Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ700 WM16O5C2NL

8,9 Lees 133 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 133 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johannes Greefkes 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine

Algemene score

8,0
De vorige Siemens wasmachine heeft 21 jaar gewassen, vandaar deze keuze op Siemens. Verder ziet de machine er netjes uit, stevige constructie en lijkt de bediening eenvoudig door o.a. de juiste omschrijvingen in het gelukkig papieren bijgeleverde instructie boekje. Verder is de winkel waar de machine kochten dicht in de buurt en zijn onze service ervaringen met Expert Heemskerk OK. Wij als bejaarden vinden een winkel en service in de buurt prettig. Wat ons tegen valt is de ingewikkelde actie om de Siemens korting te krijgen. Het werken met internet wordt voor ons erg lastig en is haast niet meer te doen. Dit door de scherm interacties en het achteruit gaan van onze ogen en dergelijke. Mooier zou het zijn als de winkel zelf de Siemens kortingsactie zou kunnen verzorgen. Misschien kunt U als bedrijf hier iets mee? Minder internet en meer persoonlijke aandacht bij de verkoop van producten. Dat zou een vooruitgang kunnen betekenen. Laten we hopen dat de bedrijven dat nu eindelijk eens een beetje beter in gaan zien. Maak meer gebruik van vakmensen en minder van mensen die de hele dag achter een computerscherm iets commercieels uit trachten te vinden. Dit wekt sterke irritaties op!


Met dank voor uw medewerking.. De koper.. Jan Greefkes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gerrit 11-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Aan koop Simens wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super apparaat mooi stil en makkelijk in gebruik
wij zijn er erg blij mee mede door de super service van de plaatselijke deler

Pluspunten

  • stil
  • gebruik vriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Licht in de trommel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasdroger en wasmachine passen geheel bij elkaar. Grote deuren waardoor het makkelijk is om was erin en eruit te halen. Een lichtje in de trommel zorgt dat je kan zien of de trommel echt leeg is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, geluidsarm, praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met eenvoudige bediening, uitgebreide programmakeuze, geluidsarm, mooi design, gekocht omdat andere wasmachine aan vervanging toe was, met de iQ motor hoop ik op minder snelle slijtage van de motor, sinds 2 dagen in gebruik; zéér tevreden!
Prijs/kwaliteit goed, mede door speciale actie!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluidsarm
  • Diversiteit programmakeuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Ettema 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voldoet prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is een stuk groter dan mijn vorige. Dat is wel wennen. Moet meer was opsparen. Wel handig dat nu mijn dekbedden ook gewassen kunnen worden. Verder een prima machine. Wast schoon en centrifugeert voldoende. Met het speed programma ook snel. Machine is makkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • grote opening
  • redelijk stil
  • speed optie is ook snel

Minpunten

  • vlekkenprogramma onvoldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke van Zwam 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

andere plannen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zoals ik hierboven al aangaf had ik (via de consumentenbond) een ander type wasmachine gepland, maar met behulp van de verkoper, toch voor dit grotere type gekozen en ik ben nu heel tevreden met mijn keuze. De grotere inhoud, het duidelijke display en wat volgens mij ook een groot compliment verdiend: de bijgevoegde gebruiksaanwijzing is perfect, zelfs voor een leek goed te begrijpen!

Pluspunten

  • wast zuinig en schoon
  • gebruiksaanwijzing(zie bovenstaande tekst)
  • display:zeer goede info

Minpunten

  • heb ik nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brigietje64 29-10-2017

Geweldige machine

Algemene score

8,0
Fijne machine. Voordeel zuinigheid, trommelverlichting. Nu hopen dat hij een lange levensduur zal hebben.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Marie Beenackers 26-10-2017

Uitstekend wasresultaat!

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine nu ruim 15 dagen in gebruik en ben er erg content over! Het gebruik van wasmiddelen is minimaal, bedieningspaneel is erg eenvoudig, wast grondig schoon en is super stil!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jolanda 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wat een kwaliteit en afwerking!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige machine, straalt kwaliteit uit en is zeer stil. Handig in gebruik mooi afgewerkt. Goede NL beschrijving en besturing.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

KoosL 11-10-2017

Uitstekende wasmachine

Algemene score

10,0
De wasmachine is erg gemakkelijk en eenvoudig te bedienen.
De wasprogramma's kun je naar eigen wensen aanpassen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Willemien 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Veelzijdige machine

Algemene score

8,0
Het is een veelzijdige wasmachine met een uitgebreid aantal opties. Binnen deze opties kun je ook weer voor persoonlijke instellingen kiezen (bijvoorbeeld temperatuur en toerental centrifugeren). Erg stil (behalve het eindsignaal).

Pluspunten

  • veel verschillende opties
  • mogelijkheid tot persoonlijke voorkeuren
  • erg stil

Minpunten

  • hard eindsignaal, tot 3 keer toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Neline de kruijf 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine zeer goede pijs/kwaliteit verhouding.

Algemene score

9,0
Een wasmachine met veel keuzeknoppen, het nadeel is dat je niet apart je toerental kan instellen, omdat alles voor geprogrammeerd is, dit is vanwege energiezuinigheid wel goed.
Er is wel een extra mogelijkheid om te centrifugeren met en zonder spoel. Erg handig.
1600 toeren (de was is echt goed uit gecentrifugeerd, een stuk droger als mijn oude wasmachine).
De grote trommel is fijn, voor een gezin met 6 personen, er gaat veel was tegelijk in.
Zeer handig is het lampje in de trommel wat aangaat als het donker is.

Minpunten

  • niet alle programma's centrifugeren op 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 09-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, wast erg schoon, en is stil, ook tijdens het centrifugeren. door 2 piepjes hoor je wanneer het programma klaar is. Grote trommel, dus ook voor een persoon dekbedden. Mogelijkheid om zuinig te wassen.
uitgebreide programmering.

Pluspunten

  • stil en zuinig met elctriciteit
  • schone was
  • was komt goed gecentrifugeerd uit de machine

Minpunten

  • geen minpunten gevonden
  • geen min punten gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 01-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Supergoede wasmachine

Algemene score

9,0
Hele stille machine met handige programma's, je kan ook het geluid van de keuzeknoppen instellen, trommelreiniging activeren automatische uit stand na het wassen instellen etc

Pluspunten

  • stil
  • goede instellingen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Siemens wasmachine 31-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Machine veroorzaakt vlekken op was

Algemene score

3,0
Na een 60 graden spoelbeurt en vervolgens een Spielberg op 90 graden met reinigingsmiddel welk de monteur van Siemens gebruikte bleef nog altijd smerigheid tussen rubber en trommel

Minpunten

  • Zie bovenstaand

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Pinky59 23-08-2017

Perfecte machine

Algemene score

8,0
Begin van deze maand gekocht en al menig wasje gedraaid. Duidelijk display en schone was die goed droog uit machine komt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

T. Bronkhorst 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Tiny

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
gewoon een geweldige machine. je kan kleine wasjes op een lage temperatuur wassen, hij kan op een heel hoog toerental centrifugeren. en hij ziet er erg mooi uit.

Pluspunten

  • kleine wasjes lage temp
  • hoog toerental centrifuge

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille machine met grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met grote vulopening. Leuke bijkomstigheid is de verlichte trommel. Hij wast verder prima. Keus uit vele wasprogramma's.

Pluspunten

  • grote vulopening
  • stil
  • verlichte trommel
  • zuinig

Minpunten

  • alle verschillende wasprogramma's

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bergen 06-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Schoon wasresultaat en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
2 dagen in huis en al helemaal tevreden.
Stiller dan de oude Siemens (die 16 jaar dienst had gedaan) en een super schoon resultaat.
Veel mogelijkheden maar wel overzichtelijk en makkelijke bediening.
Let op, deur scharniert aan de linkerkant (links draaiende deur dus).
Dit was even wennen, aangezien ons oude machine het scharnier aan de rechterkant had zitten.

Pluspunten

  • Schone was
  • stil
  • makelijk bedienbaar

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bediening is makkelijk het wijst vanzelf.
Geeft alles in het display weer hoe lang het duurt. Het uitschakelen als de was klaar is spaart energie.
Bij het wassen is de wasmachine super stil,en ook bij het centrifugeren hoor je niets.
Een geweldige machine.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te bedienen
  • Aanduiding op display van was tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews