Bosch WAWH2643NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 115 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAWH2643NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sophie 24-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteitverhouding klopt helemaal bij deze wasmachine. Ik heb getwijfeld tussen een Miele en Bosch. Het is de Bosch geworden omdat deze dezelfde mogelijkheden heeft als de Miele die ik anders gekozen zou hebben maar die dan wel veel duurder zou zijn geweest. Natuurlijk merk ik wel het verschil tussen deze Bosch en de vorige Miele in geluid en materiaal. Daar is de prijs dan ook naar. Maar de was-resultaten zijn perfect, het lampje in de trommel is ideaal, het eindeprogramma signaal zou ik ook niet willen missen. Het I-DOS systeem is echt heel handig. Was er in, machine aan klaar, geen wasmiddel in handen gehad. En de ruime keuze aan instellingen, van een lang Eco programma tot een supersnel wasje. Alles is mogelijk. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar heb hoge verwachtingen. Absoluut heel tevreden over mijn keuze.
P.S. De wasmachine is ook met de app te bedienen maar daar heb ik me nog niet in verdiept. (op dit moment nog geen noodzakelijke optie voor mij)

Pluspunten

  • snelle programma's
  • lampje in de trommel
  • automatisch doseersysteem
  • veel keuze mogelijkheden in wasprogramma's
  • ook alleen centrifugeren is mogelijk

Minpunten

  • niet zo stil als verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corine de Ruijter 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display, snel, makkelijk en simpel te bedienen,

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Het is een mooie, overzichtelijke heldere machine met een helder display, alle variaties zijn mogelijk met een duidelijk aangegeven energie en wasmiddel verbruik. Extra +punt is de wifi, je kunt alles via de telefoon bedienen, dat is zeker van deze tijd en Top!
De machine is stil, mooi van vorm en van een goed merk.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • bediening
  • mogelijkheden direct aan te passen
  • wifi
  • Bosch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wallie 12-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Super handige wasmachine voor zowel grote als kleine wasjes en ook erg zuinig dat de wasmachine zijn eigen hoeveelheid wasmiddel doseert.

Pluspunten

  • zuinig
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lei 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Na bijna 22 jaar eindelijk een echte wasmachine Bosch gekocht. Een klasse apparaat mede door zijn eenvoudige bediening, het idos systeem en het duidelijke display.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • idos
  • duidelijk en helder display
  • hoeveelheid wasgoed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keltjens 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

was machine goede recenties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
de recenties van deze was machine waren heel goed daarom deze aan gekocht vandaag.
Is mooi stil mooi groot duidelijk display tip toetsen goede garantie i-dos is ook wel makkelijk hoef je niet op te letten op hoeveel was middel of was verzachter er in moet kijkt naar hoe veel was er in zit en past programma er op aan.
Ik hoop toch dat ik er jaren van ga genieten vrg j keltjens venlo

Pluspunten

  • still
  • duidelijk display
  • i-dos

Minpunten

  • is super zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

alexander 09-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk. Idos is echt een zinvolle toevoeging.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de aankoop van dit apparaat. Wast goed en het Idos systeem is erg handig.
Het menu is erg bedienings vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MarleenM 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het wassen wordt weer leuk :)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Tot nu toe (3 wasjes gedraaid) bevalt de wasmachine enorm! Hij (ja meestal doen vrouwen de was ;) ) heeft een verlichte trommel, is bedienbaar via de app (wel vooraf aantoetsen op apparaat) Je krijgt een bericht op je telefoon als de wasmachine zijn programma voldaan heeft. Hij heeft ook een automatische wasmiddel dosering, ideaal de was ruikt lekker fris als deze eruit komt. Wat ik ook fijn vind is dat hij wel allemaal vaste programma's heeft, maar de meeste zijn aan te passen. Verder moet ik hem nog beter leren kennen, maar kwa uiterlijkheid en wat hij tot nu toe heeft laten zien ben ik al helemaal verliefd :)

Pluspunten

  • Verlichte trommel
  • Bedienbaar via app
  • 9kg!!
  • Automatische dosering wasmiddel
  • Korte wastijd mogelijk

Minpunten

  • Bedienbaar via app na aanklikken op wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.a. schut 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
We hebben een aantal wasmachines op een rij gezet. Daar bleven uit over de merken Siemens en Bosch. Uiteindelijk gekozen voor Bosch vanwege de prijs en wij al veel gereedschap van Bosch hebben. Uitstekende kwaliteit. De service weten wij niet omdat we daar nog nooit gebruik van hebben gemaakt. Dat geeft al aan de kwaliteit van de producten van Bosch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred van der Heijden 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Echt een topper, heerlijk stil, grote trommel en was goed schoon, en is bijna droog als hij klaar is. En perfect dat je niet meer hoeft te bepalen hoeveel masmiddel je moet toevoegen, regelt de machine helemaal zelf.
Wij zijn blij met deze aankoop

Pluspunten

  • lekker stil
  • grote trommel
  • was komt er bijna droog uit
  • machine regelt zelf de hoeveelheid wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

renedg 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wawh2643NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
mooie grote wasmachine voor 9 kg was met Idos systeem (automatische dosering)
zeer stil. mooi duidelijk keuze menu.

Pluspunten

  • stil
  • idos

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteit verhouding was goed. Apparaat ziet er goed uit. Bediening is ook eenvoudig. App is ´redelijk´ makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Duidelijk scherm
  • Makkelijk te bedienen
  • Past veel was
  • Programma is snel klaar

Minpunten

  • Evt. App nog makkelijker in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joka 30-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine WAWH2643 NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Gisteren is mijn nieuwe wasmachine afgeleverd. Was even zoeken met de Home Connect functie, maar uiteindelijk toch geïnstalleerd. Het is een stille wasmachine, ben er erg blij mee. Chapeau BOSCH voor deze mooie, stille wasmachine.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Stille motor, en centrifugeren.
  • Home Connect is een PLUS

Minpunten

  • nog niets ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 29-10-2019

Een kind doet de was

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
Geweldige machine. Superstil en duidelijk display. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Post 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en zuinig

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
We hadden een Miele maar laatste jaar werkte deze niet helemaal goed, toen zijn we opzoek naar een nieuwe wasmachine, na zoveel gezien en vergelijk ook prijzen van wasmachines Bosch is geworden wat een prachtig product, zuinig, stil en veel opties.

Pluspunten

  • zuinig
  • mindergeluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sandra kleuver 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijk menu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Ik heb dit product nu aantal malen gebruikt, de was is perfect schoon en na centrifuge al aardig droog, fijn ook alle extra korte programma`s voor sport of kleine wasjes.

Pluspunten

  • veel programma`s die je ook gebruikt
  • duidelijk menu ook te wijzigen tussendoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

weinig lawaai

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

9,0
Eerder altijd AEG gehad, echter constant problemen met de aan/uit knop! Monteur gevraagd met als resultaat veel te dure rekening. Nu dan gezocht naar een andere wasmachine met een goede aan/uit knop en ons oog viel meteen op de 8 serie van Bosch. Prima machine goede!!! aan/uit knop en we hebben om alles gelijk te houden er meteen een warmtepompdroger bijgekocht. Staat ook nog eens mooi zo naast elkaar. Daar kwam dan ook nog de refund actie bij van 2 x 75,00 euro. Helemaal top.

Pluspunten

  • Prima machine
  • weinig geluid
  • leuke prijs met aftrek van de bonus

Minpunten

  • n.n.b.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

erna 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
prijs/kwaliteit geweldig. Mooie uitstraling en wat ik belangrijk vind dat is dat dit apparaat stil is en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rfranss 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine: Overzichtelijke bediening, i-DOS heel handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Makkelijke eb overzichtelijke bediening / instellingen. Automatisch doseren hierdoor geen geklieder met zeep en altijd de juiste hoeveelheid. Home connect mogelijkheden (bediening via mobiel)

Pluspunten

  • Automatisch doseren
  • Overzichtelijke bediening
  • Bijladen van wasgoed is mogelijk
  • Programma corrigeren na start (bv foute keuze)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven 13-10-2019

Ideale gezinswasmachine

Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

10,0
De Bosch Serie | 8 is een ideale wasmachine voor een iets groter gezin. Hij heeft een ruime trommel met handige functies, zoals i-dos waarbij je niet constant wasmiddel en wasverzachter hoeft aan te vullen en een handige WiFi functie waarmee je de wasmachine op afstand kan starten, maar die ook aangeeft wanneer je was klaar is. Al met al een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Latif 07-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een goede stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAWH2643NL

Algemene score

8,0
Deze I-Dos machine is heel makkelijk om te bedienen. Grote display in kleur .
Deze machine is heel stil .Zuinig is water gebruik en ook stroom. Wasmiddel doseert hij automatisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews