Indesit BWA 71483X W EU

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
81 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Indesit BWA 71483X W EU op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hubert 21-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

8,0
Gekocht voor zijn eenvoudige bediening en zijn nette prijs, ziet er ook goed en de gelijk uit, dieverse programma’s zijn zelf aante passen.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Centrifugeren weinig lawaii

Minpunten

  • Zeepbakje met residu
  • Sokken in rubberring

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margaretha 10-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Indesit BWA 71483X W EU wasmachine

Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

8,0
Wat een fijne machine! Zo makkelijk in gebruik, kind kan letterlijk de was doen! En dat doet ze dan ook. Met die handige Push & Wash - knop is het kinderspel en draait dochterlief haar eigen wasjes.

Pluspunten

  • Push & Wash-knop

Minpunten

  • Lagere centrifugeer snelheid dan vorige Indesit

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

E bosma 10-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille wasmaschine !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

10,0
We waren aan een andere wasmashine toe en kwamen op dit merk uit. Mooie prijs en het is een machine met een duidelijk menu om de wasprogramma’s te kiezen. Wij bevelen hem zeker bij andere aan !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 08-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Indesit al jaren een prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

8,0
Al jaren hebben wij een Indesit wasmachine. De laatste was 13 jaar, die daarvoor 15 jaar en daarvoor weet ik niet meer. Maar verder geen problemen gehad en veel mee gewassen. Hopelijk gaat deze nieuwe ook weer jaren mee, maar het blijft een machine en net als alles kan hij kapot gaan.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Niet duur

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gui 06-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

groot capaciteit en stil

Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

8,0
goed wasmachine. Goed prijs en goed capaciteit (9L) en nog stil. Fijn dat elke programma weegt de spullen voor starten zodat je kunt water besparen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cynthia 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Indesit wasmachine is echt een toppertje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

10,0
Deze Indesit wasmachine is werkelijk een toppertje! Ben zeer tevreden over de kwaliteit. Het wast super schoon en fris. Al met al ben ik uiterst tevreden over dit product. Een aanbeveling voor iedereen, omdat de prijs kwaliteit verhouding heel goed is.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tita 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed keuze programma!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

8,0
Prima keuzemogelijkheden en duidelijk voor gebruik en grote trommel en zuinig in gebruik!Een top model!

Pluspunten

  • Duidelijk keuze uitleg
  • Grote trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Colette 06-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede apperatuur

Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine alles werkt naar behoren . Ben zo wie zo best fan van indestit ook de rest van de apparatuur werkt uitstekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sammy 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top Wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

10,0
Dit is mijn 2e indesit in 20 jaar tijd. De kwaliteit is niet alleen top, ook gaat deze langer mee dan andere duurdere merken. Ik ben zeer tevreden over de wasmachine, kwaliteit-prijsverhouding, grootte, gebruiksvriendelijkheid & geluid.
Sommige klaagde over dat de was er nat uit kwam/komt.
Dit lijkt zo omdat het er koud uitkomt na centrifugeren, het is totaal niet nat en droogt zeer snel op de was.
Ook is de wasmachine zachtjes qua geluid staat in een washok en hoor het niet.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Grootte
  • Aantal decibel
  • Prijs

Minpunten

  • Geen enkele te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmaschine indesit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Indesit BWA 71483X W EU

Algemene score

10,0
Ben supper blij met deze wasmaschine er kan een hoop in Mn vorige lekte alleen maar supper fijne wasmaschine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer