Bosch WAT28542NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 102 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAT28542NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remco 24-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Had een tijdje gezocht naar een goede wasmachine voor een redelijke prijs en in deze Bosch heb ik dat gevonden. Hij voldoet ruim aan de verwachtingen. Is lekker stil wat fijn is aangezien ik hem 's nachts vaak laat wassen. De timerfunctie is hierbij ook erg handig. Gebruikt weinig water en energie wat prettig is voor je portemonnee en de wereld. Enige wat ik soms mis is dat er geen los programma op zit voor centrifugeren zodat ik een handwas kan centrifugeren.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Stil
  • Handige timerfunctie
  • Zuinig in energie en watergebruik

Minpunten

  • Display lijkt gevoelig/kwetsbaar
  • Geen los centrifugeerprogramma

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden tester 04-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede vlekkenverwijderaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Dit product gekocht nadat we online research hebben gedaan en beoordelingen hebben bekeken. We hebben het product nog maar een korte tijd in gebruik maar hij voldoet aan onze verwachtingen en hebben het al kunnen testen op de eerste vuile vlekken. Mooi design, makkelijk in gebruik en doet wat het beloofd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rose 23-12-2019

Vreemd

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

6,0
Ik heb wasmachine paar weken geleden aangeschaft. Wasmachine deukt wasbollen, trommel klotst best hard/wild, op knoop zittende elastieken van kleding gaan soms los en kleding wordt best hard. Na afloop van de was, best veel water op het glas van de deur, op het rubber en tussen het rubber. Kortom ik vind het allemaal niet kloppen. Mijn oude wasmachine heeft nog nooit een wasbol gedeukt. Zwarte ruwe rand vind ik ook niet erg handig ivm stof. Niet helemaal naar wens dus. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Matfried 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stille, veelzijdige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Ik heb hem net 2 dagen, maar bevalt prima, ziet er mooi uit, grote opening, stil, veel programma's. Zelfreinigend progr voor trommel.
Korte wasjes zijn ook heerlijk fris. Erg blij mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's., maar ook standaard korte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 24-02-2020

Wat een super apparaat is dit!

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Wij hebben afgelopen maand deze machine gekocht en zijn super tevreden. We willen alleen nog maar Bosch apparatuur en zullen een droger van Bosch aanschaffen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

reviewer 21-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28542NL

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

2,0
Gekocht, omdat hij zo stil zou zijn, maar ik hoor het geklots van het spoelen, door het hele huis. Ook 1400 toren centrifugeren......het lijkt wel een vliegtuig. Onbegrijpelijk dat deze als stil wordt aangeprezen. Ik had een 36 jaar oude Zanussi, en die was dus aanmerkelijk stiller, behalve bij het centrifugeren.

Pluspunten

  • aanbieding
  • vormgeving

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Kroezen 11-12-2019

hoe bevalt de nieuwe wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Tot nu toe goed. Het is wel even wennen na vele jaren een ander merk wasmachine te hebben gehad. in ons huishouden gebruiken wij meer apparaten van Bosch. Dus het merk was ons wel bekend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kroezen 11-12-2019

nieuwe wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Tot nu toe bevalt de machine goed. Maar ik heb hem pas een paar weken dan is het nog moeilijk oordelen. Ook wat betreft de levensduur. Dit valt nu echt nog niet te zeggen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Joll 04-12-2019

Top machine

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Mijn nieuwe 'best friend' in de strijd tegen de steeds weer - zo vreemd - opduikende berg wasgoed [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

H. Schiphouwer 13-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAT28542NL/56

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine die er goed uitziet. Wast naar tevredenheid, maakt weinig lawaai, zowel bij het
wassen als het centrifugeren. Vele mogelijkheden die zich goed laten bedienen middels het grote digitale scherm. Kortom een wasmachine die voldoet aan al onze wensen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Maakt weinig lawaai
  • Prima wasresultaat
  • Prettig te bedienen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Top product voor een mooie prijs, niet lang hoeven zoeken naar deze wasmachine. Kant en klaar geleverd, naar boven gebracht en helemaal aangesloten.

Pluspunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vi 29-09-2019
  • Product gekocht

Eerste was succesvol gedaan

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

7,0
recent gekocht. Gewoon een wasbeurt gemaakt en het ziet er geweldig uit!
I have bought it a couple of days ago. have just tried one laundry and it seems to be fine.
The washing machine is super silent and you can combine different programmes which suits you better. Vast decision!

Pluspunten

  • sillence
  • no vibrations

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Anneke 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, gebruiksvriendelijke en is zeer stil. Goed wasresultaat. Fijn dat aanpassingen in programma's mogelijk zijn

Pluspunten

  • Gebruiksvriendellijk
  • Zeer stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oscar 21-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbare stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk bedienbare wasmachine, erg stil en redelijk zuinig. Gekocht in combinatie met wasdroger van Bosch. Beide apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijke en een uitstekende droog en was resultaten. Ik zou dit apparaat aanbevelen bij familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BAS1 11-02-2019

Geweldig stille wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
De wasmachine blinkt uit in zijn eenvoudige bediening, en is superstil. Veel verschillende programma’s die zelf nog uit te breiden zijn, of je kan kortere programma’s instellen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

sebassa 26-12-2018

Top wasmachine!

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Zeer fijne wasmachine, maakt weinig geluid en is zeer makkelijk te bedienen middels een mooi digitaal scherm.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

sebassa 25-12-2018

Top wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Wat een verschil met onze vorige wasmachine. Je hoort hem amper en wast zeer goed schoon. Handig digitaal display en zeer makkelijkte bedienen. Een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tante_inkie 07-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu een aantal weken in gebruike en bevalt prima. Heel stil en veel verschillende programma’s. Heel makkelijk te bedienen op touchscherm. Doet alles wat het zegt

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen
  • Korte programma’s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 02-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine van Bosch voldoet aan alle verwachtingen.hij wast niet alleen schoon,is zeer handig in gebruik en maakt voor een wasmachine niet veel geluid.
Voor elk type kleding is een apart programma.Ook
Kortom,een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

good Washing machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28542NL

Algemene score

8,0
I purchased this laundry machine of Bosch. I really like it as it is quiet and cleaning well. However, I was curious about the I-Dos technology which is not provided with this version of laundry.

Pluspunten

  • quiet
  • clean

Minpunten

  • No I-Dos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews