Siemens WM14N292NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 65 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14N292NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Klaas 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Het is een goede en degelijke machine die gemakkelijk in gebruik is.

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

8,0
Na bestudering van de beschrijving is het heel gemakkelijk om het programma in te stellen en de mogelijkheden daarna om de voor ingestelde programma te wijzigen naar persoonlijke behoefte is heel gemakkelijk.De machine ziet er stevig uit tewijl het geluid minimaal is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

huib 13-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

goede machine

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

7,5
goede en stille machine met goede was eigenschappen, vormgeving is modern , energie zuinige wasmachine en goede gebruiksmogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tineke 08-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Hele goede wasmachines was goed
En droogt heel goed alles handdoeken hoeven maar heel even in de droger zo droog komen ze uit de wasmachine. Is zeker een aanrader ook niets echt duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NN 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mijn nieuwe hulpje bij de was

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

8,8
Net binnen en meteen aan het werk gezet. Super simpel in gebruik. Duidelijk display. Moet alleen het toontje als het programma klaar is nog afzetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

8,4
Een wereld van verschil met mijn andere wasmachine. Super stil en wast schoon een mooie wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fijne wasmachine 25-10-2019

uitstekend

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Na 14 jaar eenzelfde machine van Siemens, die zijn werk zo goed gedaan heeft en heel veel uren gedraaid heeft, weer een Siemens gekocht, werkt weer fantastisch. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ans laan 02-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zuinige Machine en Duidelijk Scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

9,0
De wasmachine is gebruiksvriendelijk met veel mogelijkheden. De was is ook schoon met een kort programma.

Pluspunten

  • De was is heel schoon en machine is geluidsarm.
  • Duidelijke instruktie boekje.

Minpunten

  • Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken.
  • een goede machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

T Gebbinck 08-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Dit is onze tweede Siemens wasmachine omdat de vorige ons ook prima is bevallen was de keuze voor ons niet moeilijk. Deze machine heeft een aantal nieuwe mogelijkheden waar wij zeer tevreden over zijn, ook is de bediening makkelijk zodat zelfs ik als niet huisman ermee overweg kan. De machine doet wat hij moet doen en is ook zeer stil tijdens het wassen en centrifugeren. dus wat ons betreft een prima aankoop

Pluspunten

  • geluidsarm
  • makkelijk te bedienen en prima was resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Prima wasmachine die opvallend weinig geluid maakt tijdens het centrifugeren . De was is schoon ook die erg vervuild is. De wasmachine heeft veel instel mogelijkheden. In zowel tijdsduur, temperatuur en soorten was.

Pluspunten

  • instel mogelijkheden
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

stef 12-07-2019

Prima en eenvoudig in bediening

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine aantal weken gekocht. Een prima apparaat, stil en eenvoudig in bediening! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

janneke 1956 15-05-2019

lekker rustig veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

8,0
Staat nu een maand te draaien tot volle tevredenheid, enige aanmerking is dat door de vele mogelijkheden wel eens te moeilijk is om de goeie programma te kiezen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 29-04-2019

Goede machine in prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Wij zijn erg content met deze mooie stille wasmachine, makkelijke programma’s dus zeer gebruiksvriendelijk. Inwonend jong stel met veel babywas ook erg tevreden met makkelijke tool om nog even snel wat toe te voegen innde trommel
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ivoor 03-02-2019

Gewoon goed

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

8,0
Tevreden. Doet wat ie moet doen. Als je het vloeibaar nivo plastic in het bakje doet loopt ie een klein beetje over als het water erdoor loopt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Neelie 29-01-2019

Prima wasmachine, goed prijs

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

8,0
Heb de machine pas een paar weken, tot nu toe tevreden.
Voor mij voldoende programmakeuzes, mooie uitvoering, goede prijs.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

wliempt 22-01-2019

Perfect

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Onze vorige Siemens gaf het na 10 jaar op en nu dus weer een Siemens aangeschaft. Zeer tevreden mee!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Manita 16-01-2019

Gezocht en gevonden!

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een complete wasmachine tegen een aantrekkelijke prijs met de voor mij nodige programma's en met weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joja 14-11-2018

Mijn derde Siemens wasautomaat.

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Ben al jaren tevreden met de Siemens wasautomaten. Gemakkelijke bediening en nog stiller. Goede prijs/kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marc321 28-10-2018

Stille wasmachine met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Stille wasmachine, voor die prijs veel mogelijkheden met het instellen van wasprogramma´s. Makkelijk gebruik van het bedieningspaneel .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Schoonzusje 23-10-2018

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine nu een maand en ben er erg tevreden over. Fijne wasprogramma's, makkelijk te gebruiken en heerlijk stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

J Pijnenb 22-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14N292NL

Algemene score

9,0
Met nog maar een 2-persoonshuishouden zocht ik een energiezuinig, stil apparaat die aan mijn wensen voldeed. Die heb ik gevonden in deze Siemens wasmachine. Mooie uitvoering, aardig wat mogelijkheden, maar niet zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Erg gebruiksvriendelijk!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Mooi uitgevoerd
  • Heel stil
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews