Bosch Serie 6 WAT28690NL - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Bosch Serie 6 WAT28690NL
Best Reviewed september 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 530 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hanneke 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

goed stil, lastig wasmiddelbakje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wanneer de wasmachine aanstaat hoor je hem bijna niet, zelfs niet wanneer hij aan het centrifugeren is.
Het zeepbakje is lastig schoon te maken, je hebt bijna de technische handleiding nodig om hem schoon te maken als je een nieuw soort wasmiddel erin wilt doen.
Het display werkt goed en is duidelijk.

Pluspunten

  • stil
  • duidelijk

Minpunten

  • lastig schoonmaken
  • zacht melodietje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ine454 23-08-2017

Fantastische machine!

Algemene score

10,0
Het display ziet er ingewikkeld uit maar in de praktijk, fluitje van een cent! Veel keuzemogelijkheden qua wasprogramma's. Ook de lade, waar het wasmiddel en verzachter ingaan, bevalt prima! Wast en centrifugeert goed. Is stil en 'loopt' niet weg van de plaats. TOP!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

familie Rvb 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

in 1 woord 'Geweldig' wasmachine!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een zeer praktisch en goed wasmachine.
makkelijke programmas om in te stellen, en heel veel funcites die ook echt bruikbaar zijn.
een mooi uiterlijk maar zeker belangrijk, een stil wasmachine...
dit machine bespaart ons echt veel water, energie en wasmiddel.
ideaal dat je het wasmiddel geheel kunt vullen en dat hij zelf doseerd!! pluspunt!! geen geknoei.

Pluspunten

  • zeepdosering waterstop
  • wateropvang bij eventueel lekage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oeleke 16-08-2017

Prima!

Algemene score

10,0
De wasmachine is zeer milieu vriendelijk en ook zeer gebruikersvriendelijk. Een fantastische combinatie, waar wij heel tevreden mee zijn.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Piet van der Wiel 26-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eigen dosering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een vernieuwd apparaat met veel innovaties, waaronder een eigen dosering die goed voldoet. Zeer duidelijke display en de verlichting in de trommel is heel handig.

Pluspunten

  • Goed uitgebalanceerde programma's
  • Handige automatische dosering
  • Uitstekende resultaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 22-07-2017
  • Product paar weken in bezit

I-dos systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het i-dos systeem van bosch is een handige uitvinding. Geen gemorst,vergeten,uitgeschoten of te weinig wasmiddel of wasverzachter
Echt top we zijn er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Morsen
  • Vergeten
  • Juiste dozering

Minpunten

  • Iets duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mellina 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie wasmachine, doet z'n werk goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een prijzige wasmachine, maar werkt goed en is relatief stil. Wij hebben na veel vergelijken uiteindelijk voor deze gekozen ivm trommelverlichting, speed functie en i-Dos. Daarbij wilden we een droger uit dezelfde serie die op elkaar lijken. En dat is gelukt.
Nu 2 weken in gebruik en geen negatieve punten kunnen vinden.

Pluspunten

  • Trommelverlichting
  • i-Dos
  • Simpele bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nel 13-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

In plaats van een Miele een Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Jarenlang gewassen met een Miele nu een Bosch aangeschaft, goedkoper, stiller en zéér gebruiksvriendelijk. De doorslag van deze aankoop was de enorm goede naam die Bosch heeft als het over de garantie gaat!!!!! Ga zo door!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siuwie 13-07-2017

Gemak dient de mens !

Algemene score

8,0
Ik heb hem een paar weken. Super apparaat. makkelijk in gebruik. Automatische dosering erg handig. Trommelreiniging met herinneringfunktie. 1-8 kg dus kan lekker grote wassen draaien maar ook kleine. Energie en waterverbruik word dan aangepast
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Inge 12-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

zuinig in water en zeep gebruik

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met onze wasmachine.
Het scherm is duidelijk met veel keuzemogelijkheden voor verschillende programma's.
Het iDOS systeem vind ik ideaal, altijd precies genoeg zeep en niet bij elke was wasmiddel toevoegen.
En de trommelinhoud is goed voor een gezin met 2 kinderen.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • iDOS
  • zuinig met water, zeep en stroom
  • "Speed" stand
  • trommelinhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peruba 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Schitterende Wasmachine. Eenvoudig en zuinig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving. Zuinig prima doseersysteem. Wat moet ik er verder nog van zeggen. KLASSE Apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irmapip 11-07-2017

Wat een gemak!

Algemene score

10,0
Heerlijk dat I dos programma, in begin was t even wennen omdat ik voor bonte of witte of zwarte was een ander wasmiddel gebruik, maar dat kan gewoon!Even het programma goed doorlezen en je bent van alle gemakken voorzien. Makkelijk dat automatisch doseren ! Was lekker schoon en fris, geluidsarm en veel extra programma's, voor elk wasje aan te passen! Top
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Richard Hoets 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine type WAt28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken hebben wij een Bosch wasmachine type WAT28690NL. Een zuinige was machine met het A+++ label. De machine maakt weinig geluid. Het bedieningsgemak is zeer vriendelijk. Deze wasmachine heeft het Idos doseer systeem dat zorgt ervoor dat we niet meer te veel wasmiddel gebruiken. De was komt perfect schoon uit de machine. Er gaat een wereld aan mogelijkheden voor ons open. Kortom een prachtige wasmachine met veel nieuwe snufjes en technieken.

Pluspunten

  • Idos dosseer systeem
  • De vele programma en mogelijkheden
  • eenvoudig in gebruik, iedereen kan de was doen
  • 8 kg wasinhoud
  • Kan zuinige en snelle wasprogramma 's uitvoeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Colinda 03-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine die zelf denkt, nooit meer teveel waterverbruik, nooit meer teveel vloeibaar wasmiddel, de dosering doet de machine zelf. De prijs is het echt waard en de machine is heel stil. TOP. Echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch voorlader 03-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie wasmachine qua uitstraling

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk wasmachine. Duidelijke display. Zuinig qua energie gebruik en water gebruik. Intelligente wasmiddel dosering. Grote deur, heel fijn. Past zelf tijdsduur van wassen aan. Goed in prijs - kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • nauwelijks hoorbaar terwijl hij draait

Minpunten

  • Die grote letters " Exclusiv" op de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Celly 6562 29-06-2017

Super wasmachine

Algemene score

8,0
Fijne heel stille wasmachine, als je de machine hoort centrifugeren is gewoon een aardigheid t.o.v. onze solide oude machine.
De bediening van de machine is vriendelijk en houdt ook rekening met oudere gebruikers. De display volgen en "kind" doet de was.
De hoeveelheid wasmiddel en water wordt electronisch geregeld.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Miranda 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede en fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne wasmachine. Erg duidelijk en ideaal met het idos systeem.
Trommel is groot zat en erg gemakkelijk met de led verlichting binnenin.
Je kunt de was wassen naar eigen wens. Je stelt hem precies in zoals jij dat wilt.
Echt super!!

Pluspunten

  • Idos systeem
  • Led verlichting in de trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celly Ouwendijk-Boxhoorn 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie solide machine met bedieningsgemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bosch is een betrouwbaar merk A klasse, zijn goed innovatief bezig met laatste stand van de electronica.
Mooi stabiel en kind kan bijna de was doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 27-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine,makkelijk in gebruik.Veel verschillende was programma's.
Heb hiervoor een Miele gehad, maar kan niet hieraan tippen. Ook de automatische wasmiddel en wasverzachter lade werkt top ! Ben super tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Jager 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch wasmachine WAT28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topmachine. Zuinig, stil en handig in gebruik. I-dos doseringssysteem spaart ons veel wasmiddel en daarmee verlengen we de levensduur van de wasmachine en droger.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig energie en wasmiddel
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • gevoelige touchtoetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews