Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ700 WM16O5C2NL

9,0 Lees 94 reviews

Vergelijkbare producten

AEG L7FE86EW

  • Vulgewicht 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Geluidsniveau 77 dB (centrifugeren)
AEG L7FE86EW
8,5 (2)

Whirlpool FSCR 80418

  • Vulgewicht 8 kg
  • Energieklasse A+++-30%
  • Geluidsniveau 76 dB (centrifugeren)
Whirlpool FSCR 80418

Bosch Serie | 8 WIW28540EU

  • Vulgewicht 8 kg
  • Energieklasse A+++-30%
  • Geluidsniveau 67 dB (centrifugeren)
Bosch Serie | 8 WIW28540EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 94 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Licht in de trommel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger en wasmachine passen geheel bij elkaar. Grote deuren waardoor het makkelijk is om was erin en eruit te halen. Een lichtje in de trommel zorgt dat je kan zien of de trommel echt leeg is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

Top wasmachine

Algemene score

9,0
De nieuwe Siemens wasmachine is een verademing vergeleken bij onze oude wasmachine. Het bezit een grote trommel, vele programma mogelijkheden, waarbij je grote wasjes, kleine wasjes allen makkelijk af kunt handelen. Het lichtje in de trommel is erg handig. Daarnaast is de wasmachine zeer stil en wast het zeer schoon, dat is natuurlijk het belangrijkste.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design
  • Handig menu
  • Vele programma's
  • Lichtje in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 17-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig mooi, handig in gebruik, een aanrader.

Algemene score

10,0
Alles is super mooi en de machine werkt perfect. De bediening is makkelijk en combinatie is mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw M. Eisses 17-05-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
mooie wasmachine, duidelijke bediening.
Er zitten wel te veel programma's op, welke ik vast niet gebruik.
Voor ieder zijn keuzes.
De machine maakt weinig lawaai, vergeleken met de oude die kapot was en dus al 13 jaar oud.
Flink verbeterd denk.
Prijs vind ik wel hoog, ondanks de aanbieding in de folder.
Ik heb de machine nu op een bij gekochte verhoging staan.
Die hoogte is geweldig !!!!!!!!
Goede werkhouding is belangrijke, vooral als je zoals ik lang ben.
Aanrader.
Ook deze verhoger vond ik duur, ben er blij mee.

Pluspunten

  • duidelijke bediening
  • grotere inhoud van 5 kg , nu naar 8 kg

Minpunten

  • hoge prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fam. Janssen 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Expert Maastricht adviseerde en wat goed. Machine die degelijk is en super bedienings gemak. Oude machine meegenomen en de nieuwe op plaats van bestemming gezet en aangesloten. Wat een goeie service. Mooi die machine met een lampje in de trommel. Mooi zacht. Leuk geluid als ie klaar is.

Pluspunten

  • Licht in trommel
  • Bedienings gemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Annemieke 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine WM16O5C2NL voorlader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tot nu toe ben ik zeer tevreden met dit product. De machine wast goed. Fijn dat de trommel groter is dan mijn oude machine.

Pluspunten

  • wast tot 8 kilo
  • maakt weinig geluid bij het centrifugeren
  • trilt weinig bij het centrifugeren

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 11-05-2017 Product paar weken in bezit

Veel programma's, makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was komt er veel schoner uit dan ik gewend was, veel diversiteit aan programma's.
Makkelijk te bedienen, erg stil vergeleken met m'n oude wasmachine.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeer schone was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.Schings 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Seimens IQ700 WM16O5C2NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al diverse malen in mijn leven heb ik een Siemens wasmachine gekocht. Ons gezin maakt er zeer intensief gebruik van. Deze wasautomaat zorgt met de uitgebreide programma's en het hoge toerental (1600rpm) dat we minder energie gebruiken met een beter resultaat dan onze vorige wasautomaat. Separaat waterslot en water opvangbak is ook niet meer nodig aangezien Siemens ook hieraan heeft gedacht. Als man ben ik in mijn nopjes met dit hoogstandje aan was kwaliteit, zeker met 2 automonteurs in huis.

Pluspunten

  • Hoog centrifuge snelheid (1600rpm)
  • laag energie verbruik
  • keuze mogelijkheden
  • vlekken programma's

Minpunten

  • Af en toe reiniging nodig op 90 graden
  • andere layout programma t.o.v. vorig Siemens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa Strating 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

Voor de kieskeurige gebruiker!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine vervangt mijn vorige wasmachine van Siemens, die het na 16 jaar intensief gebruik heeft opgegeven. Dit nieuwe model heeft een zeer duidelijk bedieningspaneel, veel programma's en wast zonder lawaai. Het wasgoed komt er veel droger uit dan ik gewend ben en, niet onbelangrijk, er zit een EcoPerfect mogelijkheid op voor energiezuinig wassen.
Kortom, ik ben er heel tevreden mee.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijke bediening
  • weinig geluid
  • ecoperfect energiezuinig
  • goede centrifuge
  • veel wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas de Jong 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens wasmaschine

Algemene score

10,0
perfecte wasmachine Siemens iQ700 WM16O5C2NL mooie rustige machine die in vergelijk met onze vorige Siemens wm. van 17 jaar oud alleen maar beter KAN zijn.
Siemens is ons merk en daar kan niemand iets aan veranderen
duidelijke en gebruiksvriendelijke bediening.
wat wil een mens nog meer.
Bemmel en Kroon was de goedkoopste leverancier met perfecte service !!

Pluspunten

  • alles is goed aan deze maschine

Minpunten

  • niet aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

Super de super !!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote inhoud 8 kg, zuinig en zacht en precies dat wat ik met mijn supervuile was verwachte. Voor alle was de juiste keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia Bottram 22-04-2017 Product paar dagen in bezit

Bediening is duidelijk, ook voor ouderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens wasmachine bevalt erg goed.
Bediening is voor mij als 77 jarige goed te doen. Duidelijk en fijn apparaat.

Pluspunten

  • Bediening
  • Verschillende centrifuge-standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renee Wilhelmus 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Ik zou zeggen doen !!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige apparaten .. geweldig schoon en droog . En eindelijk een apparaten waar je niet een heel boekwerk moet doorwerken om de machine te kunnen bedienen !! Topper !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dresk 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

M00i model, helemaal van deze tijd!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Even wennen na een wasmachine van 20+ oud, maar na wat doorlezen en uitproberen heel gebruiksvriendelijk.
Met dit model kunnen we als gezin weer heel lang voort!

Pluspunten

  • Overzichtelijke bediening
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerrit 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Aan koop Simens wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super apparaat mooi stil en makkelijk in gebruik
wij zijn er erg blij mee mede door de super service van de plaatselijke deler

Pluspunten

  • stil
  • gebruik vriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 21-03-2017 Product paar maanden in bezit

Fantastische wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt echt fantastisch! Hij is erg stil, maakt erg goed schoon en vooral het vlekkenprogramma is subliem. Na het gourmetten bv. gooien we het vette tafelkleed zonder voorbehandeling in de wasmachine met het vetprogramma, en hij komt er weer helemaal schoon uit. De wasmachine zelf ziet er aan de buitenkant ook goed uit.

Pluspunten

  • Vlekkenprogramma
  • Stil
  • Eenvoudige (voorgeprogrammeerde) bediening
  • Veel aanpassingen mogelijk in programma's
  • Duurzamer/sneller: EcoPerfect/SpeedPerfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeeuw002 01-03-2017

Super wasmachine

Algemene score

10,0
Mooie stille wasmachine. Alles zit erop en eraan. Nu ook 10 garantie op de motor.
We zijn er erg blij mee. Gelijk ook maar een Siemens warmtepomp droger gekocht
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Peter 17-02-2017 Product paar weken in bezit

Stil,zuinig en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de machine sinds een paar weken in gebruik en zijn vol lof over de wasresultaten.
De machine is eenvoudig te bedienen en het is prettig dat ook de programma's simpel aan te passen zijn. Ook de verlichting in de trommel is vooral prettig als je de trommel leeg haalt.
Verder is de machine erg stil tijdens het wassen.

Pluspunten

  • Stil
  • Trommelverlichting
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anke van meel 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grote machine met overzichtelijke toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine heeft een erg grote opening met verlichting in de trommel zodat je ook de kleinste sokjes kunt vinden de toetsen en programma's zijn erg overzichtelijk ook het speciale vlekkenprogramma is ideaal met opgroeiende kinderen

Pluspunten

  • Licht in de trommel
  • Veel en overzichtelijke programmas
  • Duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hoekert 24-01-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi design en veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren een kleine trommel te hebben gehad nu een 8 kg en blij mee!
Mn ouders hebben een Siemens waar ze ook erg tevreden over zijn vandaar onze keuze voor Siemens.
Veel keuzeprogramma's wat betreft het soort was wat er gedraaid kan worden.
Er zit een speedprogramma op wat lekker snel gaat en ook dan ruikt de was lekker en is goed schoon. Ideaal om even snel was weg te werken.
Ook is het fijn dat de machine bijna geen geluid maakt, dit is erg prettig.

Van onze kant uit dus een aanrader!

Pluspunten

  • veel keuzeprogramma's
  • bijna geluidloos
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews