Bosch Serie 4 WAN28060NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
6 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28060NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hans 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke alleskunnende machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

9,0
Een machine zonder poes-pas. Door de vele programma opties ideaal voor een gezin. Veel programma's kunnen op eco of speed waardoor de tijd een stuk korter word. Super stil!! echt een aanrader!!

Pluspunten

  • stil
  • veel mogelijkheden
  • zuinig met energie
  • zuinig met water

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ylona 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

9,0
Ik heb hem nog niet zo lang, maar tot nu toe bevalt de wasmachine goed. Alles staat duidelijk aangegeven. Vrijwel geluidloos. Goede wasmachine voor een leuke prijs.

Pluspunten

  • vrijwel geluidloos
  • energiezuinig
  • programma's staan duidelijk aangegeven
  • betaalbaar apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 03-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie grote trommel. Gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

10,0
Fijne machine. Bediening is simpel.
Trommel prettig groot. Energiezuinig.
Geluid van machine is niet storend.
Fluisterzacht is hij echter niet.
Was komt er vochtig uit, maar niet te nat. Centrifuge maakt 1400 toeren.

Pluspunten

  • grote trommel
  • bediengemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rassy 19-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Een wereld van verschil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

9,0
Uiteraard is in 20 jaar veel veranderd. Het oude beestje, waarvan je dacht hij wast nog prima, wordt glansrijk ingehaald door de moderne technologie. Niet alleen in mogelijkheden, maar ook in wasresultaat.
Deze machine laat zeer veel variabelen toe, als je daar behoefte aan hebt, om het wassen naar eigen believen in te richten.
Waar je vroeger met een uur uitkwam, moet je nu op het 3-voudige rekenen, tegen waarschijnlijk minder energie. Maar met een uitgestelde tijdsinstelling, is dat natuurlijk geen probleem.
Zeer geschikt voor 1, dan wel 2 personen per huishouden.
1400 toeren is natuurlijk geen 1600 toeren, maar wat maakt het uit. Het wordt altijd droog.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Fraaie afwerking

Minpunten

  • Wennen aan lange wastijd
  • 1400 rpm: niet echt droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine 19-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

9,2
Mooie nieuwe machine, snel geleverd en geplaats.
Garantie op motor van 10 jaar!
Eerste resultaten zijn zeer goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom1 18-07-2019

Betrouwbaar, gunstig geprijsd en lange levensduur

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

10,0
Na 16 jaar hield onze wasmachine ermee op, toendertijd wasmachine en Droger aangeschaft van Bosch, altijd voortreffelijk gefunktioneerd vandaar bewust weer voor Bosch gekozen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tom 11-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine met lange levensduur

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

10,0
16 jaar geleden onze eerste Bosch wasmachine en Droger gekocht, hebben prima gefunktioneerd en nu dus 16 jaar later was helaas einde oefening voor de wasmachine, niet gekozen voor reparatie gezien de leeftijd, daarom niet lang nagedacht en weer deze Bosch combinatie aangeschaft, misschien tot over 16 jaar ?

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Lange Levensduur

Minpunten

  • Mij niet bekend
  • Idem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.W. Mol 22-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Helder programma-aanduiding met tijdsduur

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

9,0
Handige instelling programma's met tegelijkertijd de daarbij behorende tijdsduur. Vervolgens de tijd instelbaar waarop de was op het gewenste tijdstip klaar moet zijn.
Wast schoon, geen of nauwelijks geluidshinder en met een duidelijk piep-signaal dat de wasbeurt gereed is. Wel jammer dat de wastrommel na het centrifugeren niet nog een paar maal heen en weer draait om de was los van de binnenkant van de trommel te krijgen. Dit vergt "enige gewenning" ! Geconstateerd dat het "kleven" zich met name bij het 60-graden-programma voordoet.

Pluspunten

  • Duidelijk programma met tijdsduur
  • Laag geluidsniveau
  • Grote toegangsdeur
  • Energie-bezuinigingen

Minpunten

  • Het kleven van was aan binnenzijde van de trommel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Baukje Zantingh-Ypma 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine,die aan mijn eisen voldoet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

10,0
Bij Expert in ST Annaparochie ben ik goed op de hoogte gebracht over de werking van deze wasmachine en daardoor ben ik overgegaan tot de aankoop van deze machine .Ik veracht dat ik heel veel plezier van deze machine krijg.

Pluspunten

  • Een mooie machine,die aan mijn eisen voldoet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witjes 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

8,0
Het is een prima machine. Duidelijk en helder scherm. Touch screen. Ziet er mooi uit en bij wassen redelijk stil.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C.J.G. NEET 13-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede machine, geluidarm, eenvoudige bedienbaar

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

8,0
Gekocht ivm aantrekkelijke prijs en makkelijk bediening. Heb de machine ongeveer een half jaar. Goede ervaringen ermee. Goede machine, geluidarm, eenvoudige bedienbaar.

Pluspunten

  • prijs
  • bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eva 12-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed leesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

9,0
Maar pas 3 keer mee gewassen en bevalt me heel goed en is heel eenvoudig in te stellen en weinig geluid

Pluspunten

  • makkelijk in te stellen
  • weinig geluid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

8,0
Kwaliteitsmachine voor zeer redelijke prijs gezocht. Gevonden bij Wehkamp. Werd keurig de volgende dag geleverd op de afgesproken tijd. En aangesloten op de 1e verdieping. En oude machine werd meegenomen.
2 jaar garantie op de machine .Via Bosch kan de garantie op de motor verlengd worden tot 10 jaar.
De gebruiksaanwijzing moet volgens mij stukken beter kunnen. Over de duurzaamheid kan ik na een paar weken natuurlijk geen zinnig woord zeggen.

Pluspunten

  • stil
  • prijs

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nel 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille goede werker,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

8,0
We hebben deze gekocht ter vervanging van onze 11 jarige Bosch. Prijs is goed en de service van de fa. EP-Dorrestijn is prima.
Goede voorlichting en plaatsing van de wasmachine.

Pluspunten

  • service Bosch
  • centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

René 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en zeer stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

9,0
Wij hebben deze Bosch wasmachine nog maar net, maar hij bevalt ons prima. Hij is 23 kg lichter dan onze vorige wasmachine (dit was geen Bosch),wat heel prettig is want wij hebben hem zelf aangesloten en dus ook 2 etages omhoog moeten tillen omdat hij op de begane grond werd geleverd (zoals afgesproken).Ook is hij veel stiller het wassen hoor je gewoon niet, wat fijn is want wij slapen in de kamer ernaast en wij wassen vaak in de avond of in de nacht. Ook is hij makkelijk in gebruik, met een duidelijk display.
Kortom wij hebben hem nog maar kort, maar zijn over deze machine zeer te spreken.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Energie zuinig apparaat

Minpunten

  • Tot nu toe nog niet tegengekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga 17-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

10,0
Na 31 jaar trouwe dienst mijn oude AEG wasmachine vervangen door de bosch 28060. Wat een verschil met geluid, in begin wezen kijken of hij nog werkte. Was komt er mooi schoon uit. tot nu toe bevalt hij prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessie 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

8,0
Tot nu toe ben ik tevreden over de wasmachine. Hij is stil, makkelijk in gebruik en de was is schoon. Het aansluiten is voor een handig persoon goed te doen. Uiterlijk is misschien wat degelijk, de diverse functies zijn to-the-point. Prijs/kwaliteit is tot nu toe goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

JanH 08-01-2018

kwaliteitsmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

10,0
stille motor.
grote deur voor een 6 kg machine
wast perfect.
centrifugeert geweldig.
simpele bediening.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jan 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi digitaal scherm. Grote opening deur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

9,0
Prima wasmachine voor 2 persoonshuishouden. 6 kg schone was. Geruisloze machine ook bij centrifugeren.

Pluspunten

  • deuropening uitstekend voor 6 kg apparaat
  • geruisloos
  • schone was
  • solide uitstraling
  • klantvriendelijke bediening en handleiding

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 18-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, stabiele wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28060NL

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine met veel keuzeprogramma's. Ook handig de uitgestelde wastijd. Het is een machine met weinig geluid, wast rustig en verdeelt en stabiliseert de was goed voor de centrifugegang begint. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Pluspunten

  • keuze in belading
  • keuze in eindtijd
  • geluid
  • keuze in centrifuge toerental
  • keuze in wastemperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews