Bosch Serie 4 WAN28242NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 WAN28242NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jannie 27-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil, rustig & stabiel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Geweldige machine: Hij is heerlijk stil, rustig en staat erg stabiel!
Gebruiksvriendelijke bediening. Mooie ruime opening, makkelijk voor in- en uitladen!

Pluspunten

  • Stil
  • Rustig
  • Stabiel
  • Gebruiksvriendelijke bediening
  • Ruime opening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 31-10-2018
  • Product gekocht

Fijne wasmachine, nakkelijk in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Super fijne machine! Makkelijk in gebruik, en heel belangrijk heel erg stil!! Er zijn 2 min puntjes, de
Machine piept best hard wanneer deze klaar is met het programma. Maar dat is niet mega storend. En soms kun je de displaj wat lastig zien. Maar gezien de prijs en kwaliteit, is dit een hele goede keuze geweest!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Pieptoon te luid
  • Displaj soms slecht zichtbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Vugt 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig in het beruik

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Gekozen middenklas wasmachine. Blijkt een apparaat te zijn van een goede prijs - kwaliteit klasse. Praktisch en geluidsarm. Prima te plaatsen in een open zolder. Weinig of geen geluidsoverlast

Pluspunten

  • economische duur programma
  • geen geluidsoverlast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees G 18-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude wasmachine langzaam, maar toch plotseling was overleden, niet zoveel zin om uren te zoeken naar een vervanger. Bij Cool blue kreeg ik een pop up waar deze (meest verkochte" wasmachine werd aanprijst.
Nog even door de honderden (over het algemeen positieve) reviews gebladerd te hebben. deze maar aangeschaft.
Lekker stil, timer is ook handig. Tekst onder het display slecht leesbaar.

Pluspunten

  • stil
  • timer

Minpunten

  • tekst onder display slecht leesbaar in schemer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Nel 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stil en veel handige programma keuzes.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Na 5 jaar een slechte ervaring met en Samsung toch weer terug naar een vertrouwde Bosch.De Samsung bleek niet zo duurzaam als we verwacht hadden.

Pluspunten

  • Machine is erg stil
  • Was ruikt heerlijk fris
  • Veel programma keuzes.
  • Bediening erg gemakkelijk.

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Freek van der Vegt 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super fijne wasmachine, prima prijs kwaliteits verhouding

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Heel blij met deze wasmachine,
waar wij al vertrouwd mee waren bij onze schoondochter en zoon,
die dezelfde machine hebben, en daar ook heel tevreden over zijn.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • niet duur voor deze kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Na getob met een onbekend merk heb ik toch weer voor de degelijkheid van Bosch gekozen.
Deze wasmachine heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De betrouwbaarheid van een goed merk met voldoende mogelijkheden tegen een prima prijs. De was wordt goed schoon en je hoort de machine amper. Ik ben heel tevreden over de mogelijkheden, zoals de programma's donker wasgoed en dekbedden en de mogelijkheid zelf de temperatuur in te stellen.
Jammer vind ik wel dat je je instellingen (temperatuur en toerental) niet kunt zien op het display.

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • stil
  • zuinig
  • fijne programma's zoals donker wasgoed

Minpunten

  • display onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grochu 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch serie 4

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
dit is echt goed apparaat, goed balans tussen kwaliteit en prijs, veel programma's om te kiezen, groot en duidelijk display

Pluspunten

  • voorwasfunctie
  • functie "klaar in"

Minpunten

  • beperkt vermogen om temperatuur in te stellen
  • geen de centrifugeersnelheid in te stellen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 02-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Een erg fijne wasmachine met verschillende programma's. Geeft aan hoeveel kilo erin mag, zo overlaad je de wasmachine niet snel. Is erg stil, zit ook een nachtstand op en uitstel. Mijn was komt er weer schoon en met een fijne geur uit.

Pluspunten

  • Meerdere programma's
  • Uitstel van wasprogramma
  • Bijna geluidloos
  • Zit een trommelreinigingsprogramma op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marnix 26-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
Sinds een aantal dagen de wasmachine in ons bezit. Een verademing ten opzichte van onze vorige wasmachine. De wasmachine is erg stil en maakt weinig geluid bij het wassen en centrifugeren. Ook de grote voorlader is groot genoeg om makkelijk de was in de machine te doen. Daarnaast heeft de wasmachine veel keuze in de programma's, waaronder duurzame en korte programma's. De bediening gaat zeer eenvoudig dmv een draaiknop. Een zeer fijne en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Stil
  • Keuze programma's
  • Eko vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Minette 21-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine, weinig geluid en heeft veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hij is makkelijk in gebruik en heeft veel opties.

Pluspunten

  • opties
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y 21-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima standaardwasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Ik woon nu op mijzelf en had een standaardwasmachine nodig. Voldoet aan de verwachtingen. De standaardwas voor katoen is wat aan de lange kant, maar er is een mogelijkheid om een korte was te draaien. Daarnaast gebruik ik ook vaak de ecomodus met timer. Enige nadeel is dat je de temperatuur standaard op 60 graden staat. Dus ik moet die vaak lager zetten voor mijn kleding.

Pluspunten

  • ruime keuze wasprogramma's
  • timer
  • display

Minpunten

  • temperatuur standaard op 60 graden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Annelies van Doorn 13-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi machine

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Ik had het een keer gezien in de consumentengids.werd goed beoordeeld.
Op aanraden van een kennis bij Coolblue besteld. Geen spijt van. Uitstekende service.
Zeer "stille"machine. Makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • geluidloos
  • vriendelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E. Bongers 08-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

iedereen kan de was doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine heeft een gemakkelijke bediening . Hij doet wat het beloofde, de was is lekker schoon en een goede keuze in programma's. Maar bovenal is hij heel stil! Onze droger staat erbovenop en dat gaat prima. Bij de oude machine viel de deken die die op de droger ligt bij elke was eraf, dat is nu voorbij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ed van Dijk 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en rustig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine, met voldoende programma's. De duur van de wasbeurt is eenvoudig instelbaar, daarbij kies je voor meer of minder zuinig in energie.
En verder: wast goed schoon en is ons stil genoeg.

Pluspunten

  • Geluid valt mee
  • Veel wasprogramma's
  • Veel beveiligingen om wateroverlast te voorkomen

Minpunten

  • Bedieningspaneel zou duidelijker kunnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert Bakker 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Wasmachine werd me aanbevolen door Cool Blue. Na zelf onderzoek te hebben gedaan kwam ik ook bij dit apparaat uit. We wassen er nu 2 weken mee en zijn erg blij met deze machine. Frisse was, ook de handdoeken, die bij eerdere AEG en Whirlpool machines minder fris roken, en veel programma’s om uit te kiezen.

Pluspunten

  • Lekkere frisse was
  • Veel programma’s
  • Lekker stille machine

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een wasmachine met vele programmas makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen door de goede reviews, makkelijk in te stellen genoeg programma s.fijn dat er ook een allergie programma op zit.stil in gebruik

Pluspunten

  • uitgebreide programma s
  • makkelijk in te stellen
  • allergie programma
  • stil in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

StyXL 28-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer prettige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
Enkele maanden geleden deze wasmachine gekocht bij Coolblue. Op moment van aankoop was deze wasmachine in de aanbieding. Toen ik de specificaties las, was ik gelijk verkocht.
Het fijne aan deze wasmachine vind ik dat het efficiënt is door de beladingssensor waardoor deze stroom en waterverbruik aan past. Zo valt er nog wat te besparen.
Verder is de wasmachine erg stil, zitten er talloos programma's op (bijv. sport, heel fijn als je wat slidings hebt gemaakt op het voetbalveld), kan je de starttijd uitstellen zodat je in de daluren kan wassen. De was komt er schoon uit zoals bedoelt.
Ben zeer tevreden over deze wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Koolborstelloos
  • Starttijduitstel
  • Wasprogramma's

Minpunten

  • Geen zelfreinigende wasmiddellade

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daisy 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk, zuinig en weinig geluid met centrifugeren.

Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

8,0
zuinig, duidelijke wasmachine. Die weinig geluid maakt een vele opties voor verschillende wasprogramma's heeft.

Pluspunten

  • zuinig
  • duidelijk display
  • stil
  • vele opties mbt wasprogramma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bonnie 21-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 4 WAN28242NL

Algemene score

9,0
Na een paar wasjes ben ik heel tevreden, mijn wasmachine staat in de open keuken en ondervind geen geluidshinder. Dat was mijn oude wasmachine wel. Ben heel content met mijn aanschaf.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Voldoende programma's

Minpunten

  • Kan ik nog niet vinden
  • Ben ik nog niet tegengekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews