Samsung WW80M760NOM

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 101 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M760NOM op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 16-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

is goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
is erg makkelijk snel klaar en goede droog maker weinig geluid mooi en wast erg goed .moet nog wel veel lezen deze machine kan

Pluspunten

  • snel klaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Drik 20-10-2018

Hypermoderne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Een geweldige wasmachine, pas geleden gekocht. Hij presteert goed en is tegelijkertijd stil. Geweldig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michel66 18-09-2018

Gewoon de beste!!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Voor het aanschaffen mij dagen verdiept in verschillende merken en types wasmachines, al snel kwam ik op deze Samsung uit, de WW80M760NOM.
Maar ik ben toch nog verder gaan kijken ook bij andere merken of er toch niet 1 was die nog beter was. En daar kan ik kort over zijn NEE!!!!
De Samsung heeft functies die ik bij andere merken niet tegen kom, nu de wasmachine de eerste keren gebruikt, wij hebben een 2 jarige die zijn kleding erg vuil maakt, en moesten we bij onze oude wasmachine alle trucs te voorschijn halen om deze vlekken te verwijderen. Zitten er op deze Samsung programma's waar elke vlek zo mee verdwijnt!

Als ik dit had geweten had ik de wasmachine eerder gekocht. Ik kan wel zeggen dat dit de beste koop is sinds jaren qua elektronica!


Een zeer tevreden familie!


Ps onze 11 jaar oude Samsung Gaat dienst doen in de garage voor de honden kleden en dekens. Dus ja met de kwaliteit van samsung zit het ook wel goed qua levensduur!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yasmijn 26-03-2020

Superstille moderne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Voor het eerst een wasmachine kopen best lastig! Samen met mijn vriend gingen we naar de bcc om er 1 uit te zoeken. Eigenlijk wilde we voor een goedkoper model gaan. Maar dit model konden we niet laten staan.
Zuinig, modern, grote inhoud en erg belangrijk super stil. Bij deze wasmachine krijg je een met je mobiel bedienbare mogelijkheid , een leuk deuntje als de wasmachine klaar is en als kers op de taart 5 jaar garantie. Erg tevreden en ik hoop lang gebruik te kunnen maken van de wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Tannie 14-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en snel en super schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Werkt fantastisch en via de telefoon kun je kijken hoe lang het nog duurt wanneer je was klaar is. Je kan hem ook pauzeren!!!

Pluspunten

  • Ruim

Reageer

Rene 14-03-2020
  • Product gekocht

Prachtige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
We hebben deze wasmachine net in ons bezit en zijn er erg blij mee. Mooi eigentijds design, staat prachtig in onze nieuwe badkamer. De app ijkt ons erg handig. Veel ruimte, handig voor als mijn vriendin hier komt wonen met haar zoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erno 09-03-2020

Prachtig en vooral goede wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wast goed, zuinig. Machine is ook heel rustig ook met centrifugeren. 1600 toeren! Gekocht om de stoomfunctie, extra deurtje om later was toe te voegen, alle water beveiligingen zitten er op. De bouwkwaliteit en de goede reviews gaven de doorslag.We hebben hem nu 3 weken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Priscilla 08-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
We hadden voorheen ook een Samsung en daar waren we tevreden mee nu was hij aan vernieuwing toe en hebben we voor deze gekozen vanwege zijn functies en strakke design en hij bevalt zeer tot nu toe... de quick functie is top .. in 39 min is een wasje schoon

Pluspunten

  • Design
  • Veel functies

Minpunten

  • Gevoeligheid knopjes
  • Geluiden bij bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJM Janssen 05-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede beschrijving

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

6,0
Ik ben hardstikke blij met m'n nieuwe wasmachine.
En de goede serves van Elctro World Jan Berkvens.
Top

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rooss1976 04-03-2020

Top apparaat

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Vorige week deze machine gekocht, gister hebben we hem ontvangen. Alleen de uitstraling al is mooi. De trommel is lekker groot waardoor er veel was in kan. Tot nu toe al een paar wasjes gedraaid tot onze uiterste tevredenheid. We moeten alleen nog wel even leren om het juiste programma te kiezen, maar dat gaat ook helemaal goed komen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Riet 02-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel wasprogramma’s, ook korte, en hoog toerental centrifuge

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Pas kort in gebruik, dus duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. Maar hij wast schoon, centriguurt goed, mogelijkheid om zelf het toerental te bepalen en en er zitten veel wasprogramma’s op, waaronder ook korte programma’s. Ik ben blij met de mogelijkheid Addwash door middel van de Add Door en ook blij met het programma trommelreiniging, de machine zal dit zelf gaan aangeven op de display.

Minpunten

  • De deur kan niet op een kiertje blijven staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Umit Punar 29-02-2020
  • Product gekocht

Umit punar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Die klep Aminakoyim, die klep trok mij aan.
Dat is echt van de nieuwe tijd, die klep en de touch toetsen, die lichtjes, opties en uitstraling. Op Deze model wordt je snel verliefd. Samsung weet precies wat mensen willen hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hussie 29-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie quickdrive

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
We hadden al een Samsung eco bubbel en vonden deze top, was komt er schoon uit en ruikt super. Wij wilde daarom weer een samsung eco bubbel, deze heeft ook nog een stoom programma en je kunt hem koppelen aan je telefoon. Hij is daarbij ook nog eens zeer zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geen spijt dat we de duurdere hebben gekozen 28-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm, voldoende wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Nog maar net in gebruik maar erg tevreden. We zouden eigenlijk een iets goedkoper model kopen maar met de cashback en extra korting waren we over. Voor maar iets meer geld hebben we nu deze machine met een hoger toerental, addwash, en de bubble wash.

Pluspunten

  • Duidelijk scherm
  • Hoog toerental
  • Hoge cashback

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SKJ2020 28-02-2020

Duidelijk scherm, voldoende wasprogramma's

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Hoewel pas net in huis, zeer blij mee. 8kg machine. Hou wel rekening dat sommige programma's een maximum belading hebben die lager ligt dan 8kg. Mooi apparaat, veel programma's, makkelijk in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

l van der weide 27-02-2020

voortreffelijk

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
de maschine wast voortreffelijk en is heel stil en als hij klaar is krijg je geen vervelende pieptoon maar een leuk muziekje
ben er heel tevreden mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arjen_P 26-02-2020

Heerlijk stille machine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
De wasmachine nog maar net in huis dus nog niet uitgebreid kunnen testen met heel vuile was maar een normale was komt er fris uit en in niet al te lange tijd. Heerlijk stille motor, ook tijdens centrifugeren. Wat een verschil met onze vorige machine.
De SmartThings functie is grappig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Petra12 26-02-2020

Wast prima en geeft weinig geluid

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wij hebben de wasmachine nu één maand in huis en zijn er erg blij mee. Was prima, maakt weinig geluid. Heel duidelijk display.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hussie 26-02-2020

Super machine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wij hadden al een eco bubbel van Samsung en was aan vervanging toe, we waren zeer tevreden over onze wasmachine. Komt er schoon en heel fris uit de machine. We hebben deze gekozen voor de quickdrive en stoom programma's die erop zitten. Daarbuiten is hij zeer zuinig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Richard 26-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung 8 kg wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

7,0
Via WiFi grote trommel jammer van de afvoerslang deze is te kort hebben een verlengstuk bij moeten kopen

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil

Minpunten

  • Afvoerslang te kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews