Samsung WD90N642OOW

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD90N642OOW op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Truus 15-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Samsung eco bubbel 7 kg

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

7,0
Best redelijke wasmachine,maar als ik het zo lees moet je echt mazzel hebben.
Maakt veel herrie bij centrifugeren, trilt alle kanten op,moet hem steeds opnieuw waterpas zetten.
13 maanden in bezit, centrifugeren deed hij niet meer sinds gisteren, programma bleef hangen op 9 minuten, dat is een vaker voorkomende klacht maar! Ik heb de rubbere rand, u de wasmachine, goed schoongemaaktkwam niet heel veel uit maar de centrifuge doet het weer,mss gewoon gevoelig voor stof,te veel zeepresten, ik kan de monteur af bellen.
DUS TIP: centrifugeert hij niet meer,maak de rubbere rand,het zeepbakje en onder het monstertje schoon en mss is dank ook bij u het probleem verholpen.

Pluspunten

  • Mooie machine

Minpunten

  • Schud veel te veel.
  • Veel herrie bij centrifugeren
  • Blijft niet waterpas staan
  • Voor mij nooit meer een Samsung

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Ed 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Grote deur erg makkelijk, en lekker stil mooi groot duidelijk display. Is wel groot neemt dus wat meer ruimte in beslag.

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janet60 01-03-2020

Gebruikersvriendelijk

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Na een maand proberen ben ik totaal tevreden met deze machine. Vooral de korte programma's kunnen mijn waardering krijgen. De app. maakt t nog makkelijker.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

helmyvanwalsem@gmail 28-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Genoeg ruimte voor wassen en drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Was droog combi gekocht omdat wij klein wonen en er niet veel ruimte is voor de was. Wast goed schoon en droogt prima. Zeer stil. Zeer te vreden

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Was toevoegen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Magda95 22-02-2020

Fijne was-droogcombinatie

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Deze was-droogcombinatie is een fijne machine als je geen plaats hebt voor 1 aparte wasmachine en 1 aparte droger.
De machine kun je via een app bedienen. De was komt mooi schoon uit de machine. Let wel op dat je niet meer dan 6 kg droogt, anders blijft de was vochtig. Zeker een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tomasz 15-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SAMSUNG WD90N642OOW

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

1,0
Ik raad de wasmachine / droger-combinatie niet vanaf het begin aan, schermfouten en een grote hoeveelheid water bij het drogen op de vloer 2x ondergelopen appartement

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Astrid 1967 13-02-2020

SNEL EN MAKKELIJK

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Heb de machine vandaag gekregen de app gelijk geinstalleerd en hup was erin de machine aangezet en eenvoudig via je mobiel te volgen hoe het ermee voorstaat. En je kan het ook nog op afstand aanzetten en een programma kiezen ideaal, geen 2 apparaten meer lekker wassen en drogen in 1 machine
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasdroog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

9,0
Werkt erg goed, wast en droogt perfect. Duurt alleen iets langer dan twee wanneer je het los koopt, maar is niet storend

Pluspunten

  • modern
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennisp 12-02-2020

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
nu een week de wasmachine in bezit, maar werkt perfect. Hij wast goed, droogt goed en werkt precies zoals het moet. echt top Apparaat
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-02-2020

Washer dryer

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
So far we are satisfied with this. Pretty good product with well functioning incl. dry. Recommend to buy.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Liaatje 30-01-2020

De wasmachine van de toekomst

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Wat een geweldige was/droog machine.
Heel stil, fijne programma keuzes en makkelijk te bedienen.
Lekkere grote trommel waardoor je was lekker schoon kan bubbelen.
Ziet er ook prachtig uit.
Dit is DE wasmachine voor de toekomst.
Heel blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Saskia38 21-01-2020

Droogt super!

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Nadat onze wasmachine kapot ging nu voor een was/droog combi gegaan. Was is binnen een uur klaar en nog eens 2 uur later kan alles droog de kast in. Was wat huiverig voor de geur van de was na het drogen maar ruikt nog heerlijk naar de wasverzachter
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leo 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruimtebesparend wassen en drogen in één

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze was-droog-combinatie gekozen omdat het weer een apparaat minder is in huis, daarnaast door de goede beoordelingen van vergelijkende wasmachines bij de consumentenbond. Nadeel is dat het drogen wel veel langer duurt dam met een aparte wasdroger.

Pluspunten

  • Stil
  • Was toevoegen ná de start
  • Smartphone app

Minpunten

  • Langere droogtijd
  • Geen keuze droog-niveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michielvdh 16-08-2019

Goede machine

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Ik heb mijn oude wasmachine vervangen voor deze was droog combinatie en het bevalt me heel erg. De machine is super stil, makkelijk te bedienen en wast en droogt goed. Het is een prijzig artikel maar zeker de investering waard.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Petra66 08-08-2019

QuickDrive™ was-droogcombinatie: WD90N642OOW/EN

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Het is een top machinge. Wast heel goed en droogt ook goed.
Maakt bijna geen geluid en lekkere grote deur!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

petra 08-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

QuickDrive™ was-droogcombinatie: WD90N642OOW/EN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
De wasmachine is top!!! Hij is lekker stil en snel!
De APP daarin tegen werkt helemaal niet bij ons, jammer vind ik wel.
De droger kan je niet alleen laten draaien en dat is lastig als je een ding eruit wil halen en de rest wel wil laten drogen. Ik heb dat iedergeval nog niet uitgevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Niekvs 05-08-2019

Super makkelijk

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
Bediening gaat heel eenvoudig via de app en de machine is verrassend geruisloos. Addwash functie is ook makkelijk voor als je iets vergeten bent
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sylviavanac 10-06-2019

Fantastische aankoop

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

10,0
De Samsung was/droog combi is een fantastische aankoop, zo hoeven wij niet meer te kijken of de wasmachine nog aanstaat maar is dit vanaf de tablet makkelijk,overzichtelijk en goed bij te houden. Wij zijn al wat op leeftijd en alles was makkelijk te installeren. Dit is voor iedereen een enorm makkelijke goede koop. Je krijgt zeker waar voor je geld.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-06-2019

Ingewikkelde machine

Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

6,0
Eerste was was een struggle, tweede snel wassen en drogen perfect!! Dacht echt wow wat een innovatie en bij de 3e nu gaat het mis!!! Programma blijft hangen bij centrifugeren, ik weet niet wat ik fout doe maar heb hem nu meerdere malen gerest en blijft hetzelfde probleem zich voordoen dus toch maar contact opnemen met de Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jeanette 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slimme machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD90N642OOW

Algemene score

8,0
Mooie rustige machine die ook te bedienen is via de app waar je kan volgen hoe ver je was is. Het eind deuntje is een gezellig muziekje. Het klepje aan de deur is erg handig om snel nog iets toe te voegen als de machine al draait.

Pluspunten

  • Klepje in de deur
  • Leuk eind deuntje
  • Bediening via de app

Minpunten

  • Geen zeefje voor stofopvang
  • Stof na drogen zit in het rubber

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews