Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Vergelijkbare producten

Siemens WM16W672NL

Siemens WM16W672NL
9,0 (534)

Siemens WM16W790NL

Siemens WM16W790NL
9,0 (230)

Bosch WAYH2892NL

Bosch WAYH2892NL
9,2 (75)
Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 97 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WAWH2673NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Luk 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere schone was, zeer stil, mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een wasmachine die goed wast en niet te veel herrie maakt. Deze machine is zeer stil. En de was is nu weer lekker schoon en fris.

Pluspunten

  • prijs kwaliteitsverhouding
  • stil
  • schone was.
  • neemt zelf wasmiddel en wasverzachter
  • zuinig in energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco .H 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine vandaag in gebruik genomen en zijn tot nu toe zeer tevreden. De wasmachine heeft een grote trommel en veel mogelijkheden. Is zeer zuinig qua energie en water. De was van vandaag was goed schoon. I-dos is een heel mooi systeem.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooi

Minpunten

  • Zwaar
  • Wennen aan alle mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch wasmachine 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAWH2673NL

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Wasmachine van Bosch WAWH2673NL , makkelijk in gebruik, grote trommel, maakt geen herrie, en een prima service van witgoed zaak 'engelen witgoed center' Eindhoven

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • grote trommel
  • 75 euro retour bij aankoop voor eind 2019

Minpunten

  • zelf de was erin doen (haha)
  • wasverzachter / vloeibaar wasmiddel instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kemal 29-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige vooruitgang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
We hadden hiervoor een AEG en zijn, om aanraden van vrienden en de monteur, overgestapt naar Bosch. Echt een geweldige vooruitgang qua programma keuzes, geluid en hoe de was er minder gekreukt uitkomt! Tevens is er verlichting in de trommel aanwezig.
Mocht u nog in dubio zijn, zou ik u deze Bosch adviseren!

Pluspunten

  • Minimaal geluid
  • Veel programma keuzes
  • Grote trommel
  • Verlichting in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 18-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Grote vulopening, verlichting in trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit verhouding zijn goed, werkt makkelijk, veel mogelijkheden. Snelle en zuinige programma's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Vlug 29-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Wij kopen al jaren bij een goede leverancier , dit is onze 3de Bosch wij gebruiken hem dagelijks en is zeer betrouwbaar en makkelijk in gebruik met een hoop mogelijkheden , is er een keer een storing is die zo op te lossen , daarom kiezen wij elke keer weer voor een Bosch

Pluspunten

  • Ruine mogelijkheden
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine! Is zeer stil en ook het centrifugeren maakt weinig geluid. Zelfs met een zware was!
I-dos functie is superhandig.
Heeft veel voorgeprogrammeerde programma’s die je ook kunt aanpassen aan je eigen wensen. Hoeveelheid wasmiddel, temp., toerental, alles is handmatig in te stellen. Weet niet of we de functie “bedien via app” zullen gaan gebruiken, maar kregen deze wasmachine voor weinig extra omdat de goedkopere versie niet snel leverbaar was. Mooi ook zo met de cash-back actie van Bosch, we zijn dik tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel bij centrifugeren
  • Alles naar eigen wens handmatig aan te passen
  • Degelijkheid
  • I-dos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine vol met handige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
De machine bevalt tot nutte erg goed. Hij wast supersnel, geen omkijken meer naar dosering van het wasmiddel dankzij het i-dos systeem. Ook de app is super handig. Nooit meer naar de zolder lopen om te controleren of de was klaar is!

Pluspunten

  • Supersnel
  • Handig I-DOS systeem
  • Handige Home-Connect app
  • Weergave totale wastijd per programma
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

N Karssen 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Ik vind het een heel goede wasmachine de vorige was ook van Bosch daarom weer voor dit merk gekozen.
Heb nu een paar keer mee gewassen maar het wast nog schoner dan de vorige dus kwalitatief weer voooruitgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laros 13-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

My new Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Na 13 jaar met een ander merk gewassen te hebben overgestapt op een BOSCH . Na uitleg in de winkel over het I dos systeem waren wij meteen verkocht. Wat een uitvinding ! Wat ons zeer aansprak was dat je indien je wenst toch nog een ander wasmiddel tussendoor kunt gebruiken en niet helemaal vast zit aan wat er aan wasmiddel al in het I dos systeem zit. Het was wel weer even wennen aan de verschillende programma's en wat je waar voor kunt gebruiken maar na een paar dagen heb je dit ook onder de knie : "een kind kan de was doen ! " Familie Laros

Pluspunten

  • i dos systeem dosering
  • toch ander wasmiddel kunnen gebruiken
  • melding om de trommel te reinigen

Minpunten

  • geen sportprogramma
  • gebruiksaanwijzing onduidelijk over sportwas

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil, heerlijke machine!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Geweldige machine, een genot om de was te doen. Super stil, heel veel mogelijkheden en gelukkig ook automatische programma's. Perfect aankoop, kan hem iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Super stil
  • Heel veel verschillende programma-mogelijkheden
  • Ook automatische programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ronald plomp 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
het is een onwijs mooi,stille machine met veel was programma keuze en ik geniet helemaal van die heerlijke automatische doseer systeem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch Wasmachine WAWH 2673 17-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAWH2673

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Zeer prettig, gemakkelijk te bedienen en stille wasmachine. Groot laadvermogen, ideaal! Ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Lekker stil, werkt erg makkelijk en maakt goed schoon. We zijn erg enthousiast over het doseringssysteem van wasmiddel en wasverzachter.

Pluspunten

  • stil
  • Zuinig met stroom
  • Zuinig met wasmiddel

Minpunten

  • Kan ze zo snel niet vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 02-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

HELDER & DUIDELIJK SCHERM, WiFi , iDos Automatisch doseersys

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
heb dit apparaat een tijdje in gebruik , en ik moet zeggen tot nu toe heeeeeel tevreden ideaal het iDos systeem en WiFi is natuurlijk in dit tijdperk super handig, 1600 toeren is meer dan genoeg , lekker energie zuinig het enige wat aan deze machine ontbreekt is een automatisch vul en in de kast inruim systeem

Pluspunten

  • WIFI
  • iDos
  • vul Gewicht
  • helder display

Minpunten

  • had een grotere vulopening mogen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 29-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat door zijn vernuftige doseersysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Fijn, geluidsarme machine heeft Bosch ervan gemaakt. Het doseersysteem voor wasmiddel en wasverzachter is helemaal geweldig. Door het vooraf vullen van de reservoirs voegt de machine zelf benodigde hoeveelheid toe aan de was. De machine is makkelijk in gebruik waardoor zelfs mijn man de was kan aan zetten :-)

Pluspunten

  • 9 kg vulgewicht
  • Automatisch doseersysteem
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Wasmachine is extreem stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eveline 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
ik heb al een droger van bosch. Nu dus ook een wasmachine. Het is een top machine, maar ik moet wel kritisch zijn, het gat van de deur had iets groter gemogen dan was het makkelijker geweest om dekbed erin te krijgen. en jammer dat je wasverzachters doseerdoosje niet kunt gebruiken voor een vloeibaar wasmiddel. Voor de rest prima machine. Het korte menu is ook prima en fijn.

Pluspunten

  • snel kort menu
  • machine kan zelf doseren
  • Van de Velden (netjes geholpen,bezorgt,uitgelegd)

Minpunten

  • klein gat
  • wasverzachters doseer niet te gebr voor wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea dolce far niente huid en massage studio 20-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Fantastisch wasmachine, duurzaam modern,veilig ,mooie droge was, fijn zuinig dossiersysteem! en voor mijn schoonheidssalon een mooie nieuwe aanwinst! Een echte aanrader

Pluspunten

  • Doseersysteem
  • Droge was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige machine met veel gebruikersmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Nadat we ruim 22 jaar een Miele wasmachine hebben gehad, zijn we overgestapt naar deze Bosch machine. Hij voelt net zo degelijk aan, is abnormaal stil en heeft veel gebruikersgemak en is ook nog eens vele malen energiezuiniger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan van der Heijden 15-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine en Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Wij hebben deze machines in een keer gekocht. De beste keuze die we tot nu toe hebben gemaakt.
super stil en heel makkelijk in bedienen. Wij zijn ook heel tevreden met de service van expert Hillegom.
Ze hebben alles aangesloten en gingen pas weg toen alles draaide.
We raden ze zeker bij u aan.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in bedienen
  • staat heel mooi bij mekaar

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews