Samsung WW70K5400WW - Reviews

8,8 Lees 38 reviews
Specificaties
vulgewicht
7 kg vulgewicht
energieklasse
A+++-30% energieklasse
geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Winterswijk1976 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Echt verrast door het gemak van Addwash

Algemene score

9,2
Complete en zeer degelijke wasmachine. En wat is het handig om was toe te voegen zeg. Easy to use! Prima prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EdgarB 13-04-2016 Product paar weken in bezit

Prima machine, handig in gebruik

Algemene score

8,4
Vooral het Addwash systeem is erg handig!
De wasmachine is relatief stil en handig in gebruik. Veel voorgedefinieerde programma's maken het allemaal erg makkelijk. Daarbij is het eenvoudig en handig om zaken aan te passen in het programma. Je kunt bijvoorbeeld een keer extra spoelen of de temperatuur aanpassen. Functies als EcoBubble is toe te voegen aan een programma.
De centrifugefunctie is qua toeren in te stellen. Op 1400 toeren komt de was redelijk droog uit de machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

earlbleau 05-09-2016 Product paar dagen in bezit

top wasmachine

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met de wasmachine. Hij maakt weinig geluid, is heel erg zuinig. De programma's zijn heel erg makkelijk te bedienen, hij past het aantal minuten van het wasprogramma aan op het aantal kg wasgoed dat je erin doet. En het is heel handig om nog iets extra's toe te voegen als de machine al draait.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Glory Moonen 15-05-2016 Product paar dagen in bezit

DE EERSTE 5 WASBEURTEN

Algemene score

9,2
De eerste witte was deed me echt verbazen,witter als bij onze oude machine ook de fijne was was zichtbaar in betere conditie als eerst. De donkere was goed schoen en gespoeld en centrifugeren zo goed als droog . De machine is zo goed als geluidloos als er geen muziekje speelde op het eind vergat je dat je hem in gebruik had. Dus ik kan ieder aanbevelen een Samsung Addwash in huis te halen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 14-05-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmashine uit mijn dromen

Algemene score

9,2
We hebben de wasmachine pas, maar ik ben er nu al heel blij mee. Hij is geruisloos, handig in de bediening en natuurlijk al gebruik gemaakt van het add wash klepje. Alleen het katoenprogramma duurt langer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 12-04-2016 Product paar weken in bezit

Prettige wasmachine met veel functionaliteiten

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is zeer prettig en maakt het wassen nog gemakkelijker door alle functionaliteiten waaronder de EcoBubble en Add washfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Denise 14-01-2017 Product paar weken in bezit

perfect voor beginners

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik, kon nog helemaal niet wassen, door deze wasmachine is het heel makkelijk omdat alles heel duidelijk is aangegeven door de handige wasprogramma's. ook de addwash is ideaal voor als je wat vergeten bent

Pluspunten

  • fijn voor beginners
  • duidelijk scherm
  • leuk signaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellenb1957 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Stille wasmachine

Algemene score

9,0
Blij met mijn nieuwe aankoop. Mijn vorige wasmachine (Miele) was inmiddels 22 jaar oud en maakte behoorlijk veel geluid.
Deze stille machine bevalt mij goed, qua wasprestaties en keuzemogelijkheden. Ook de uitgestelde start vind ik handig. En...niet te vergeten de mogelijkheid om was toe te voegen!

Pluspunten

  • geluid
  • mogelijkheid was toe te voegen
  • grote vulopening en grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Soer 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

fijne wasmachine

Algemene score

9,0
De Samsung Addwash blijkt een hele prettige en stille wasmachine te zijn waar we erg blij mee zijn. Hij wast prima en ziet er ook nog eens mooi uit. Een goede aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar74 08-12-2016 Product paar weken in bezit

fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik had een AEG uitgekozen die er niet meer bleek te zijn, toen werd deze machine geadviseers, een merk wat ik zelf niet direct had uitgekozen. Maar geen minuut spijt van de aankoop! Fijne machine, veel programmas, weinig geluid en een hele schone was!

Pluspunten

  • stil
  • grote vul opening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dushiman 08-12-2016 Product paar weken in bezit

wasmachine adwash

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
makkelijk in gebruik duidelijke menu
grote vulopening en stil in gebruik.
ook de levering ging prima

Pluspunten

  • vulopening
  • geluid
  • menu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er netjes en 'futuristisch' uit, maakt weinig lawaai en energiezuinig. Ik raad dit product aan als zuinige wasmachine!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WvdP 17-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine met een grote opening

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine met een duidelijke gebruiksaanwijzing en eenvoudige bediening.
Wast goed. Maakt iets meer geluid bij centrifugeren dan mijn vorige wasmachine die het na 22 jaar begaf. Helaas worden ze niet meer gemaakt met deze levensduur.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • wast goed

Minpunten

  • maakt meer geluid dan gewend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wurlitzer 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

bedieningsdisplay overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast zeer goed zoals verwacht. Heb echter nog maar kort ervaring met dit toestel. Is gemakkelijk in gebruik en is zeer veelzijdig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. Schilperoord 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grote deur, lekker stil en zuinig in waterverbruik en stroom.
Ook zeer handig dat je nog vergeten was kunt toevoegen met de add-wash functie

Pluspunten

  • grote deuropening
  • add-wash functie

Minpunten

  • misschien te veel programma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Addwash wasmachine 06-11-2016 Product paar weken in bezit

Hij werkt voor mij perfect

Algemene score

9,0
Hij heeft een zeer duidelijke en makkelijke bediening.
Hij is stil en je kunt nu in ieder geval was bijvoegen die je vergeten bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Feedback Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een super wasmachine, er kan veel in, er zijn veel wasprogramma's en instellen. Eenvoudig te bedienen en een duidelijke handleiding. Het voordeel vind ik dat er 2 korte wasprogramma's zijn en mijn hele kamer ruikt naar was door de Eco Bubble optie. Mijn was is zeer schoon!
Enige nadeel is dat deze meer geluid maakt dan mijn vorige. Maar de Addwash functie is ook weer ideaal.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • EcoBubble optie
  • Veel soorten wasprogramma's
  • Veel optie's
  • Scan optie voor problemen

Minpunten

  • Meer geluid dan mijn vorige

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Orman 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Grote opening wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is erg gebruiksvriendelijk. De verkoper heeft dit uitgebreid laten zien. Zeer compleet wasprogramma's die aansluit op onze verwachting.

Pluspunten

  • erg gebruiksvriendelijk
  • grote opening
  • kleine extra opening voor vergeten wasjes

Minpunten

  • bij hoge toeren verschuift het een beetje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk S 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stille, snelle wasmachine

Algemene score

10,0
Een verademing bij mijn oude wasmachine. Alles is schoon en dat met een stille en snelle was. De add wash is een uitkomst. Ik vergeet nogal eens een sok of een doekje.

Pluspunten

  • stil
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Olaf 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

super schoonwasser

Algemene score

9,0
De Samsung addwash wast super schoon, is stil en belooft ook zeer zuinig te zijn. En als bonus heb je de handige mogelijkheid om vergeten was toe te voegen, dat heeft geen ander merk. Veel machine voor je geld dus. Duurzaamheid zal nog moeten blijken maar het merk heeft een goede reputatie wat dat betreft.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • addwash deur
  • bediening zeer duidelijk

Minpunten

  • zuinig wassen duurt langer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews