Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28690NL

9,0 Lees 433 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 433 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede waskwaliteit

Algemene score

9,0
Het is een heel duidelijk display met voldoende wasmogelijkheden. Het zuinige water- en energieverbruik en wasmiddeldosering zijn pluspunten in vergelijking met andere machines.

Pluspunten

  • zuinig met water
  • zuinig met energie
  • zuinig met wasmiddel
  • prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edenwi 26-12-2016 Product paar maanden in bezit

Stille en zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is stil, hij is zuinig. Hij heeft een grote trommel, dus minder vaak wassen.
Zeer gebruiksvriendelijk.
Ik ben er zeer blij mee en zal hem zeker bij anderen aanbevelen.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • Gemakkelijke bediening
  • Veel mogelijkheden, programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

wiholee 26-12-2016

Zeer gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
Een heerlijk stille wasmachine. Centrifugeert prima en is zeer gebruiksvriendelijk.
Ben er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Ybm 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi disign en makkelijk te bedienen. Duidelijke beschrijving over de werking van de wasmachine. Energiezuinig waterbesparend en zuinig met wasmiddel door I-dos programma.

Pluspunten

  • Verlichting in de trommel
  • Elk moment wastafel toevoegen
  • Startuitstel mogelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam Janssen 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Mooie Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stil en goede bediening van de toetsenbord display
heel mooie uiterlijk en zuinig in gebruik
een kind kan de was doen
super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. R. 21-12-2016 Product paar weken in bezit

weinig geluid en duidelijke handleiding

Algemene score

9,0
Goede machine, die weinig geluid maakt, duidelijke handleiding die makkelijk leest en uiteindelijk is de functie voor favoriete programma's erg fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

T de Haan 20-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goeie formgeving. Fraaie aanzicht. Goeie leesbaar scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het gaat allemaal zeer gemakkelijk en vlot. Geeft goede tijdsaanduiding aan van de wasbeurt. Wast goed. Mooie verlichting erbij bij begin van de wasprogamma,s

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bosch wasmachine 20-12-2016 Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed werkt perfect was wat we er van verwachtte zou het een ieder aanbevelen wast schoon en is zeer energiezuinig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch wasmachine is zeer gemakkelijk in gebruik, duidelijk afleesbaar scherm voor bediening. Veel keuzemogelijkheden voor een optimaal wasresultaat. Maakt weinig geluid. Eerste wasjes zijn heel goed schoon gegaan.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • veel keuze in programma's

Minpunten

  • niet gevonden tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sindy 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze wasmachine is echt een fijn apparaat. Hij maakt weinig geluid, het display is overduidelijk en werkt met touchscreen. Je kunt kiezen uit vele programma's.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • stil
  • grote trommel

Minpunten

  • geluid signaal mag nog wat harder wat mij betreft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

alie proper 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

prachtige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst een Bosch wasmachine aangeschaft,en meteen al helemaal happy.
Een goeie wasmachine voor niet al teveel geld.
Had hiervoor een AEG,maar nu dus nooit meer.
Net 5jaar oud en nu al kapot.
De wasmachine van bosch veel beter ,dus kan iedereen aanraden een Bosch te kopen.
Dus er gaat niets boven een product van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie en Gerard 17-12-2016 Product paar weken in bezit

Prachtige machine

Algemene score

9,0
De Bosch wasmachine die wij nu sinds kort hebben is een genot om mee te wassen. Heerlijk schoon en fris komt de was eruit en hij is ook nog zeer stil.
We zijn heel blij met deze wasmachine, een echte aanrader.

Pluspunten

  • Wast heerlijk fris en schoon
  • stil
  • Handig doseersysteem
  • Mooi display
  • Grote trommel met licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Perfecte wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een ideale wasmachine. Doseert zelf de wasmiddel. Is er stil en ook fijn in het gebruik. Ook gebruikt de wasmachine minder water en minder energie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrina 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer gebruiksvriendelijke wasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer prettige wasmachine, ruime programmakeuze, mooie ruime trommel, maakt weinig lawaai, handig doseringssysteem voor wasmiddel en wasverzachter. Machine doseert dit zelf en je kunt het ook nog handmatig aanpassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corne 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

zuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een week in het bezit van deze wasmachine. eerst een miele gehad en nu deze Bosch.
veel instel mogelijkheden die ook nog eens eenvoudig te kiezen zijn.
De machine is waterbesparend en wasmiddel besparend.
tevens een programma om de trommel te reinigen, hetgeen met de lage was temperaturen en vloeibaar wasmiddel van tegenwoordig echt onmisbaar is.

buiten de eco stand is er ook een snelle stand, waardoor je nog steeds even een snelle was kan draaien.

iets duurder dan de basis machine. maar de extra kosten verdien je snel weer terug door het IDOS systeem.

kortom een prima machine, aanrader!

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • snelle programma's
  • idos systeem

Minpunten

  • eco duurt 3 uur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Evert 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm, duidelijk en prima resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weinig was en centrifugeren geluid, display duidelijk en overzichtelijk hoop er lang plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jantine 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine, prachtig design, stil en energiezuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zojuist onze nieuwe Bosch wasmachine ontvangen. Wat een plaatje! Hij ziet er mooi uit en is voorzien van allerlei handige snufjes. Mijn oude Bosch wasmachine was 11 jaar mijn vriend, maar nu zonder pardon de deur uit gedaan! Er zit een timer op, je kan alles zelf instellen, een prachtige kleding -veilige trommel, zelfregulering qua water en zeep! Erg makkelijk in gebruik. Een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Stil en energiezuinig
  • Mooi design
  • Prachtige technologie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Moedt 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk te bedienen paneel en mooi display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heb al jaren de vorige type gehad en altijd tevreden geweest met deze machine en dit type is nog beter en zuiniger en de machine zelf is top
maakt weinig geluid en lekker stil voor de omgeving

Pluspunten

  • stil en zuinig in gebruik
  • display is makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. de Graaf 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote deuropening, dus makkelijk laden. Erg stille machine, makkelijke toetsbediening. zeer tevreden, aanrader. Prijs - kwaliteit, perfect. meer dan ik verwacht had.

Minpunten

  • deur scharnier zit voor ons aan de verkeerde kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Els en Frits 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

De klasse straalt ervan af!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben een Bosch gekozen wegens heel goede ervaringen met onze vorige wasmachine, een Bosch Blizzard. Die heeft het na vijftien jaar (!!) opgegeven en heeft al die tijd geen enkele storing gehad en tot volle tevredenheid gewerkt. Daarom was de keuze snel gemaakt. Ze hebben in die vijftien jaar bij Bosch niet stilgezeten. Een heel grote vulopening, heel weinig geluid, een prachtige trommel en een bijzonder praktische en overzichtelijke bediening. Een laag energie- en watergebruik en de mahine neemt zelf de hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter die hij nodig heeft. Of deze het ook een jaar of vijftien zonder problemen gaat volhouden, weten we natuurlijk niet, maar gezien onze ervaringen hebben we er heel veel vertrouwen in. Overigens ook een pluim voor de fa. Expert Emmen. Een heel helder verhaal bij de verkoop en een bijzonder vriendelijke bezorger, die het apparaat kwam installeren. We zijn heel erg tevreden! We vragen ons wel af of de machine ook kan centrifugeren zonder dat er een wasprogramma aan vooraf gaat, maar daar komen we nog wel achter. We hebben hem nog maar vier dagen.

Pluspunten

  • handige bediening
  • zuinig met energie en water
  • weinig lawaai
  • innovatieve trommel
  • grote trommel en vulopening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews