Bosch Serie 8 WAW32582NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 280 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WAW32582NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke 25-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Door de bomen jouw eigen vertrouwde Bosch zien !!!!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Mijn wasmachine een Bosch gaf vorige week de geest na 16 jaar uitermate goed zijn best te hebben gedaan.
Ik heb weer voor een Bosch gekozen en nu voor een Bosch Exclusive.
Ik heb er een verhoging onder gekocht. HEEL gemakkelijk.
Er is een groot assortiment aan keuzes, maar omdat je door de bomen het bos (Bosch) niet meer kan zien, ben ik voor mijn vertrouwde merk gegaan. Fijn bij de plaatselijke leverancier. die eerst de moeite nam om thuis te kijken waar de wasmachine het best kon worden geplaatst vanwege de verhoging eronder. Waar vind je deze service nou nog??

Pluspunten

  • Vertrouwd merk
  • Wast uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Greef 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Serie 8 WAW32582NL - De echte Bosch 8 series

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
De Bosch 8 is door Bosch gebouwd in Duitsland. Het is een echte kwaliteitsmachine. Dat zie je aan alles. De bediening is heel gemakkelijk en intuitief. Ik gebruik de machine met zeer veel plezier en kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Erg stil en zuinig
  • Mooi design
  • hoge kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny Ariens 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine type 8 waw32582nl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
doet het prima duidelijke display makkelijk te bedienen worden netjes behandeld in de winkel duidelijk uitgelegd goed geadviseerd en correct afgeleverd en geplaats door ..... in Afferden GLD

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie 22-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarm, grote deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Voor het eerst een Bosch-machine, duidelijke programmering, geluidsarm, ruime keuze aan programma's.
De was komt er super schoon uit.

Pluspunten

  • ruime deur
  • geluidsarm

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goos 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een vertrouwd merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Onze oude machine was een Bosch. Heeft goed gefunctioneerd. Opnieuw hiervoor gekozen, mede door de uitleg bij Electroworld Veen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio 23-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker lux een lampje in de trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Tot heden zeer tevreden en blij met alle extra's die op het apparaat zitten. Makkelijk bedienbaar. Zeer stille machine.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Pluspunten

  • verlichting in trommel
  • gebruiksvriendelijk
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wasmachine 30-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een gemakkelijke in te stellen wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Een simpele in te stellen wasmachine en een goed was resultaat. Met verlichting tijdens het legen, zodat je niets vergeet om er uit te halen.

Pluspunten

  • simpel
  • was goed schoon

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 14-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine!! Stil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Heb de machine nu bijna een maand, het bevalt heel goed! Minder wassen draaien door grote trommel. Makkelijke bediening en heel stil, topproduct!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Legué 03-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Uit de vele aanbiedingen van wasmachines kwam deze er goed uit.
Geeft indicatie van hoeveel wasgoed er in de machine zit.
Geluidsniveau is heel erg laag.
Grote trommel en voldoende wasprogramms,s

Pluspunten

  • grote trommel
  • veel was programma,s en laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Homma 02-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een mooie was- en droogcombinatie van Bosch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Deze combinatie is mooi om te zien, makkelijk in gebruik, zuinig en niet onbelangrijk, hij maakt nauwelijks geluid! Voorheen jaren een Miele gehad, maar tot nu toe aangenaam verrast, ook vanwege de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staadegaard 24-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine WAW 32582

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
De machine is ons geadviseerd op basis van ons budget.
We zijn goed geadviseerd want we zijn zeer tevreden met de resultaten van de machine.
Prijs/Kwaliteit is uitstekend.

Pluspunten

  • Wast zeer schoon
  • Centrifugeert perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 52 20-07-2019

Goede wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Centrifuge 1600 toeren is goed.
Geen 50 graden programma en geen donkerwasgoed programma. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 16-07-2019

Prachtige, geluidarme machine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Prima machine, die in vergelijking met de vorige Bosch van 13 jaar oud, veel minder geluid maakt. Oogt mooi en degelijk, zijn er blij mee [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marco 14-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat en heel gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteit verhouding, het advies van de verkoper en natuurlijk de cashback aktie gaven voor ons de doorslag om dit apparaat aan te schaffen

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • laag energie verbruik
  • prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 10-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Door de vele programmakeuze is het voor mij de ideale machine. Korte wasjes, supersnelle wasjes en kleine wasjes is allemaal mogelijk. Centrifuge maakt goed droog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Els Smit 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en zuinige wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Fijne energie zuinige wasmachine die goed schoon wast en ondanks toerental van 1600 weinig geluid produceert. Prima apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
We wassen vrij vaak, dus waren we op zoek naar een stabiel apparaat die zuinig is, lang mee gaat en gemakkelijk te bedienen is. Dit machine voldoet aan deze wensen. Al met al: de was is goed schoon, is zuinig in gebruik door het eco-programma en door de verlichte bediening is het gebruiksgemak prettig,

Pluspunten

  • Zuinig
  • Schoon

Minpunten

  • Geen gevonden na een kleine 3 weken gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Krista Souverijn 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, veel was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

9,0
Mijn oude Bosch wasmachine was na 16 jaar intensief gebruik helaas kapot. Voor mij was het dus een no-brainer om opnieuw een Bosch te kopen. Met deze nieuwe, zeer stille, krachtige wasmachine is mijn was 1. schoner en 2. komt er droger uit. Dat betekent dus minder lang drogen in huis en dus minder vocht in huis. De voorlader heeft een grote deur, daardoor is de was er makkelijk in en uit te halen. Het electronische bedieningspaneel is vanzelfsprekend en daardoor zeer makkelijk te bedienen. Verder is mij opgevallen dat de wasmachine er stil is. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • krachtig
  • stil
  • droger
  • makkelijk te bedienen
  • grote deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

PGH 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

8,0
Er werd beloofd dat het bedrag van cashback binnen 4 weken op onze rekening zou staan.
Wat schetst míjn verbazing dit is niet 4 weken maar 1 dag later al op de rekening.
Dit noem ik pas ECHTE SERVICE .
Heel veel hulde voor BOSCH

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stroinkslanden 27-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAW32582NL

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit-verhouding prima wasmachine, erg stil en ook snelle wasstanden. Wast schoon. Mooie verlichting binnenin en een mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews