Samsung WD90N642OOW

Beste deals -5% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD90N642OOW op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Truus 15-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Samsung eco bubbel 7 kg

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

7,0
Best redelijke wasmachine,maar als ik het zo lees moet je echt mazzel hebben.
Maakt veel herrie bij centrifugeren, trilt alle kanten op,moet hem steeds opnieuw waterpas zetten.
13 maanden in bezit, centrifugeren deed hij niet meer sinds gisteren, programma bleef hangen op 9 minuten, dat is een vaker voorkomende klacht maar! Ik heb de rubbere rand, u de wasmachine, goed schoongemaaktkwam niet heel veel uit maar de centrifuge doet het weer,mss gewoon gevoelig voor stof,te veel zeepresten, ik kan de monteur af bellen.
DUS TIP: centrifugeert hij niet meer,maak de rubbere rand,het zeepbakje en onder het monstertje schoon en mss is dank ook bij u het probleem verholpen.

Pluspunten

  • Mooie machine

Minpunten

  • Schud veel te veel.
  • Veel herrie bij centrifugeren
  • Blijft niet waterpas staan
  • Voor mij nooit meer een Samsung

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ed 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Grote deur erg makkelijk, en lekker stil mooi groot duidelijk display. Is wel groot neemt dus wat meer ruimte in beslag.

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LeaV 20-09-2020

Drogen veel te heet en pluizen op zwarte kledij

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

2,0
Ik heb deze combinatie gekocht omdat we op een appartement gingen wonen. Ik gebruik het droogprogramma alleen voor handdoeken. Zelfs na programmatie per half uur drogen is het na 1u30 nog niet kastdroog. Laat ik het programma zelf de droogtijd kiezen, dan komt de gedroogde was er veel te heet uit met veel kreuken. Mijn zwarte kledij is een ramp en die wordt alleen maar gewassen zonder droogprogramma.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-09-2020

Een aanrader

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Het is een mooie compacte machine die doet wat hij belooft, geeft een prima was resultaat. Hij doet echt wat beloofd is. Ik ben zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nico 01-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, super zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Wasdroogcombinatie om ruimte te winnen. Super mooi apparaat. Handig in gebruik en zuinig met water en energie.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Super zuinig
  • ruimte winner

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vred 31-08-2020

Top product!

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine met genoeg programma's.
Wast en droogt goed en maakt weinig geluid tijdens het centrifugeren. De add-wash functie is een geweldige toevoeging waar wij als gezin toch vaak gebruik van maken. Top product!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mary5 19-07-2020

Wat een geweldige aanwinst

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Ik ben zo vreselijk blij met mijn nieuwe was/droogcombinatie van Samsung .
Nooit droger gehad door ruimte gebrek dus nu ineen echt zooooo toppyyyy .
En mooi om te zien .
Super BLIJ
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arnold2020 19-07-2020

Stil, effectief en efficiënt

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Op zoek naar een wasmachine en droger combinatie die stil, zuinig en energiezuinig is. Dan kom je uit bij deze mooie Samsung Quickdrive. Hij is muisstil en droogt verrassend goed. Ik ben erg tevreden over dit product. Bovendien ziet hij er ook nog erg mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

bart 12-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combi wasmachine droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Werkt fantastisch zou geen ander meer willen,bedieningsgemak,prijs,geluid,kwaliteit
De machine regelt bijna alles zelf 1x wasmiddel toevoegen in het bakje en wast gewoon verschillende beurten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 02-07-2020

Excellent washing-drying combo

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
This machine not only washes clothes very nicely but is super quiet even when drying. Also the clothes come out like new after drying and are not rough like after most other machines. The small door function is very handy (especially for lost socks :)). To top that the machine has amazing stylish look to show off and is not at all heavy on your pocket.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

fabien 01-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

was droogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
gekozen voor deze combinatie door de goede revieuws en het feit dat ik al ervaring heb met een samsung wasmachine. Nu door kleine behuizing en combi nodig.

Pluspunten

  • mooie machine
  • wast goed
  • droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 30-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
ik had eerst een nordland combinatie machine, en dat beviel me al had hem 12 jaar maar begon flink lawaai te maken aan het einde en droogte niet goed meer.Dus bedacht me geen seconde ga voor een nieuwste van samsung was en droog combinatie en gebruik hem nu voor de 2e x ben er flink tevreden mee hij is mooi rustig en doet ze werk,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elleke 26-05-2020

Wast geweldig

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Heerlijk om de was te doen en het drogen in 1. Hij wast snel en goed. Vind alleen de deur wat onstabiel lijken. En toen hij blijkbaar nog niet goed gekalibreerd stond rammelde de deur ook. Toen hij goed ingesteld was, is dit probleem verholpen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Remco 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Was-droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Prima was machine en qua drogen ook prima als je je aan de kg houd.
Verder makkelijk in het gebruik.

Pluspunten

  • Programma's
  • Combinatie in een

Minpunten

  • Drogen bij teveel was duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Noenz 18-05-2020

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Ik heb dit voor het weekend gekocht ben er zeer te vrede mee ook werkt alles zoals aangegeven word de waamachine weegt de was en kan daardoor sneller klaar zijn
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Samsung wasdroogcombiatie 14-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitstraling en veel opties voor te wassen en drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

7,0
Het is een zeer veelzijdig en compacte wasmachine en droger in een. Mooi design en veel opties om te wassen. Ook makkelijk om via de app te bekijken naar het verloop van de wasbeurt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janet60 01-03-2020

Gebruikersvriendelijk

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Na een maand proberen ben ik totaal tevreden met deze machine. Vooral de korte programma's kunnen mijn waardering krijgen. De app. maakt t nog makkelijker.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

helmyvanwalsem@gmail 28-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Genoeg ruimte voor wassen en drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Was droog combi gekocht omdat wij klein wonen en er niet veel ruimte is voor de was. Wast goed schoon en droogt prima. Zeer stil. Zeer te vreden

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Was toevoegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Magda95 22-02-2020

Fijne was-droogcombinatie

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Deze was-droogcombinatie is een fijne machine als je geen plaats hebt voor 1 aparte wasmachine en 1 aparte droger.
De machine kun je via een app bedienen. De was komt mooi schoon uit de machine. Let wel op dat je niet meer dan 6 kg droogt, anders blijft de was vochtig. Zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tomasz 15-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNG WD90N642OOW

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

1,0
Ik raad de wasmachine / droger-combinatie niet vanaf het begin aan, schermfouten en een grote hoeveelheid water bij het drogen op de vloer 2x ondergelopen appartement

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews