik ervaren, hoe onmisbaar deze voortreffelijke AEG bovenlader voor mij geworden is, mijn grote praktische en betrouwbare hulp!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • vormgeving
  • betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvon 18-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

9,0
gekozen ivm merk en service. vorige 16 jaar geworden, geen geluid, ecostanden en droogt en vele functies. gebruiksvriendelijk, je haalt je handen bij deze niet open, bijna alles is van rubber, ook kleine wasjes, erg prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paula 15-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne bovenlader met inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

8,0
Fijne bovenlader met inhoud maar die weinig ruimte inneemt. Bediening en mogelijkheden zijn prima. Ik mis niets!. Draait een goede schone was.

Pluspunten

  • stil
  • energieuzuiing
  • 7 liter

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mw Rademaker 12-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compact formaat wasmachine

Geschreven voor: AEG L7TB73E

Algemene score

8,0
Wasmachine past precies onder de trap, bovenlader. Stoomfunctie erg handig voor vesten en jurkjes. Moet nog uitvinden hoe de antikreukfunctie werkt, want overhemden komen er niet echt strijkvrij uit. Verder goed apparaat.

Pluspunten

  • Formaat
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen kookwasstand

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer