Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 4 WAN28070NL

Vergelijkbare producten

Bosch Serie 4 WAN28242NL

Bosch Serie 4 WAN28242NL
8,9 (100)

Siemens iQ300 iSensoric

Siemens iQ300 iSensoric
8,6 (36)

Siemens iQ300 WM14N272NL

Siemens iQ300 WM14N272NL
7,8 (10)
Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28070NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lucie 07-03-2018

prachtige combinatie.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Het product hebben wij nog te kort om er veel over te zeggen.
De gebruiksaanwijzing is erg summier. Ik had graag meer uitleg over het weizigen van de fabrieksinstelling .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Elsje 23-12-2018

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Sinds een paar weken wordt mijn was gedaan met deze wasmachine. En hij bevalt me prima. Het is wel even wennen aan de programma's vooral als ik even niet Economisch zuinig maar snel wil wassen. Het centrifugeren op 1400 toeren bij de bonte was is niet zo droog als ik gewend ben, maar dat is het enige.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

dan23 21-04-2019

Heerlijk stil en snel

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
Heerlijk stil en snel. Kinderen worden er niet meer wakker van. Wast goed schoon en overzichtelijke bediening.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Chrissie 13-01-2019

Zo stil...

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
Fijne machine: duidelijk display, veel programmakeuzes, handig instelbaar en bovendien stil.
Een verademing na een machine die 15jr dienst heeft gedaan.
Daarbij ging de levering prima, helemaal volgens afspraak.
(Beoordeling obv enkele weken gebruik)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Alberto 19-10-2018

Stille kracht

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Een fijne stille machine met voldoende wascapaciteit voor ons tweeen.
En voor een vriendelijke prijs! Nu nog even de gebruiksaanwijzing doorgronden want de lijkt universeel voor meerdere modellen. Gaat lukken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

EvdH 20-07-2018

De stille kracht in mijn huis

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine die in alle stilte zijn werk doet.
Met een bescheiden piepje geeft hij aan dat die klaar is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Limaje 29-12-2017

Doet wat je verwacht

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

8,0
Maakt meer lawaai als mijn vorige 17 jaar oude Bosch wasmachine. Zowel het "gewone" wassen als het centrifugeren
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jaôntje 08-08-2016

Prima machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
De programmering is alomvattend; voor iedere was is een geschikt programma aanwezig. De machine maakt weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fregee 08-08-2016

Goed en duidelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28070NL

Algemene score

10,0
Goed en duidelijke weergave op het display .
Was is zeer goed schoon.
de machine is geruisloos we merkten niet dat die aanstond, de vorige hoorde je altijd .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer