AEG L6TB62K

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L6TB62K op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hinkiewinkie 13-11-2019
  • Product gekocht

Klein, maar fijn :-)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

9,0
Mijn wasjes doe je nu al een poos, de aankoop van jou blijkt een schot in de roos.
Man, man, wat ben je lekker klein,
je bespaart veel ruimte en in ons krappe huis is dat fijn.
Je bent als A+++-sertje een topper,
de energie die je verbruikt is weinig, dus van mij geen gemopper.
Mijn automaatje, je hebt me zo verblijd,
met jou wil ik samenzijn tot de dood ons scheidt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

AEG bovenlader wasmachine L6TB62K

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

10,0
Onze vorige wasmachine, ook een AEG bovenlader, model L60260TL. Keuze in bovenladers is wat beperkter dan voorladers. Diverse merken bovenladers bekeken en het werd toch weer een AEG. Toch iets steviger, minder plastic achtig, dan andere eveneens vergelijkbare middenklas merken. De sluiting etc. zag en voelde toch degelijker en wat zwaarder. Alles was je van een wasmachine verwachten mag, doet ook deze weer, het wasresultaat is prima, ook weer wat zuiniger in gebruik. Diverse zinvolle (besparings)programma's. We hebben bewust gekozen voor niet al teveel extra mogelijkheden en extra 'snufjes', aangezien wij inmiddels ervaren hebben, leuk dat het er op zit, maar dat je deze vaak toch niet gebruikt. Dat is voor ieder een keuze die je afweegt/maakt. Qua prijs een prima en degelijke wasmachine.

Pluspunten

  • degelijke machine
  • eenvoudige bediening
  • weer wat zuiniger in gebruik
  • besparing door middel weegfunctie
  • weinig plaatsingsruimte nodig

Minpunten

  • (nog) niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 06-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wast OK maar programma's duren lang twee tot drie uur

Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

6,0
Machine wast OK maar de programma's duren erg lang vergeleken met vorige machine Nordland bovenlader.

Pluspunten

  • Wast OK
  • Sneller wassen kan daardoor 30 min tijdwinst
  • Redelijk stil

Minpunten

  • 60 graden eko was duurt 3 uur en 54 minuten
  • 60 graden gewoon was duurt 2uur 49 min
  • Toetsen bediening voelen kwetsbaar aan
  • Snoer is behoorlijk kort 1,49 m

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Theelfs 30-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Paar dagen in gebruik en bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

10,0
Omdat onze vorige AEG bovenlader ons plots klaps in de steek liet (na 15 jaar) wederom een AEG gekocht. was resultaat is goed en komt zelfs iets droger uit de wasmachine dan de oude

Pluspunten

  • weinig ruimte nodig
  • kan staande vullen/legen
  • weegt de inhoud en past tijd aan
  • kan zelf een verkorte tijd kiezen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cramignon 02-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bij voorwas niet geschikt voor vloeibaar wasmiddel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

7,0
Fijne wasmachine met voldoende programmakeuzes.
De duur van de programma's kan aangepast worden aan de vervuiling van het wasgoed. n
Alleen is de wasmachine niet geschikt voor het gebruik van vloeibaar wasmiddel bij het gebruik van het voorwas programma. Hiervoor moet er poeder worden gebruikt.

Pluspunten

  • Voldoende wasprogramma's
  • Wastijd aanpasbaar

Minpunten

  • Voorwassen alleen met waspoeder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjaan 20-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima machine maar wel een met bonkende herrie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

8,0
Een geavanceerde bovenlader voor een prima prijs. Maakt echter ondanks twee lagers bij centrifugeren een rotherrie, terwijl er wel een gewichtverdelingprogramma op zit

Pluspunten

  • wast prima
  • is zuinig
  • is lekker licht en toch voldoende voor 2 mensen

Minpunten

  • maakt bij centrifugeren een bonkende rotherrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 02-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine maar wel met veel lawaai

Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

6,0
De machine voldoet prima aan alle eisen, wast prima maar maakt bij het centrifugeren vaak ontzettend veel lawaai. Verder alleen voordelen: lekker klein en zuinig.

Pluspunten

  • wast prima
  • is lekker licht en toch voldoende voor 2 mensen

Minpunten

  • maakt bij centrifugeren een rotherrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dario 20-08-2021

Reactie over de herrie: Ik heb d.m.v. vulplaatjes de machine iets achterover gesteld, weliswaar dus niet precies pas maar sindsdien maakt hij geen noemenswaardige herrie meer.

Reageer

Saar 10-04-2021

Degelijk & stevig apparaat.

Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

10,0
Altijd een bovenlader gehad in verband met ruimte gebrek. Dit model bevalt uitstekend en is meer solide dan de whirlpool wasmachine die ik hiervoor had.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Bakkie33 05-11-2020

uitstekend

Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

10,0
tot 6 jaar geleden aeg bovenlader gehad voor ongeveer 20 jaar toen een whirpool bovenlader gekocht na 6 jaar geen centrifuge meer slechte service dus koop nooit iets van whirpool.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

klumper9 17-10-2019

prima machine

Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

8,0
Mooi klein; wast goed schoon; eco-programma duurt wel veel langer dan zonder eco... Maar dat is weer beter voor het milieu en voor de portemonnee!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

rian 23-09-2019

Kan niet beter

Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

10,0
Simpel te gebruiken. Programmering wijst zich vanzelf.
Erg stil, zijn voorganger ook een AEG begon op zijn oude dag te kraken.
Reden voor de aankoop was, dat zijn voorganger 15 jaar is meegegaan.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

iamkonijn 16-09-2019

Topmachine.

Geschreven voor: AEG L6TB62K

Algemene score

10,0
Wij hebben deze machine voor onze moeder op leeftijd besteld want haar oude AEG van 23 jaar begon raar gedrag met centrifugeren etc. te vertonen en ze wilde persé weer een AEG bovenlader.
De nieuwe moderne bediening was even wennen voor haar maar ze is zeer in haar nopjes met haar nieuwe machine en de prijs vond ze ook zeer aantrekkelijk dus wij hebben zo een goede keus voor haar gemaakt door weer een AEG te nemen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer