Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung WW70K5400WW

8,8 Lees 52 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 52 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Winterswijk1976 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Echt verrast door het gemak van Addwash

Algemene score

9,2
Complete en zeer degelijke wasmachine. En wat is het handig om was toe te voegen zeg. Easy to use! Prima prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisanne 10-02-2017 Product paar weken in bezit

Wassen is een feestje met de Samsung AddWash!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super goede wasmachine. De was ruikt heerlijk fris na het wassen en dat terwijl je maar weinig wasmiddel nodig hebt. Veel programma's en zelf naar wens aan te passen. AddWash-klepje is ideaal en ik heb er tot nu toe elke was nog gebruik van gemaakt! Wat ook heel fijn is is dat de wasmachine weinig geluid maakt en met centrifugeren niet heel erg trilt. Kortom, met deze wasmachine wordt wassen echt een stuk leuker!

Pluspunten

  • Was kunnen toevoegen
  • Veel programma's
  • Echt een schone, frisse was

Minpunten

  • Geen speciaal handwasprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EdgarB 13-04-2016 Product paar weken in bezit

Prima machine, handig in gebruik

Algemene score

8,4
Vooral het Addwash systeem is erg handig!
De wasmachine is relatief stil en handig in gebruik. Veel voorgedefinieerde programma's maken het allemaal erg makkelijk. Daarbij is het eenvoudig en handig om zaken aan te passen in het programma. Je kunt bijvoorbeeld een keer extra spoelen of de temperatuur aanpassen. Functies als EcoBubble is toe te voegen aan een programma.
De centrifugefunctie is qua toeren in te stellen. Op 1400 toeren komt de was redelijk droog uit de machine.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

earlbleau 05-09-2016 Product paar dagen in bezit

top wasmachine

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met de wasmachine. Hij maakt weinig geluid, is heel erg zuinig. De programma's zijn heel erg makkelijk te bedienen, hij past het aantal minuten van het wasprogramma aan op het aantal kg wasgoed dat je erin doet. En het is heel handig om nog iets extra's toe te voegen als de machine al draait.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Glory Moonen 15-05-2016 Product paar dagen in bezit

DE EERSTE 5 WASBEURTEN

Algemene score

9,2
De eerste witte was deed me echt verbazen,witter als bij onze oude machine ook de fijne was was zichtbaar in betere conditie als eerst. De donkere was goed schoen en gespoeld en centrifugeren zo goed als droog . De machine is zo goed als geluidloos als er geen muziekje speelde op het eind vergat je dat je hem in gebruik had. Dus ik kan ieder aanbevelen een Samsung Addwash in huis te halen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 14-05-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmashine uit mijn dromen

Algemene score

9,2
We hebben de wasmachine pas, maar ik ben er nu al heel blij mee. Hij is geruisloos, handig in de bediening en natuurlijk al gebruik gemaakt van het add wash klepje. Alleen het katoenprogramma duurt langer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 12-04-2016 Product paar weken in bezit

Prettige wasmachine met veel functionaliteiten

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is zeer prettig en maakt het wassen nog gemakkelijker door alle functionaliteiten waaronder de EcoBubble en Add washfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanke 06-09-2017 Product paar maanden in bezit

Keuze uit programma's is groot en precies wat je zoekt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wast goed schoon, maakt weinig lawaai. Erg prettig: programma's zijn zo uit te kiezen dat je helemaal zelf bepaalt op welke temperatuur je wilt wassen, hoe grondig je wilt spoelen, toerental centrifugeren enz.

Pluspunten

  • nog een vergeten kledingstuk kunnen toevoegen
  • display is duidelijk
  • weinig lawaai

Minpunten

  • melodietjes als 'ie klaar is
  • handleiding is ingewikkeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jac 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

stil

Algemene score

8,0
Mijn oude wasmachine ging naar 11 jaar stuk. Rond gekeken en kreeg advies voor een Samsung. Tot op heden geen spijt, is stil. Ga af en toe kijken of hij het nog wel doet. De andere wasmachine hoorde ik altijd. Als ik was vergeten ben kan je dat nog toevoegen en dat gebeurt nogal eens.

Pluspunten

  • stil
  • tijdens het draaien kan je nog was toevoegen

Minpunten

  • nu nog niet heb hem net een paar dagen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Louisa 08-02-2017 Product paar weken in bezit

Samsunbg AddWah

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, duidelijke programma's. Maakt niet veel lawaai tijdens het wassen. Ik heb er nu 2 wasjes mee gedraaid maar tot nu toe bevalt hij prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 06-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige Samsung wasmachine van € 300 euro ging 8 jaar mee. Het zou maar vijf jaar mee gaan zeiden ze toen in de winkel. Was resultaten waren nog niet slecht, maar waren bang dat het op het verkeerde moment zou laten afweten. Mijn vrouw vond de ecobubbel en addwash van belang, dus kochten wij deze versie. Nu 1 week in gebruik, vrouw redelijk tevreden alleen vind ze dat de katoenen was te lang duurt voor drie uur en helaas is de machine niet zo stil als ze in de winkel beweerden. In ieder geval wel een vooruitgang met de vorige die de buurvrouw wakker hield. Misschien komt het ook omdat wij het in de badkamer hebben staan. Zou mooi zijn als deze ook minstens 8 jaar mee zou gaan. Er is een garantie van 10 jaar op de koolborstelloze motor. Mijn vrouw heeft afgelopen week vaker de was gedaan dan anders. Gelukkig zou de wasmachine zuinig zijn in energie. Daar deed ik het nou weer voor.

Pluspunten

  • Zuinig in energie
  • Genoeg water en toch zuinig
  • Duidelijk display
  • Addwash
  • Snelheid centrifugeren handmatig aan te passen

Minpunten

  • Niet echt stil

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ger 06-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige machine

Algemene score

9,0
Net binnengekomen en meteen uitgetest wat een machine vele mogelijkheden stil en vooral schoon
wat leuk was er is een muziekje te horen als het wasprogramma is afgelopen

Pluspunten

  • toppy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

randy 05-02-2017 Product paar dagen in bezit

add wash super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
werk precies zoals verwacht! je kunt het programma pauzeren en er was bij gooien.
hij schuit zelf je wasmiddel/poeder goed op door de ecobubble thanks samsung

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trees 02-02-2017 Product paar weken in bezit

prettige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie wasmachine met veel programma's. moet even wennen aan de tijdsduur maar was is schoon.
Nu ik alleen ben had ik niet zo'n grote wasmachine meer nodig wat prettig is.
Erg tevreden tot nu toe, was er nu 3 weken mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 30-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine, makkelijk in gebruik en geruisloos.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is makkelijk in gebruik. Goed leesbare display. Verschillende programma's, deze zijn naar je eigen wensen goed aan te passen.
De wasmachine is erg stil. Was komt er goed droog uit.

Pluspunten

  • geruisloos
  • aanpasbare programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

heerlijk frisse was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch mooie machine. Eenmaal goed de gebruiksaanwijzing doorgelezen en alle adviezen opgevolgd, draait de machine als een zonnetje met een heerlijk frisse was als resultaat

Pluspunten

  • zuinig
  • was toevoegen makkelijk
  • kleine wasjes, geen probleem
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel Baanstra 29-01-2017 Product paar dagen in bezit

Een kind kan de was doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vorm gegeven stille machine, waar het ideaal is dat je nog was of wasverzachter kan toevoegen.
Ook het eco bubble systeem en de grote vulopening en grote trommel perfect

Pluspunten

  • erg stil
  • add wash

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Taniom 28-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fraaie machine met goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat aan deze machine gelijk opvalt is rust. Zowel het uiterlijk als het motorisch gedeelte.
Daarnaast heeft dit apparaat een speciaal programma om vlekken te verwijderen "bubble soak". Nog niet gebruikt, maar denk dat dit gaat werken. Verder verbruikt de machine weinig water en stroom. De "addwash" vindt mijn vrouw geweldig. Kortom denk dat dit een prima machine voor een eerlijke prijs is.

Pluspunten

  • Zuinig met water
  • Laag energieverbruik
  • stil
  • veel instelmogelijkheden
  • Bubble soak

Minpunten

  • instellings geluidjes (wel uit te zetten)
  • stelvoetjes moeilijk te bereiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

barbara 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze machine is heel fijn en makkelijk in gebruik. programma is makkelijk in te stellen, heel duidelijk beschreven allemaal. zelfs mijn dochter van 12 kan de machine bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Perfect!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen vanwege het handige klepje waardoor je was dat je tegenkomt nog makkelijk erbij kan doen. Ook is hij erg zuinig en hoor je de wasmachine bijna niet lopen tijdens zijn werking. Enorm tevreden ermee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews