Bosch WVH28444NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WVH28444NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Niek 03-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De Beste Wasdroogcombie van bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

10,0
Ik heb Deze Was droogcobie een half jaar in Bezit en nog steeds tevreden en ik wil ook geen Andere wasmachine meer

Pluspunten

  • Een Super Machine
  • Deze Machine is Gewoon de Beste

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Will57 01-11-2019

Prima wasdroog/combinatie

Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

10,0
Stille machine die ook nog schoon wast. Top. Ik hoop dat deze machine net zo lang als mijn vorige Boschmachines (wasmachine 11 jaar, wasdroger 13 jaar) meegaan. (Die hebben een 2e leven bij iemand anders) Was bang dat het veel tijd zou kosten wassen en dan drogen (normaal deed ik dat tegelijk) maar dat valt reuze mee. Voor mij was dit de juiste keus [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marijke 05-09-2019

behulpzame, flexibele topper !

Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

10,0
Een erg fijne machine, of ik nu een klein wasje of een grote was draai. Heerlijk dat er zelf binnen de programma's nog keuzen kunnen worden gemaakt zoals een ander aantal omwentelingen van de centrifuge en een afwijkende temperatuur. Werkt zonder mopperen c.q. op een zeer rustig geluidsniveau! Het spreekt denk ik voor zich dat gebruiksgemak ook door de grote deur en daarmee eveneens de vulopening zo royaal zijn, temeer 180 graden draait het prettig werken met de machine verhoogd! Gezien de fantastische zomer is de droogfunctie nog niet veel gebruikt maar die keren dat het gebruikt werd presteerde de droger prima. Ook de wasresultaten zijn zeer goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

henk 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Was/droog combinatie

Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

9,0
De machine is prima in wassen en drogen, ook de stoomfunctie/opfrisfunctie is uitstekend. Daarnaast is de machine mooi stil

Pluspunten

  • zeer stil
  • prima was/droogfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Niek 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

10,0
Ik heb Deze Was-droogcombinatie Gekocht om dat ik weinig ruimte heb ik heb hier Voor Een losse wasmachine en droger gehad van een Ander merk Maar nu Heb ik een Super Machine Gekocht ik heb van dit merk ook een Stofzuiger en een koelvriescombinatie En daar Ben ik heel Blij mee Bosch is voor mij de beste. Ga zo Door Bosch.

Pluspunten

  • Een Super Machine
  • Diverse programma,s
  • En de was komt er schoon en Droog uit
  • En hij is erg stil
  • Met stoom Funktie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 08-06-2019

Super wasdroogmachine

Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

10,0
Het Is Een top wasdroogcombinatie vooral Als je geen Ruimte heb ik heb Hier Voor Eemn Ander merk Gehad maar dat Was Alleen maar Problemen Nee Bosch Levert Goede Produkten want ik heb ook een Stofzuiger en een Koelvriescombienatie Van het zelfde Merk
Super.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sanne 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

10,0
Ik heb het nog niet gebruikt maar de bezorgers waren vriendelijk en beleefd en de wasmachine ziet er tiptop uit wasdroog combi is echt ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk 22-05-2019

Geweldige wasdroog combinatie!!! Lekker stil!!!

Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

10,0
Wat een fijne machine!
Echt een verschil van dag en nacht met de oude, die maakte zo veel herrie!
Deze is echt heel stil, het wasresultaat is ook perfect, erg bij ook met de
stoomfunctie, die de kreukels aanzienlijk verminderd!
Kiezen tussen snel en eco is super eenvoudig!
Deurtje kan 180 graden draaien!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

J Bregman 30-11-2018

Vertrouwde Bosch kwaliteit, Super

Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

10,0
Na onze Bosch wasmachine overgestapt op deze Was-droogcombinatie, wast goed schoon, Auto drogen idem. Zeer stil, solide. We zijn er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

JBR57 24-11-2018

Bosch kwaliteit!

Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

10,0
Kort in bezit, maar nu al zeker geen spijt van, dit is waarom wij weer voor Bosch gekozen hebben.

Pluspunten:
- Solide en trillingsvrij
- Fluisterstil
- Wast zeer goed schoon
- Drogen geweldig, past zelf droogtijd aan op Auto
- Energiezuinig

Minpunten:
- Geen enkel minpunt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pluutje 2 09-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

9,0
De Bosch was/droog combinatie is stil, zuinig met water en stroom en gratis 10 jaar garantie op de motor

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

8,0
Klein kompact mooie uitstraling kort programma! Super blij met een wasmachine 😊 Zelfs dat is mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Tiemissen 29-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combinatie wassen drogen

Geschreven voor: Bosch WVH28444NL

Algemene score

9,0
wassen en drogen met een apparaat ,lijkt ons handig
Het apparaat ziet er veilig en gelikt uit
Ook is het apparaat geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer