Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 109 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WAWH2673NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Luk 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere schone was, zeer stil, mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een wasmachine die goed wast en niet te veel herrie maakt. Deze machine is zeer stil. En de was is nu weer lekker schoon en fris.

Pluspunten

  • prijs kwaliteitsverhouding
  • stil
  • schone was.
  • neemt zelf wasmiddel en wasverzachter
  • zuinig in energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco .H 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine vandaag in gebruik genomen en zijn tot nu toe zeer tevreden. De wasmachine heeft een grote trommel en veel mogelijkheden. Is zeer zuinig qua energie en water. De was van vandaag was goed schoon. I-dos is een heel mooi systeem.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooi

Minpunten

  • Zwaar
  • Wennen aan alle mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAWH2673NL

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Wasmachine van Bosch WAWH2673NL , makkelijk in gebruik, grote trommel, maakt geen herrie, en een prima service van witgoed zaak 'engelen witgoed center' Eindhoven

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • grote trommel
  • 75 euro retour bij aankoop voor eind 2019

Minpunten

  • zelf de was erin doen (haha)
  • wasverzachter / vloeibaar wasmiddel instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Legtenberg 23-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uiterlijk design is goed het oog wil ook wat ;)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Wij hebben een Bosch wasmachine gekocht Waarom :
1 Degelijk merk
2 Goede ervaring met een wasdroger van Bosch die we hebben
3 Multifunctionele mogelijkheden maar wel makkelijk te bedienen
4 Vloeibaar wasmiddel: de hoeveelheid wordt per was beurt afgemeten
5 Water ook dit wordt aangepast qua hoeveelheid wat echt nodig is per wasbeurt
6 Prijs is ook netjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rianne 20-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Fijne machine. Handig doseersysteem; al was dat heel erg wennen. Maar het werkt prettig. Het bijgevoegde instructieboekje vind ik overigens 'rommelig' (niet overzichtelijk). Het was daarom best lastig om me de machine eigen te maken. Maar eenmaal gewend, werkt het fijn!
Ik vind wel dat er superveel mogelijkheden zijn, die je uiteindelijk in de praktijk niet gebruikt. Dat lijkt natuurlijk wel innovatief maar wat mij betreft kan dat best minder..

Pluspunten

  • handig doseersysteem
  • stille machine

Minpunten

  • kreukherstellend programma; duurt erg lang
  • veel mogelijkheden maar de meeste gebruik je niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil,i-dos erg fijn

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
wij wilde graag een stille wasmachine en een goed waterslot en een betrouwbaar merk.wij wilde ook graag een grotere trommel inhoud en meer toeren en de verkoper adviseerde deze machine voor ons

Pluspunten

  • heel stil
  • i-dos erg fijn

Minpunten

  • water toevoerslang is aan de korte kant
  • even wennen aan alle progamma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Deze machine werkt zeer stil. Ook het centrifugeren gebeurd opvallend veel stiller dan mijn vorige Miele en is vanuit de bijkeuken in de kamer nauwelijks hoorbaar. Het wasgoed is prima gedroogd wat energie spaart bij de droger.

Pluspunten

  • Geluid en trilt nauwelijks
  • Makkelijk bedienbaar mede door helder scherm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnold 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette moderne wasmachine met alle opties die je wilt

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding voor wat je krijgt. Inclusief WIFI bediening (vooral handig omdat je kan zien of hij klaar is.).

Pluspunten

  • Grote trommel
  • WIFI
  • Mooi apparaat om te zien

Minpunten

  • Waarom niet meer standaard 40 graden op de knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 16-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine Serie 8

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening en t.o.v. mijn vorige Bosch wasmachine meer extra functies. Ook zuiniger op gebied van stroom en water.

Pluspunten

  • op afstand te bedienen
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

WimvandeGrens 14-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
compleet, degelijk en zuinig apparaat met uitgestelde starttijd van Bosch, made in Germany. Met aquastop, 1600 toeren en behoorlijk geluidsarm.

Pluspunten

  • zuinig
  • compleet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Harriet Visser 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wauw Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Zit ik vol afgrijzen te kijken naar de trommel met mijn was, heb ik dat altijd gedragen!
Water en schuim was tijdens het wassen echt smerig, dit heb ik met mijn oude nooit gezien.
Bosch was klaar met wassen en ik haalde de was eruit, wauw wat rook mijn was lekker fris!
En die menu, stap voor stap drukte ik de knopjes in, hoefde niet eens de gebruiksaanwijzing te gebruiken.
Ook mijn leesbrilletje was niet nodig, cijfers waren groot genoeg.
Bijna droog kwam het eruit, dus mijn Bosch droger heeft nu minder tijd nodig.
Al met al is dit toch kostenbesparend en is het zijn geld waard.
Hopelijk blijft wauw Bosch nog jaren bij ons.

Pluspunten

  • Schoon en fris
  • Zuinig geluidsloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinie 15-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine met grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is makkelijk te bedienen, automatische doseer systeem. Vooral de grote inhoud van de trommel en het hoge toerental zijn ideaal. Ook mooi uiterlijk van de machine. De machine vind ik weinig geluid maken tov onze oude wasmachine.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Hoge toerental

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.M.Beemsterboer-Schaaper 13-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
Een prachtwasmachine! de gebruiksaanwijzing moest er wel even bij maar al snel was alles duidelijk. Een stille, energiezuinige machine met heel veel mogelijkheden. Zelfs de tijk van de matras kwam er prachtig schoon uit.

Pluspunten

  • keuze uit diverse mogelijkheden
  • apart programma voor de overhemden, heel fijn.

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Meetjo 10-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille en uitgebreide machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Stille en uitgebreide machine met veel programma's. Er kan maar liefst 9 kilo in en ook het Idos systeem werkt goed. Ik vind het wel fijn dat je niet met Idos HOEFT te werken, maar dit ook kunt uitzetten.

Pluspunten

  • 9 kg
  • Stil

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kroon 21-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig bedienbare stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Bevalt super goed! Zoveel mogelijkheden. 9 kg inhoud is heel prettig en wat een gemak met IDOS
Mooi systeem. Wasmachine beveel ik van harte aan. Prijs meer dan waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kemal 29-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vooruitgang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
We hadden hiervoor een AEG en zijn, om aanraden van vrienden en de monteur, overgestapt naar Bosch. Echt een geweldige vooruitgang qua programma keuzes, geluid en hoe de was er minder gekreukt uitkomt! Tevens is er verlichting in de trommel aanwezig.
Mocht u nog in dubio zijn, zou ik u deze Bosch adviseren!

Pluspunten

  • Minimaal geluid
  • Veel programma keuzes
  • Grote trommel
  • Verlichting in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 18-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening, verlichting in trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit verhouding zijn goed, werkt makkelijk, veel mogelijkheden. Snelle en zuinige programma's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Vlug 29-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Wij kopen al jaren bij een goede leverancier , dit is onze 3de Bosch wij gebruiken hem dagelijks en is zeer betrouwbaar en makkelijk in gebruik met een hoop mogelijkheden , is er een keer een storing is die zo op te lossen , daarom kiezen wij elke keer weer voor een Bosch

Pluspunten

  • Ruine mogelijkheden
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine! Is zeer stil en ook het centrifugeren maakt weinig geluid. Zelfs met een zware was!
I-dos functie is superhandig.
Heeft veel voorgeprogrammeerde programma’s die je ook kunt aanpassen aan je eigen wensen. Hoeveelheid wasmiddel, temp., toerental, alles is handmatig in te stellen. Weet niet of we de functie “bedien via app” zullen gaan gebruiken, maar kregen deze wasmachine voor weinig extra omdat de goedkopere versie niet snel leverbaar was. Mooi ook zo met de cash-back actie van Bosch, we zijn dik tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel bij centrifugeren
  • Alles naar eigen wens handmatig aan te passen
  • Degelijkheid
  • I-dos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine vol met handige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
De machine bevalt tot nutte erg goed. Hij wast supersnel, geen omkijken meer naar dosering van het wasmiddel dankzij het i-dos systeem. Ook de app is super handig. Nooit meer naar de zolder lopen om te controleren of de was klaar is!

Pluspunten

  • Supersnel
  • Handig I-DOS systeem
  • Handige Home-Connect app
  • Weergave totale wastijd per programma
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews