Bosch Serie | 6 WAT28490NL - Reviews

8,9 Lees 315 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 314 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LadyBi 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

8,0
Prima machine. Ziet er helder uit, makkelijk in te stellen en mooi zuinig!
We zouden eerst een andere kopen , maar met de cashback hadden we met deze machine een betere tegen dezelfde prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
H Janssen 08-12-2016 Product paar weken in bezit

mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding
zeer goed wasresultaat,
zeer duidelijk programmaweergave en de machine maakt erg weinig geluid.

Pluspunten

  • "stille"wasmachine
  • zeer goed wasresultaat
  • mooi vormgeving
  • simpele duidelijke programmaknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jannie 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine wat28490nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima wasmachine goede verhouding prijs en kwaliteit wast goed schoon en je hoort hem nauwelijks en ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ed 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

geruisloos, bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat wij de Bosch WAT net hebben, kunnen we zeggen dat deze prima bevalt. Zeker met de korte programma's voor sportkleding etc.
Wij zijn overtuigt van zijn zuinigheid en duurzaamheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Barend 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

betrouwbaar Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zuinig met zowel water als stroom,gebruiksgemak en ruime keuze in programma s maken naast de bekende betrouwbaarheid van Bosch producten dat we met plezier weer lang kunnen wassen !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Frits&Ellen 08-12-2016 Product paar weken in bezit

zuinig in gebruik, goed voor het milieu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe Bosch wasmachine. Hij is geluidsarm en voldoet volledig aan de verwachtingen

Pluspunten

  • prijs
  • AAA++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Klomberg 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben al 46 jaar fan van Bosch en ben al die jaren Bosch trouw gebleven. En niet zonder resultaat. Groot wasgemak, altijd schoon en daarbij is er ook nog sprake van een lange levensduur. Voor mij gaat er niets boven Bosch.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Lange levensduur
  • Uitstekend wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harold van Wanrooij 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine bosch serie | 6WAT28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een zeer goed product en geeft een zeer goed wasresultaat! De prijsverhouding is ook wel oké👍🏻Ook de cashback actie was zeer goed geregeld allemaal ik had binnen 2werkdagen al m'n geld terug op de rekening👍🏻 Al met al ben ik zeer tevreden👍🏻😄

Pluspunten

  • Stil in geluid, ruime keuze aan wasprogramma's
  • Koolborstelloze motor,energie zuinig

Minpunten

  • Sorry nog niet kunnen ontdekken😁

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
T.B. Baggerman 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Bosch Wasmachine WAT 28490

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine: overzichtelijk programma, prettig bedieningspaneel, maakt weinig geluid. nog belangrijker: de was komt er schoon en fris weer uit!

Pluspunten

  • mooi desing
  • grote trommel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Manni 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie machine, duidelijk display

Algemene score

9,0
Machine met A+++ Label. Duidelijk en begrijpbaar display, Zeer stil . ook bij centrifugeren op hoogste stand. Na het starten van de machine kan alsnog wasgoed worden toegevoegd.

Pluspunten

  • zuinigheid
  • Stil
  • begrijpelijk en duidelijk display
  • Na sarten wasgoed toevoegen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Bart Delahaye 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Wasmachine

Algemene score

9,0
In eerste instantie had ik de keuze gemaakt voor een andere Bosch wasmachine maar deze was niet meer leverbaar. Bestsellers heeft mij een alternatief hoogwaardiger apparaat aangeboden voor een kleine bijbetaling maar met een cashback waardoor ik uiteindelijk goedkoper ben. Heel fijn dat er zo wordt meegedacht. De wasmachine is gelijk de dag na aankoop geleverd en we hebben hem zelf geinstallalleerd. Dit was ook heel duidelijk beschreven en is zonder problemen gelukt. De wasmachine zelf heeft veel opties en mogelijkheden, deze moet ik echter nog uitzoeken. Mijn eerste indruk is dat hij zeer stil is en als ik ernaast sta hoor ik alleen maar de was zelf, niet de machine. De mogelijkheid voor een snelle was tenopzichte van een ernergiebesparende lange was vind ik super, aangezien ik zelf die keuze dan steeds kan maken.

Pluspunten

  • Stil
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
K.Sparla 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk display, stil,gemakkelijk bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
'n verademing toen wij onze oude wasmachine(12 jaar) vervingen.
Wast stralend schoon , is geluidsarm en gemakkelijk via het display in te stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ruud Pieters 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Jarenlang een Miele wasmachine gehad. Na 16 jaar toe aan een nieuwe. We hebben nu gekozen voor een Bosch. Super machine, makkelijk te bedienen. Totaal geen spijt van deze aankoop!!!! We zullen hem absoluut aanbevelen bij familie en vrienden.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Ruime trommel
  • Zeer stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marc 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
onlangs is onze oude wasmachine gesneuveld na bijna 10 jaar intensief gebruik, de vervanger hiervan is de bosch serie 6 geworden, en tot nu toe kan ik alleen maar zeggen dat die geweldig is, erg stil, makkelijk in gebruik en natuurlijk wast hij zeer fijn.

ik zeg kopen als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel
  • makkelijk in bediening
  • veel keuze in wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Thea 07-12-2016 Product paar weken in bezit

XL wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig, functioneel en no nonsense. Deze machine is zuinig, er kan veel was in de trommel en geeft echt weinig geluid. Super uitleg van de monteur zorgt er ook nog voor dat ik vanaf nu nog maar de helft van het waspoeder gebruik!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Yanneck 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog niet zo heel veel gewassen maar doet gewoon wat hij zou moeten doen, dus niks mis mee. Door de cashback actie is hij ook niet zo duur dus zeker waar voor je geld.

Pluspunten

  • Zuinig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Pejee 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Hr.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een zeer complete wasmachine en zal aan de verwachtingen voldoen.
Vooral de prima kwaliteit en langdurige gebruiksmogelijkheden van Bosch
wasmachines, mijn vorige machine was ook een Bosch, bevestigen de juistheid van deze aankoop.

Pluspunten

  • waterverbruik
  • stroomverbruik
  • wasmiddelverbruik
  • bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Wil 07-12-2016

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig en gebruik, is Eem slim apparaat hij past zich aan bij een kleinere was. Grote trommel.
Stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Hen Breuls 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima aankoop

Algemene score

9,0
Mijn Bauknecht wasmachine gaf na 15 (!) jaar de geest. R.I.P.
Nu een Bosch gekocht. Type op aanraden van leverancier.
Prima keuze.
Zeer tevreden.
Wasgoed is duidelijk schoner.
Zeer laag geluidsniveau.
Prima kwaliteit/prijsverhouding !

Pluspunten

  • Schonere was
  • Prettig geprijsd
  • Laag geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Andre 06-12-2016 Product paar weken in bezit

Super veel inhoud en geen wasdroger meer nodig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Er kan ontzettend veel in, grote keuze in opties en vooral erg goed in drogen. We overwogen een wasdroger ernaast, maar dat is nu echt overbodig geworden.

Pluspunten

  • drogen
  • keuzes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Toon meer reviews