Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie | 6 WAT28490NL

8,9 Lees 662 reviews

Vergelijkbare producten

Whirlpool FSCR 80418

  • Vulgewicht 8 kg
  • Energieklasse A+++-30%
  • Geluidsniveau 76 dB (centrifugeren)
Whirlpool FSCR 80418

AEG L7FEE84W

  • Vulgewicht 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Geluidsniveau 75 dB (centrifugeren)
AEG L7FEE84W

AEG L8FB84ES

  • Vulgewicht 8 kg
  • Energieklasse A+++
  • Geluidsniveau 75 dB (centrifugeren)
AEG L8FB84ES
8,9 (9)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 662 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janet 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed wasresultaat

Algemene score

10,0
goed was resultaat, zeer zuinig, stil en weinig geluid. juiste vulopening voor wasgoed. centrifugeert goed droog.
makkelijk in het gebruik. goed product voor weinig geld.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een verademing

Algemene score

9,0
Nog nooit ben ik zo blij geweest met een aankoop als met mijn Bosch Wasmachine! Hij wast geruisloos en super schoon en dat alles met een eenvoudige bediening! Voor mij als alleenstaande moeder een hele rib uit mijn lijf, deze aanschaf, maar het is de beste koop die ik ooit heb kunnen doen. Dankzij deze wasmachine is wassen bijna mijn hobby geworden. Eindelijk helemaal bij!

Pluspunten

  • bediening
  • geruisloos
  • wast schoon
  • zuinig
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

stille wasmachine 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deuropening is prettig,maakt weinig geluid.

Algemene score

9,0
Fijne stille wasmachine met grote vulopening, zuinig in gebruik.
Onze vorige Bosch ging 16 jaar mee, dus daarom weer een Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sis 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Design / Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design , erg gebruiksvriendelijk en stil als hij draait.
Past perfect onder de bosch wasdroger , ook zonder tussenstuk.
Gekocht bij Expert Willemsen in Gouda
Goede service , vriendelijk personeel en helemaal naar boven getild.
Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Pastoor 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De ideale wasmachine voor een huishouden met kinderen. Energie zuinig, grote trommel, erg stil en eenvoudige bediening met verschillende programma's.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energie zuinig
  • Grote trommel
  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobie 10-09-2016 Product paar weken in bezit

Mijn nieuw huisgenoot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastisch rustige nieuwe 'bewoner'heb ik erbij gekregen in huis. Stil doet hij zijn werk naar mijn volle tevredenheid. Super !! Hij verdient een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Houwen 28-03-2017 Product paar weken in bezit

Superstille en goed bedienbare wasmachine

Algemene score

10,0
Wat een verademing deze machine. Zo stil !! Dit vind ik een groot pluspunt, daar mijn vorige wasmachine (overigens geen Bosch) zelfs onze buren uit hun slaap hield.
Deze Bosch heeft een uitgebreid en makkelijk te
hanteren bedieningspaneel. Het sportprogramma is voor ons gezin echt een aanvulling met 7x sporten per week. Je kunt veel wassen in deze tot 8 kg trommel. Het is ook prettig dat deze machine een grote deuropening heeft, zodat je de was er niet in hoeft te proppen. De was komt er na het centrifugeren goed " droog" uit. Deze wasmachine is ook uitgerust met een trommel reinigingsprogramma, wat ik wel heel prettig vind. De was is goed schoon en fris. Verder is de digitale display heel ďuidelijk leesbaar en makkelijk in gebruik door middel van tiptoetsbediening. Ook kun je het wasprogramma in dien nodig verkorten. Deze Bosch wasmachine is zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijke bediening
  • Grote trommel
  • Grote deuropening
  • Uitgebreid wasprogramma

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-03-2017 Product paar weken in bezit

veel wasmachine voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel wasmachine voor weinig geld.
Wast goed schoon. Centrifugeert goed. Zuinig in gebruik van zowel stroom als water. Veel stiller dan onze voorgaande wasmachine. Gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • energieverbuik
  • gebruiksgemak
  • stille machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam de Br 20-03-2017 Product paar weken in bezit

veel keuze mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
nu 1 maand in bezit en helemaal tevreden. machine is stil, snel en heeft veel opties. het gewicht in de trommel bepaalt de lengte van het programma

Pluspunten

  • slim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wiljan 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
draaid net een paar uur maar tot nu toe tevreden en hoop dit nog jaren te kunnen zeggen, laten we hopen dat ik over 10 jaar een 10 kan geven nu wat te vroeg voor een goed oordeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BLuimes 16-03-2017

Super wasmachine

Algemene score

10,0
Eenvoudig te bedienen, en heeft veel mogelijkheden die ook naar eigen inzicht aan te passen zijn.De grote opening is zeker een pluspunt voorgebruikersgemak. Fijn dat de machine zelf aanpast aan kleine wasjes.Maar vooral; hij is echt stil.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

eric 10-03-2017 Product paar dagen in bezit

stille en ruime wasmachine

Algemene score

9,0
Mooie en zuinige wasmachine. Deze is bij centrifugeren zeer stil en met zijn 8 kilo inhoud perfect voor ons gebruik

Pluspunten

  • stil
  • ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Linssen 09-03-2017 Product paar maanden in bezit

Super wasmachine!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een superzuinige en stille wasmachine. Hiervoor een AEG na ruim 4 jaar gebruik lagers defect.
Dat zal bij deze wasmachine naar mijn mening niet gebeuren. Voor mij altijd een Bosch.

Pluspunten

  • Super zuinig
  • Superstil
  • Zuinig in waterverbruik.
  • Groet trommel en deuropening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 05-03-2017 Product paar dagen in bezit

Stil, prettige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine is stil, gemakkelijk te bedienen en maakt de was prima schoon. Ziet er bovendien mooi uit, zeker in combinatie met een Bosch droger. Kortom, een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • bediening
  • uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Birri 04-03-2017

Heel blij

Algemene score

10,0
Tot op heden heel blij. Er kan meer in wat heel fijn is met 2 jongetjes. En net carnaval. 1 kind met allergie, prettige stand. Ook fijn dat wasmachine tijd aanhoudt van hoe vol de wasmachine is. Scheelt energie.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Bosch Wasmachine 04-03-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uitgevoerd, snel, stil en super praktisch. In een druk huisgezin een zeer waardevolle aanvulling. In een keer 8 kilo wassen is een verlichting in de huishoudelijke taken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco van Vliet 01-03-2017 Product paar dagen in bezit

stille en zuinige wasmachine

Algemene score

8,0
Na jarenlang tevreden met een Bosch wasmachine te hebben gewassen, werd het tijd voor een nieuwe Bosch wasmachine. Ze hebben niet stilgezeten bij Bosch. Hij is erg stil, deze machine heeft geen koolborstels. Erg groot namelijk 8 kilo. Uitgestelde was tijd. superzuinig A+++. Je krijgt 10 jaar garantie op de motor. We zijn zeer tevreden en raden een ieder deze wasmachine aan!!

Pluspunten

  • Stil
  • grote trommel
  • uitgestelde was tijd
  • ruime programmakeuze
  • 10 jaar garantie op de motor

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Heemskerk 28-02-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk wasmachine. Wasresultaten prima. Geluidsarm apparaat dat in elk huis een plaats kan vinden.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • overzichtelijk display
  • met eMANcipatorische kwaliteiten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Terence van Dijk 23-02-2017 Product paar dagen in bezit

Beste wasmachine die er is!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een topper en echt een aanrader voor elk huishouden. Makkelijk in gebruik. Veel opties en enorm zuinig. Er is zit ook een allergie functie op. De wasmachine is heel stil je zou bijna gaan twijfelen of hij wel aanstaat. Twijfel niet langer en stop u zoektocht want ik zeg kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 21-02-2017 Product paar dagen in bezit

goed scherm,erg duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
prijs verhouding een goede en degelijk wasmachine voor een redelijke prijs,bediening duidelijk, motor rustig tot stil, erg tevreden gr diana

Pluspunten

  • geruisloos
  • speed wassen
  • duidelijke scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews