Samsung WW90M760NOA

Best Reviewed jun 2020 Samsung WW90M760NOA
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 69 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90M760NOA op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sajad 05-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

10,0
Wij hadden die wasmachine zaterdag bestelen en op de eerste werkdag binnen thuis gelevered snel en zonder schade en de wasmachine werkt perfect alles schoon wassen
ik zou dit product zeker aanraden als je een groot gezin hebt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rico 04-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne waschine met grote trommel en fijn gebruikersgemak

Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

10,0
Lang gezocht en vergeleken welke wasmachine voor ons geschikt was en wij kwamen uit op de Samsung WW90M760NOA. Echt een hele fijne wasmachine. We hadden al een samsung tv, en met je samsung account staan alle apparaten met elkaar in verbinding. Als ik tv kijk zie ik op de tv wanneer mijn wasprogamma voltooid is, en dan nog het voordeel dat je op de app kan zien hoelang de was nog bezig is. De machine wast perfect schoon, is stil en zuinig. Dit is allemaal te zien op de app. Samsung heeft zich weer overtroffen met deze fijne wasmachine. toppie.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Wast perfect schoon
  • De was is bijna droog na centrifuge (1600)
  • mooi design wasmachine en display

Minpunten

  • Helaas geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryan 22-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met handige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een ruime selectie van programma's die overzichtelijk zijn weergeven. Ik heb gemerkt dat de gemiddelde duur van alle wasbeurten significant korter is dan onze vorige wasmachine uit 2012, erg fijn in een druk leven. Verder komt de was goed droog uit de wasmachine, wat op z'n beurt weer scheelt in droogtijd. De AddWash functionaliteit is erg fijn wanneer om iets bij de was te doen wanneer deze al bezig is. Al met al een kwalitatief goede wasmachine die zijn prijs waard is.

Pluspunten

  • Grote inhoud wastrommel
  • Veel keuze betreft programma's
  • Was komt droog uit de machine

Minpunten

  • Fors prijskaartje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Samsung Quickdrive 16-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
Als ik eerlijk mag zijn, heb ik dit product nog niet gebruikt omdat we midden in een verhuizing zitten. Maar ik heb wel goede verhalen gehoord , dus het zal reuze meevallen. Ik heb altijd een Miele gehad en die gingen 15 jaar mee, maar ik wilde gewoon iets nieuws, dus hopen dat dit een goede is.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • luxe wasmachine
  • overzichtelijk

Minpunten

  • daar ben ik nog niet achter gekomen , hahaha

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorge 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
Mooi apparaat makkelijk in gebruik, grote deur opening met handige after wash luik.
met 1600 toeren komen de kleren komen er bijna droog uit.
prijs kwaliteit de moeite waard en bij registratie 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • stil
  • mooi uiterlijk
  • handig in gebruik

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

keulen 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
we hebben altijd een ander merk gehad. We hebben op advies deze genomen. Zeer makkelijk in gebruik erg stil wasprogramma zijn niet lang. En de was is er echt goed schoon uit gekomen. Ben zeer tevreden en blij dat we het advies opgevolgd hebben

Pluspunten

  • erg stil
  • Grote trommel
  • Duidelijk in gebruik
  • Zuinig met water

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WW90M760NOA Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
Superfijne wasmachine, vooral dat je er nog iets bij kunt stoppen als je vergeten bent, of net op het einde om nog even te wassen.
draait rustig, korte en langere programma's
bediening is handig, en aanzicht is ook heel mooi

Pluspunten

  • extra bakje om nog te openen en was toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kouroui.T 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prestaties en een lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
IK heb een koelkast en een samsung tv in huis en nu heb ik ook een wasmaschine .

Ik heb vertrouwen in het merk Samsung. afhankelijk van de technologie-update

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van alle gemakken voorzien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
Een machine met grote 9kg trommel. Van alle gemakken voorzien en stiller dan onze vorige machine..
De addwash is erg handig voor de verdwaalde sok , en met smarthings erg handig zodat we niet elke keer naar zolder hoeven te gaan om te kijken of de machine al klaar is.
Erg blij er mee...wassen wordt plezier.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Stiller
  • Energie zuinig
  • Smartthings
  • Addwash

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kansje 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

8,0
Grote deur je kan makkelijk je was er indoen en er kan veel in, is geruisloos en heeft diverse was progamma's voor al je was, veel of weinig, en kan zelf je graden en de toeren van 1600 naar lager aanpassen ook tijdens het wassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene2222 28-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijzig, maar toch goedkoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

10,0
Een geweldig apparaat.
Gemakkelijk in de bediening.
Door de langere levensduur, zuinigere wasbeurten, kortere wastijden en betere was resultaten door is. De stoomfunctie en voor ons ook nog eens een actie waarbij we van Samsung gedaan terug hebben gekregen, is dit apparaat veel goedkoper.
Ook de app vind ik erg prettig. Hierdoor kan je is. Je waspatroon inzichtelijk maken en vervolgens je eigen bezuinigingsmaatregeling op toepassen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Lage decibel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote deur, Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

10,0
Het is een wasmachine met veel capaciteit en mogelijkheden. Altijd handig om de vergeten sok nog even gauw toe te kunnen voegen. De stoomfunctie en de quickdrive zorgen er voor dat mijn was erg schoon uit de trommel komt. De grote deur en de binnen verlichting zijn handig om de wasmachine te beladen en leeg te halen. En alles wat de wasmachine doet, kan ik door de smartfunctie vanaf mijn telefoon volgen.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Handige programma's
  • Schone was

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 01-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

8,0
heb hem nu 2 maanden, na 26 jaar dezelfde miele wasmachine gehad te hebben, maar moet zeggen dat deze nu al erg goed bevalt. Is veel zuiniger met water en stroom ,en was duidelijk schoner.

Pluspunten

  • zuinig water en stroom
  • 1600 toeren

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

pinho 24-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Great acquisition

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
Price/Quality relation is great. It comes with the same functionalities as the above models, excluding the dose pack. But you save EUR 300.
Almost no noise, and clothes clean even if washed at low temperature.
The smart house connection is a plus. Really awesome!
Manual could come with more languages, as a sticker for the panel too. Unfortunately that's not the case.
Inox color model and a more modern panel would be a prefect match.

Pluspunten

  • Noise
  • Functionalities

Minpunten

  • Instructions
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

casm 21-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1 woord...... geweldig!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
ik ben erg tevreden over samsung.
ik heb meerdere apparaten van samsung, makkelijk om te bedienen via smart things,
alles in een app.
deze machine doet wat hij zegt.... zuinig,stil en niet onbelangrijk de was is echt schoon en fris.

Pluspunten

  • zuinig
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • prijzig, maar is het wel waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glen 18-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine nu een maand en zijn helemaal blij mee. Stille apparaat, grote trommel en goed technologie. Enige downside is dat de app alleen op android werkt, er bestaat geen IOS versie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 07-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

4,0
Fijne grote wasmachine met verlichting. Was is snel klaar en ruikt lekker fris. Ik doe hem niet vol anders duurt het programma langer.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Ad wash

Minpunten

  • Diep formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 03-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

10,0
Mooie machine met veel opties en zelfs met telefoon op afstand te besturen met een app van samsung krijgt ook waarschuwingen met betrekking tot bijvoorbeeld onderhoud of wanneer je wasprogramma klaar is. Ben erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Op afstand bestuurbaar met een app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belinda 31-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

10,0
Ideaal, korte programma’s, handwas, stomen. Temperatuur zelf bepalen. Fijne grote trommel met verlichting. En het luikje dat je nog even wat bij je was kan stoppen. Gewoon fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan 28-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch , Stil en Schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M760NOA

Algemene score

10,0
Uiterlijk ziet echt knap uit. Heel stil tijdens wassen. Dankzij de naar twee richtingen draaiende trommel wasgoed wordt zo schoon. Extra's zoals binnen licht en stoom program vind ik erg leuk .

Pluspunten

  • Stilte
  • Zuinig
  • Schoon
  • Actieprijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews