Samsung WD70K5B00OW AddWash

Specificaties
tile-Energieklasse
B energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD70K5B00OW AddWash op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor kleine ruimtes!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

8,0
Prima machine voor kleine ruimtes, toevoeging van was na start machine is ideaal!
Verder weinig geluid tijdens centrifugeren, stille machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marije 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig, droger en wasmachine in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, super dat het ook een droger in 1 is. De volledige was programma's zijn wel wat lang. Verder erg tevreden! De add wash is ook super handig

Pluspunten

  • Droger
  • Add wash

Minpunten

  • Lange programmas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikie 09-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

beste was-drog combi in Town!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
dit is de beste optie voor een kleine ruimte, je krijgt mooi wasmachine, en ook een geweldige droger! voor een mooie prijs, kan niet beter! ben heel erg blij ermee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NikieTorez 08-06-2019

mooi en efficiënt was-droog combi

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
we hebben kleine ruimte als washoek dus we moeten een was-droog combi hebben. Dit id echt het beste! mooi en efficiënt. en Ad-wash is heel erg handig. ben heel er blij met mijn WD- combi.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Geraldi 07-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SUPER HANDIGE, MOOIE, DUURZAME COBINATIE!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

8,0
De was doen was nog nooit zo leuk!! Boordevol handige functies! Erg stil tijdens het draaien, en moderne luxe voorzien. Bovendien is het een plaatje voor het oog😍

Pluspunten

  • Erg stil
  • Tussentijds er wat uit kunnen pakken
  • Eco bubble

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allan 07-06-2019

Goede was/droogcombi

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
Wij hebben de was/droogcombi nu 2 weken en hij doet het prima. Ziet er mooi/fancy uit. Wordt wel warm tijdens het drogen, ik weet niet of dat normaal is. Verder niks te klagen en mooi ding!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Eleni 06-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goede Wasdroogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

8,0
Prachtige wasmachine met een goede prijs!!Heel fijn om nog wat was toe te kunnen voegen en prima formaat voor 2 personen. Maakt niet veel lawaai. Ik ben super blij.

Pluspunten

  • Korte programma
  • Niet veel lawaai
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EE mol van Eikenhorst 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
Ik ben heel erg blij met deze aankoop. Je hoort hem helemaal niet en maakt alles super goed droog. Maak een leuk deuntje als hij klaar is. Een top wasdroger

Pluspunten

  • mooi schoon
  • Super droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. van Hellemond 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos, veel opties, uitgesteld eind optie!

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

9,0
Echt een super wasdroger voor die prijs! De eintijd van je was instellen is echt geweldig, ik hoef zo nooit meer op mijn was te wachten :) het is wel even puzzelen hoe alles werkt in bet begin, dus ik raad wel aan om de handleiding erbij te houden, maar als je het eenmaal door hebt is het easy! Het enige nadeel is dat de was niet altijd zo droog is als het eigenlijk had moeten zijn, maar dat is dan ook het enigste nadeel wat ik heb kunnen vinden.

Pluspunten

  • Eindtijd instellen
  • Veel programma's
  • Zuinig
  • Zeer stil

Minpunten

  • Droogt niet altijd even goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-05-2019

nederland

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

8,0
Het is een goed en onderscheidend ontwerp, maar er zijn geen kleuren van de sulfar en wat lawaai wordt uitgegeven bij de snelle draai, maar over het algemeen goed
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 29-05-2019

Super blij mee

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
Vorig weekend gekocht, omdat wasmachine het had begeven. Nu gekozen voor was-droog combinatie, omdat we weinig ruimte hebben. Echt ideaal! Wassen gaat snel en droog programma kan er direct achteraan aan. Hij geeft weinig geluid en merkt bijna niet dat hij aan staat.
Ook is het handig dat als je een sok vergeten bent dan het kleine vakje snel open kan doen terwijl apparaat aan staat.

Echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

CsR1989 28-05-2019

Top Product!

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
Had hiervoor en losse wasmachine en een droger. Wat een eenvoud is dit.
Simpelweg programma kiezen, droogtijd selecteren en gaan!
Prachtige vormgeving in het interface en de led-lichtjes om de draaiknop heen zijn ook prachtig.
Het extra laadklepje voor als je iets vergeten bent bij te laden is ook super handig!.
Ben enorm blij met deze aankoop! helemaal voor de prijs!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

erik 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed en stil apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

8,0
stil en leuke snufjes, werkt naar behoren en is stiller als de koelkast, ben er heel blij mee en wordt zeker goed gebruikt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chan 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, praktisch, stil, duidelijke programma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, goede kwaliteit. Vind het het geld zeker waard. De add wash en air wash optie is erg handig! De droger functie heb ik nog niet uitgeprobeerd, dus kan nog niet zeggen of dat een fijne optie is

Pluspunten

  • Duidelijk programma
  • Stil
  • Add wash- optie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

izci 24-05-2019

GEWELDIG

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
Goed geluidniveau
Mooi design
Makkelijk in gebruik
Rekent zelf watergebruik uit op gewicht
Mijn eerste wasdroogcombinatie en erg makkelijk in gebruik. Even wennen aan alle opties. Heel fijn om nog wat was toe te kunnen voegen en prima formaat voor 2 personen. Maakt niet veel lawaai en ziet er mooi uit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daaniyaal 15-05-2019

Geweldige Kenmerken!

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
Prachtige wasmachine geniet er heel veel van ben heel erg dankbaar voor deze mooie samsung wasmachine.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rickvds 14-05-2019

Topmachine

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
Mooi design, en zo stil, heerlijk!!
De ADD-wash functie is superhandig voor die ene sok waarvan je nog had gezegd, “graag ALLES in de wasmand!” Blij mee:)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mustafa 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine drogen combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
Dit product is zeer tevreden wassen en drogen doet prima en erg stil ik hoor niet eens dat aan staat het is een aanrader machine

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig aan stroom

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wobbly 05-05-2019

Uitstekende wdrowas-ogcombinatie

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

10,0
Voor een zacht prijsje heb je een aardig stille was droog combinatie. Via het add-wash deurtje kun je makkelijk verloren wasgoed toevoegen. Ik ben zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Roberttz 03-05-2019

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Samsung WD70K5B00OW AddWash

Algemene score

8,0
Ik heb vorige week deze wasmachine nieuw gekocht en ben dr tot zover tevreden mee. Hij doet wat hij moet doen. Heeft lekker veel functies, en ziet er mooi uit.
Het enige nadeel tot zover is, is dat er geen stoffilter in zit. Dus het komt er op neer dat je lastig met een doekje al het stof bij elkaar moet vegen.
Verder een heel fijn apparaat.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews