Samsung WW80M760NOM

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 88 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M760NOM op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 16-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

is goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
is erg makkelijk snel klaar en goede droog maker weinig geluid mooi en wast erg goed .moet nog wel veel lezen deze machine kan

Pluspunten

  • snel klaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Drik 20-10-2018

Hypermoderne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Een geweldige wasmachine, pas geleden gekocht. Hij presteert goed en is tegelijkertijd stil. Geweldig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Michel66 18-09-2018

Gewoon de beste!!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Voor het aanschaffen mij dagen verdiept in verschillende merken en types wasmachines, al snel kwam ik op deze Samsung uit, de WW80M760NOM.
Maar ik ben toch nog verder gaan kijken ook bij andere merken of er toch niet 1 was die nog beter was. En daar kan ik kort over zijn NEE!!!!
De Samsung heeft functies die ik bij andere merken niet tegen kom, nu de wasmachine de eerste keren gebruikt, wij hebben een 2 jarige die zijn kleding erg vuil maakt, en moesten we bij onze oude wasmachine alle trucs te voorschijn halen om deze vlekken te verwijderen. Zitten er op deze Samsung programma's waar elke vlek zo mee verdwijnt!

Als ik dit had geweten had ik de wasmachine eerder gekocht. Ik kan wel zeggen dat dit de beste koop is sinds jaren qua elektronica!


Een zeer tevreden familie!


Ps onze 11 jaar oude Samsung Gaat dienst doen in de garage voor de honden kleden en dekens. Dus ja met de kwaliteit van samsung zit het ook wel goed qua levensduur!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pepé 18-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Superwasmachine. Heel snel, handige app met wastips en je kunt op afstand zien hoe lang de was nog moet. Mooie uitstraling. Handige quickdrive voor een snelle was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Theodok 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Gekozen omdat Samsung bij verscheidene tests (oa consumentenbond) goed wordt beoordeeld. De wasmachine heeft een duidelijke display en is daarnaast ook nog 'smart'. Over het wasresultaat valt niets negatiefs aan te merken, daarnaast is de machine veel stiller dan mijn vorige. Ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Fraai uiterlijk
  • Goed wasresultaat
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bullseye 15-01-2020

Heel handig die app

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
De app die je kunt gebruiken bij deze machine heet smartThings. Ik moet nog uitzoeken wat deze allemaal kan. 1 ding is zeker het gaat veel kilometers trap lopen schelen.
De machine is zo stil dat ik niet kan horen van beneden of deze klaar is.
Met de app zie je precies hoelang het nog duurt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Hamid1 12-01-2020

Niet zo blij

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

6,0
Ik heb model WW80M760NOM/EN gekocht touchscreen werk niet goed reageert heel langzaam en wast niet zo goed niet echt blij
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Channie 11-01-2020

Fijn apparaat

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Heb het apparaat gister aangeschaft en er al aardig wat wasjes meegedraaid. Vooral het korte programna van 39 minuten is fijn en schoon. Het enige nadeel wat ik tot nu toe ontdekt hebt is dat de deur niet een klein stukje k an openstaan. Hij miet helemaal open of dicht doordat deze erg zwaar is. Verders een prima apparaat
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leo4 09-01-2020

Geweldig

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Wasmachine bevalt prima. Zeer tevreden, was is sneller klaar.
Perfect te bedienen en ziet ook nog mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

AnnieK41 06-01-2020

Hele fijne wasmachine!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Heel blij met deze keuze. Is zeer makkelijk te bedienen, past zich perfect aan aan mijn was en is stil. Blij met deze keus!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lieke 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
We gingen eigenlijk voor een eenvoudiger model, wat in de aanbieding was. Door de grotere trommel en wat andere extra's toch voor dit model gekozen

Pluspunten

  • grote trommel
  • past programma zelf aan, n.a.v. gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy2013 03-01-2020

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
We hebben de wasmachine nog maar een week maar wat is deze machine stil en erg gemakkelijk te bedienen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

christien 01-01-2020
  • Product gekocht

duidelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
heb een kleine was gedaan tot nu toe prima
hopelijk doet die ook wat ik ervan verwacht.
vandaag gekregen kijken of alles doet wat ervan beschreven word.
gaan het mee maken

Pluspunten

  • grote opening
  • was er bijna droog uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

VanEll 31-12-2019

Steeds meer Samsung producten. Top!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

8,0
Wij zijn langzaam al onze producten in huis aan het vervangen met samsung apparatuur.
Werkt super en de service is goed. Zeer tevreden mee.
Top!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jean1977 30-12-2019

Fijne machine, een verademing!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Heel tevreden over mijn nieuwe machine, de was is schoon wat natuurlijk het belangrijkste is. Ook op het korte programma, welke toch mijn favoriet is. Ook het later toevoegen van kleding werkt perfect. Een echte aanrader dus!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mama4B 27-12-2019

Fantastische wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
Ik heb mijn nieuwe wasmachine nu ruim 3 maanden en vindt deze fantastisch.
Grote trommel: handig voor gezin met opgroeiende kinderen.
Lichtje in machine: leuk en handig.
Kort programma, half uurtje voor snelle wasjes: super en net zo schoon
Zelfreinigend programma: ideaal.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

M4B 27-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel en goed wassen doe je vanaf nu zo

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Prachtige wasmachine, veel programma's, ook voor de snelle wasjes. En perfect schoon!
Add wash functie heel gemakkelijk en handig; al veel gebruikt. Absoluut geen spijt van deze optie. Grote trommel een uitkomst voor gezin met opgroeiende kinderen.
Je hoeft em niet vol te stoppen, trommel weegt je was en bepaalt wasduur.

Pluspunten

  • vormgeving
  • duurzaam
  • toerental
  • lichtje in wasmachine

Minpunten

  • de klep valt helemaal open, niet op kier zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vul opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Doorslag gaf dat deze wasmachine meer mogelijkheden geeft dan een ander merk voor dezelfde prijs. En de 7 jaar garantie op de gehele machine en 10 jaar op de motor.

Pluspunten

  • Grote vul opening
  • Makkelijk te bedienen
  • Bijna droge was
  • Past tijd en water aan op vulgewicht
  • Steld zichzelf waterpas

Minpunten

  • Trommellampje blijf branden bij open deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry 20-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

9,0
Heb deze wasmachine gekocht, daar hij goed getest is en goedkoop is en prima wast.
Hij voldoet prima en wast goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jons 17-12-2019

Snel, efficiënt en SLIM

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOM

Algemene score

10,0
De wasmachine wast binnen een uur elke was stralend schoon. Efficiënt met stroom en water en ook nog eens een notificatie op mijn smartphone wanneer de was klaar is. Nooit meer een was in de wasmachine laten zitten en 2x wassen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews