Siemens iQ300 iSensoric - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Birgit3 26-06-2017

Matig

Algemene score

4,0
Ik heb de wasmachine ongeveer een maand in gebruik. De bediening vind ik niet echt handig. Het product spoelt niet naar tevrdenheid, zelfs wanneer ik extreem weinig wasmiddel gebruik is de was na afloop van het programma meestal niet goed gespoeld en moet ik de spoelgang minimaal 2, tot meer dan 7 keer herhalen. Ik vind dit niet kunnen. Of is er wellicht de mogelijkheid om de wasmachine dusdanig in te stellen zodat het spoelprogramma wel goed werkt? In de gebruiksaanwijzing staat vermeld dat de machine automatisch extra spoelt als dit nodig blijkt. Ik merk hier echter helemaal niets van.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ton Melis 22-05-2017

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat, zeer tevredn, hopelijk net zo betrouwbaar als de vorige Siemens wasmachine (10 jaar oud)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Hofman 08-04-2017 Product paar maanden in bezit

wasmachine Siemens wast geruisloos ,schoon .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De was is schoon en fris ,de machine wast geruisloos ,enige min puntje is dat je de machine niet stop kunt zetten of op pauze ,dan opent de deur dus niet en moet je de was weer opnieuw laten draaien.

Pluspunten

  • geruisloos
  • was schoon

Minpunten

  • geen pauze knop
  • je kunt niet op minder toeren centrifugeren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies Mostert-Bakkes 02-04-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gisteren gekocht - direct in gebruik en doet zijn werk zonder problemen. Zeker al 6 keer gebruikt. makkelijk te bedienen en de was komt er redelijk droog uit na het centrifugeren zodat de drogertijd ook verkort wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Debby 15-02-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Afgegaan op andere positieve beoordelingen. Pas een paar weken in gebruik, make lijk te bedienen en een erg stil apparaat fijn tussendoor was erbij en verkorte programma's voor minder vuile was

Pluspunten

  • Korte programma
  • Tussendoor was erbij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mari 14-01-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne machine

Algemene score

8,0
Een hele fijne wasmachine, duidelijk door het digitale scherm. Wast prima schoon, veel keus in de programma's.

Pluspunten

  • wast goed
  • duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

TonnyYvonne 19-09-2016

Machine met een fantastisch wasresultaat

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine recentelijk gekocht en ik ben erg blij met de wasresultaten, op allerlei verschillende programma's.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Mari 16-09-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijke machine

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bedienen en erg stil. Geen ingewikkelde programma's. Je kunt tussendoor was toevoegen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonny 11-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine met groot bedienings gemak en een goed was resultaat. lekker stil, ook tijdens het centrifugeren. ziet er ook nog eens goed uir.

Pluspunten

  • bedienings gemak
  • lekker stil
  • goed wasresultaat

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waterman63 09-09-2016

stille wasmachine

Algemene score

8,0
loop nog regelmatig naar de ruimte waar deze staat, want ik hoor 'm bijna niet. alleen met water pakken en centrifugeren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

An 04-09-2016 Product paar dagen in bezit

Stille motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een fijne stille wasmachine! Met diverse programma's, makkelijk te bedienen met een stille motor! Dit is erg fijn, want hij maakt weinig geluid! Ik hoop hier heel lang plezier van te hebben!

Pluspunten

  • stille motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en weinig trillingen

Algemene score

9,0
Heerlijk wat een stille machine die weinig trilt en met een eenvoudig maar ook uitgebreid bedieningsgemak.

Pluspunten

  • stil
  • weinig trillingen
  • eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

prima wasmachine

Algemene score

8,4
Zeer stil, eenvoudig in gebruik, duurzaam, geen flauwekulopties, doet gewoon wat men van een wasmachine mag verwachten. Erg handig is de onderbreek functie, die naar hartelust kan worden gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

fam karssen 16-07-2016 Product paar weken in bezit

zeer tevreden

Algemene score

8,2
Fijne wasmachine met veel programma's. Prettig is dat de programma's kunnen worden verkort. handig als je eens haast hebt. Het wasresultaat blijft desondanks goed!!!!:)
Tijdens het wassen erg stil.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Bertus 15-07-2016 Product maand in bezit

top product

Algemene score

9,0
deze machine is de opvolger van mijn vorige siemens. de nieuwe wasmaschine maakt veel minder geluid tijdens de was dan de oude, centrifugeert 200 toeren meer en ook nog zuiniger. fijn is dat de motor 10 jaar garantie heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Oostrom 11-07-2016 Product paar weken in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,0
De wasmachine is erg gemakkelijk in gebruik, er zitten veel mogelijkheden qua programma's op en evt tijdsduur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angelique 01-07-2016 Product paar weken in bezit

Tot nu toe tevreden

Algemene score

8,0
Wasmachine 2 weken in bezit en tot nu toe tevreden. Genoeg mogelijkheden en een stuk stiller dan onze vorige wasmachine van 11 jaar.

Het enige waar ik mij aan stoor is dat er water in de rubberen rand blijft liggen. Na elke draai sta ik dus met een stuk keukenrol het laatste water op te zuigen om zo te voorkomen dat er geen schimmel in de rand komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

goede machine

Algemene score

8,6
gewoon een heel goede machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Margje 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Algemene score

9,0
ik heb deze machine nog niet zo lang, maar tot nu toe bevalt hij prima. hij is gemakkelijk in gebruik en de was komt er schoon en goed gecentrifugeerd uit.
kortom een prima machine voor weinig geld

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonma 16-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne wasmachine

Algemene score

9,5
veel mogelijkheden voor kleine wasjes. Ideaal.
Loopt lekker rustig. Moet verder gebruik afwachten, pas een dag in bezit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews