Bosch WAT28321NL - Reviews

Best Reviewed sep 2016 Bosch WAT28321NL
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 61 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kraan73 04-10-2016 Product paar weken in bezit

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke wasmachine ! Deze wasmachine is zuinig en muisstil vergeleken met onze vorige wasmachine. Door de diverse programma's ook korte wasprogramma's te kiezen. Het lijkt of hij de duur van het programma aanpast op de hoeveelheid was die erin zit ! Energiezuinig en muisstil en voor een goede prijs ! Aanrader !

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stil
  • korte wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DoNou 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen de machine de eerste keer aan stond ben ik 2 x gaan kijken om er zeker van te zijn dat hij draaide! We hoorde hem nauwelijks. Wat een wereld van verschil.
Fijne en makkelijke programma's en zeer goed te combineren met het gezinsleven (2 kleine kinderen)
Wij hebben enorm veel was in de week en sinds tijden kan ik dit makkelijk, snel en STIL wegkrijgen als moeder zijnde.

Pluspunten

  • Stil
  • Snelle programma's
  • Alle was ECHT schoon
  • Eco programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RN 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Algemene score

9,0
Stille motor, centrifugeert prima, veel keuzeprogramma's en het is een mooi apparaat. Een extra service is de 10 jaar garantie op de motor. Dat geeft vertrouwen in deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Boopie 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fluisterstille wasmachine met veel wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne machine en wat wij prettig vinden is dat je ook kleine snelle wassen kan draaien. Machine is heel stil en wast grondig schoon zonder dat het er gekreukt uitkomt.

Pluspunten

  • zeer stil
  • kleine snelle wassen
  • was tussentijds toevoegen
  • zelfreinig.wasmiddelbakje

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w.enkhuizen 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm, goed afleeesbaar,rustig karakter, wast schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
De machine is mooi en compact, goed afleesbare display, veilige waterbesturing en de hoogste toerental geeft een rustig geluid. De was is goed schoon na een wasbeurt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werkman 03-09-2016 Product paar maanden in bezit

Makkelijk bedienbare wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goed aankoop geweest! Voorgaande machine was ook een Bosch, deze heeft zeker 12 jaar gedraaid zonder enige problemen. Daarom was de keuze nu ook niet zo moeilijk.
Vooral het I-Dos systeem is geweldig! Nooit meer teveel wasmiddel aan de was toe voegen, enigste nadeel is dat bij een uitgestelde start tijd het display niet uitgaat of dimt. Hij staat op zolder waar mijn zoon ook slaapt, en die vind het erg irritant, dus stellen we de tijd niet meer uit!

Pluspunten

  • Bediening
  • groot display
  • Touch bediening

Minpunten

  • Display dimt niet
  • Geen actuele tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfred 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Superstille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met de machine. Voor een scherpe prijs een erg fijn apparaat. Even een domper dat de oude machine het niet meer deed, maar nu blij dat de Bosch er staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogendijk 26-04-2017 Product paar maanden in bezit

Stille zuinige Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vorige wasmachine stopte als eerste door versleten koolborstels. Dus gezocht op borstelloze machine. Verder sprak de Bosch aan door verbruik en prijs. Nu na 2 maanden blijkt het een prima wasmachine te zijn, is zeer stil, en met de nieuwe droger er bij ook een lager energieverbruik.
Duidelijk bedienings paneel, voldoende mogelijkheden. Kortom veel waar voor je geld

Pluspunten

  • Stil
  • 10 jaar motor garantie
  • Voldoende mogelijkheden
  • Resttijd weergave

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hunen 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stille en gebruiksvriendelijke machine voor betaalbare prijs!!
Veel mogelijkheden en gemakkelijk aan te sluiten.
Mooi groot raam in de deur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dennis 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

super stil en mooi design en niet duur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
sinds 2 dagen zijn wij na een aantal jaren samsung te hebben gehad over gestapt op bosch waarvan wij dachten dat die altijd erg prijzig waren maar dat valt heel erg mee voor maar 455,- en nog is 25 cash back hebben wij hem aangeschaft.
de machine is echt super stil je hoort hem gewoon niet, het design vinden wij persoonlijk erg mooi en duidelijk.
wij hebben ook het service plus pakket erbij genomen en hebben nu 7 jaar garantie ipv de standaard 2 dus wij kunnen vele jaren genieten van deze mooie machine.

Pluspunten

  • prijs
  • design
  • geluid
  • service

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

belu 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

prima wasmachine goede ervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer goed ervaring met de bosch wasmachine met de vorige 16 jaar gedaan dus dik tevreden en wij gaan er weer voor haast alle aparaten thuis bosch prima

Pluspunten

  • mooi machine een sieraad in je huis
  • weinig herrie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Expert zuidlaren 23-04-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine 6 serie, goed elektronoisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bosch wasmachine gekocht vanwege nieuwe snufjes, startuitstel, zuinige kleine wasjes en grote wasbeurten.
voor 525,- dinsdag uitgezocht en donderdag draaide die al bij ons.

Pluspunten

  • mooie prijs
  • grote deur
  • startuitstel
  • kleine en grote wasprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 21-04-2017

Stille motor

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Hopelijk gaat ie lang mee. Je kunt kiezen uit vele programma's en is zuinig.

Reageer

Eric 20-04-2017 Product paar weken in bezit

Wasmachine, topklasse voor de kleine portemonnee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij het eerste gebruik een paar keer gekeken of hij nog wel aan stond, super stil ten opzichte van onze oude machine. Mooie schone was en een droog resultaat na certrifugatie. Top machine voor weinig geld. Hopelijk kan ik over 10 jaar terugkomen op de fantastische levensduur :-)

Pluspunten

  • schoon
  • stil
  • droogresultaat

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Beste Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben zelf witgoed monteur geweest en ben helemaal weg van de zeer kwalitatief hoogwaardige onderdelen en zeer goede service van Bosch.
Voor mij alleen maar Bosch apparatuur in huis.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Eenvoudige bediening
  • Speed knop voor kort programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moses 19-04-2017 Product paar dagen in bezit

Effectieve reiniging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Beste kwaliteit voor waarde, eenvoudig te gebruiken. Ik heb al bosch droger en het is geweldig! easy to use and energy efficient

Pluspunten

  • Energie-efficiënt
  • makkelijk te gebruiken
  • waar voor je geld

Minpunten

  • Economie duurt tweemaal dan gewone wasmachine
  • Te veel onnodige opties

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

P. de Ruyter 18-04-2017 Product paar dagen in bezit

nog nooit zo'n fijne wasmachine gehad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is heel erg stil
Hij geeft een piep als hij klaar is
De extra opties zoals het zoals speed waarmee je het programma kunt verkorten is erg fijn.
De extra waterknop is fijn
Bij het wol en fijn programma is er de mogelijkheid om extra water toe te voegen als je was bv. groter is dan 2kg.
Er zit een timer op die aftelt zodat je precies kunt zien hoe lang het programma nog duurt.
Grote deuropening
zit een programma op van 15 en 30minuten, erg fijn

Pluspunten

  • erg stil
  • zuinig met energie
  • korte programma's
  • timer die aftelt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geen idee wat hiermee wordt bedoeld. 18-04-2017 Product paar weken in bezit

voldoed aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een degelijk apparaat met een zeer eenvoudige digitale bediening.
Wij zijn content met deze Bosch. Reeds eerder hebben wij een keller keuken aangeschaft met Bosch inbouw apparatuur. Ook deze aankoop was naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Droger genereerd minder warmte in de ruimte.
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 18-04-2017 Product paar weken in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasmachine voor 2 weken geleden ook gekocht. Ik heb uitgelegd dat wij met z'n tweetjes zijn, met het oog op hopelijk binnenkort 3 mensen. Ongeveer 3-4x wassen in de week.

Deze kwam het beste uit de test. Ik moet zelf zeggen dat ik hem ook heel fijn vind. De was komt er ook goed schoon uit.

Hij is echt heel stil, en niet al te onbelangrijk ook zuinig. De bediening is voor iedere persoon goed te zien en ook echt makkelijk te gebruiken.

De prijs vind ik verhoudingsgewijs ook niks teveel. Een goede prijs voor een goede wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

M. Backus 17-04-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer gebruikelijks vriendelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zelfs ik, een man van 88 jaar, kan mijn was door deze gebruiksvriendelijke bediening met 1 druk op de knop geheel zelfstandig blijven draaien. Top!

Pluspunten

  • stille machine
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews