Bosch WAT28321NL - Reviews

Best Reviewed sep 2016 Bosch WAT28321NL
Best Reviewed september 2016
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 115 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DoNou 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen de machine de eerste keer aan stond ben ik 2 x gaan kijken om er zeker van te zijn dat hij draaide! We hoorde hem nauwelijks. Wat een wereld van verschil.
Fijne en makkelijke programma's en zeer goed te combineren met het gezinsleven (2 kleine kinderen)
Wij hebben enorm veel was in de week en sinds tijden kan ik dit makkelijk, snel en STIL wegkrijgen als moeder zijnde.

Pluspunten

  • Stil
  • Snelle programma's
  • Alle was ECHT schoon
  • Eco programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kraan73 04-10-2016 Product paar weken in bezit

Bosch Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke wasmachine ! Deze wasmachine is zuinig en muisstil vergeleken met onze vorige wasmachine. Door de diverse programma's ook korte wasprogramma's te kiezen. Het lijkt of hij de duur van het programma aanpast op de hoeveelheid was die erin zit ! Energiezuinig en muisstil en voor een goede prijs ! Aanrader !

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stil
  • korte wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RN 24-09-2016 Product paar dagen in bezit

Goede machine

Algemene score

9,0
Stille motor, centrifugeert prima, veel keuzeprogramma's en het is een mooi apparaat. Een extra service is de 10 jaar garantie op de motor. Dat geeft vertrouwen in deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Boopie 17-09-2016 Product paar dagen in bezit

Fluisterstille wasmachine met veel wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne machine en wat wij prettig vinden is dat je ook kleine snelle wassen kan draaien. Machine is heel stil en wast grondig schoon zonder dat het er gekreukt uitkomt.

Pluspunten

  • zeer stil
  • kleine snelle wassen
  • was tussentijds toevoegen
  • zelfreinig.wasmiddelbakje

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

w.enkhuizen 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

groot scherm, goed afleeesbaar,rustig karakter, wast schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
De machine is mooi en compact, goed afleesbare display, veilige waterbesturing en de hoogste toerental geeft een rustig geluid. De was is goed schoon na een wasbeurt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werkman 03-09-2016 Product paar maanden in bezit

Makkelijk bedienbare wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goed aankoop geweest! Voorgaande machine was ook een Bosch, deze heeft zeker 12 jaar gedraaid zonder enige problemen. Daarom was de keuze nu ook niet zo moeilijk.
Vooral het I-Dos systeem is geweldig! Nooit meer teveel wasmiddel aan de was toe voegen, enigste nadeel is dat bij een uitgestelde start tijd het display niet uitgaat of dimt. Hij staat op zolder waar mijn zoon ook slaapt, en die vind het erg irritant, dus stellen we de tijd niet meer uit!

Pluspunten

  • Bediening
  • groot display
  • Touch bediening

Minpunten

  • Display dimt niet
  • Geen actuele tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilfred 30-08-2016 Product paar dagen in bezit

Superstille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met de machine. Voor een scherpe prijs een erg fijn apparaat. Even een domper dat de oude machine het niet meer deed, maar nu blij dat de Bosch er staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig in gebruik, stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zijn heel blij met onze keuze. Het is een stille machine en hij is heel eenvoudig in gebruik. Toch zijn er veel keuzes, er zijn veel verschillende programma's.
De was komt er ook bij een korter programma fris uit.
Bij keuze van het programma wordt meteen aangegeven hoe lang het programma nog duurt, fijn om te plannen :)
Niet voor deze machine, maar in het algemeen: het is voor mij onduidelijk wat het verschil tussen de 4-6-8-serie is.

Pluspunten

  • duidelijke display
  • eenvoudig in gebruik
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eize van der Sluis, Joure 23-06-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stille machine

Algemene score

9,0
De prijs / kwaliteitsverhouding van de Bosch wasmachine vinden wij heel goed.
Het apparaat doet waar het voor gemaakt is en kent een groot gebruiksgemak.
Het geluidsniveau is ook heel gunstig. Zelfs bij het centrifugeren en pompen.
We hopen nog jaren plezier te hebben van deze wasmachine.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

teus 23-06-2017 Product paar dagen in bezit

Heeft hem 2 dagen en al 5 keer gewassen op 4 standen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog heel tevreden en mooie prijs .4 programma's gedaan lang en kort allemaal prima en schoon
Denk goede koop gedaan

Pluspunten

  • stil
  • veel progamma.s
  • geeft de duur tijd aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr.van Hees 22-06-2017 Product paar weken in bezit

Fijne duidelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine is lekker stil met goede wasresultaten. ook de korte wasprogramma's zijn schoon en fris. Na het centrifugeren is de was al redelijk droog.
Kortom een goede no-nonsens wasmachine met goede was-droogresultaten.

Pluspunten

  • stille wasmachine
  • fijne korte wasprogramma's
  • centrifuge met goede droogcapaciteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen357 21-06-2017 Product paar weken in bezit

Goede wasmachine voor een nette prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de wasmachine nu twee weken en ben erg tevreden. Hij is stil en was goed. Minder fijn vind ik de lengte van veel van de wasprogramma's maar dit went wel.

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi simpel design
  • Wast goed
  • Degelijk

Minpunten

  • Lengte wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

overzichtelijke macjine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie overzichtelijke machine, makkelijk te begrijpen programma's. Heb ruim 20 jaar een Bosch wasmachine gehad en heb dus veel vertrouwen in dit merk.

Pluspunten

  • zuinig ook voor hele korte programma's
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • hele stille motor, pomp is minder stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

onbekend 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie machine. Werkt goed alles ruikt lekker fris en machine is makkelijk in te stellen. Alleen sommige programma`s duren iets te lang

Pluspunten

  • duidelijke scherm
  • stil

Minpunten

  • lange was programma`s
  • erg lange afvoer slang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D.Vos 17-06-2017 Product paar maanden in bezit

Rustige wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasmachine is prettig in het gebruik en biedt voldoende mogelijkheden om energiezuinig te wassen. Ook het waterverbruik is zuinig, is mijn indruk.
De centrifuge centrifugeert zelfs bij 800 omwentelingen al prima.
Geen ingewikkeld toetsenbord, gewoon helder zonder te veel poespas.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • zeer geluidsarm

Minpunten

  • de centrifuge staat standaard op 1400 toeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Be 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

schone was

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over de wasmachine. Wat hij als pluspunt meld maakt hij waar.
Is gebruiksvriendelijk en schone was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

edwolvega 14-06-2017 Product paar dagen in bezit

10 jaar garantie op Bosch motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Consumentenbond had nog geen reviews want te nieuw (dec 2016), maar de Bosch WAT28321NL staat wel in de lijst, naast de WAT28361 die 100 euro duurder is met een iets andere waterbeveiliging. Ook een hogere score 6,7 dan de beste koop Whirlpool. Dus ik ga af op mijn eigen oordeel, na andere merken en modellen afgestreept te hebben in het budgetsegment (score tot maximaal 7,1).
De keuze van het merk is gebaseerd op mijn ervaring met de vorige wasmachine van Bosch, die heeft bijna 20 jaar dienst gedaan, alles werkt nog, dus die 10 jaar garantie geloof ik wel.
Qua functionaliteit valt op het gebruiksgemak, namelijk een grote keuzeknop en een enkele start/pauze/stop knop, heel handig om halverwege te pauzeren en was bij te doen, waarbij de machine laat zien of het dan wel veilig is.
Mijn vrouw vind het vooral handig om een nieuw kledingstuk in het verkorte programma van 15 minuten snel te kunnen wassen. Het is mogelijk om alleen te centrifugeren na een handwasje, dus onze oude centrifuge kan ook weg. Verder merk ik op dat de koolborstelloze motor erg stil is, zelfs bij 1400 toeren, en bijna geruisloos bij lager toerental (regelbaar). De Bosch cashback gaf de doorslag om nu in juni te kopen.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen, een grote knop
  • kwaliteit en betrouwbaarheid
  • geruisloos

Minpunten

  • Geen nadelen opgemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandy 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

Super machine voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine. Super zuinig in gebruik en erg prettig het korte wasprogramma van een half uur. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • koolstoflozemotor lange levensduur
  • makkelijk in gebruik
  • kort programma van 15 of 30 min.

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Familie Ekin 13-06-2017 Product paar weken in bezit

Goede prestaties en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oude apparaat (ook Bosch) was helaas bij de verhuizing gesneuveld, deze gekocht en geen spijt van.
Wasmachine is heel stil en wast goed, zelfs bij centrifuge hoor je bijna niks.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

van Steen 12-06-2017 Product paar dagen in bezit

goede prijs kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze eerste wasmachine was eveneens een Bosch wasmachine. Na bijna 13 jaar (waarvan de laatste 6 jaar intensief gebruik wegens kleine kinderen) is de wasmachine stuk gegaan (reparatiekosten zouden te duur zijn). Tussentijds hebben we geen stukken gehad aan de wasmachine. Bij de zoektocht naar de volgende wasmachine zijn we toch weer op Bosch uitgekomen. De wasmachine is iets duurder (45 euro) dan andere goedkopere merken maar de recensies van de andere merken waren dan ook minder goed.

Onze nieuwe Bosch wasmachine is pas in gebruik. Hij is stiller dan de vorige. De was komt er nu iets "droger" uit dan bij de vorige wasmachine waardoor de droger minder lang hoeft te draaien. Het bedieningspaneel vind ik bij de vorige Bosch wel wat duidelijker (onderscheid witte was/ kreukelherstellend). Al met al een betaalbare prijs voor een goede wasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews