Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ700 WM16O5C2NL

8,9 Lees 44 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch Serie | 6 WAT28442NL

Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
76 dB
Bosch Serie | 6 WAT28442NL
8,9 (27)

Bosch Serie | 6 WAT28490NL

Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bosch Serie | 6 WAT28490NL
8,9 (301)

Siemens iQ800 WMH6Y741NL

Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
73 dB
Siemens iQ800 WMH6Y741NL
9,0 (1)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Linda 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote vuldeur, helder display, is bijna geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toen mijn oude Siemens wasmachine er na 18 jaar mee stopte, wilde ik graag weer een Siemens wasmachine. Leuk dat er net een aktie was, waardoor ik € 75,- terugkreeg. Ik hoop met deze machine ook weer zo lang te doen. Ik kan er nu 8 kg. in kwijt, hij centrifugeert op 1600 toeren. Het wasgoed komt er zo aanmerkelijk droger uit dan uit mijn vorige machine (1400 toeren). Het scheelt 9% hoorde ik. Fijn, want ik heb geen wasdroger!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ellen 06-12-2016 Product paar weken in bezit

mijn wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn wasmachine wast fantastisch. De vorige Siemens is 11 jaar meegegaan en heeft vaak gedraaid. Ons gezin sport veel en we hebben huisdieren wat betekent dat we veel en vaak wassen. Een sterke wasmachine met genoeg programma's.

Pluspunten

  • veel programma's
  • hoog toerental voor centrifugeren
  • geruisloos
  • lange levensduur
  • grote trommelinhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fran 02-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine, stil en er kan veel was in een keer gewassen worden. Voldoende keuzeprogramma's, die nog aan te passen zijn aan eigen voorkeur. De was komt er lekker droog uit.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
siemens wm1605c2 nl voorleder 01-12-2016 Product paar weken in bezit

zeer stile moter mooi vorm gegeven machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer stille zuinige wasmachine met interessante energie zuinige programma's, die ook nog eens mooi gestyled is met zijn grote ronde voorlaat deur.

Pluspunten

  • zeer stil
  • makeljike bediening
  • mooi verlichte binnen kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wim 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Fantastische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijne wasmachine. Erg makkelijke bediening, en per wasbeurt allerlei opties om het programma aan te passen (zoals: speedPerfect voor supersnelle was, ecoPerfect voor extra weinig energieverbruik, extra spoelen, voorwas, enz.).

Pluspunten

  • Goed droog (max. 1.600 toeren)
  • Relatief stil
  • Zeer eenvoudige bediening
  • Ziet er erg mooi en hip uit
  • Veel extra mogelijkheden per wasbeurt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Nicoline Bruckman 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

1e indruk uitstekend

Algemene score

9,0
Handleiding goed doorgelezen, Internet Youtube geraadpleegd al snel goed beeld van de wasmachine.
Wat het meest opvalt is de stille werking van een programma maar ook tijdens centrifugeren. Dit is echt de stilste machine die ik heb meegemaakt.

Daarnaast is de besturing vrij logisch van opzet en zeer goed afleesbaar.

Kortom een uitstekende machine.

Pluspunten

  • Stille werking
  • goede handleiding
  • zeer zuinig

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
tevreden wasvrouwtje 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine makkelijk te bedienen prima was resultaat en goede prijs/kwaliteit verhouding was komt er goed "droog"uit . Heb machine pas een paar dagen in gebruik dus kan niets zeggen over duurzaamheid.

Pluspunten

  • duidelijke weergave display
  • goed was resultaat
  • centrifugeren goed
  • wasmaschine geruisloos

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mooie wasmachine 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie wasmachine, wat ik ook fijn vind is de grote vulcapaciteit. je hoort hem bijna niet als hij aan het wassen is. de was komt er ook bijna droog uit door de hoge toerental van het centrifugeren. de buitenkant is ook mooi vormgegeven. ik heb hem nu vandaag al 3 x gebruikt maar het lijkt mij een topwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joosse 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben nu enkele dagen deze nieuwe machine en zijn er heel tevreden mee! er kan lekker veel in, hij is heel stil en draait prima! We hopen er nog heel lang plezier van te hebben

Pluspunten

  • heel stil
  • bedieningsgemak
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
RobP 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine iQ700

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voorheen duurdere wasmachines gehad; minder was per keer. Deze machine is een uitkomst met 8kg was in 1 x. Met huishouden is 't super handig in ons geval. Ook zeer zuinig en weinig lawaai in tegenstelling tot eerdere wasmachines. Na drie weken zijn wij - gelukkig! - nog erg enthousiast over deze aankoop.

Pluspunten

  • 8 kg vulgewicht
  • Zeer geluidsarm
  • Ruime keuze aan programma's

Minpunten

  • teveel mogelijkheden?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
G Horsman 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede afbeeldingen ,goede verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede afbeeldingen en een mooi kompakte wasmachine en goed verlichting en maakt niet veel lawaai en is energie zuinig.

Pluspunten

  • verlichting
  • afbeeldingen

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Greetje 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijne Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren toe aan een nieuwe wasmachine. De oude Siemens had het 15 jaar uitgehouden. We hebben nu gekozen voor de Siemens WM16O5C2NL. Fantastische machine, gemakkelijk in gebruik. Erg stil, weinig water- en eletriciteitsgebruik. 1600 toeren centrufuge is geweldig. Wij zijn erg tevreden.

Pluspunten

  • Stil en zuinig
  • 1600 toeren centrufuge

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leonie 21-11-2016 Product paar weken in bezit

Programma keuze is ruim en duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er zitten veel programma`s op, deze zijn duidelijk weergegeven.
Centrifugeren tot 1600 toeren, waardoor was er droger uitkomt dan bij de vorige automaat.

Pluspunten

  • Programmakeuzes
  • Centrifugeren tot 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
wasmachine 19-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Siemens wasmachine WM1605C2NL

Algemene score

10,0
Wij hebben alle apparatuur (voor de keuken, wassen en drogen) van Siemens. Uitstekende producten, duurzaam en energiezuinig. Onze oude wasmachine was na tientallen jaren, zonder problemen of storingen, aan vervanging toe. Zonder aarzeling kozen wij voor een vergelijkbaar type. Goede voorlichting van onze Expert winkel in Heemskerk gaf aan dat onze keuze terecht is.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • zowel voor kleine als grote wasjes energie zuinig
  • waterverbruik wordt aangepast aan hoeveelheid was
  • zelfs een eco stand: minder water, minder stroom

Minpunten

  • tot nu toe geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bertus 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben overgestapt naar Siemens omdat Siemens hele goede kwaliteit levert en wil niet meer anders had hiervoor een ander merk maar beviel niet en na goed geinformeerd ook te zijn hoefde ik niet meer na te denken en kan dan ook anderen wat ik ook zeker zal doen Siemens aanbevelen.

Pluspunten

  • zeer degelijk en gebruiksvriendelijk
  • uitgebreide functies

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ton 18-11-2016 Product paar weken in bezit

Super wasmachine met ontzettend veel gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Als eerste wast deze machine ontzettend schoon en de mogelijkheid om op 1600 toeren vrij droge was uit de machine te halen. Verder uitstekend veel gebruiksgemak met duidelijke knoppen welke programma's je kan kiezen. Voor een gezien met 5 leden of meer is de wastrommel met de mogelijkheid tot 8 kg te wassen zeer aangenaam. Meer wassen in een keer en super schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Schellekens 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Kwalitiet

Algemene score

10,0
Mijn vorige machines van Siemens waren 15 jaar oud. Altijd een goede service gehad bij een eventuele reparatie. Daarom heb ik nu weer voor Siemens gekozen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Siempje 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

stil wasmachine wat van alle markten thuis is

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs kwaliteit verhouding is prima.
10 jaar garantie op een koolstofborstelloze motor.
speciale programma's voor sportkleding en outdoor en zelfs vitraga
erg energiezuinig. muisstil en programmeerbaar zodat de was kan draaien
op momenten dat wanneer het je uitkomt.
heerlijke ruime trommel met verlichting!
de pauze functionaliteit om nog snel die ene sok toe te voegen die naast de wasmand was gevallen.

Pluspunten

  • veel programma's
  • alle programma's zijn aan te passen
  • pauze functionaliteit
  • koolstofborstelloze motor

Minpunten

  • knoppen voelen wat goedkoop aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Y brouwer 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is heel duidelijk en hij Wast gied schoon. Hij is ook heel stil de centrifuge hoor je amper. Het is ook makkelijk dat er een lichtje in zit.

Pluspunten

  • Centrifuge hoor je amper
  • Lichtje in zit

Minpunten

  • Gebruiksaanwijziging moet makkelijker

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende
RvdW 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Algemene score

9,0
Mooie machine moderne uitstraling, erg stil tijdens wasprogramma.
Erg geschikt voor s'nachts wassen.
Wasprogramma keuze is duidelijk.

Pluspunten

  • Stil
  • moderne uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews