Siemens iQ500 WM14T590NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 196 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 WM14T590NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Reesink 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine, heel stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met deze wasmachine: hij heeft een grote trommel (8 kilo!), maakt weinig geluid en is zuinig met water en stroom. Het display is uitgebreid, maar heel gebruiksvriendelijk. Een groot pluspunt is dat hij bij elk programma verschillende variaties biedt en daarbij aangeeft of je daarmee meer of minder water en/of energie gebruikt. Ten slotte is voor mij als thuiswerkende freelancer een groot voordeel dat hij ontzettend stil zijn werk doet en ook niet irritant gaat staan piepen als hij klaar is. Dat doe ik zelf ook niet. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine van Siemens gekocht, makkelijke bediening met heel veel mogelijkheden, maakt weinig geluid!
Ben er Super blij mee,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimNeeleman 23-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine met heel veel mogenlijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
Ter vervanging van onze oude wasmachine en droger,nieuwe Siemens artikelen gekocht,een hele goede koop geweest.

Pluspunten

  • Mooi artikel met veel mogenlijkheden
  • Mooi apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud 8 kg ,degelijke kwaliteit , zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Heb de machine gekocht , omdat het een machine van de betere kwaliteit is . De verkoper raadde me deze machine aan omdat er weinig storing bij voorkomt .Ook vind ik een grote trommel inhoud belangrijk , ik hoef dan niet zo vaak de machine aan en dat is ook weer voordeliger in de energie kosten.

Pluspunten

  • vlekken programma
  • ecoprogramma

Minpunten

  • geen kleine was op 60 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr Sweegers 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gebruiksvriendelijk en efficiënt apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, doet wat t beloofd. Stil, zuinig en mooi om te zien. Was komt schoon en fris uit de machine. Duidelijke handleiding.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Turbotoerse 03-09-2018

Prima machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Ik weduwnaar van 2 jonge kinderen met een klein budget had een nieuwe machine nodig.
Ik heb nu een week de wasmachine in gebruik en ik ben er zeer tevreden mee.Hij is veel zuinigen en de was komt er ook nog minder nat uit ,dus daar door ook nog sneller droge was.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willie1961 02-09-2018

Uitstekende wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Na diverse Siemens uiteraad weer gekozen voor dit geweldige merkprodukt.
Wast gewoon schoon zoals het hoor in een prima tijd en voor eee redelijke prijs
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard16148 25-08-2018

Prima degelijke wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
10 dage geleden gekocht. Wij zijn zeer tevreden met deze wasmachine. Wast goed schoon. Machine is stil tijdens uitvoeren wasprogramma's en centrifugeren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michel bos 05-08-2018

Perfecte wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Had geen uitleg nodig want de programma’s op het scherm zijn makkelijk uit te vogelen.
Ook is de was in het mix programma na een uurtje met extra centrifugeren lekker schoon waardoor het hele huis lekker ruikt naar schone was.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

A. Glastra 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
Top machine,lekker stil, zeer makkelijk te bedienen door touchscreen zelfs geen boekje nodig gehad. Perfect die grote deur opening.
En mooi strak design

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijke bediening
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

E.C.M.C. Ootes 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine voorlader

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

9,0
De wasmachine biedt veel mogelijkheden en heeft desondanks een eenvoudige bediening.
De vormgeving is ietwat eenvoudig, maar daar staat tegenover dat hij energiezuinig wast.
Het is daarom dat ik de machine zal aanbevelen bij familie en kennissen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-12-2019

siemens wasmachine.

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
eigenlijk nog te kort om positief of negatief te reageren. eerst deed hij niet wat wij wilde, maar dat kan komen door de gevoelige display. daarna perfect. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 13-12-2019

Stille stabiele machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Deze machine is stil en erg stabiel.
Was mooi schoon en door zijn eco stand wel langere draaitijd maar energie zuinig in gebruik. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

IJkema 16-11-2019

Zelfs voor een huisman een aanwinst

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Heerlijk apparaat, zuinig, eenvoudig te bedienen, keuzemogelijkheden ruim genoeg: wil je snel, wil je zuinig keuze te over. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 14-11-2019

Werkt prima

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is de opvolger en dus de moderne versie van mijn oude waardoor het gebruik al snel voor de hand lag. Ik vind het een fijn apparaat, makkelijk qua bediening en er zit een aantal nieuwe opties op, zoals hoofdkussen wassen. Ik heb deze nog niet geprobeerd, maar het lijkt me een fijne toevoeging. Het enige nadeel vind ik dat de aangegeven wastijd soms overschreden wordt dan wat het apparaat van tevoren aangeeft. Dat is alleen vervelend als ik met haast aan het wachten ben tot die klaar is, maar dan heb ik het over een aantal minuten langer. Wasmiddel gebruik ik bij deze veel minder dan voorheen en de was ruikt echt heerlijk.
Al met al echt een aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anita 13-11-2019

Prima machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Stil, genoeg programma's, grote trommel, makkelijke bediening [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anita 13-11-2019

Prima machine

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

8,0
Stil, genoeg programma's, grote trommel, makkelijke bediening [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Basje 11-11-2019

Super

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Heel duidelijk en handig te bedienen echt een super apparaat [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens IQ500 11-11-2019

Siemens IQ500

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine. Lekker stil en makelijk in de bediening [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marianne 09-11-2019

Eeg blij mer

Geschreven voor: Siemens iQ500 WM14T590NL

Algemene score

10,0
Wast goed, niet teveel lawaai. Veel verschillende wasprogrammas. Duidelijk piepje als was klaar is. En handige trommelreinigingsprogramma. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews