Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28690NL

9,0 Lees 539 reviews
Bosch Serie 6 WAT28690NL Best Reviewed sep 2017

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 539 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roeliena Lanting 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine is erg stil.

Algemene score

9,0
Het vind het een geweldig aankoop zeker niet duur vanwege de aanbieding en 50 euro terug van bosch.
Hij is overzichtelijk af te lezen in het scherm en eenvoudig in gebruik. Dosering van wasmiddel geweldig en erg mooie machine.De was komt er goed schoon uit. Veel keuzes in programering eco en snel en gewoon veel afzonderlijke instellingen erg handig.

Pluspunten

  • geruisloos
  • mooie machine
  • veel keuzes in programmas
  • zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gea 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heel handig i-DOS systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel handig met het i-DOS systeem, hierdoor nooit teveel wasmiddel. Is een behoud van de machine. Super duidelijk touch-LED-display.

Pluspunten

  • Doseersysteem wasmiddel
  • Touch Display - duidelijke en goed leesbaar
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weerman 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Voortreffelijke wasprogramma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wederom een uitstekende product met vele functie's, zoals een slimme waspoederdosering. De machine is uitgevoerd met een stille motor, daardoor is deze machine energie zuinig. De prijs kwaliteit verhouding is voortreffelijk.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FransNuenen 24-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat machine geplaatst is, na lezen duidelijke gebruiksaanwijzing, meteen was gedraaid en alles ging voortreffelijk.
Omdat we al op leeftijd zijn hebben we bij de machine een verhoging gekocht waar de machine op staat.
Hierdoor is het laden van de machine een stuk makkelijker

Pluspunten

  • duidelijke gebruiksaanwijzing
  • makkelijk inladen door ,bij gekochte, verhoging
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stronks 24-09-2017
  • Product paar weken in bezit

met een Bosch wordt u van iedere was verlost

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze keuze is bepaald door de mooie vormgeving, en alle hieronder geschreven pluspunten. Onze dochter heeft dezelfde wasmachine gekocht en is zeer tevreden, gebruik wasmiddel is erg laag (25 wasbeurten met 1,3 liter wasmiddel).

Pluspunten

  • automatische dosering wasmiddel
  • geluidloos
  • energie zuinig
  • gebruiksvriendelijk, grote trommel
  • veel mogelijkheden qua was programma's

Minpunten

  • niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P vd K 24-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prachtige was machine en prettig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig mooie wasmachine. Makkelijk en overzichtelijk in gebruik. Stil tijdens de wasbeurt. Heeft mooi en overzichtelijk bedieningsscherm.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MTV 24-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot Display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het automatisch dosseersysteem werkt perfect. De bediening van de machine is zeer eenvoudig. Ben zeer tevreden over Bosch.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla en Willem 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eeens een BOSCH, altijd een BOSCH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben weer voor een BOSCH wasmachine gekozen om dat de oude BOSCH het na ruim 16 jaar nog steeds maar wel jammerend zijn werk goed deed. Zo verruilden we de oude elektromechanische klok voor een processor gestuurd programma met een fraai meer-kleuren display, een 6 liter trommel voor 8 liter en 1200 toeren centrifugeren voor 1600 toeren. De speciale veiligheidsmaatregel die de machine beveiligd tegen lekkage bij een eventueel euvel is de slagroom op de taart en met het A+++ label is hij nog zuinig voor onze portemonnee ook. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig met water en elektra
  • Automatische wasmiddeldosering
  • Eenvoudige moderne bediening
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hedda 22-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm en eenvoudig in gebruik! ik snap het zelfs!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijn dat je wasmiddelgebruik omlaag gaat door het doseersysteem! Ook zuinig qua watergebruik! Ik ben verbaasd dat ik het apparaat in 1x aan de praat kreeg en dat de eerste wasbeurt reeds perfect is voltooid: alles schoon!

Pluspunten

  • groot scherm
  • eenvoudig in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

José Cevat 22-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

I-dos, zeer geluidsarm, flexibele programma's en 8 kg

Algemene score

9,0
i-dos systeem: automatisch doseren is super praktisch, machine maakt zeer weinig geluid en er kan heel veel wasgoed in.
Verder zijn er vele programma's die ook nog heel flexibel in te stellen zijn en is er zelfs een heel kort programma.
Lampje in de trommel ook wel handig om te voorkomen dat je er niets vergeet uit te halen.

Pluspunten

  • economisch/zuinige machine
  • i dos doseringssysteem
  • veel flexibele programma's
  • lampje in trommel
  • 8 kg trommel

Minpunten

  • economisch en daardoor langere duur programma's
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heuver 22-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Super Handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het i-dos sorteersysteem werkt helemaal geweldig. Nooit meer te veel waspoeder / wasverzachter.
Machine maakt weinig lawaai. Genoeg programma's om uit te kiezen.
Volledig van deze tijd!
Ik heb een goede keuze gemaakt.

Pluspunten

  • idos sorteersysteem
  • -weinig lawaai
  • voldoende keuze uit programma's
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maikel 22-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

stil, helder display, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een mooie, stille en makkelijke wasmachine, Snel te gebruiken, geen ingewikkelde instellingen. Ook makkelijk door het i-dos doseersysteem voor zeep, nooit teveel zeep gebruiken op deze manier.

Pluspunten

  • Stil
  • makkelijk
  • duidelijk touchscreen display
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 22-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Duidelijk gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede wasmachine, de was word goed schoon, makkelijk in gebruik, duidelijk over de duur en toerental, mooie programma's, intelligente wasmachine!

Pluspunten

  • Helder scherm
  • 15 minuten was
  • Standaard programma's
  • Programma's aanpassen mogelijk
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 22-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine Bosch Serie 6 WAT28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig in gebruik. Iedereen kan de was doen.
Stil.

Geen wasmiddel knoeien met het automatische doseer systeem.

Pluspunten

  • Stil
  • doseer systeem

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed was resultaat en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vanwege de grote inhoud en de kast die erbij geleverd kon worden en veel was programma's
En de doding van wasmiddel en wasverzachter gaat automatisch

Pluspunten

  • Wast scoon
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hele stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine een aantal keren gebruikt nu, heerlijk stil en de was goed schoon.
Idos principe is geweldig, niet elke keer klooien met wasmiddel.
Scherm is mooi groot en helder.

Pluspunten

  • Touchscreen
  • Stil
  • Grote opening voor trommel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sleutelhanger55 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloos en zuinig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het I-Dos systeem is voor mij ideaal omdat ik altijd teveel zeepmiddel toevoeg. Het is een redelijk geruisloze machine en dat is prettig omdat hij dicht bij de huiskamer staat. Bovendien ruimte genoeg voor de grote dekbedovertrekken. Ben erg blij met deze machine.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 20-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne programmas en tijdsinstellingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een fijn wasmachine met veel verschillende programmas, makkelijk te bedienen en in te stellen. Ook heel fijn dat je in kunt stellen over hoeveel uur hij klaar is bijvoobeeld.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hello 20-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch WAT28690NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een wasmachine zoektocht, tja waar begin je zoveel keuze zoveel reviews. Wij hebben ons eerst op het internet de nodige informatie opgezocht, ik was een Miele gewend dus ja een beetje kwaliteit is wel een must. Zo konden we al verschillende apparaten uitsluiten al snel kwamen we bij de betere merken denk aan Miele Siemens Aeg en Bosch uiteraard. Een Miele heeft mij jaren goed gediend maar om eerlijk te zijn met een gezin en gewoon een gemiddelde portomonee besloten voor een goed betaalbaar merk te gaan. Al snel kwam ik bij de Bosch uit goede referentie.s handleiding gedownload en ja daar stonden we achter. Op naar de winkel daar nog goed geadviseerd door de medewerkers van Expert voor de prijs hebben we een hele mooie deal gemaakt met een prachtige machine! Wat een genot alles wat je nodig hebt zit er op en eraan genoeg programma keuze i dos je eigen wasmiddel met de juiste hoeveelheid gedoseerd (alleen maar voordelen voor de levensduur van je machine)! De was komt er heerlijk schoon en vooral ook fris uit. En het digitale touchscreen is eigenlijk wel een fluitje van een cent een kind kan de was doen zullen we maar zeggen. Ik ben blij met mijn keuze. Dus ja ik raad hem een ander ook zeker aan.

Pluspunten

  • Overzichtelijk menu
  • Genoeg programma keuze
  • I dos met eigen wasmiddel
  • Stil
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Prijs! Mits je hem buiten een aanbieding koopt
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Dooper 19-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine exclusiv Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In September hebben wij een nieuwe wasmachine gekocht, de adviseur van de Winkel raadde ons de nieuwe Bosch exclusive Wasmachine aan. binnen een dag hadden we de nieuwe wasmachine, en konden we ons eerste wasje draaien. Wat een prachtige goed werkende wasmachine, hij maakt bijna geen geluid en is super zuinig. Nooit meer het gedoe van wasmiddel erbij gooien want dat doet hij automatisch, ook het instellen van de klok in de wasmachine en de beste stand waarop je kunt wassen berekend hij direct wanneer je de was erin doet. Ik kan iedereen deze wasmachine aanraden! Echt waar voor je geld.

Pluspunten

  • Zuinigheid
  • nieuwe technologie
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews