Siemens WM14T780NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14T780NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Han 06-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbaar en lang gegarandeerde levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

9,0
Wij hebben deze machine gekocht vanwege: de veelbelovende tests i.c.m. lange garantie, het laadvermogen, waterveiligheid, zuinigheid en beperkte geluidsproductie.

Pluspunten

  • Lage prijs
  • Goed wasresultaat (ook met wasbare luiers)
  • Lange garantie: 7 jr op machine, 10 jr op motor
  • Goed beveiligd tegen lekkages
  • Relatief stil en zuinig

Minpunten

  • Zuinige programma's duren lang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 29-06-2019

goede wasautomaat

Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

8,0
Was is goed schoon, redelijk droog klaar. makkelijk in gebruik. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arthur 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende geruisloze krachtige en zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit prijsverhouding, erg stil, was komt er behoorlijk droog uit en is minimaal gekreukeld. Een hele fijne machine. Onze derde Siemens en 47 jaar. Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Weinig geluid, ook bij centrifugeren

Minpunten

  • Nee, eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

c.t.kaza 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

8,0
Sinds enige weken in gebruik, mooi design en gemakkelijk te bedienen apparaat. Grote trommel en wast naar tevredenheid.

Pluspunten

  • stil
  • design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Summeren 17-05-2019

Heerlijk stil en de opfris optie is super handig

Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu een week en ben erg super tevreden over. Hij is erg stil met centrifugeren en het opfrissen is super handig. Ook handig is het lampje bij de trommel. Een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

D Bezemer 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

PRIMA WASMACHINE,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

10,0
ZEER STIL EN WAST PERFECT, ben heel erg blij met deze wasmachine.
Ik hoop dat deze wasmachine lang meegaat,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter&Jenny 30-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gekocht na uitgebreide zoekactie in winkels en op internet vanwege de vele oor ons gewenste eigenschappen zoals eenvoudige bediening, zuinigheid, stilte, bekende kwaliteit (o.a. garantie op motor van 10 jaar), nette prijs en het oog wil ook wat!

Pluspunten

  • Veel wasprogramma's, ook kort
  • Zeer energiezuinig, stil en mooi

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

blauw 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

10,0
Gekocht omdat onze het begaf, zeer getwijfeld tussen siemens of miele. Op aanraden van wubbo witgoedservice gekozen voor miele. Super blij mee. wasmachine is stil, wast super en makkelijk in gebruik. en handig met kinderslot.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anna S 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel stil, schone, niet gekreukelde was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

8,0
Heb die wasmachine vanaf vandaag maar heb het gelijk flink op proef gesteld met vuile bedrijfskleren van mijn man. Was komt heel schoon eruit en na op 1400 toeren centrifugeren bijna zonder kreuken uit! en had niet eens antikreuk programma ingesteld! Bedieningspaneel is zeer gevoelig en met een kleine tik is programma onderbroken. Maar dat is zo opgelost als je kinderbeveiliging aanzet. Wasmachine is heel stil en trilt zo goed als niet tijdens centrifugeren. Van minpunten niet zo grote keuze aan wasprogrammas voor deze best wel prijzige wasmachine met luxe functie als sensofresh.

Pluspunten

  • Heel stil
  • kledingbeschermende trommel

Minpunten

  • beperkte keuze wasprogrammas
  • gevoelige touchpaneel en bedieningsknoop

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lex 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine, zeer stil en goed wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine die zeer stil is door het ontwerp van de machine. Ook heeft de machine fijne extra's zoals de trommelverlichting. Alsmede het zeer uitgebreide touch display en handige draaiknop op programma soort te kiezen en daarna met het touch display de instellingen te kiezen. Het SensoFresh Programma werkt goed en even kleding opfrissen is een goede toevoeging ten opzichte van andere machines.

Ik draai de machine vaak op het eco programma, ik heb de tijd wel en dat het wat langer duurt is geen probleem. Je hoort de machine niet tot nauwelijks dus kies hiervoor als je op je stroom wilt besparen en toch goede schone was wilt.

Pluspunten

  • Sensofresh
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 12-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

9,0
Goede prijs/-kwaliteit verhouding, mooi design en een gemakkelijke bediening. Prima droog resultaat na centrifugeer programma.

Pluspunten

  • Prijs
  • Design

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke 10-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos en practisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

8,0
Wij zochten een stille wasmachine met weinig decibel. Wasmachine is heerlijk rustig en heeft een makkelijke bediening door de overzichtelijke display. Heel blij met onze Siemens en het opfris programma is fantastisch.

Pluspunten

  • geluid
  • programma's en bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lisa 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verrassend stil in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine inmiddels enkele weken in bezit, ik ben zeer tevreden met het wasresultaat. Overal een goede wasmachine die vooral verrassend stil is in gebruik. Ik raad dit product daarom zeker aan.

Pluspunten

  • Uitermate stil
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen andere nadelen kunnen ontdekken
  • Een relatief korte snoer en slang meegeleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandor 06-08-2018

Prima aanschaf

Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

10,0
Ik vind het erg fijn dat kleine wasjes in een korte tijd gewassen kunnen worden en de resttijd duidelijk wordt aangegeven
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Robert 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design.Makkelijk te bedienen.Stil.Goed resultaat .ok.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit uitstekend.Keuze was ook omdat we al een warmtepompdroger van Siemens hebben aangeschaft.Ook deze droger werkt bijzonder goed.

Pluspunten

  • makkelijk bedienbaar
  • Grote trommelinhoud
  • zuinig in gebruik.
  • 10 jaar garantie op motor

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jolanda 26-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stille wasmachine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

9,0
De wasmachine werkt zeer geruisloos, heeft vele mogelijkheden. Grote en kleine wasjes, lange en korte programma's. Zuinig in gebruik. Zeer tevreden in combi met wasdroger van Siemens!

Pluspunten

  • stille wasmachine
  • veel programma's
  • kan verkort wassen
  • grote trommel

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul1980 03-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille en makkelijk bedienbare wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

9,0
Uiterst stil, goede programma opties, eenvoudig te bedienen draaiknop en touchscreen.
De "senso-fresh" functie ter opfrissing van kleding met actieve zuurstof werkt perfect.
Ben zeer tevreden over deze wasmachine, een kind kan de was doen.

Pluspunten

  • Senso fresh programma
  • Ruime keuzes aan programma's en opties
  • Was capaciteit
  • Stille machine

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa83 17-06-2018

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu een paar weken en ben er erg tevreden mee. Hij is veel stiller dan de vorige en er past veel in. De was komt er schoon en al erg droog uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kamperländerin 07-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, zuinig in energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

3,0
De wasmachine heeft de test goed doorstaan ​​en Siemens heeft een goede reputatie in Duitsland voor hun
Quallität. Dit model heeft alle functies die ik van een goede wasmachine mag verwachten. Economisch, Aqua-Stop, programma's die ik wens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peetje 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Geschreven voor: Siemens WM14T780NL

Algemene score

10,0
Prima machine met een leuk design. Echter wat nog belangrijker is, hij wast goed en is ook lekker stil. Daarnaast voldoende keus in de verschillende programma's.
Ook het lampje binnenin is handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Voldoende wasprogramma mogelijkheden

Minpunten

  • Programma's duren een beetje lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews