Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cindymamavan2 04-07-2019

Wat een verschil met mijn oude Samsung wasmachine!

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Mijn oude wasmaschine van Samsung is na 11 jaar helemaal op.
Dat was 1 van 6 kilo
Nu heb ik 9 kilo en dit scheelt zo veel tijd!
De was is nu snel klaar en ook lekker fris.
Het scheelt mij erg veel tijd in het huishouden.
De trommel past veel in en hij is heel erg stil tijdend het draaien.
Het vrolijkje muziekje kende ik nog van mijn oude wasmachine.
De app is leuk en adviseert je welk wasprogramma.
Je kan ook het stroomverbruik zien.
Top wasmachine tot zover, ik heb hem nu bijna 1 maand in gebruik en geen spijt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gerard 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung wasmachine Quickdrive

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Erg blij met deze top wasmachine: erg stil, Snel wassen en een laag energieverbruik.
Nog een voordeel, te bedienen met je telefoon. Echt super

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toffepeer 28-05-2019

Snel, stil, fijne bediening, en wast prima

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine net een week, tot dusver bevalt de wasmachine prima. De snelheid van de wasmachine is opvallend. Hier voor hadden we een zanussi uit 2008. Deze wast 2x zo snel en het was resultaat is top. Ook de bediening is eenvoudig, terwijl er een ruim aanbod van programma's is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marco007 20-05-2019

heerlijke stille machine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Net gekocht, maar de eerste wasbeurten gewoon perfect schoon. Veel opties, maar vooral het geluidsniveau is het geen wat opvalt. Verbazingwekkend stil vergeleken met onze 8 jaar oude. Zuinigheid zullen we nog wel merken...
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

henk 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine met een overzichtlijk bedieningscherm

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine gekocht van de prijs/kwaliteit en de mooie uitstraling. Het oog wil tenslotte ook wat.

Pluspunten

  • scherm

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CC20 05-05-2019

Mooie en stille Machine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Net gekocht en meteen aan de slag ermee. Fijne machine met makkelijke bediening en een stuk stiller dan de vorige
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frank the Tank 10-03-2019

Wast snel en perfect schoon

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Prima wasmachine met veel verschillende wasprogramma's. Tijdsduur past zich aan aan de belading dus je zit nooit te lang te wachten tot de was gereed is.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Carol 28-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met alles wat je je maar wensen kunt! Veel programma's, kort en lang. Er past veel was in de trommel en hij is lekker stil

Pluspunten

  • ruime keuze uit programma's
  • eco bubble systeem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 31-01-2019

Top apparaat!

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Samsung Quick Drive 9kg wasmachine in huis gehaald en erg tevreden met zijn prestatie. Bediening is makkelijk, het werkt zelfs met een app, heeft de Eco Bubble technologie en wast goed! De Quick Drive wast echt snel en is zeer geschikt voor dagelijkse wasjes die snel klaar moeten zijn. Daarnaast ziet het ook goed uit!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

motormiep 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille washmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Grote opening ruime trommel stil en snel,schone was in minder tijd en nog zuiniger ook.Ziet er heel gelikt uit en kan ook via de telefoon worden bediend wat handig is,

Pluspunten

  • stil
  • Mooi en snel

Minpunten

  • tot nu toe geen enkele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tiemen 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ook geschikt voor kleine huishoudens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
eerst dacht ik veel te groot voor een klein huishouden. echter staar je jezelf veel te blind op de keuze sites en andere reviews. De korte programma's, 7jr garantie en dus geen kosten en veel besparing op energie maakt alles de moeite waard om over te gaan op Samsung. Gebruiksvriendelijke wasmachine en bijzonder op hoe laag de temperatuur maar hoeft.

Pluspunten

  • 39 min programma
  • eigen reiniging machine
  • ecobubble
  • anti hechtcoating

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alexander50 26-11-2018

Goed

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Goede wasmachine en doet het vlekjes prima uit met gewone wasmiddel.
Maar die strijkklaar functi doet het nieks.
Ik schrijf diet allemal niet voor de prijs krijgen, maar voor iederen wanner gaan die kopen dat weeten.
Ik ben bijna heel blij met die washmachine!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MSiero 03-10-2018

Superfijne en stille wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Heel erg tevreden. Stille wasmachine waar veel in kan. Veel functies maar toch eenvoudig in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nathalie 29-09-2018

Mooie fijne machine

Geschreven voor: Samsung WW90M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Vandaag al meerdere wasjes gedraaid. Super machine. Makkelijk in gebruik. Grote trommel en super fris
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer