Samsung WW80K6605SW/EN Wasmachine - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Energiekosten per jaar
0 euro
Energiebesparing
Nee

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RinVin 07-07-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke wasmachine. makkelijk programeren en zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine was meteen gebruiksklaar en gemakkelijk te bedienen. Adwash en via de app. bedienen harstikke makkelijk. Wil nooit meer anders.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Adwash
  • gebruik app

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bel 09-02-2017 Product paar weken in bezit

super degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine, die goed en overzichtelijk te bedienen is. Past de tijdsduur van de programma´s aan, afhankelijk van vulgewicht en hoe vuil de was is.
Kan zelf bepalen hoe vaak er gespoeld wordt.
Dit maakt het een fijne wasmachine, die zeer goed presteert.

Pluspunten

  • zuinig
  • weinig lawaai

Minpunten

  • deur gaat net heel ver open

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Corina 04-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het wassen met deze machine maakt me vrolijk. Het mooie muziekje maar vooral de rust en het gemak wat ik er nu al van heb. (1 week) Ik ben heel blij met deze machine. Tot nu toe geen minpunten ontdekt. En een kind kan de was doen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 31-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Samsung

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Schitterend design en makkelijk in gebruik. een top apparaat. Zeer zuinig in gebruik. de extra vulopening is zeer handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rosemary van Reems 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

goede beoordeling samsung Add-Wash

Algemene score

8,0
mijn ervaring na ongeveer 3 weken gebruik is: de was is schoner, met veel minder wasmiddelgebruik en voelt droger aan op de 1600 toeren (i.v.m. mijn vorige wasmachine op 1600 toeren).... alleen duren de programma's wel wat langer dan gewend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Friso 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat

Algemene score

8,8
Net binnen. Was resultaat geweldig. Bediening gemakkelijk en opties in overvloed.
Machtig mooi apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sidney 31-05-2016 Product paar dagen in bezit

sidney fornerino

Algemene score

9,0
alles is prima alleen het gebruik van Wi-Fi geeft bij mij storing, ik moet het nog uitzoeken ik heb de wasmachine pas halve dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

Addwash WW80k6605sw

Algemene score

8,8
Mooi apparaat,
Wast goed en ook al hebben we hem pas een paar dagen.
Dat addwash is nu al geweldig.

alhoewel de wasmachine erg stil is gaat hij best nog wel rammelen bij centrifugeren. Dat vind ik jammer en hoop dat ik dat nog beter krijg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjors 18-05-2016 Product paar weken in bezit

Centrifugeren = AddNoise

Algemene score

8,0
Heb de machine nu zo'n 2 weken en ben tevreden met het wasresultaat. Heel handig is dat het me een seintje op mijn mobiel geeft als de was klaar is, dat scheelt me weer een loopje naar de zolder waar de wasmachine staat. Het AddWash deurtje heb ik nog niet gebruikt, misschien komt het ooit nog eens van pas.
Het enige wat me tegenstaat is dat het centrifugeren op 1600 toeren een gigantisch kabaal geeft, ik heb het gemeten en kwam op gemiddeld 88 decibel. Dat geluid is beneden in de woonkamer heel nadrukkelijk te horen, kan dan ook 's avonds geen was draaien vanwege het lawaai.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

corinne 15-05-2016 Product paar dagen in bezit

simpel en veelzijdig

Algemene score

9,0
het aansluiten van de wasmachine was zeer snel geregeld. De talloze programma's zijn ook nog eens aanpasbaar en als de was klaar is, klinkt er een gezellig deuntje. De machine is ook nog eens heerlijk stil!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer