Bosch Serie 4 WAN28062NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 20-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Garantie of toch niet

Algemene score

7,8
Deze machine is zeer geluidsarm en heeft een prima wasresultaat zit kennelijk een goede motor in want Bosch geeft 10 jaar garantie het addertje onder het bekende gras is dat je het type plaatje nodig heb om voor deze service in aanmerking te komen. Als je machine al is geinstalleerd is het mij veel te veel werk om alles nogmaals van de muur te trekken dus maak eerst even een foto van het beruchte plaatje dan kun je jezelf bij Bosch aanmelden voor deze service ik geloof het wel.De prijs prestatie van de machine vind ik prima de display en de bedieningsknop zijn duidelijk genoeg wel moet je het boekje gebruiken om alle mogelijkheden van dit apparaat te benutten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bep odijk 24-03-2016
  • Product maand in bezit

Bosch WAN28062 wasmachine

Algemene score

5,8
Het displaypaneel voor instellingen en informatie is erg onduidelijk, omdat het bijna niet leesbaar is. Bovendien is het aanzetten en laten draaien van de wasmachine erg moeilijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Luuk 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Erg fijne geruisloze zuinige en makkelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb samen met een Bosch condens droger (wte84105NL) deze wasmachine gekocht. Mooie aanbieding bij de Makro. Ik kwam voor een andere aanbieding maar de 10 jaar garantie en de goede recensies maakten dat ik deze nam. Moet zeggen geen woord teveel. Heb hem nu een maand en hij bevat erg goed. Geruisloos zoals beloofd, zuinig en makkelijk te bedienen. Aansluiten was ook een fluitje van een cent. Gewoon een makkelijk te bedienen met voldoende wasprogramma's om alle type was te kunnen doen.
Zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J 23-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Grote trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Erg handig in gebruik. Voldoende laadruimte. Zeer zuinig A+++. De ActiveWater sensor ook erg handig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Leo C 18-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goedkope top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goedkope en zeer stille wasmachine. Super eenvoudig te bedienen. Doet precies datgene wat beloofd is! Heeft een royale trommel en is lekker stil. We zijn blij met onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 13-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Algemene score

8,0
Goede uitstraling voor in de keuken.
Wast zeker schoner dan de oude Miele,komt ook dat die 17 jaar oud was.
Stil tijdens de was,ook tijdens het drogen van de was.
Makkelijke bediening op de knop en display.
Dus heel blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in bediening
  • zuinig
  • wast zeker schoner

Minpunten

  • nog niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

carlo 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer stille machine helemaal goed zeer gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
geweldige machine zeer duidelijk in bediening en zeer stil als aan staat helemaal top! zelfs als slaap hoor je hem niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schiffmacher 25-01-2018

zee rgoed product voor een zeer scherpe prijs

Algemene score

10,0
we waren van ons geloof af gestapt om een ander merk te nemen maar deze bosch bevalt weer als van ouds nooit meer een ander merk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dirk Bakker 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidsarmemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net in gebruik maar nu al tevreden .
Prima gebruiksgemak.
Geluidsarm.
Goede prijs /kwalitijds verhouding.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

francis 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer fijne en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gekocht om zijn goede reviews. slechts 1 dag in bezit maar nu al zeer tevreden.
geregistreerd en dus 10 jaar garantie op de motor.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marvin 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat voor een scherpe prijs. Apparaat is stil, wast goed en is makkelijk in gebruik. Ik raad dit product dan ook van harte aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

swinkels-houting 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie eigentijdse wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik ben blij verrast door deze wasmachine hij ziet er niet alleen mooi uit, maar hij functioneert ook perfect, dit is een goede aankoop geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Wor, Dordrecht 23-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product. Gemakkelijk te bedienen.Energie zuinig. Vrij geruisloos. Centrifugeert zeer goed zodat de was snel droog is.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Energiezuinig
  • Vrij geruisloos
  • Centrifugeert goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N. 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer stil, makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met onze stille wasmachine, 1400 toeren helemaal ok, infoscherm op wasmachine is zeer duidelijk, geeft per wasprogramma aan hoeveel KG er in de trommel word aanbevolen.
Na een zeer duur merk wasmachine die niet voldeed aan ons gezin, zijn wij nu zeer tevreden over Bosch en de wasmachine, prijs niet duur en kwaliteit uitstekend.

Pluspunten

  • prijs/ kwalitieit
  • Zeer stil
  • makkelijk in gebruik
  • veel programma keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lalaine 27-09-2017

Heel stil en goed schoon!

Algemene score

10,0
Hij is echt fluisterstil. Met de nacht is dat perfect. Als je was niet vuil is kun je de machine korter laten werken zodat je snel klaar bent. Daar ben ik heel blij mee!
Dus ik hoop hier nog lang van te mogen genieten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Brigitte 05-09-2017

Weinig geluid & frisse was

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine pas 1 dag in huis, maar ben er al erg blij mee. De was ruikt heerlijk fris en de machine maakt weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Annelies 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

de Bosch wasmaschine WAN28062NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe wasmachine,na 16 jaar met mijn oude Bosch gewassen te hebben was ik toe aan een nieuwe. Gebruiksvriendelijkheid staat bij mij op de eerste plaats en daar voldoet deze machine zeker voldoende aan. Hij is zuinig op o.a.energie en waterverbruik. Klasse A+++ De levering was perfect gisteren besteld morgen in huis de oude meteen mee retour gegeven.Daarvoor een tien.

Pluspunten

  • bediening
  • centrifuge was voldoende droog
  • tussentijd was bijvoegen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bmwr1100r 17-08-2017

Zeer gebruiksvriendelijk

Algemene score

8,0
Ik heb altijd een Bosch wasmachine gehad.De oude was 15 jaar en hebben hem steeds zelf kunnen reparere.Altijd uitgesteld om een nieuwe te kopen maar deze week moest het er toch van komen. Weer een Bosch en ben alweer zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kem 06-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simpel te bedienen, stil en zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor de prijs is dit een goede machine, met een grote klep. Tijdens het centrifugeren maakt de machine weinig geluid. De programma's zijn begrijpelijk. Het geluidssignaal bij een voltooide wasbeurt is niet storend. De kleding is al redelijk droog na het wassen. Daar kan na registratie 8 jaar extra garantie op de motor bovenop de fabrieksgarantie van 2 worden verkregen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Kleding is aanzienlijk droog na was

Minpunten

  • Design (visueel)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Mehmet 24-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij zijn erg blij met onze Bosch wasmachine. Wij hebben altijd Bosch apparaten gehad en dit keer werd ik goed geholpen door de klantenservice, monteur en de sterke mannen die onze nieuwe wasmachine naar 3 hoog brachten. Wasmaschine werkt super, is geluidloos, energiebesparend en mijn kleren ruiken geweldig.

Nogmaals bedankt Bosch, ook namens mijn kleren.

Pluspunten

  • gelluidloos
  • kan op 20 graden wassen
  • supersnel optie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews