Siemens iQ700 WM16O5C2NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 141 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johannes Greefkes 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine

Algemene score

8,0
De vorige Siemens wasmachine heeft 21 jaar gewassen, vandaar deze keuze op Siemens. Verder ziet de machine er netjes uit, stevige constructie en lijkt de bediening eenvoudig door o.a. de juiste omschrijvingen in het gelukkig papieren bijgeleverde instructie boekje. Verder is de winkel waar de machine kochten dicht in de buurt en zijn onze service ervaringen met Expert Heemskerk OK. Wij als bejaarden vinden een winkel en service in de buurt prettig. Wat ons tegen valt is de ingewikkelde actie om de Siemens korting te krijgen. Het werken met internet wordt voor ons erg lastig en is haast niet meer te doen. Dit door de scherm interacties en het achteruit gaan van onze ogen en dergelijke. Mooier zou het zijn als de winkel zelf de Siemens kortingsactie zou kunnen verzorgen. Misschien kunt U als bedrijf hier iets mee? Minder internet en meer persoonlijke aandacht bij de verkoop van producten. Dat zou een vooruitgang kunnen betekenen. Laten we hopen dat de bedrijven dat nu eindelijk eens een beetje beter in gaan zien. Maak meer gebruik van vakmensen en minder van mensen die de hele dag achter een computerscherm iets commercieels uit trachten te vinden. Dit wekt sterke irritaties op!


Met dank voor uw medewerking.. De koper.. Jan Greefkes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gerrit 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Aan koop Simens wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super apparaat mooi stil en makkelijk in gebruik
wij zijn er erg blij mee mede door de super service van de plaatselijke deler

Pluspunten

  • stil
  • gebruik vriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Licht in de trommel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger en wasmachine passen geheel bij elkaar. Grote deuren waardoor het makkelijk is om was erin en eruit te halen. Een lichtje in de trommel zorgt dat je kan zien of de trommel echt leeg is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.Kortekaas 22-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GELUKKIG MET

Algemene score

8,0
prima wasmachine lekker geluidloos en makkelijk te bedienen zelfs ook voor mijn man.
mooie uitstraling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens IQ700 wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine, duidelijke bediening. We verwachten een lange levensduur en laag energieverbruik. We hebben de machine nog maar kort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cindy 04-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

complete wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pas een paar dagen in bezit, maar een fijne complete wasmachine met veel programma mogelijkheden en ruime wastrommel en door hoog toerental een redelijk droge was.

Pluspunten

  • droge was door hoog toerental
  • handige bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mvdl 22-01-2018

Luid en duidelijk

Algemene score

10,0
21-1-2018 Aangeschaft. Duidelijk display. Makelijke bediening. Heel goed zelf te instaleren.Het registeren was wat lastiger omdat het type plaatje achterop de machine zit (eerst ff fotoojte van maken voor het plaatsen)Je moet een hoop getallen invullen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

parkiet 09-01-2018

perfecte machine

Algemene score

10,0
Ik gebruik mijn nieuwe machine nu ruim een week en ik ben er zo blij mee. Is zuinig meerdere programmas en je hoort hem amper.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rudy55 08-01-2018

Prima wasmachine. Lekker schoon en lekker rustig!

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden met deze wasmachine. Daarnaast gebruik ik hem ook met een droger van Siemens en deze was/droogtoren werkt perfect. Was resultaat is zeer goed en je hoort hem bijna niet. Makkelijk in te stellen en wat ik ook prettig vind is dat je kunt aangeven wanneer de was klaar moet zijn. Top!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michel72 30-12-2017

Beste koop voor redelijk bedrag

Algemene score

10,0
Zoals gezegd is het een goede keuze geweest om deze machine te kopen.
Ik raad hem aan iedereen aan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sander234 27-12-2017

Wast een stuk beter als de vorige

Algemene score

10,0
Gekocht omdat de vorige te klein was met een gezin. Wast goed schoon, is zo stil dat we deze wel s' nachts aanzetten en erg makkelijk in gebruik. Vooral de functie om de wastijd in te korten en de 15 minuten settings zijn erg handig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anne 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, geluidsarm, praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met eenvoudige bediening, uitgebreide programmakeuze, geluidsarm, mooi design, gekocht omdat andere wasmachine aan vervanging toe was, met de iQ motor hoop ik op minder snelle slijtage van de motor, sinds 2 dagen in gebruik; zéér tevreden!
Prijs/kwaliteit goed, mede door speciale actie!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluidsarm
  • Diversiteit programmakeuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Ettema 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is een stuk groter dan mijn vorige. Dat is wel wennen. Moet meer was opsparen. Wel handig dat nu mijn dekbedden ook gewassen kunnen worden. Verder een prima machine. Wast schoon en centrifugeert voldoende. Met het speed programma ook snel. Machine is makkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • grote opening
  • redelijk stil
  • speed optie is ook snel

Minpunten

  • vlekkenprogramma onvoldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke van Zwam 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

andere plannen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zoals ik hierboven al aangaf had ik (via de consumentenbond) een ander type wasmachine gepland, maar met behulp van de verkoper, toch voor dit grotere type gekozen en ik ben nu heel tevreden met mijn keuze. De grotere inhoud, het duidelijke display en wat volgens mij ook een groot compliment verdiend: de bijgevoegde gebruiksaanwijzing is perfect, zelfs voor een leek goed te begrijpen!

Pluspunten

  • wast zuinig en schoon
  • gebruiksaanwijzing(zie bovenstaande tekst)
  • display:zeer goede info

Minpunten

  • heb ik nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brigietje64 29-10-2017

Geweldige machine

Algemene score

8,0
Fijne machine. Voordeel zuinigheid, trommelverlichting. Nu hopen dat hij een lange levensduur zal hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marie Beenackers 26-10-2017

Uitstekend wasresultaat!

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine nu ruim 15 dagen in gebruik en ben er erg content over! Het gebruik van wasmiddelen is minimaal, bedieningspaneel is erg eenvoudig, wast grondig schoon en is super stil!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jolanda 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wat een kwaliteit en afwerking!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige machine, straalt kwaliteit uit en is zeer stil. Handig in gebruik mooi afgewerkt. Goede NL beschrijving en besturing.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

KoosL 11-10-2017

Uitstekende wasmachine

Algemene score

10,0
De wasmachine is erg gemakkelijk en eenvoudig te bedienen.
De wasprogramma's kun je naar eigen wensen aanpassen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willemien 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Veelzijdige machine

Algemene score

8,0
Het is een veelzijdige wasmachine met een uitgebreid aantal opties. Binnen deze opties kun je ook weer voor persoonlijke instellingen kiezen (bijvoorbeeld temperatuur en toerental centrifugeren). Erg stil (behalve het eindsignaal).

Pluspunten

  • veel verschillende opties
  • mogelijkheid tot persoonlijke voorkeuren
  • erg stil

Minpunten

  • hard eindsignaal, tot 3 keer toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Neline de kruijf 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine zeer goede pijs/kwaliteit verhouding.

Algemene score

9,0
Een wasmachine met veel keuzeknoppen, het nadeel is dat je niet apart je toerental kan instellen, omdat alles voor geprogrammeerd is, dit is vanwege energiezuinigheid wel goed.
Er is wel een extra mogelijkheid om te centrifugeren met en zonder spoel. Erg handig.
1600 toeren (de was is echt goed uit gecentrifugeerd, een stuk droger als mijn oude wasmachine).
De grote trommel is fijn, voor een gezin met 6 personen, er gaat veel was tegelijk in.
Zeer handig is het lampje in de trommel wat aangaat als het donker is.

Minpunten

  • niet alle programma's centrifugeren op 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews