Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28490NL

8,9 Lees 1328 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1328 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilona 21-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een verademing

Algemene score

9,0
Nog nooit ben ik zo blij geweest met een aankoop als met mijn Bosch Wasmachine! Hij wast geruisloos en super schoon en dat alles met een eenvoudige bediening! Voor mij als alleenstaande moeder een hele rib uit mijn lijf, deze aanschaf, maar het is de beste koop die ik ooit heb kunnen doen. Dankzij deze wasmachine is wassen bijna mijn hobby geworden. Eindelijk helemaal bij!

Pluspunten

  • bediening
  • geruisloos
  • wast schoon
  • zuinig
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim 13-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer tevreden over de nieuwe zeer stille boch masmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
wij hadden ook een Bosch en die heeft jaren trouwe dienst gedaan. De nieuwe maakt de helft van het geluid super stil. Wat erg handig is is de pauze kop voor de eerste 10min. Soms vergeet je wel eens wat in de was te doen en dan kun je hem even pauzeren en het er bij doen.

Pluspunten

  • stil
  • mooi
  • duidelijk

Minpunten

  • Bij 90 graden was word het glas erg heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch Wasmachine WAT28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine met voldoende mogelijkheden, stil en zuinig. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janet 30-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

goed wasresultaat

Algemene score

10,0
goed was resultaat, zeer zuinig, stil en weinig geluid. juiste vulopening voor wasgoed. centrifugeert goed droog.
makkelijk in het gebruik. goed product voor weinig geld.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Wullms 28-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Muisstil en eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal jaren begon onze wasmachine te zoemen en schuren, de was werd ook niet superschoon meer. We wilden een ad-wash machine van Samsung als vervanger. In de winkel, EP Tummers, ons verhaal gedaan en de ad-wash was toch niet zo fantastisch als de reclame deed vermoeden. De specialist vertelde ons dat een Bosch het nog wel eens kon zijn voor ons.
Vele instelmogelijkheden binnen de vaste programma's en precies de functies die wij voor ons heel handig vonden. Aankoop gedaan en wasmachine geïnstalleerd. Tijdens de eerste volle machine meerdere keren gaan kijken of hij wel aanstond. Super stil en ziet er ook nog eens prima uit. Duidelijke machine en ook nog een schone was op het einde!

Ik zeg kopen!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Veel instelmogelijkheden
  • Scherpe prijs voor kwaliteit

Minpunten

  • Je moet er mee wassen
  • Geen app om in de gaten te houden (oh wat erg)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dois 04-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Doet gewoon zijn werk met weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Degelijke machine, voldoende opties en wijzigingsmogelijkheden, maakt de was schoon en wat erg prettig is / maakt weinig geluid!

Pluspunten

  • geluid
  • opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D.Pastoor 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT28490NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De ideale wasmachine voor een huishouden met kinderen. Energie zuinig, grote trommel, erg stil en eenvoudige bediening met verschillende programma's.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energie zuinig
  • Grote trommel
  • Geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobie 10-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Mijn nieuw huisgenoot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een fantastisch rustige nieuwe 'bewoner'heb ik erbij gekregen in huis. Stil doet hij zijn werk naar mijn volle tevredenheid. Super !! Hij verdient een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super eenvoudige bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Bosch WAT 28490NL die ik via de telefoon kocht, is gelijk te gebruiken. Mijn opgestapelde was, snel weer schoon. De bediening spreek - na korte uitleg van de brengers -, helemaal voor zichzelf. Fijn is ook dat er 8 kg in kan. Dan kan hoef je niet meer naar de wasserij voor je dekbedden en andere grote dingen. Kortom de machine voldoet na 7 keer wassen helemaal aan mijn verwachtingen dus ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • was toevoegen na start
  • uitgestelde starttijd voor goedkope stroom
  • stille machine
  • met draaiknop worden al je wensen vervuld
  • zuinige machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan verhagen 13-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel gebruiksvriendelijk ook voor oudere mensen

Algemene score

8,0
prima machine, ik wou dat dat de andere eerder stuk was gegaan.
weinig geluid eenvoudige te bedienen. prima prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T. Beijers 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer gebruiksvriendelijke wasmachine

Algemene score

9,0
De vele mogelijkheden van deze machine in deze prijsklasse gaf voor mij de doorslag. Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat dat ook nog eens heel stil is.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • zeer stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilda 22-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

fuctioneel en eenvoudige bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ideale wasmachine;
eenvoudige bediening.
extra grote trommel.
zeer veel verschillende wasprogramma's.
mogelijkheid lage temperaturen wassen.

ideale uitwendige afmetingen!

En heel belangrijk;
HEEL ZUINIG IN GEBRUIK!

Zeer goede keus qua kwaliteit/prijs verhouding!

Pluspunten

  • zer zuinig in gebruik
  • goede kwaliteit / prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmer 20-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine, stil in omgang en zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine van Bos uit de 6 serie maakt zeker zijn naam waar. Het is een hele fijne wasmachine die wel aan te bevelen is. Door zijn vele opties qua wasprogramma is er voor alle soorten was en korte wastijden wel een programma. Het fijne aan de wasmachine is dat wanneer je de machine niet helemaal vol hebt, het apparaat zijn eigen wastijd aanpast hierdoor zijn de wasjes vaak sneller klaar. Wij hebben de machine nu enkele weken in gebruik en ik heb nog geen minpunten kunnen vinden. Dus zeker een aanrader, mede gelet op de prijs kwaliteit verhouding. Waar voor je geld!

Pluspunten

  • Aangepaste programma's
  • Zeer stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Houben 14-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige machiene, stil, en weer schone was!

Algemene score

8,0
Geweldige machine, hij is stil, centrifugeren op 1400 toeren geeft een bijna droge was, en eindelijk weer schone was!
De grote deur is zeer handig. Deze aankoop had ik jaren eerder moeten doen. We hebben bij Tummers een zeer duidelijke en goede uitleg gekregen, goede bediening, fijne service, en dat maakte voor ons de keuze voor de Bosch machine heel makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Remco 14-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing! Stil, geruisloos, niet aan de wandel. Dat zegt misschien iets over onze oude machine (ander merk) maar zeker ook over de bosch 28490. Met genoeg waservaring (2 kids) kan ik deze iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Weinig water nodig voor goed resultaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Olga 14-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloos aan het wassen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitsverhouding. En wat ik een prettig idee vind is dat er een sensor in de onderbak zit, waardoor ik niet bang hoef te zijn dat er wateroverlast komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch 12-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een goed en duidelijk advies van de verkoper hebben wij gekozen voor deze machine. De wasmachine werd dezelfde dag nog gebracht door een zeer vriendelijke medewerker en duidelijk uitgelegd. Apparaat is stil, makkelijk in de bediening en wast schoon. Door zijn grote trommel kan er voldoende in zonder te proppen.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • Stil
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

maatje44 08-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

goed wassen

Algemene score

8,0
Gekozen voor serie 6 omdat de trommel inductie aandrijving heeft en speciale schoepen zodat de was minder slijt. Ik heb nu een aantal wassen gedraaid en er kan veel was in 8 kg en maakt minder herrie tijdens centrifugeren.
Het apparaat geef een signaal als hij klaar is en de deur kan dan ook direct open! super fijn!

Pluspunten

  • signaal als de was klaar is
  • deur kan direct open
  • timer om wasprogramma pas later te laten beginnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lijntje 08-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima Wasmachine, wast goed schoon, centrifuge uitmuntend. Display spreekt voor zich, dus handleiding bijna overbodig.
Ook op display af te lezen, hoe lang de machine nog bezig is. Start kan je uitstellen, dus wanneer het jou het uitkomt laat je de machine beginnen.

Pluspunten

  • Instellen van een uitgestelde start

Minpunten

  • Geen interval centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed schoon, is stil en zuinig.
Grote inhoud trommel.
Ziet er mooi uit. Goede actie!
Goede service

Minpunten

  • Niet verteld dat er een groter afvoer moest zijn,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews