Bosch Serie 6 WAT28442NL - Reviews

Laagste prijzen -5% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 194 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irene 01-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige whirlpool is deze bosch een verademing. Hij is zo stil! Makkelijk te bedienen, zuinig en veel programma,s.
Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen want daar heb ik m nog te kort voor. Heb wel alle vertrouwen in deze wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmerx 30-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en weinig onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege laadcapaciteit, zuinigheid in eco mode, borstelloze motor en stil.
Na 17 jaar een Siemens Siwamat (zelfde fabriek als Bosch) gehad te hebben en 2x de koolborstels te hebben vervangen wilde ik nu een minder onderhoudsgevoelige machine.
Wast prima, maar het watervullen maakte erg veel herrie???
Opgelost met een stukje schuimrubber om 'klankkast' in wasmiddel deksel te dempen.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Energiegebruik in eco mode
  • Stil (met modificatie)

Minpunten

  • Geluid watervullen
  • Mechaniek klep sluiting
  • 'maar' 1400 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ayse 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille motor, fijne wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat het een stille motor heeft en zuinig is. De drukknoppen zijn van touch. Goede product!

Minpunten

  • Cijfertjes niet duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

karel 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine voldoet aan beschrijving

Algemene score

9,0
eerste was gedaan komt er schoon en fris uit geruisloze centrifuge bediening is overzichtelijk en progamma makkelijk stil te zetten en te veranderen. bijvoorbeeld toeren te verhogen van de centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Leeuw 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT 28442NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine. Wast schoon is zuinig en maakt nauwelijks lawaai! Prima aankoop dankzij megadeal bij Mediamarkt. Prijs kwaliteit dus uitstekend. Meer dan voldoende programmas. Komt ook prima uit de test van de consumentenbond. Voor deze prijs zou je 2 x een nieuw machine van Bosch kunnen kopen ipv 1 x een miele. We hebben na 17 jaar afscheid genomen van Miele en hopen nu ook op jarenlang plezier.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit die zich snel terugbetaald! Doen! 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtapparaat! Ik zou geen andere meer willen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel rondkijken in het uitgebreide aanbod aan wasmachines, toch maar voor deze gekozen.

Erg blij dat ik de knoop doorgehakt heb, want dit is een supermachine.

Stil, mooi design, energiezuinig en de kwaliteit van een Bosch.

Dat worden weer vele jaren wasplezier zonder zorgen.

Ik beveel 'm iedereen aan!

Pluspunten

  • Hele stille wasmachine
  • Energiezuinig
  • Uitgebreide intuïtieve programmakeuze
  • Mooi design
  • Doen!

Minpunten

  • n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Masselink 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fluisterstille / goede werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen in gebruik genomen, ziet er robuust en kwalitatief VET uit, en doet ontzettend stil zijn werk, wast en centrifugeert als de beste, verdient een pluim.

Pluspunten

  • degelijke uitvoerring
  • fluisterstille werking
  • prima centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, zowel tijdens wassen als tijden centrifugeren. Handige "speed"instelling waarmee je de wastijd kunt halveren. Zelfs een 15 minuten programma voor bijna niet vuile was.

Pluspunten

  • stil
  • "speed"instelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dirk 30-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine en droger gekocht van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel een wasmachine en warmtepomp droger van bosch aangeschaft. Mooie apparaten met vrijwel alles er op en er aan. Stil, zuinig en nog mooi om te zien ook en niet onbelangrijk, schoon was.

Pluspunten

  • Stil, zuinig, mooi
  • En schone was.

Minpunten

  • Voor mij geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petra bleijenberg 12-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk programma in te voeren, nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

goede ervaring met di tmerk 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vertrouwd product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
we hebben niet lang nagedacht en voor deze machine gekozen omdat we er al jaren ervaring mee hadden, en dus een zelfde maar natuurlijk wel een moderner machine we hebben hem nu 6 weken in gebruik, en v hij voldoet aan alle verwachtingen.
Hij is vrij geruisloos en makkelijk bedienbaar, het ook fijn dat er meer was in kan wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • goede ervaring mee
  • vrij geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bossie 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wauw , geweldig . Ben blij met dit product !!!!!! .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Was altijd een beetje argwanend , een nieuw product , je weet het niet maar hier was alles goed mee. Superr !!!!

Pluspunten

  • Super lekker wassen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 10-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke snelle, zuinige en stille wasmachine met een grote trommel en genoeg 8kg om te kunnen wassen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 06-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine 8kg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit goede en gebruikersvriendelijke wasmachine, stil en energiezuinig, met ruime keuze uit wasprogramma's en een ruime capaciteit tot 8kg.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Maakt weinig geluid
  • Ruime keuze uit (verkorte) wasprogramma's
  • Gebruikersvriendelijk met handig display

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet van Vuuren 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
vandaag gelijk gebruikt:
simpel in gebruik
zuinig in stroom gebruik en water
je hoort hem bijna niet
goede prijs kwaliteit verhouding
en zeer belangrijk een koolborstel vrije motor met 10 jaar garantie

Pluspunten

  • stroom
  • water gebruik
  • bijna stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.P.v.Asch 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dat wasmachine is goed geleverd en dat werkt heel goed ook zuinig en goed te zien voor doven en slechthorend mensen.
A+++

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
kwaliteit-prijsverhouding: erg goed
geluid: heel stil, je hoort alleen het piepje na afloop
Vele programma's, zodat je de was naar wens kan draaien. Als je haast heb kan je kiezen voor het snelste programma en dan is de was binnen 15 minuten al klaar.

Pluspunten

  • Geluidsloos
  • Verschillende programma's
  • Makkelijk te bedienen
  • Piep herhaalt een aantal keer
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birmanen 02-01-2018

schoon zonder vlekken middel

Algemene score

10,0
na het gourmetten met een wit tafel laken. Het tafellaken in de was gestopt en vlekkenmiddel vergeten. Tot mijn grote verbazing waren de vlekken er helemaal uit.
Deze machine wast echt schoon. Dit was met mijn oude machine niet gelukt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Wasmachine Bosch watt28442NL 01-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige wasmachine en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de wasmachine super heerlijk stil en na de goede uitleg beschrijving in het boekje heel makkelijk te bedienen en meldt door een piep dat hij klaar is.

Pluspunten

  • Compact en zuinig
  • Stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klann 01-01-2018
  • Product gekocht

Fijne wasmaschine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine. Nu enkele maanden in gebruik en wast prima. Lekker stil en zuinig. Centrifugeren zou beter kunnen.

Pluspunten

  • uitgebreid programma
  • stil

Minpunten

  • na centrifugeren niet voldoende droog

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews