Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie | 6 WAT28490NL

8,9 Lees 749 reviews

Vergelijkbare producten

Whirlpool FSCR 80418

  • Vulgewicht 8 kg
  • Energieklasse A+++-30%
  • Geluidsniveau 76 dB (centrifugeren)
Whirlpool FSCR 80418

AEG L7FEE84W

  • Vulgewicht 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Geluidsniveau 75 dB (centrifugeren)
AEG L7FEE84W

AEG L8FB84ES

  • Vulgewicht 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Geluidsniveau 75 dB (centrifugeren)
AEG L8FB84ES
8,8 (10)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 749 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janet 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed wasresultaat

Algemene score

10,0
goed was resultaat, zeer zuinig, stil en weinig geluid. juiste vulopening voor wasgoed. centrifugeert goed droog.
makkelijk in het gebruik. goed product voor weinig geld.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een verademing

Algemene score

9,0
Nog nooit ben ik zo blij geweest met een aankoop als met mijn Bosch Wasmachine! Hij wast geruisloos en super schoon en dat alles met een eenvoudige bediening! Voor mij als alleenstaande moeder een hele rib uit mijn lijf, deze aanschaf, maar het is de beste koop die ik ooit heb kunnen doen. Dankzij deze wasmachine is wassen bijna mijn hobby geworden. Eindelijk helemaal bij!

Pluspunten

  • bediening
  • geruisloos
  • wast schoon
  • zuinig
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D.Pastoor 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De ideale wasmachine voor een huishouden met kinderen. Energie zuinig, grote trommel, erg stil en eenvoudige bediening met verschillende programma's.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energie zuinig
  • Grote trommel
  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobie 10-09-2016 Product paar weken in bezit

Mijn nieuw huisgenoot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastisch rustige nieuwe 'bewoner'heb ik erbij gekregen in huis. Stil doet hij zijn werk naar mijn volle tevredenheid. Super !! Hij verdient een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Houben 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldige machiene, stil, en weer schone was!

Algemene score

8,0
Geweldige machine, hij is stil, centrifugeren op 1400 toeren geeft een bijna droge was, en eindelijk weer schone was!
De grote deur is zeer handig. Deze aankoop had ik jaren eerder moeten doen. We hebben bij Tummers een zeer duidelijke en goede uitleg gekregen, goede bediening, fijne service, en dat maakte voor ons de keuze voor de Bosch machine heel makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco 14-05-2017 Product paar weken in bezit

Wat stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing! Stil, geruisloos, niet aan de wandel. Dat zegt misschien iets over onze oude machine (ander merk) maar zeker ook over de bosch 28490. Met genoeg waservaring (2 kids) kan ik deze iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Weinig water nodig voor goed resultaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Olga 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geruisloos aan het wassen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. En wat ik een prettig idee vind is dat er een sensor in de onderbak zit, waardoor ik niet bang hoef te zijn dat er wateroverlast komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 13-05-2017 Product paar weken in bezit

Zeer tevreden over de nieuwe zeer stille boch masmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij hadden ook een Bosch en die heeft jaren trouwe dienst gedaan. De nieuwe maakt de helft van het geluid super stil. Wat erg handig is is de pauze kop voor de eerste 10min. Soms vergeet je wel eens wat in de was te doen en dan kun je hem even pauzeren en het er bij doen.

Pluspunten

  • stil
  • mooi
  • duidelijk

Minpunten

  • Bij 90 graden was word het glas erg heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een goed en duidelijk advies van de verkoper hebben wij gekozen voor deze machine. De wasmachine werd dezelfde dag nog gebracht door een zeer vriendelijke medewerker en duidelijk uitgelegd. Apparaat is stil, makkelijk in de bediening en wast schoon. Door zijn grote trommel kan er voldoende in zonder te proppen.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ronald 12-05-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch Wasmachine WAT28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met voldoende mogelijkheden, stil en zuinig. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maatje44 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

goed wassen

Algemene score

8,0
Gekozen voor serie 6 omdat de trommel inductie aandrijving heeft en speciale schoepen zodat de was minder slijt. Ik heb nu een aantal wassen gedraaid en er kan veel was in 8 kg en maakt minder herrie tijdens centrifugeren.
Het apparaat geef een signaal als hij klaar is en de deur kan dan ook direct open! super fijn!

Pluspunten

  • signaal als de was klaar is
  • deur kan direct open
  • timer om wasprogramma pas later te laten beginnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lijntje 08-05-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima Wasmachine, wast goed schoon, centrifuge uitmuntend. Display spreekt voor zich, dus handleiding bijna overbodig.
Ook op display af te lezen, hoe lang de machine nog bezig is. Start kan je uitstellen, dus wanneer het jou het uitkomt laat je de machine beginnen.

Pluspunten

  • Instellen van een uitgestelde start

Minpunten

  • Geen interval centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-05-2017 Product paar weken in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed schoon, is stil en zuinig.
Grote inhoud trommel.
Ziet er mooi uit. Goede actie!
Goede service

Minpunten

  • Niet verteld dat er een groter afvoer moest zijn,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. van der Meer 28-04-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze Wasmachine omdat de Bosch Wasmachines in de top 5 staan van geteste Wasmachines. Navraag bij Bosch gebruikers en het elzen van reviews heeft ons doen besluiten tot aankoop van een Bosch Wasmachine

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Stil in gebruik
  • Energie zuinig
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stille wasmachine 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deuropening is prettig,maakt weinig geluid.

Algemene score

9,0
Fijne stille wasmachine met grote vulopening, zuinig in gebruik.
Onze vorige Bosch ging 16 jaar mee, dus daarom weer een Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sis 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Design / Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design , erg gebruiksvriendelijk en stil als hij draait.
Past perfect onder de bosch wasdroger , ook zonder tussenstuk.
Gekocht bij Expert Willemsen in Gouda
Goede service , vriendelijk personeel en helemaal naar boven getild.
Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 25-05-2017 Product paar maanden in bezit

Fantastisch, zuinig en geruisloos schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product kent een grote variëteit aan programma's en is snel in de bediening. Verder is het apparaat zuinig, milieuvriendelijk en van een uitstekende kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. van Roekel 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne, stille wasmachine met een grote keuze aan programma's. Is zuinig en heeft een heel duidelijk en goed leesbaar display.

Pluspunten

  • geluid
  • energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thea 24-05-2017 Product paar weken in bezit

Stille wasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch wasmachine is een machine die stil is in gebruik, makkelijk te bedienen, en ziet er mooi uit. Tenslotte staat een wasmachine ook op plaatsen die iedereen ziet. Zoals bij ons dus. Er kan veel was in, en hij weegt de was, zodat het water verbruik erop aangepast wordt.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • makkelijk bedieningspaneel
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 24-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb een nieuwe wasmachine van Bosch gekocht, en ben er heel erg blij mee. hij is erg stil. en zeer gemakkelijk in het gebruik. Ik weet zeker dat ik er heel erg lang plezier van zal hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews