Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Vergelijkbare producten

Samsung WW8BM642OBW

Samsung WW8BM642OBW Test panel 8 apr 2018
8,8 (163)
Test panel 8 apr 2018
Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eline 25-10-2018

Top actie!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Bij expert deze wasmachine gekocht. Dankzij de 20% korting van Expert en de cashback van Samsung, een mooie wasmachine kunnen kopen voor een mooi bedrag. Een prachtige eerste wasmachine voor mijn eigen plekje. Ik ben er super blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sqrl1908 18-03-2020

Geweldige combinatie met de SmartThings app

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Dit product is nu ongeveer 3 weken in ons bezit en we zijn er erg tevreden mee. De wasmachine maakt weinig lawaai en laat zich makkelijk bedienen.

Extra mooi is de smart functie van deze wasmachine die vooral fungeert als een soort van assistent. Mocht je even niet weten wat het juiste wasprogramma is, dan laat de app je dit bijvoorbeeld weten. Ook kun je wasjes plannen en een melding ontvangen als de was klaar is. De SmartThings app fungeert als een soort van hub voor al je Samsung producten. We zouden dan ook aanraden om naast deze wasmachine ook bij andere (huishoudelijke) apparaten samsung producten te overwegen. Op deze manier kun je je eigen "Smart Home" creëren. Zo kunnen wij vanaf onze SmartThings app bijvoorbeeld ook onze Tv en speakers bedienen. Check dus altijd even in de SmartThings app of het product dat je wilt aanschaffen ook een 'smart' variant heeft die te koppelen is aan de SmartThings app.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Kkachel 11-03-2020

Prachtige Wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Hebben nieuwe wasmachine gekocht zijn zeer tevreden met onze keuze, heb in revieuw gelezen dat je de wasmachine niet kunt bedienen met de app maar bij mij gaat het wel (samsung galaxy note 10)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HGuitW 09-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tijdens wassen stil, meldingen luid

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

7,0
Heeft dankzij ingenieus systeem een duidelijk kortere wastijd.
Mis wel een toets om deur te ontgrendelen.
Tijdens het draaien van de was heb je amper door daar de machine aan staat, is echt lekker stil.

Pluspunten

  • Korte wastijd
  • stil

Minpunten

  • Alarmgeluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Drawde 06-02-2020

top product

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Wasmachine is heel makkelijk in gebruik en was perfect ook op het korte programma.
Handleiding heb je niet nodig, gebruikers vriendelijke wasmachine
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MirjamS 11-01-2020

Top machine

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is makkelijk te bedienen, energie zuinig, geen onnodige toeters en bellen en maakt de was mooi schoon. Hij maakt weinig geluid en als hij klaar is geeft hij een melodieus signaal en gaat uiteindelijk vanzelf uit. Hij is te bedienen met een app, handig wanneer je wilt wassen bij zonlicht (bij zonnepanelen). Kortom super fijne machine voor een prettige prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

lilke 04-12-2019

Net zo goed als mijn vorige Samsung Eco Bubble Mac

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Toen mijn vorige wasmachine, ook een Samsung stuk ging, wist ik meteen dat ik weer een Samsung ging kiezen.
Zeer tevreden over wasresultaten, bediengemak, zuinigheid en vooral de stilte van het apparaat!
En het is ook een mooie machine om te zien.
Dus waarom tevreden zijn met minder?!
Ik kan deze machine alleen maar aanbevelen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

kep67 09-10-2019

Degelijkheid voor een eerlijke prijs

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heb ik gekocht vanwege de duurzaamheid,. Zuinig en efficiënt. Een was machine moet gewoon praktisch zijn, maar ook eenvoudig in de bediening. Verder is de geluidshinder bij het wassen zeer laag. Dat zie ik als een echte pre.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Peggy Jansen 16-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een stille machine met korte programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Kortere wastijden, met ecobubble per wasbeurt kwartier langer ong. Ecobubble is te gek, je was ruikt voelt anders en ruikt langer lekker. Geen lawaai, tijdindicator. Erg efficiënt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 06-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Enkele dagen thuis, nu al enthousiast. Wastijden aan te passen en zeer veel mogelijkheden. Maakt weinig geluid, ook bij het centrifugeren. Topper. Duurzaamheid lijkt goed, koolborstelloze motor.

Pluspunten

  • grote laaddeur
  • aan te passen wastijden

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

77marleen 12-08-2019

Stil. Duidelijke programma’s.

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Afgelopen week wasmachine gekocht. De machine is stil en wast prima. machine kwam duidelijk naar voren na invullen van eisen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Janke 03-08-2019

Samsung kampioen

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
De schone was op maandagmorgen,
daarover maak ik mij geen zorgen,
omdat ik de OuickDrive prefereer,
Die wast schoon, zonder meer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

NicoRtd 03-06-2019

Vele was instel mogenlijk heden

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
De knoppen en toetsen zijn duidelijk en functioneel waar door er een groot gebruikers gemak is. Alleen de koppeling met de app is niet echt makkelijk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Borrie13 03-06-2019

Mooi design, fijn in gebruik

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine nu 1 dag in gebruik en de vakantiewas is al helemaal gewassen en heerlijk schoon! Het is een fijne wasmachine met een mooi uiterlijk. Vooral het quick programma is ideaal voor een groot gezin met veel was!
Het enige nadeel is dat de aangegeven tijd na starten nog wordt aangepast.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HansG 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Mijn Samsung artikelen voldoen aan alle wensen. Nieuwe wasmachine is energie zuinig en van topkwaliteit. Goede en informatieve display en een ruime keuze aan programma's.

Pluspunten

  • topkwaliteit
  • meerdere wasprogramma's
  • rustig, weinig dB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zara 27-05-2019
  • Product gekocht

Fast and quiet, good quality

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
This washing machine has very good quality. The time of wash is not so long, cleans the clothes well and it's really quiet. It's quite stable even in 1400 RPM.

Reageer

Eva 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Top wasmachine!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Zeer goede wasmachine! Je hoort hem niet. Wast heel schoon. Het snelle progamma is ook echt lekker snel en schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jlvdbosch 22-05-2019

geweldige kenmerken

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
vandaag wasmachine binnen gekregen staat vol op te draaien en ben er zeer tevreden mee, resultaat is goed
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Angelique16 16-05-2019

top!

Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft fijne programma's die niet te lang duren. Prettige bediening en de app is helemaal geweldig. Ik ben er super blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis 16-05-2019
  • Product gekocht

Handige bediening veel functies en lange garantie (7 jaar)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M642OBW/EN QuickDrive

Algemene score

9,0
Net ontvangen. App voor wassen op mijn telefoon ingesteld en gelijk de eerste was geprogrammeerd. Leuke feature en ook handig om uitgesteld wassen in te stellen en om een seintje te krijgen wanneer de was klaar is.

De rest kan ik nog niet beoordelen ... Net in huis ...

Reageer

Toon meer reviews