Bosch WAYH2892NL

Beste deals -15% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 62 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAYH2892NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michel 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloze fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Hele fijne machine.
Duidelijk bedieningspaneel.
Wifi functie heel handig en redelijk (makkelijk) zelf te installeren.
I-dos systeem maakt het leven een stuk makkelijker en goedkoper. Altijd de juiste dosering.
Machine is erg stil zelf bij centrifugeren.
Service van Expert Laren fantastisch. Machine aangesloten getest en volledig uitgelegd.

Pluspunten

  • stil
  • Grote trommel
  • zuinig
  • I-dos
  • wifi

Minpunten

  • deur niet om te zetten naar andere draairichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marco 06-10-2017
  • Product paar weken in bezit

De wasmachine voor een eenouder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Fantastische wasmachine, je hoeft alleen de i-dos te vullen met wasmiddel en wasverzachter. Was moet je helaas nog wel voorsorteren. Je stelt hem in met je telefoon. Ben je al weg naar je werk en vergeten in te stellen hoe laat hij klaar moet zijn, geen probleem, je pakt gewoon je gsm en stelt alles in komt thuis en de was is gedaan op het moment dat jij het wilt. geen muffe kleren die er uit komen omdat je vergeten bent dat er een was in zat want je telefoon herinnert je dat de was klaar is.
nadeel is wel dat het i-dos systeem maar 2 reservoirs heeft, dus of je kan twee type wasmiddelen erin doen of wasmiddel en wasverzachter, dus was je met meerdere wasmiddelen en wasverzachter dan moet je nog steeds voor het programma dat je het minst wast handmatig wasmiddel toevoegen. Hij meld zelfs wanneer je wasmiddel of wasverzachter moet bijvullen. dus ronduit ideaal voor mij.

Pluspunten

  • grote trommel, er kan veel in
  • erg still
  • bediening via mobiel apparaat
  • i-dos

Minpunten

  • I-dos heeft maar twee reservoirs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H v Gaal 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Exclusive

Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

8,0
Grote vuldeur, duidelijke bediening, automatisch wasmiddeldosering en keuze uit vele, maar ook snelle wasprogramma's. Waarom Bosch...omdat de vorige ook Bosch was en ons 17 jaar bij heeft gestaan met de vele wassen!!

Pluspunten

  • Verschillende wasprogrammas
  • Grote vuldeur
  • Mooi om te zien
  • Eenvoudige bediening
  • Automatisch wasmiddeldosering

Minpunten

  • Wiite wasprogramma is erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

7,0
Mooie machine gemakkelijk in gebruik uitstekend wasresultaat ik heb hem nog maar een paar weken maar hij voldoet optimaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine met I-DOS systeem 20-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine Bosch, met nieuwste technologie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Werkt fantastisch. Technologieën waarvan ik het bestaan niet wist. Wel even goed gebruiksaanwijzing bestuderen. I-DOS-systeem is ook heel prettig, buiten verwachting. Je "ziet" ook energie/waterverbruik, bij gebruik van eco-programma.
Veel standaardprogramma's,toch kun je ook zelf hierin aanpassen.
Al met al een machine die me verrast qua techniek. Wasresultaten ook heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winand Counotte 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie moderne geluidsarme wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

8,0
Op zoek naar een redelijk geluidsarme wasmachine die zo geprogrammeerd kon worden dat de wasprogramma's niet al te lang lopen werd ons door de verkoper van de elektrozaak deze Bosch wasmachine geadviseerd. Daarbij ook nog eens de actie waarbij € 100,- korting via Bosch te krijgen was deed ons besluiten het advies van de verkoper te vertrouwen.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Korte programma's mogelijk

Minpunten

  • Zeer moderne machine moeilijk voor oudere mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Mike 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topmodel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine. Grote vul opening. Automatische dosering is super. Kind kan de was doen. Veelzijdige programma's.

Pluspunten

  • Idosering
  • WiFi verbinding
  • Grote trommel
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Maarssen 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wassen was nog nooit zo eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
De machine weegt, doseert en meet. Diverse programma's maken dat al je was veilig gewassen kan worden.
Het op afstnad bedienen met de app is helemaal fantastisch: de machine staat ver van de huiskamer af en zo hoef ik niet iedere keer heen en weer te lopen om te kijken of de was klaar is: ik word gewaarschuwd!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak wasprogramma's
  • Stil

Minpunten

  • De installatie van wifi en app namen even tijd in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leny jansen 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitmuntende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Het bedienings gemak. Zels ieder familielid kan de was doen en optimaal resultaat behalen. Fluisterstil en zuinig in energie en water gebruik.

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik van water
  • Zuinig met energie
  • Werkelijk fluister stil
  • Probleemloos verwijderen van vlekken
  • Zelf dosering en dus zuinig met wasmiddelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

An 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

i DOS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
De grantie dat je hier veel wasjes in de week mee kunt draaien en de aanwezigheid van i dos en de vele programma's en mogelijkheden maken het samen dat dit een prima wasmachine voor ons is.

Pluspunten

  • i dos
  • extra bak naast i dos

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

vd Bosch 11-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stille en zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Een mooie en slimme wasmachine en waarom een Bosch, omdat de vorige ook een fijne Bosch was.
Meet de hoeveelheid was, doseert zelf het wasmiddel.

Pluspunten

  • wasmiddel wordt zelf toegevoegd
  • elk programma en temperatuur is instelbaar

Minpunten

  • misschien wel teveel was keuze programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 27-09-2019
  • Product gekocht

Mevr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Voor zowel grote als kleine huishoudens vind ik deze wasmachine geschikt. Zuinig met wasmiddel. En idee al met zijn instellingen. Wijn zijn met 5 volwassenen sporten veel en grote lakens. Inhoud van wasmachine heel goed. En fijn dat hij aangeeft tot hoeveel. Ideaal het hele korte wasprogramma.
Voor mij geen andere.

Pluspunten

  • Programma's
  • Mogelijkheden
  • Zuinigheid
  • Wasprogramma's
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Reageer

hejavago 12-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkelijk een vlaggenschip van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
We hadden de keuze uiteindelijk nog tussen een Miele en Bosch. Bosch is werkelijk innovatief waar Miele achter blijft met wat oubollig uiterlijk en veel minder mogelijkheden. Deze machine weegt de was in de trommel en voegt exact genoeg water toe. Verder is de Home Connect App handig. Dit was wel even zoeken hoe te installeren maar eenmaal alles geïnstalleerd werkt het perfect. De app geeft een seintje als de machine klaar is. Een ander punt is dat de machine super stil is. De was is ook veel schoner als bij onze oude machine. Kortom een superkoop.

Pluspunten

  • Zeer schone was
  • Super stil
  • Enorm veel mogelijkheden
  • Mooi uiterlijk
  • zuinig in stroom en watergebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie van Overveld 28-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Super wasmachine lekker zuinig en super service van de witgoedspecialist.
Handig in gebruik en super leuk met de home connect app.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 07-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Fantastische machine. Zeer duidelijke machine in gebruik en maakt weinig geluid. Klein nadeel is dat het i-dos maar twee reservoirs heeft. Verder een prachtig apparaat.

Pluspunten

  • Grote volume trommel
  • Erg stil
  • Bediening via App
  • i-dos
  • Veel keuze aan wasprogramma`s

Minpunten

  • i-dos heeft maar twee reservoirs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique56 06-07-2019

Fijne machine

Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

8,0
Ben heel blij met mijn nieuwe wasmachine en met Bosch zit je altijd goed.Heb voor Machine met WIFI gekozen altijd handig.(Dacht ik) heb de app van HomeConnect maar moet steeds opnieuw nadat ik de machine in heb geschakeld WIFI helemaal opnieuw installeren dus nog even uitvogelen en anders maar een monteur bestellen bij bosch [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Aanrader 28-06-2019

Prachtige machine

Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Aantal keren gebruikt, wel even wennen om in te stellen. Maar voldoet prima. Lekker stil en handig met i-Dos [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anita 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mevr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

9,0
Heel blij met zelf doseren en de vele mogelijkheden om diverse programmes te draaien. Met een gezin van 5 en veel sporten ideaal.

Pluspunten

  • Stil.
  • Programma keuze
  • Geen geknoei meer
  • Mooie vormgeving
  • Wifi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig wat een machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Wasmachine en droger gekocht geweldige apparatuur! De vorige droger en wasmachine waren 19 jaar oud. In alle opzichten een verbetering vooral energie zuinig en geruisloos en mooi van design!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 26-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAYH2892NL

Algemene score

10,0
Het doet wat een wasmachine hoort te doen: kleding goed schoonmaken. Het gebruiksgemak is ideaal, het apparaat is stil en ook nog eens snel. Daarnaast is de wasmachine ook zuinig. Kortom allemaal pluspunten. Een minpunt heb ik nog niet kunnen vinden. Door de vele opties is het wel even uitzoeken hoe elk programma werkt.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews