Bosch Serie | 6 WAT28442NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 69 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irene 01-09-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige whirlpool is deze bosch een verademing. Hij is zo stil! Makkelijk te bedienen, zuinig en veel programma,s.
Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen want daar heb ik m nog te kort voor. Heb wel alle vertrouwen in deze wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine en droger gekocht van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel een wasmachine en warmtepomp droger van bosch aangeschaft. Mooie apparaten met vrijwel alles er op en er aan. Stil, zuinig en nog mooi om te zien ook en niet onbelangrijk, schoon was.

Pluspunten

  • Stil, zuinig, mooi
  • En schone was.

Minpunten

  • Voor mij geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petra bleijenberg 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk programma in te voeren, nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Spoor 20-05-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachines werkt zo als hij is uit gelegd bij MEDIA MARKT zeer goede uitleg gehad en de Wasmachine doet geruisloos zen werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d zwiesereijn 15-05-2017 Product paar weken in bezit

bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Programma`s zijn duidelijk aangegeven op het bedieningspaneel. Geen overbodige functies.
De was komt ook op het korte programma schoon uit de wasmachine. Het is fijn dat er een functie reinigen op de wasmachine
zit. Op deze manier word je er aan herinnerd om de wasmachine af en toe te reinigen. Op mijn oude wasmachine was deze functie niet aanwezig waardoor er veel wasmiddelresten achter bleven en de was op den duur niet meer schoon werd.
Ik vind de prijs kwaliteit prima!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • kort wasprogramma
  • energie zuinig
  • reinigingsprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianne 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

gemakkelijk hanteerbaar scherm

Algemene score

8,0
het was even wennen maar eenmaal in gebruik is het scherm effient!
Was ons opviel dat het geluidsniveau stil is
Diverse wasmogelijkheden

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • mooie moderne uitvoering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet Maastricht 13-05-2017 Product paar weken in bezit

statig stel was- en droogmachines van Bosch.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
verrast gebruiken door zijn lijn en gebruikersgemak. Een goede prijs-/prestatieverhouding van een vertrouwd merk

Pluspunten

  • ruim aantal programma's, toch aanpasbaar
  • ecosysteem

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Frijns 12-05-2017 Product paar weken in bezit

Compacte wasmachine met ruim voldoende inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Precies de wasmachine die we zochten. Voldoende inhoudscapaciteit van 8 kg, weinig geluid, mogelijkheid tot korte en aangepaste wasprogramma's. Nadeel is dat hij niet vanzelf uitschakelt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi overzichtelijk front,makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed merk,mooi en duidelijk front,makkelijk in gebruik
Produceert minimaal geluid en energiezuinige standen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marga 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

Superstil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 28 jaar trouwe dienst van mijn eerste Bosch wasmachine, nu wederom een Bosch wasmachine aangeschaft. Super tevreden: stil en schoon. Voldoet aan al mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Stil
  • Schoon
  • Veel keuzemogelijkheden
  • Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga123 10-05-2017

Zo blij met mijn nieuwe Bosch wasmachine !

Algemene score

10,0
Na 28 jaar heb ik helaas afscheid moeten nemen van mijn allereerste Bosch wasmachine. Gisteren mijn nieuwe Bosch wasmachine in gebruik genomen. Wat is er veel veranderd in 28 jaar ... zo stil, schoon, kortom heel erg blij met mijn nieuwe Bosch wasmachine. En nu maar hopen dat we er weer zo'n lange tijd gebruik van kunnen maken !
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Rob 06-05-2017 Product paar weken in bezit

Prima wasresultaat, simpel te bedienen, geruisloze werking.

Algemene score

9,0
Dit is een simpel te bedienen apparaat die z'n werk uitstekend doet. Hij biedt "spaar" programma's zoals eco stand en uitgestelde start, die je met of zonder "night wash" stand tijd en stroomkosten kunnen besparen. Hij heeft een grote trommel en dito vulopening. Hij zou een 10 krijgen als hij de was ook zou ophangen!

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • gebruiksgemak
  • stil
  • wasresultaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ad Ellenbroek 30-04-2017 Product paar dagen in bezit

bosch wasmachine , zeer goede overwogen keus.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na jarenlang een Bosch , daarna een Miele was het nu tijd voor een goed alternatief. We hebben verschillende merken de revu laten passeren en deze Bosch voldeed aan al onze verwachtingen. We gaan er vanuit dat we veel wasplezier zullen beleven van deze aankoop. Innovatief, gebruiksgemak, handige programma's alsmede de stoere uitstraling hebben ons overtuigd door voor deze machine te gaan. Ik kan nu nog geen goede beoordeling geven gezien de korte tijd dat we 'm hebben echter ga ervan onomstotelijk van uit dat dit weer een topper is uit de stal van Bosch/Siemens.

Pluspunten

  • koolborstelloze motor .
  • slimme programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tejo67 26-04-2017

Bosch een wasmachine die WAST

Algemene score

8,0
Voldoende programma's waarbinnen je ook nog kan veranderen
Links draaiknop ingestelde programma's welke rechts in display zichtbaar zijn en daar veelal nog kunnen worden aangepast !
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Ruben 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Goede stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bekende naam met een leuke cashback actie.
Wasmachine is erg stil en kan gelukkig door middel van een knop op een korter programma gezet worden (was een eis).

Was is goed deoog na centrifugeren en machine staat goed stabiel.

Enige nadeel vind ik de touch knoppen, deze wennen wel maar werken toch minder prettig dan gewoon een fyieke knop.

Pluspunten

  • Knop voor "half" programma/kortere was
  • Goede centrifuge
  • Stil

Minpunten

  • Touchknoppen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bjorn 18-04-2017 Product paar dagen in bezit

bosch serie 6 wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voor de prijs die je betaald krijg je een super stille en zuinige wasmachine. er zitten veel verschillende programma`s op waardoor je altijd het juiste programma voor je was kunt kiezen en je was dus veel langer mee gaat

Pluspunten

  • super stil
  • heel zuinig in stroom en water
  • mooi dising
  • veel keuze programma`s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt precies zoals verwacht. Ter vervanging van een machine van een ander merk die na meerdere reparaties retour naar de winkel is gegaan.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goede wasresultaten
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla 11-04-2017 Product paar weken in bezit

Grote inhoud qua trommel, en mogelijkheid tot kleinere was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine voor zover een wasmachine mooi kan zijn. Grote trommel inhoud, maar wel mogelijkheid tot doen van kleinere wassen, waarin hij toch water en stroom aanpast op kleinere inhoud. Zeer weinig geluid! Makkelijk in gebruik, en niet teveel toeters en bellen.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Makkelijk te bedienen
  • Grote inhoud

Minpunten

  • Uitstel naar 's nachts draaien is wat onhandig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine gekozen vanwege stabiliteit, zuinig in gebruik en geluidsarm. Verbruikt weinig water. Uitgestelde tijd ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Said 04-04-2017 Product paar dagen in bezit

Ziet er sjeik uit. Doet wat het moet doen en lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er sjeik uit. Doet wat het moet doen en lekker stil. zeker een aanbeveling. Met de 8Kg inhoud is het heerlijk om niet dagelijks de was te hoeven doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews