Samsung WW80K6404QW AddWash - Reviews

8,7 Lees 33 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+++-40%
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Energieverbruik per jaar
116 kWh
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edwin 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooie brede deur, makkelijk de was erin te doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer voordeling in gebruik. erg makkelijk da er later nog iets toegevoegd kan worden. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Cora 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie machine, maakt weinig geluid.

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine pas een week, maar ben er tot nu toe zeer tevreden mee. Hij berekend zelf de tijdsduur bij sommige programma's, omdat je er dan toch minder instopt dan mag en dan past 'ie tijd en water aan. Maakt inderdaad weinig geluid.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • prijs/kwaliteit is goed

Minpunten

  • nog niets kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tessa 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne machine, duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Samen gekocht met een warmtepompdroger van Samsung en ik ben zeer tevreden tot nu toe. Ten eerste zien ze er geweldig uit naast elkaar en ze werken naar behoren. De wasmachine is zeer stil, het display is duidelijk en helder en de app op mijn tablet waarmee je kan zien wat je wasmachine op dat moment aan het doen is is ook fijn!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • geluidsniveau
  • wifi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Monique 08-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijn die AddWash optie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al verliefd op de Samsung met AddWash functie toen ik hem in de reclame zag. Met mijn warrige, drukke leven is het een absolute uitkomst! Je kunt nl. gewoon nog een vergeten sok toevoegen zonder het hele wasprogramma te hoeven stoppen. Verder is het een mooi ontwerp, en heeft de machine veel moderne menu opties, zoals een timer en een miniwasje.

Pluspunten

  • AddWash optie
  • mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Monique 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Súper handig die addwash

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen ik de winkel instapte, wilde ik alleen even kijken naar een wasmachine en droger. Ik dacht dat Samsung erg duur was, maar een combinatie van de twee machines viel reuze mee! Daarnaast was ik door de reclame al verliefd op de addwash optie en met mijn warhoofd werkt het prima! Daardoor kun je na het aanzetten van de machine nog snel even wat was toevoegen (Ojeetje, daar ligt nog een sok, ojeetje, het tóch nog even die handdoek erbij). Fijn zo'n wasmachine die meedenkt :-)

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • addwash optie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Anja 11-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk display

Algemene score

9,0
Mijn dochter heeft paar maanden terug deze machine gekocht en mijn wasmachine was kapot en toen een aantal keer bij dochter gewassen en vond de machine zo fijn in de bediening en duidelijk en een schoon resultaat, zelfs bij een lage temperatuur dat ik zelf besloten heb om dezelfde te kopen en dit is zeker een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijk
  • schone was
  • duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tess 02-10-2016 Product paar maanden in bezit

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Echt een fijne wasmachine! Wast goed schoon en fris, Snelle programma's maar ook een programma als de was extra vuil is en dus wat intensiever gewassen moet worden. De app is echt een uitkomst en daarom heb ik deze machine ook aangeschaft. De addwash werkt ook erg fijn.
Jammer van de cash back actie, al mijn gegevens ingevuld en op t geld zitten te wachten. Blijkt dat er iets niet goed is ingevuld, maar weet niet wat en hoe op te lossen. Kan hierover geen contact opnemen met samsung voor hulp.
Zou nooit meer een "gewone" was machine willen, en iedereen deze machine aanraden!

Pluspunten

  • addwash en app
  • ruime programma keuze
  • opties kun je veranderen, aantal x spoelen voorwas
  • goed schoon
  • stil

Minpunten

  • katoenwas op 40gr, is of lang of kort.
  • Hiervoor moet je dus een ander wasprogramma kiezen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Addy 30-09-2016 Product paar dagen in bezit

TOPPERTJE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb em net een dag of 4 maar wast perfect zeer zuinig snel klaar met de wasjes voorlopig een topapparaat

Pluspunten

  • snel klaar
  • lekker stil

Minpunten

  • voorlopig niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dikkies 30-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooi en veel mogelijkheden

Algemene score

9,0
Samsung Addwash gekocht voor toevoegen van was tijdens het wassen en de vele mogelijkheden. Korte programma`s voor kleine wasjes, en intensieve programma`s voor zwaar vuile was. Als allen staande heb je niet al te vaak een hele volle trommel, maar kan wel snele even wat wassen.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Bediening knoppemn
  • Addwash functie
  • Korte programma`s voor lichte vervuiling
  • Eco bubble voor als het echt vuil is

Minpunten

  • App bediening lastig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Jolanda 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima wasmachine met veel gebruiksmogelijkheden. Topper. Ben er erg blij mee. Super dat je nog iets toe kunt voegen na starten van programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
L.M 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie en zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb hem net in huis en al vaak gebruik tot nu toe te vrede . hij wast redelijk schoon zeker bij erg vuile was raad ik de bubble soak aan wordt vele beter schoon

Pluspunten

  • zuinig

Minpunten

  • tijd wassen lang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Mila 09-09-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze pas 4 dagen maar vind hem gebruiksvriendelijk en hij geeft weinig geluid
Verder moet ik het nog ondervinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rezso 06-09-2016 Product paar dagen in bezit

Een super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een super wasmachine de Samsung addwas 8kg.
was heel goed zonder geluid al is het aan moet
nog even kijken als het draait zo stil is het.
samen met mijn vrouw zijn wij heel blij met deze aankoop het is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DrYugo 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

Veel functies en programma voor een wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het product is in eerste instantie oogstrelend, met 8KG bevat het een behoorlijke inhoud, erg stil en trilt niet zoveel als mijn vorige wasmachine.

De bediening is echt superieur er wordt zelfs geluid afgespeeld tijdens het bedienen en als de wasmachine klaar is klinkt er een melodie dit is uiteraard ook uit te schakelen.

Ik ben verbaasd van het feit hoe droog de kleren uit de wasmachine komen. Het puntje van de zalm uiteraard de addwash fucntie, dit is ideaal voor als er was bijkomt vooral handig met kinderen.

Al om al super apparaat.

Pluspunten

  • Functies
  • Addwash
  • Minder trillingen
  • Stiller wassen

Minpunten

  • Uitleg gebruik met mobiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ans Kicken 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie machine geruisloos overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb machine een dag en ben nu al tevreden erover, eenvoudig in gebruik en gebruiksvriendelijk, de machine is geruisloos, horen deze bijna niet, na even te zoeken hoe alles werkt en programma's in elkaar zitten heb ik de machine makkelijk onder de knie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
van Hal 25-08-2016 Product paar dagen in bezit

Wifi module

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wifi module is een uitvinding, de mogelijkheid om de machine op afstand aan en uit te zetten is fantastisch.
Het Menu is duidelijk en de zwart/wit uitvoering ziet er sjiek uit.

Pluspunten

  • Wifi Module
  • Uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Udo 20-08-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke display, handige app

Algemene score

7,0
Vandaag geïnstalleerd en voor het eerst gebruikt. Logische programma keuzes maar individueel aanpasbaar qua temperatuur en aantal spoelbeurten en centrifuge snelheid. Via een app te volgen en te bedienen, met een seintje als het wasprogramma klaar is (en een hoop andere mogelijkheden).

Pluspunten

  • Wasprogramma aanpasbaar
  • Ruime trommel 8kg)
  • Duidelijke display
  • Info en bediening via app

Minpunten

  • App moet steeds verbinden
  • Geen trommelverlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Tevreden klant 03-08-2016 Product paar weken in bezit

Samsung Ad wash 8 KG

Algemene score

8,6
Zeer mooi vormgeven wasmachine. Makkelijk en duidelijk in het gebruik. Handige was programma's die duidelijk zijn welke je waarbij moet gebruiken.
Ook de ad-wash is al vaak gebruikt en werkt kosten besparend als je nog wat hebt laten liggen of kleding hebt dat alleen maar 1X spoelen nodig heeft kan je deze later nog toevoegen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Esther 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat!

Algemene score

8,5
Via een win actie deze mooie wasmachine via Samsung GEWONNEN! Dat is al super op zich natuurlijk!
Wast goed schoon, mooie, duidelijke bediening. Maakt geen herrie. Enig minpuntje is dat de wasmachine de belading niet aangeeft. Dit zou overbelading voorkomen. Verder niets dan lof! Samsung bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
nvt 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

een eenrader!

Algemene score

9,4
Mooie machine. was keurig schoon is gemakkelijk in het gebruik. een nadeel: de geluidjes na een programma zijn niet standaard en dus stonden de kinderen de eerste keren buiten met het idee dat de ijsboer langs kwam ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews