Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 95 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WAWH2673NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Luk 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere schone was, zeer stil, mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een wasmachine die goed wast en niet te veel herrie maakt. Deze machine is zeer stil. En de was is nu weer lekker schoon en fris.

Pluspunten

  • prijs kwaliteitsverhouding
  • stil
  • schone was.
  • neemt zelf wasmiddel en wasverzachter
  • zuinig in energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco .H 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine vandaag in gebruik genomen en zijn tot nu toe zeer tevreden. De wasmachine heeft een grote trommel en veel mogelijkheden. Is zeer zuinig qua energie en water. De was van vandaag was goed schoon. I-dos is een heel mooi systeem.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooi

Minpunten

  • Zwaar
  • Wennen aan alle mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 08-11-2019

Wasmachine WAWH2673NL

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Een zeer goede wasmachine, ook zuinig en werk prima.
Een bedieningspaneel en gemak, de WIFI is ook uitstekend. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henk 07-11-2019

Moderne wasmachine met idos doseersysteem

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik.
Handig te bedienen en te volgen in de app.
I dos doseersysteem voor wasmiddel.
Kan goed veel was in.
En is oersterk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerard 07-11-2019

Prima machine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Prima machine, stil modernste snufjes kortom goede aankoop. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tetje 03-11-2019

Fijne wasmachine!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
Heerlijk die I-dose voor wasmiddel en wasverzachter, bevalt goed!
Prettig in gebruik en weer schone, lekker ruikende was! :) [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch wasmachine 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAWH2673NL

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Wasmachine van Bosch WAWH2673NL , makkelijk in gebruik, grote trommel, maakt geen herrie, en een prima service van witgoed zaak 'engelen witgoed center' Eindhoven

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • grote trommel
  • 75 euro retour bij aankoop voor eind 2019

Minpunten

  • zelf de was erin doen (haha)
  • wasverzachter / vloeibaar wasmiddel instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Advdl 12-08-2018

Waardeloze Maschine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

2,0
Ik had een Bosch wawh2643nl besteld, maar die was tijdelijk niet leverbaar. Ik kon deze machine krijgen voor het zelfde geld. NIET DOEN! Waardeloze machine. Wassen gaat goed. Maar oh jee bij het centrifugeren. De machine gaat alle kanten van de ruimte uit. De machine stond waterpas, maar trekt zich los van het stopcontact en dergelijke. Waardeloze machine. Niet kopen dus. Morgen gaat deze machine terug.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Andre Vlug 29-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Wij kopen al jaren bij een goede leverancier , dit is onze 3de Bosch wij gebruiken hem dagelijks en is zeer betrouwbaar en makkelijk in gebruik met een hoop mogelijkheden , is er een keer een storing is die zo op te lossen , daarom kiezen wij elke keer weer voor een Bosch

Pluspunten

  • Ruine mogelijkheden
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 19-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Fijne wasmachine! Is zeer stil en ook het centrifugeren maakt weinig geluid. Zelfs met een zware was!
I-dos functie is superhandig.
Heeft veel voorgeprogrammeerde programma’s die je ook kunt aanpassen aan je eigen wensen. Hoeveelheid wasmiddel, temp., toerental, alles is handmatig in te stellen. Weet niet of we de functie “bedien via app” zullen gaan gebruiken, maar kregen deze wasmachine voor weinig extra omdat de goedkopere versie niet snel leverbaar was. Mooi ook zo met de cash-back actie van Bosch, we zijn dik tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel bij centrifugeren
  • Alles naar eigen wens handmatig aan te passen
  • Degelijkheid
  • I-dos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Zeeuw 28-10-2019

Super fijne wasmachine!!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Zéér gemakkelijk in gebruik, duidelijke display en eenvoudig aan te passen temperatuur, toerental centrifugeren enz. Het doseersysteem is fantastisch, kan het zéker aanraden, bespaart een hoop wasmiddel en wasverzachter! Machine is zeer stil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 26-10-2019

BOSCH serie 8 wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Wij hebben de bosch wasmachine nu +/- 1 jaar in gebruik en hij bevalt zeer goed. Het IDOS systeem van de wasmachine zorgt voor een hoop gemak. De machine maakt de was mooi schoon en laat het lekker fris ruiken.
De app is erg handig, wanneer je van huis bent kun je via de app zien hoelang de was nog moet en je krijgt een melding wanneer deze klaar is.
De machine is erg zuinig en met zijn 9 kilo kan er een behoorlijke partij was in.
Het enige nadeel is dat er wat water achterbijft in de rand bij de deur, het wasgoed dat als eerst uit de machine wordt gehaald is daardoor wat vochtig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marco 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine vol met handige functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
De machine bevalt tot nutte erg goed. Hij wast supersnel, geen omkijken meer naar dosering van het wasmiddel dankzij het i-dos systeem. Ook de app is super handig. Nooit meer naar de zolder lopen om te controleren of de was klaar is!

Pluspunten

  • Supersnel
  • Handig I-DOS systeem
  • Handige Home-Connect app
  • Weergave totale wastijd per programma
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

N Karssen 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Ik vind het een heel goede wasmachine de vorige was ook van Bosch daarom weer voor dit merk gekozen.
Heb nu een paar keer mee gewassen maar het wast nog schoner dan de vorige dus kwalitatief weer voooruitgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 18-10-2019

top product

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
mooi design,handige functies,erg stil
energie zuinig,water en wasmiddel besparend
was uitstekend [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Colinda 15-10-2019

Innovatie!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Wat een fantastische machine! Alles makkelijk te besturen vanaf de Home Connect app. Programma, dosering tot soort was, alles is mogelijk! Eenvoudig aan te sluiten, kind kan 'de was doen'.
I-DOS ook geweldig, nooit meer teveel wasmiddel aan de was. Zowel beter voor het milieu, de machine als de kleding! Bovenal levert Bosch topservice! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Laros 13-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

My new Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Na 13 jaar met een ander merk gewassen te hebben overgestapt op een BOSCH . Na uitleg in de winkel over het I dos systeem waren wij meteen verkocht. Wat een uitvinding ! Wat ons zeer aansprak was dat je indien je wenst toch nog een ander wasmiddel tussendoor kunt gebruiken en niet helemaal vast zit aan wat er aan wasmiddel al in het I dos systeem zit. Het was wel weer even wennen aan de verschillende programma's en wat je waar voor kunt gebruiken maar na een paar dagen heb je dit ook onder de knie : "een kind kan de was doen ! " Familie Laros

Pluspunten

  • i dos systeem dosering
  • toch ander wasmiddel kunnen gebruiken
  • melding om de trommel te reinigen

Minpunten

  • geen sportprogramma
  • gebruiksaanwijzing onduidelijk over sportwas

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vd Steen 13-08-2019

Super wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Echt een top product van BOSCH een echte aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marjolijn 05-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil, heerlijke machine!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Geweldige machine, een genot om de was te doen. Super stil, heel veel mogelijkheden en gelukkig ook automatische programma's. Perfect aankoop, kan hem iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Super stil
  • Heel veel verschillende programma-mogelijkheden
  • Ook automatische programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ronald plomp 30-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
het is een onwijs mooi,stille machine met veel was programma keuze en ik geniet helemaal van die heerlijke automatische doseer systeem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews