Bosch WAWH2643NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 186 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAWH2643NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophie 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding klopt helemaal bij deze wasmachine. Ik heb getwijfeld tussen een Miele en Bosch. Het is de Bosch geworden omdat deze dezelfde mogelijkheden heeft als de Miele die ik anders gekozen zou hebben maar die dan wel veel duurder zou zijn geweest. Natuurlijk merk ik wel het verschil tussen deze Bosch en de vorige Miele in geluid en materiaal. Daar is de prijs dan ook naar. Maar de was-resultaten zijn perfect, het lampje in de trommel is ideaal, het eindeprogramma signaal zou ik ook niet willen missen. Het I-DOS systeem is echt heel handig. Was er in, machine aan klaar, geen wasmiddel in handen gehad. En de ruime keuze aan instellingen, van een lang Eco programma tot een supersnel wasje. Alles is mogelijk. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar heb hoge verwachtingen. Absoluut heel tevreden over mijn keuze.
P.S. De wasmachine is ook met de app te bedienen maar daar heb ik me nog niet in verdiept. (op dit moment nog geen noodzakelijke optie voor mij)

Pluspunten

  • snelle programma's
  • lampje in de trommel
  • automatisch doseersysteem
  • veel keuze mogelijkheden in wasprogramma's
  • ook alleen centrifugeren is mogelijk

Minpunten

  • niet zo stil als verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kirill Afanasiev 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

iDOS is what I always wanted to have!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
What I've expected from washing machine: silence, short programs, intuitive user interface. What I've got with WAWH2643NL? All of it PLUS WiFi connection with home network, so I can start/pause/stop my wash, control the machine from distance and I've got super feature - iDOS! no more headache how much detergents to put every cycle - Bosch do it for me! Amazing!

Pluspunten

  • iDOS
  • WiFi
  • Silent
  • Short modes
  • Energy effective

Minpunten

  • n/a

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine de Ruijter 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display, snel, makkelijk en simpel te bedienen,

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Het is een mooie, overzichtelijke heldere machine met een helder display, alle variaties zijn mogelijk met een duidelijk aangegeven energie en wasmiddel verbruik. Extra +punt is de wifi, je kunt alles via de telefoon bedienen, dat is zeker van deze tijd en Top!
De machine is stil, mooi van vorm en van een goed merk.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bediening
  • mogelijkheden direct aan te passen
  • wifi
  • Bosch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 16-01-2020

Perfecte wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Sinds een week eigenaar van deze wasmachine. Perfecte wasmachine die heel gemakkelijk te bedienen is. I-dos is een geweldig systeem en de grote 9kg is superhandig. Alleen het starten op afstand heb ik nog niet onder de knie. Home connect is niet gemakkelijk te installeren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

B.Lochs Manderfeld 14-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
fijne machine,
Wast prima, vul systeem voor wasmiddel en wasverzachter is ideaal'
centrifugeren weinig geluid
wast goed. voldoende programma's voor te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MercyMercy 13-01-2020

Top apparaat!

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Nu een aantal weken in bezit en super blij mee. Vooral homeconnect icm Google assistent werkt prima. Vragen hoelang de was nog duurt en starten van de was :-) [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rob Broeders 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Wasmachine ziet er kwalitatief en super degelijk uit. Centrifugeren op 1600 toeren hoor je nauwelijks! Bedieningspaneel is eenvoudig en overzichtelijk. Mede door I-Dos en de Home connect (wifi + app) functie is het zelfs voor mij als man kinderlijk eenvoudig om een was te draaien!

Pluspunten

  • I-Dos
  • 1600 toeren en nauwelijks hoorbaar
  • Degelijk apparaat
  • Home connect app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric van Leur 09-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een kind kan de was doen; direct makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Bedieningsgemak, waterslot, zuinig in gebruik van zowel energie als wasmiddel en niet te hoge prijs waren voor ons de redenen om voor deze machine te kiezen. De keuzemogelijkheden in de programma's zijn meer dan voldoende. Het apparaat is redelijk stil (staat op eerste verdieping in ruimte tussen 2 slaapkamers) en de was is prima schoon.

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Bedieningsgemak
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Laag waterverbruik

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeannette de Kok 08-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine WAWH2643NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Dit product ziet degelijk uit en ik denk dat Bosch en goede, zuinig merk is. Werkt niet helemaal als verwacht omdat de snel was van 15 min niet tot 1400 kan centrifugeren.
Met de Cash Back van Bosch heeft e door slag om deze wasmachine te kopen

Pluspunten

  • Heel stil
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Piept geluid als de was klaar is
  • Snel was kan niet 1400 centrifugeren maar 1200

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Hot 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatieve wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Ik ben tot nu toe erg tevreden over de wasmachine. Ik moest mezelf wel even inlezen, want deze wasmachine heeft veel meer opties en programma's om uit te kiezen dan mijn vorige. Als je daar even de tijd voor neemt, dan heb je zoveel meer plezier van het apparaat.

Ruime trommel, fantastische app, mooie prijs/kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 06-01-2020

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Wast prima schoon, zonder nare geurtjes of vlekken van het wasmiddel. Programma duurt wel even, zeker op de ECO stand. En met de App te bedienen, dit is meer een extraatje, en voegt in mijn ogen weinig toe aan het gebruiksgemak. Je zal toch altijd zelf bij de machine moeten zijn om hem in- en uit te laden. Ik zet hem 's nachts aan, en in de badkamer (gescheiden van mijn slaapkamer met een dun muurtje) hoor ik hem niet noemenswaardig zijn werk doen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 05-01-2020

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Stil en zuinige wasmachine. Bediening via app is erg makkelijk. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Alycia 02-01-2020

Prettige wasmachine met goed resultaat

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
De wasmachine is prettig in gebruik en geeft een goed resultaat. De bediening werkt simpel en intuïtief. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eim 01-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

combinatie van twee apparaten wasmachine en droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Mooie deal kunnen sluiten in de winkel met een goede uitleg.
Zijn zeer tevreden met de winkelbediening en de levering.
Prijs was achteraf ook een nog een van de laagste.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark V 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine, eenvoudig in gebruik en makkelijk op WiFi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Bosch bevalt ons erg goed. Dit is wederom een juiste keuze, ook wat betreft prijs-kwaliteit verhouding. Automatische dosering en WiFi is gemak! Tot nu toe erg tevreden

Pluspunten

  • 9 kg wassen
  • Automatische dosering
  • WiFi
  • Makkelijk te bedienen
  • Prijs

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helga 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote vulopening, duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
we wilden na zoveel jaar eens een wasmachine waar meer kilo wasgoed in kan, hier kan 9 kilo wasgoed in, grote vulopening, display is simpel, je moet natuurlijk wel even weten hoe t werkt, maar kan echt niet missen, veel keuzes uit programma's, wss gebruiken we er een boel niet, handig is de lamp in de trommel om te zien of er nog wat blijft liggen in de trommel, wat ik nog niet heb kunnen vinden is dat als je de wasmachine aan t vullen bent, hoeveel kilo je er op dat moment in hebt gedaan, maar ik heb de wasmachine een week in huis en mss is dit niet een optie wat op deze machine zit, was ook geen must voor ons, wat wel handig is, is het i-dos systeem, wil je meer je wasmiddel gebruiken? zet je de dosering hoger, super makkelijk! wij hebben deze wasmachine nu 10 dagen in huis en al wat wassen mee gedraaid, ik vind hem weinig geluid maken, maar hij staat bij ons op de zolder, en sta er niet naast om er naar te luisteren, handig is als hij klaar is dat je een signaal hoort, kan trouwens ook uit gezet worden of zachter.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • duidelijk display
  • lampje in trommel
  • i-dos systeem
  • zelf nog kunnen doseren met ander wasmiddel

Minpunten

  • geen gewichtsaanduiding (nog niet gevonden)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lies 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine met een zeer compleet programma

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Na 14 jaar trouwe dienst had mijn vorige Bosch wasmachine het begeven. In ons gezin wordt de wasmachine bijna dagelijks gebruikt. Ik zocht een goede vervanger met minimaal dezelfde functies als mijn vorige. Deze wasmachine is nog uitgebreider, zeer goed te bedienen en erg stil. Ook het i-dos systeem bevalt heel goed. Conclusie: een goede aanschaf voor een redelijke prijs.

Pluspunten

  • uitgebreid keuzeprogramma
  • i-dos systeem
  • heel stil
  • zuinig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo van Pelt 27-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Super blij. Werkt perfect. Makkelijk te bedienen. Functies duidelijk en overzichtelijk. Bij gebruik zelfs nog stiller dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

claudiu 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
I purchased this product for black friday. I am very pleased of it. The product is very good, quiet, and does an incredible job

Pluspunten

  • silent
  • efficient

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alycia 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met grote capaciteit. Tussendoor kan je de was stopzetten om er extra was bij te doen, wat erg fijn is. Mooi design, goede programma's en automatische dosering.

Pluspunten

  • Vul capaciteit
  • Programma's
  • Automatisch doseren
  • Tussendoor bij kunnen vullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews