Bosch Serie 6 WAT28442NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 216 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

irene 01-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige whirlpool is deze bosch een verademing. Hij is zo stil! Makkelijk te bedienen, zuinig en veel programma,s.
Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen want daar heb ik m nog te kort voor. Heb wel alle vertrouwen in deze wasmachine.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijke bediening
  • zuinig

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmerx 30-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zuinig, stil en weinig onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht vanwege laadcapaciteit, zuinigheid in eco mode, borstelloze motor en stil.
Na 17 jaar een Siemens Siwamat (zelfde fabriek als Bosch) gehad te hebben en 2x de koolborstels te hebben vervangen wilde ik nu een minder onderhoudsgevoelige machine.
Wast prima, maar het watervullen maakte erg veel herrie???
Opgelost met een stukje schuimrubber om 'klankkast' in wasmiddel deksel te dempen.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Energiegebruik in eco mode
  • Stil (met modificatie)

Minpunten

  • Geluid watervullen
  • Mechaniek klep sluiting
  • 'maar' 1400 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine

Algemene score

8,0
Duidelijke keuze uit programma's, terwijl er veel keuze is uit programma's. Korte programmaduur, mooi dat je extra water en eco-stand kunt kiezen. Zeepbakje doet wat kwetsbaar aan.

Pluspunten

  • makkelijk bedienen
  • groot volume

Minpunten

  • gammel zeepbakje
  • tiptoetsen luisteren niet zo goed

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

F.P.v.Asch 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dat wasmachine is goed geleverd en dat werkt heel goed ook zuinig en goed te zien voor doven en slechthorend mensen.
A+++

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayse 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille motor, fijne wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product omdat het een stille motor heeft en zuinig is. De drukknoppen zijn van touch. Goede product!

Minpunten

  • Cijfertjes niet duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Umit 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke wasmachine in gebruik. Tevens enorm stil. Vooral de allergie-programma sprak ons enorm aan omdat ik te maken heb allergieën

Pluspunten

  • groot scherm
  • overzichtelijk

Minpunten

  • geen binnenverlichting in de trommel
  • geluidssignaal bij einde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

karel 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie wasmachine voldoet aan beschrijving

Algemene score

9,0
eerste was gedaan komt er schoon en fris uit geruisloze centrifuge bediening is overzichtelijk en progamma makkelijk stil te zetten en te veranderen. bijvoorbeeld toeren te verhogen van de centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam de Leeuw 15-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch WAT 28442NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima machine. Wast schoon is zuinig en maakt nauwelijks lawaai! Prima aankoop dankzij megadeal bij Mediamarkt. Prijs kwaliteit dus uitstekend. Meer dan voldoende programmas. Komt ook prima uit de test van de consumentenbond. Voor deze prijs zou je 2 x een nieuw machine van Bosch kunnen kopen ipv 1 x een miele. We hebben na 17 jaar afscheid genomen van Miele en hopen nu ook op jarenlang plezier.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kwaliteit die zich snel terugbetaald! Doen! 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtapparaat! Ik zou geen andere meer willen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel rondkijken in het uitgebreide aanbod aan wasmachines, toch maar voor deze gekozen.

Erg blij dat ik de knoop doorgehakt heb, want dit is een supermachine.

Stil, mooi design, energiezuinig en de kwaliteit van een Bosch.

Dat worden weer vele jaren wasplezier zonder zorgen.

Ik beveel 'm iedereen aan!

Pluspunten

  • Hele stille wasmachine
  • Energiezuinig
  • Uitgebreide intuïtieve programmakeuze
  • Mooi design
  • Doen!

Minpunten

  • n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Masselink 02-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fluisterstille / goede werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Meteen in gebruik genomen, ziet er robuust en kwalitatief VET uit, en doet ontzettend stil zijn werk, wast en centrifugeert als de beste, verdient een pluim.

Pluspunten

  • degelijke uitvoerring
  • fluisterstille werking
  • prima centrifuge

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 17-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille machine, zowel tijdens wassen als tijden centrifugeren. Handige "speed"instelling waarmee je de wastijd kunt halveren. Zelfs een 15 minuten programma voor bijna niet vuile was.

Pluspunten

  • stil
  • "speed"instelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Debbie Groenendijk 13-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geweldlige droger en wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De droger en wasmachine van Bosch zijn zeer geruisloos maar vooral ook milieuvriendelijker dan alle voorgaande modellen. Deze a++ modellen horen in ons huis dat ook zeer duurzaam is gebouwd. We hebben daarom de keuze laten vallen op deze types. Gelukkig ben ik werkzaam in de Energiebranche dus ws lang nadenken niet nodig. Wij hebben in huis alles van Bosch, Siemens en Neff. Ik ben happy met mijn apparaten.

Pluspunten

  • wasmachine bijna geruisloos
  • grote trommel bij de droger en wasmachine
  • mooi design
  • zuinig

Minpunten

  • deur van de droger kan niet worden omgedraaid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rensen 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super blij!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veelzijdige 8 kg machine met vele programma's zoals fijn/zijde, sport, dons kussens/dekbedden, allergie+ en trommelreiniging ed!Erg stil en erg snel met zijn speed programma maar zeker ook zuinig A+++ - 30%.
Kortom wij zijn er erg blij mee!!

Pluspunten

  • Stil
  • 8 kg
  • Vele mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 30-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine en droger gekocht van bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel een wasmachine en warmtepomp droger van bosch aangeschaft. Mooie apparaten met vrijwel alles er op en er aan. Stil, zuinig en nog mooi om te zien ook en niet onbelangrijk, schoon was.

Pluspunten

  • Stil, zuinig, mooi
  • En schone was.

Minpunten

  • Voor mij geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

petra bleijenberg 12-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

duidelijk programma in te voeren, nagenoeg geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
DE wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjo 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke wasmachine met veel verschillende programma's.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Duidelijke wasmachine. Veel verschillende programma's en veel apart instelbare temperatuurhoogte en centrifuge toerental. Fijne grote trommel 8 kg. maar ook fijn voor kleine en snelle wasjes.
Ben heel blij dat ik mijn oude vertrouwde Bosch wasmachine terug heb.Met de oude ook nooit geen problemen gehad. Tussendoor een Samsung gehad was binnen 4 jaar al stuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De man op het internet 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Omdat ik het product nog niet binnen heb en eigenlijk alleen kan oordelen op het design zeg ik: "topproduct!"

Pluspunten

  • Goed Design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mo 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dhr.

Algemene score

10,0
wasmachine wast goed schoon, maakt nauwelijks geluid en is goed te bedienen. De bijgesloten korte handleiding hoef je eigenlijk niet te gebruiken. en goed koop ook. gekocht met 1dagsdeal. Ik ben blij met deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Extreemstil en duurzame wasmachine bosch.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gekocht vanwege borstelloze motor, laadcapaciteit, zuinigheid in eco mode. Wast schoon is zuinig en maakt nauwelijks lawaai! Meer programma's, komt ook prima uit de test van de consumentenbond. Prima machine.

Pluspunten

  • stil
  • duurzaam
  • zuinig
  • wasresultaat
  • speed instelling

Minpunten

  • maar 1400 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nettie 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasmachine WAT28442NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne en rustig van geluid wasmachine en 'n grote trommel, uitgebreid wasprogramma duidelijk en overzichtelijk weergegeven op de bedienings draaischijf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews