Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie | 6 WAT28490NL

8,9 Lees 582 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens iQ500 WM14T2G2NL

Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
Siemens iQ500 WM14T2G2NL
8,5 (4)

AEG L7FEE84W

Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
AEG L7FEE84W

Siemens WM14T472NL

Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Energiekosten per jaar
0 euro
Siemens WM14T472NL
9,0 (39)

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

janet 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

goed wasresultaat

Algemene score

10,0
goed was resultaat, zeer zuinig, stil en weinig geluid. juiste vulopening voor wasgoed. centrifugeert goed droog.
makkelijk in het gebruik. goed product voor weinig geld.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stille wasmachine 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Grote deuropening is prettig,maakt weinig geluid.

Algemene score

9,0
Fijne stille wasmachine met grote vulopening, zuinig in gebruik.
Onze vorige Bosch ging 16 jaar mee, dus daarom weer een Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sis 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Design / Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi design , erg gebruiksvriendelijk en stil als hij draait.
Past perfect onder de bosch wasdroger , ook zonder tussenstuk.
Gekocht bij Expert Willemsen in Gouda
Goede service , vriendelijk personeel en helemaal naar boven getild.
Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een verademing

Algemene score

9,0
Nog nooit ben ik zo blij geweest met een aankoop als met mijn Bosch Wasmachine! Hij wast geruisloos en super schoon en dat alles met een eenvoudige bediening! Voor mij als alleenstaande moeder een hele rib uit mijn lijf, deze aanschaf, maar het is de beste koop die ik ooit heb kunnen doen. Dankzij deze wasmachine is wassen bijna mijn hobby geworden. Eindelijk helemaal bij!

Pluspunten

  • bediening
  • geruisloos
  • wast schoon
  • zuinig
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D.Pastoor 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De ideale wasmachine voor een huishouden met kinderen. Energie zuinig, grote trommel, erg stil en eenvoudige bediening met verschillende programma's.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energie zuinig
  • Grote trommel
  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobie 10-09-2016 Product paar weken in bezit

Mijn nieuw huisgenoot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastisch rustige nieuwe 'bewoner'heb ik erbij gekregen in huis. Stil doet hij zijn werk naar mijn volle tevredenheid. Super !! Hij verdient een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 21-02-2017 Product paar dagen in bezit

goed scherm,erg duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
prijs verhouding een goede en degelijk wasmachine voor een redelijke prijs,bediening duidelijk, motor rustig tot stil, erg tevreden gr diana

Pluspunten

  • geruisloos
  • speed wassen
  • duidelijke scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jean 15-02-2017 Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille machine, lekker zuinig en een duidelijke menu structuur. Werkt precies zo handig als bij de verkoop werd verteld door de verkoper!

Pluspunten

  • stille machine
  • Zuinige machine, past verbruik automatisch aan
  • handige menustructuur
  • doet perfect kleine wasjes centrifugeren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JJ 12-02-2017 Product paar dagen in bezit

Compleet

Algemene score

9,0
Prima product mede door de kwaliteit,duurzaamheid en uitstraling. De vele opties zijn een pluspunt net als de zuinigheid.

Pluspunten

  • Zuinig
  • opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.G.M.Willemse 11-02-2017 Product paar maanden in bezit

Goed uitziende wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed ,zeer goeie opening ,zeer veel mogelijkheden .,om de was te doen .
Hij doet wel erg lang over een was in vergelijking met de oude wasmachine !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

g veldhuizen 10-02-2017 Product paar maanden in bezit

prima geluidloze machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
hij wast prima schoon en helder .ik raadt hem een ieder aan om dat hij erg makkelijk te bedienen is .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.J.van Bentem 03-02-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast rustig en schoon. Staat in de keuken, heeft een fraai voorkomen. Bovenop de wasmachine een plaat bevestigd waarop wat apparaten staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jeffry Roest 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Perfect voor mannen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldige machine. Eenvoudig in het gebruik met een groot aantal opties die op gebruiksvriendelijke wijze te selecteren zijn. Zo wordt het wassen van bijvoorbeeld sportkleding of overhemden bijna een plezier om te doen! De kleding komt vaak al redelijk droog (en kreukvrij) de wasmachine uit. Zo heb ik ervoor gekozen geen wasdroger aan te schaffen.

De wasmachine staat bij mij op zolder en regelmatig gooi ik mijn was 's avonds in de machine, vervolgens stel ik 'm in om zo'n 8 uur later klaar te zijn met het gekozen programma. Ik wordt pas wakker als de was helemaal klaar is, hang de was rustig op en begin dan aan mijn werkdag.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil
  • Duurzaam
  • Ecologisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. De Zeeuw 02-02-2017 Product paar maanden in bezit

2 maanden in gebruik en nog steeds blij met mijn Bosch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De programmakeuzen, voor snelle niet echt vuile wassen en wasjes! Maar ook voor echt vuile was! Zoveel keus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruth 30-01-2017 Product paar maanden in bezit

Superwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu bijna 3 maanden in gebruik en ben er nog steeds 100% tevreden mee. De verkorte programma's wassen de was goed schoon, ook de vieze spijkerbroeken van buitenspelende kinderen. Hij maakt nagenoeg geen geluid, eigenlijk hoor ik alleen het piepje wanneer hij klaar is, wat ik erg handig vind (de wasmachine staat bij ons in de inpandige schuur). Dankzij de grote trommelinhoud kan ik nu alle dekbedden zelf wassen en daarbij is de grote vulopening echt een genot.

Pluspunten

  • Korte programma doet zijn werk goed
  • Nagenoeg geen geluid
  • Grote trommelinhoud
  • Grote vulopening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo uit Ommen 30-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine

Algemene score

9,0
Machine is eenvoudig in bediening, maakt bijna geen geluid en heeft een duidelijke display. De grote vulopening maakt het beladen van de wasmachine eenvoudig. Apparaat is door Expert Ommen aangeraden en bevalt uitstekend. Apparaat is geplaatst door de bezorgdienst van Expert Ommen en aangesloten en oude apparaat netjes afgevoerd. Ben zeer tevreden over de machine.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Weinig geluid tijdens wassen
  • Duidelijke display
  • Voldoende programma's
  • Grote vulopening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.M. Timmermans 29-01-2017 Product paar weken in bezit

Prettige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is niet zeer zwaar, eenvoudig om met 2 personen te verplaatsen.
Biedt veel ruimte voor wasgoed voor een groot gezin.
Door zijn eenvoudige bedieningspaneel, met digitale weergave, kunnen verschillende programma's woorden aangepast, zuiniger gemaakt worden of juist worden versneld. Vooral de stroomindicator geeft een goede weergave betreft duurzaamheid van het gekozen programma.

Pluspunten

  • Versnelprogramma's
  • Duidelijke digitale weergave
  • Programma's verlengen
  • Uitgestelde starttijd
  • Stevige trommel

Minpunten

  • Tillen is te zwaar voor 1 persoon.
  • Geen verlichting in de trommel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Plastic Fantastic 29-01-2017 Product paar weken in bezit

De wasmachine voor mij!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het was voor mij nogal een zoektocht om de juiste wasmachine te vinden, maar met de WAT28490NL is dit gelukt! Voor mij was het belangrijk dat ik zelf handmatig wasprogramma's aan zou kunnen passen (zoals de temperatuur, het toerental centrifugeren) en dat een van de programma's alleen "centrifugeren" (en niet in combinatie met "spoelen") zou zijn. Bij de WAT28490NL is dit allemaal mogelijk!

Daarbij is de WAT28490NL ook erg zuinig. Echter duren eco-programma's lang en heb je daarvoor soms geen tijd. Door VarioPerfect heb je mogelijkheid om een programma "snel" of "eco" te wassen. Geweldig!

Mooie bijkomstigheden bij de wasmachine zijn nog het super korte "extra snel" programma, de speciale trommel die je kleding beschermd, de optie om een wasprogramma te pauzeren en de koolborstelloze motor (met 10 jaar garantie).

Minder aan de wasmachine vind ik het woord “Exclusiv” op de deur, dit vind ik namelijk niet mooi. Daarnaast zou het wellicht fijn zijn als de wasmachine zichzelf uitschakelt na een wasbeurt. Maar deze punten zijn voor mij verwaarloosbaar.

De rede waarom de WAT28490NL de wasmachine voor mij is, is omdat ik zelf dingen aan kan passen (temperatuur, toerental, een "snelle" of een "eco" was) en dat ik niet alleen maar kan kiezen uit onveranderbare voorgeprogrammeerde programma's. Ik ben zelf ontzettend blij met de WAT28490NL en kan deze dan ook iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Zelf toerental en temperatuur instellen
  • Apart "centrifugeren" programma
  • VarioPerfect: Of snel of zuinig wassen
  • Zuinig

Minpunten

  • Het woord "Exclusiv" op de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Remco 29-01-2017 Product paar weken in bezit

tot 8 kg vulgewicht, fijn voor een huishouden met kinderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor een huishouden met kinderen erg fijn dat het vulgewicht tot 8 kg is. Na 2 wasjes al bijna de wasmanden leeg. Bij kleinere wasjes, om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. De wasmachine is erg stil en het bedieningspaneel werkt makkelijk en is duidelijk. Grote deur opening en uitstellen van de starttijd werkt ook prettig.

Pluspunten

  • grote deuropening
  • grote trommel
  • bediening
  • geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 28-01-2017 Product paar weken in bezit

Bianca van Bijsterveld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, voldoet aan al mijn verwachtingen .eenvoudig in bediening, stil,en, overzichtelijk.
Zal wasmachine aanbevelen aan familie en vrienden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews