Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 109 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 WAWH2673NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Luk 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere schone was, zeer stil, mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een wasmachine die goed wast en niet te veel herrie maakt. Deze machine is zeer stil. En de was is nu weer lekker schoon en fris.

Pluspunten

  • prijs kwaliteitsverhouding
  • stil
  • schone was.
  • neemt zelf wasmiddel en wasverzachter
  • zuinig in energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco .H 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
We hebben de wasmachine vandaag in gebruik genomen en zijn tot nu toe zeer tevreden. De wasmachine heeft een grote trommel en veel mogelijkheden. Is zeer zuinig qua energie en water. De was van vandaag was goed schoon. I-dos is een heel mooi systeem.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooi

Minpunten

  • Zwaar
  • Wennen aan alle mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 08-11-2019

Wasmachine WAWH2673NL

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Een zeer goede wasmachine, ook zuinig en werk prima.
Een bedieningspaneel en gemak, de WIFI is ook uitstekend. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henk 07-11-2019

Moderne wasmachine met idos doseersysteem

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik.
Handig te bedienen en te volgen in de app.
I dos doseersysteem voor wasmiddel.
Kan goed veel was in.
En is oersterk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gerard 07-11-2019

Prima machine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Prima machine, stil modernste snufjes kortom goede aankoop. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tetje 03-11-2019

Fijne wasmachine!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
Heerlijk die I-dose voor wasmiddel en wasverzachter, bevalt goed!
Prettig in gebruik en weer schone, lekker ruikende was! :) [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch wasmachine 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine WAWH2673NL

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Wasmachine van Bosch WAWH2673NL , makkelijk in gebruik, grote trommel, maakt geen herrie, en een prima service van witgoed zaak 'engelen witgoed center' Eindhoven

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • grote trommel
  • 75 euro retour bij aankoop voor eind 2019

Minpunten

  • zelf de was erin doen (haha)
  • wasverzachter / vloeibaar wasmiddel instellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Advdl 12-08-2018

Waardeloze Maschine

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

2,0
Ik had een Bosch wawh2643nl besteld, maar die was tijdelijk niet leverbaar. Ik kon deze machine krijgen voor het zelfde geld. NIET DOEN! Waardeloze machine. Wassen gaat goed. Maar oh jee bij het centrifugeren. De machine gaat alle kanten van de ruimte uit. De machine stond waterpas, maar trekt zich los van het stopcontact en dergelijke. Waardeloze machine. Niet kopen dus. Morgen gaat deze machine terug.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Brouwer 24-07-2020

Duidelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
Inmiddels is alles duidelijk, kan alleen niet handmatig doorkiezen naar 1600 toeren met centrifugeren. Dat is jammer, maar misschien beter voor het wasgoed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 20-07-2020

Nog spannend

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

6,0
Heb hem net, al een verkeerd programma gekozen en moest 4,5 uur wachten op de was :) Blijven proberen komt het goed [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marjolein 17-06-2020

Stil

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
De nieuwe waasmachine is opvallend stil en wast zichtbaar schoner dan de vorige. Machine ontbreekt een outdoor/sport programma [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Linda 14-06-2020

Goede wasmachine voor een gezin

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Echt super tevreden met deze wasmachine. Zitten veel verschillende programma’s op en deze kan je dan ook nog instellen naar je eigen wensen. Super blij mee en voor een gezin een prima wasmachine. Ik beveel deze machine zeker aan [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 13-06-2020

uitermate tevreden

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Een heerlijke wasmachine, gemakkelijk te bedienen. Wast superschoon. De automatische dosering vind ik geweldig. Kortom heel blij met mijn Bosch wasmachine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 13-06-2020

uitermate tevreden

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Een heerlijke wasmachine, gemakkelijk te bedienen. Wast superschoon. De automatische dosering vind ik geweldig. Kortom heel blij met mijn Bosch wasmachine [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jurrie 18-05-2020

Een kind doet de was....

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Erg fijne wasmachine. Stil, geen omkijken naar het gebruik. Zeep dosering, programma keuze etc.... allemaal automatisch. In combinatie en smartdry op je wasdroger, helemaal top! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hans 12-05-2020

Goede stille werker

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

10,0
Na even wat aandacht aan de programma ‘s te hebben gegeven een goede aankoop [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Legtenberg 23-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uiterlijk design is goed het oog wil ook wat ;)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Wij hebben een Bosch wasmachine gekocht Waarom :
1 Degelijk merk
2 Goede ervaring met een wasdroger van Bosch die we hebben
3 Multifunctionele mogelijkheden maar wel makkelijk te bedienen
4 Vloeibaar wasmiddel: de hoeveelheid wordt per was beurt afgemeten
5 Water ook dit wordt aangepast qua hoeveelheid wat echt nodig is per wasbeurt
6 Prijs is ook netjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rianne 20-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Fijne machine. Handig doseersysteem; al was dat heel erg wennen. Maar het werkt prettig. Het bijgevoegde instructieboekje vind ik overigens 'rommelig' (niet overzichtelijk). Het was daarom best lastig om me de machine eigen te maken. Maar eenmaal gewend, werkt het fijn!
Ik vind wel dat er superveel mogelijkheden zijn, die je uiteindelijk in de praktijk niet gebruikt. Dat lijkt natuurlijk wel innovatief maar wat mij betreft kan dat best minder..

Pluspunten

  • handig doseersysteem
  • stille machine

Minpunten

  • kreukherstellend programma; duurt erg lang
  • veel mogelijkheden maar de meeste gebruik je niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil,i-dos erg fijn

Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

8,0
wij wilde graag een stille wasmachine en een goed waterslot en een betrouwbaar merk.wij wilde ook graag een grotere trommel inhoud en meer toeren en de verkoper adviseerde deze machine voor ons

Pluspunten

  • heel stil
  • i-dos erg fijn

Minpunten

  • water toevoerslang is aan de korte kant
  • even wennen aan alle progamma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 25-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 WAWH2673NL

Algemene score

9,0
Deze machine werkt zeer stil. Ook het centrifugeren gebeurd opvallend veel stiller dan mijn vorige Miele en is vanuit de bijkeuken in de kamer nauwelijks hoorbaar. Het wasgoed is prima gedroogd wat energie spaart bij de droger.

Pluspunten

  • Geluid en trilt nauwelijks
  • Makkelijk bedienbaar mede door helder scherm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews