Bosch Serie 6 WAT28442NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 146 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irene 01-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige whirlpool is deze bosch een verademing. Hij is zo stil! Makkelijk te bedienen, zuinig en veel programma,s.
Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen want daar heb ik m nog te kort voor. Heb wel alle vertrouwen in deze wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine voldoet aan beschrijving

Algemene score

9,0
eerste was gedaan komt er schoon en fris uit geruisloze centrifuge bediening is overzichtelijk en progamma makkelijk stil te zetten en te veranderen. bijvoorbeeld toeren te verhogen van de centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Leeuw 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT 28442NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine. Wast schoon is zuinig en maakt nauwelijks lawaai! Prima aankoop dankzij megadeal bij Mediamarkt. Prijs kwaliteit dus uitstekend. Meer dan voldoende programmas. Komt ook prima uit de test van de consumentenbond. Voor deze prijs zou je 2 x een nieuw machine van Bosch kunnen kopen ipv 1 x een miele. We hebben na 17 jaar afscheid genomen van Miele en hopen nu ook op jarenlang plezier.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit die zich snel terugbetaald! Doen! 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtapparaat! Ik zou geen andere meer willen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel rondkijken in het uitgebreide aanbod aan wasmachines, toch maar voor deze gekozen.

Erg blij dat ik de knoop doorgehakt heb, want dit is een supermachine.

Stil, mooi design, energiezuinig en de kwaliteit van een Bosch.

Dat worden weer vele jaren wasplezier zonder zorgen.

Ik beveel 'm iedereen aan!

Pluspunten

  • Hele stille wasmachine
  • Energiezuinig
  • Uitgebreide intuïtieve programmakeuze
  • Mooi design
  • Doen!

Minpunten

  • n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Masselink 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fluisterstille / goede werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen in gebruik genomen, ziet er robuust en kwalitatief VET uit, en doet ontzettend stil zijn werk, wast en centrifugeert als de beste, verdient een pluim.

Pluspunten

  • degelijke uitvoerring
  • fluisterstille werking
  • prima centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, zowel tijdens wassen als tijden centrifugeren. Handige "speed"instelling waarmee je de wastijd kunt halveren. Zelfs een 15 minuten programma voor bijna niet vuile was.

Pluspunten

  • stil
  • "speed"instelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 30-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine en droger gekocht van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel een wasmachine en warmtepomp droger van bosch aangeschaft. Mooie apparaten met vrijwel alles er op en er aan. Stil, zuinig en nog mooi om te zien ook en niet onbelangrijk, schoon was.

Pluspunten

  • Stil, zuinig, mooi
  • En schone was.

Minpunten

  • Voor mij geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petra bleijenberg 12-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk programma in te voeren, nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

m.h. 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In combinatie met een wasdroger gekocht . Zeer stil t.o.v. mijn vorige wasmachine de elctrolux. Makkelijke aanduiding van tijd en goede indicatie hoever en waarmee de machine bezig is. bediening van toetsen zijn makkelijk.

Pluspunten

  • stille machine
  • makkelijke bediening
  • tijd goed te zien

Minpunten

  • indicatiebakje wasmiddel zit er niet bij
  • verder kan ik niets verzinnen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Veli kor 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik hen 17 jaar bosch maxx 7 kilo gebruikt maar te veel herrie was het. Maar nu heb ik was machine van bosh weer van 8 kilo wast heel schoon en stil makkelijk omte programme gebruiken.

Pluspunten

  • Stil
  • 8 kilo wassen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mvh 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Positief, fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Groot laadvermogen, wast goed schoon. Veel programma soorten maar omschrijvingen geven bijv niet aan of de wasmachine de wasverzachter gebruikt bij het programma of niet. Al wel 2x dat het wasverzachterbakje volstond met water en wasverzachter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine is niet geluidsarm of geluidsloos. Ik heb een klein huis en ging af op de reviews, maar ik vind het tegen vallen. De machine is wel makkelijk te bedienen. Je hebt er idd geen gebruiksaanwijzing voor nodig.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • er kan veel in, 8 kilo witte was
  • je kan met lage temperaturen wassen
  • lang snoer

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Umit 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke wasmachine in gebruik. Tevens enorm stil. Vooral de allergie-programma sprak ons enorm aan omdat ik te maken heb allergieën

Pluspunten

  • groot scherm
  • overzichtelijk

Minpunten

  • geen binnenverlichting in de trommel
  • geluidssignaal bij einde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edje 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat, mooi design, erg zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde graag een goed en zuinig product. Met Bosch denk ik een kwalitatief goed product te hebben waar ik toch zeker 10 jaar mee vooruit kan en op een zuinige manier mijn was kan doen. De A+++ kwaliteit en het feit dat het het een goede middenmoot is, plus het feit dat ik er een mooie strijkbout bij ga krijgen heeft mij doen laten besluiten dat ik deze Bosch wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.e.m. verhoeven 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de vormgeving en bediening is fantastisch. heel erg stil en uiteraard zuinig. ben er erg blij mee.
vorige bosch machine heeft het 17 jaar gedaan. hoe bedoel je naar een ander merk overstappen?

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WT 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, stil en een schone was. Duurzaamheid moet blijken, maar een Bosch gaat meestal lang mee.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Stil
  • Schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil en energiezuinig!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing... na een herrie makende wasmachine nu een heerlijk stille machine!
Fijne en makkelijke machine in gebruik

Pluspunten

  • Stille machine
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D van Beek 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik doe SAMEN de was met mijn Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn Bosch wasmachine wordt steeds meer van mij. Doordat hij makkelijk te bedienen is, is hij snel aan het werk. Hij denkt met mij mee, want als ik bv teveel wasgoed of teveel wasmiddel in heb gedaan past hij het programma aan. En zo was ik samen de was met mijn Bosch. Daarnaast is de ruime opening ideaal, ook heerlijk stil zelfs bij 1400 toeren.
Kortom ik ben blij met mijn Bosch wasmachine.

Pluspunten

  • Ruime opening
  • Stil
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel soorten programma's
  • past het programma aan

Minpunten

  • is dus soms later klaar dan gedacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emmie 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

net nieuw

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb de wasmachine vanmiddag net gekregen, maar wast en centrifugeert zo goed als geruisloos.
Beschrijving van verschillende was programmering had wel wat duidelijker gemogen. Has hiervoor een wasmachine die centrifugeerde op 1600 toeren, deze centrifugeert op 1400 toeren.Maar komt net zo uit de wasmachine als bij de andere .
Ben er nu al blij mee!

Pluspunten

  • maakt heel weinig geluid
  • energie zuinig

Minpunten

  • slechte beschrijving was programmas

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

superrood 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
lekker stil en groot. Veel programmas en keuze om extra water toe te voegen. Er zijn alleen veel lange programmas van wel 3.5 uur. Beetje over de top wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews