Siemens WM14T472NL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Energiekosten per jaar
0 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 51 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joyce 19-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede, stille wasmachine

Algemene score

8,0
Deze machine gekozen voor de trommel (veilig voor kleding). Daarnaast is de machine heel stil en heeft veel programma's. Ik zal niet alle programma's gebruiken denk ik, maar er zijn in ieder geval genoeg mogelijkheden. Bediening spreekt voor zich, dus eigenlijk geen boekje nodig. Goed apparaat !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 06-07-2016 Product maand in bezit

Uitstekende wasmachine, tot op nu

Algemene score

9,0
Wij kochten deze via een actie op iBood. Naast de zorgvuldige levering daar, hebben we niets dan positieve bevindingen over deze machine. Hij bedient gemakkelijk met een draaiknop en een touchscreen. Erg handig is het dat de nog te verstrijken was-tijd getoond wordt. De wassen zijn schoon, zoals het natuurlijk hoort. Hij is erg stil, wat bij de slaapkamers in de buurt natuurlijk top is.
Tja, veel anders kan ik er niet over melden, gewoon goed, tot nu; na een maand gebruik...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ALICE 06-07-2016 Product maand in bezit

Top wasmachine voor dagelijks gebruik

Algemene score

8,6
De wasmachine is gebruiksvriendelijk en superstil. Moest bij levering wel eerst technieker van Siemens laten komen omdat mijn machine een hels lawaai maakte tijdens het wassen. Nu kan je er naast slapen. Moet ook gezegd zijn dat service Siemens pico belo is.
Enig minpuntje, wastijd duurt naar mijn normen lang maar is blijkbaar noodzakelijk voor het energie zuinig verbruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke 30-08-2017 Product paar dagen in bezit

Stille machine

Algemene score

9,0
De Machine vandaag voor het eerst in gebruik genomen. De programma bediening is zo duidelijk dat je geen gebruik aanwijzing nodig hebt. ook geprobeerd tussen door bijvullen, dat werkte uitstekend. De machine is erg stil.

Pluspunten

  • geluidloze motor
  • prettige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Anneliese 15-09-2017

Hoe stel het de machine in voor de voorwas kan ik nergens vinden

Reageer

Carla 30-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en bediening spreekt voor zich. Ik heb het apparaat pas sinds gisteren dus ik kan nog niet heel veel zeggen over de waskwaliteit.

Reageer

G.K 25-08-2017 Product paar dagen in bezit

wast stil zeer schoon en goedkoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Oude stuk, deze weer terug. Wat een rust! Hij is handig te bedienen, wast zeer schoon en is goedkoop in gebruik!

Pluspunten

  • super stil
  • handige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 22-08-2017 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

9,0
Mooi apparaat werkt erg stil en zuinig en handige functies. Prijs is laag in vergelijking met andere merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R 08-08-2017 Product paar weken in bezit

Siemens WM14T472NL

Algemene score

6,0
Na gedegen onderzoek voor mijn dochter gekozen voor deze wasmachine en inderdaad een opvallend stille machine echter na een week de 2de aangeschafte wasmachine (voor ons zelf) voldeed zeker niet aan deze verwachting. De wasmachine produceert overmatig geluid in de aandrijving naarmate het toerental toeneemt ( centrifugeren) Centrifugeert de ene keer wel, de andere keer niet bij eenzelfde wasprogramma en eenzelfde belading (1 was stuk) wellicht een te kritische balansregeling.
Serviceverlening is zeer matig na gemaakte afspraak een dag voor niets gewacht, bij een 2de afspraak een monteur aan huis die de klacht niet serieus nam met als reden de klant heeft te hoge verwachtingen.

Pluspunten

  • Styling

Minpunten

  • Produceert veel geluiden bij centrifugeren
  • Serviceverlening slecht

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Marian01 14-06-2017

Super stil

Algemene score

10,0
De wasmachine pas gekocht, ben heel blij met de grote wastrommel. In bedrijf is de
wasmachine heel stil, moet soms gewoon goed kijken of ik hem wel heb aangezet. Maar waar ik bang voor was met al die technische snufjes is het bedieningsgemak, één keer de verkorte nederlandtalige handleiding doorgelezen en een kind kan de was doen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jaimy 06-04-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vorige wasmachine is nog vier jaar oud toen hij het begaf, nu hopen dat ik met deze Siemens langer kan doen.
De goede reviews van andere gebruikers heeft me doen besluiten deze machine aan te schaffen.
Nu twee dagen in bezit en super tevreden.

Pluspunten

  • programma kan halveren door speed/eco knop
  • keuze uit genoeg wasprogramma's
  • maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BvdWvM 08-03-2017 Product paar weken in bezit

Wat een verschil met oude apparatuur ! geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het doel van een nieuwe wasautomaat is:
* de zuinigheid met energie.
* het rustige draaien en wassen.
* de drogere was, dus korter in de droger.
* de keuze vrijheid in programma's.
* een veilig waterslot.
* een super mooie lange garantie.( let wel registreren)

Pluspunten

  • een super mooie lange garantie.( let wel reg)
  • de drogere was, dus korter in de droger.
  • de zuinigheid met energie.
  • het rustige draaien en wassen.
  • de keuze vrijheid in programma's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mar 08-03-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijke bediening. Mooi design en geluidsarm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine met groot scherm. Energiezuinig en produceert weinig geluid. Makkelijk aan te sluiten met in apparaat water opvangbak. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JTWEEEE 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Zuinig & Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine, makkelijk in gebruik een kind kan hier inderdaad de was mee doen.

Verder heb ik hem gekozen om zijn 8kg en de koolborstelloze motor. Wat 2 voordelen met zich mee brengt. Hij is stil en zuinig.

Na registratie krijg je 10 jaar garantie op de motor, mijn vorige Siemens ging 12 jaar mee. Dat moet deze dus ook wel kunnen.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ruud kreuwel 26-01-2017 Product paar weken in bezit

fijne machine van siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede wasmachine voldoet aan de verwachtingen en geluidloos met certifigeren dat is erg fijn!!
prijs/kwaliteit is prima!

Pluspunten

  • deur kan altijd open
  • geluidloos certifigeren
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy Wester 25-01-2017 Product paar weken in bezit

Gemakkelijk en duidelijk progamma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben veel wasmachines met elkaar vergeleken. Vaak goedkopere, maar ook duurder. Uiteindelijk vonden we deze ook qua vormgeving en uitstraling het er het gaafste uitzien! (vond mijn vriend erg belangrijk) Ik persoonlijk heb gekeken naar op er veel verschillende wasprogramma opzitten en dat is bij deze Siemens wasmachine zeker aan de orde. Gemakkelijk korter progamma of juist kouder. Een woord: TOP

Pluspunten

  • Duidelijke progamma's, gemakkelijk aan te passen
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Wij hebben tot op heden geen minpunten gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W van HEst 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Een vertrouwd gevoel bevestigd

Algemene score

9,0
Na jaren in het buitenland gewoond te hebben is het heerlijk als je goede ervaringen met je wasmachine van weleer weer bevestigd worden.
Droge was, Goede programma's, Geluidsarm en makkelijk te bedienen
Super blij nu na 3 weken gebruik met 5 personen!

Pluspunten

  • duidelijke programma's
  • goed schoon
  • geluidsarm

Minpunten

  • nog niets
  • aanschaf is altijd even duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Grote deur opening,duidelijkdisplay goede centrifuge.

Algemene score

9,0
1hadden reeds eerder wasmachine van Siemens evenals droger en vaatwasser.dus 3 maal Siemens in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Koolborstelloze motor!

Algemene score

9,0
Goede ervaring met Siemens wasmachines. Nadat onze vorige machine tropenjaren achter de rug heeft, helaas door een defecte motor, nu weer gekozen voor een 472, de opvolger van wat we hadden. Nu met een koolborstelloze motor, nog geruislozer en met een groter laadvermogen.

Pluspunten

  • kololborstelloze motor
  • lange garantie op de motor
  • geruisloos
  • voldoende wasprogramma's
  • groot laadvermogen (8kg)

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacintha 26-12-2016 Product paar weken in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een kleine in ons midden te hebben is een goede wasmachine te hebben een must!!
We zijn super tevreden over deze wasmachine, dus bij twijfel gewoon doen!!!

Pluspunten

  • Bijna geluidloos
  • Verschillende programma's
  • 8 kg

Minpunten

  • Duurt soms wat lang bij een volledig programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Diana 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb wasmachine n paar dagen in huis. nog niet veel gewassen, maar wel n heerlijke grote trommel en super stil.
Ben zeer tevreden...

Pluspunten

  • grote trommel
  • veel programma keuze
  • super stil

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews