Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28690NL

9,0 Lees 438 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 438 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jorrit 21-01-2017 Product paar weken in bezit

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onlangs dit type wasmachine aangeschaft en wat een verschil met de oude. De was wordt veel schoner en komt veel droger uit de machine. Maar het grootste verschil is het geluid wat de machine maakt tijdens het centrifugeren, bijna niks. De machine is zo stil dat ik hem gewoon aan kan zetten als ik ga slapen en niet meer wakker wordt van het geluid.

Pluspunten

  • Geluid
  • Verbruik van wasmiddel
  • Stroomverbruik
  • Grote trommel

Minpunten

  • Gewicht met naar boven tillen💪🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Tilburgs 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Bijna geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een fijne machine met een mooi grote deur en als hij draait bijna geen geluid. Daarnaast ook fijn dat hij zelf het wasmiddel eruit neemt en je er ruim een liter wasmiddel in kan doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Emiel Koomen 18-01-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijk stil en goed voor het milieu.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een lust voor het oog en het oor. Daarnaast goed voor de portemonnee, dankzij het i-DOS systeem. En dankzij de intuïtieve touch bediening is je wasje zo weer heerlijk fris en schoon!

Pluspunten

  • I-DOS systeem
  • timer
  • milieuvriendelijk
  • lekker stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 13-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote inhoud, overzichtelijke programmering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk, handig ivm automatische dosering van het wasmiddel en wasverzachter. Grote trommel, en energiezuinig

Pluspunten

  • Automatische dosering
  • Grote inhoud
  • Gebruiksvriendelijk
  • Schone was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MSavon 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Prijs/kwaliteit prima!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine is eenvoudig in gebruik, stil en ziet er goed uit. Het was resultaat is prima. Moest wel even wennen, was een machine van 1600 toeren gewend. Sommige programma's geven bijv. automatisch 800 toeren aan. Dan komt het er wel behoorlijk nat uit. de i-Dos vind ik heel handig. Het zou mooi zijn als er een wasmiddel was dat zowel wit als bonte was goed zou wassen. Je kan voor de i-dos slechts 1 middel kiezen. Wil je een ander wasmiddel gebruiken kan je het dosseervakje of een wasbol gebruiken. Dat is heel eenvoudig. Er zitten veel programmeerbare programma's op en daar moet ik nog even mee aan de slag maar dat is niet al te moeilijk. De machine is stil, ik hoor 'm eigenlijk helemaal niet. Kortom, heel blij mee en ik vind de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met al mijn Bosch producten in huis en ik voeg de wasmachine graag aan het rijtje toe.

Pluspunten

  • i-Dos
  • Stil
  • Ziet er aantrekkelijk en stevig uit

Minpunten

  • Minder dan 1400 is behoorlijk nat
  • sommige programmas duren heel lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze wasmachine is zeer makkelijk in gebruik. Vooral het zelf dossier van wasmiddel is super handig. Hij is heel stil en voldoet aan alle verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P Hoving 08-01-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik gebruik nu 3 weken deze wasmachine, niet alleen het uiterlijk maar ook het gebruik is fantastisch. Deze wasmachine is lekker stil en ondanks een enorm keuze uit programma's en variaties, is de wasmachine heel eenvoudig te bedienen. Mijn keuze om weer voor een Bosch wasmachine te kiezen was niet zo moeilijk de vorige machine heeft immers 17 jaar dienst gedaan. Dit keer koos ik voor deze wasmachine omdat mij het I-DOS ( Intelligent DOSeersysteem ) mij aansprak.

Pluspunten

  • Lekker stil
  • I-DOS systeem
  • Grote deuropening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henny 04-01-2017 Product paar weken in bezit

gebruikersgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vooral het gebruikersgemak vind ik een dikke 10 waard. De wasmachine is ook heel stil tijdens het wassen en centrifugeren. Het piepje roept wel wanneer de was klaar is, ook heel prettig, hoef je niet steeds te checken of de was al klaar is. Kortom een hele fijne wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een wasmachine met veel wasprogramma's, zuinig in gebruik en een grote trommel. Het idos systeem had ik van te voren niet gekozen, maar na uitleg zie ik de voordelen. Ik gebruik het wasverzachtervakje met een kleurwasmiddel. In de winkel zeiden ze dat dit kan, echter in het boekje staat dit niet zo vermeld. Bij sommige programma's heb je geen keuze in wasvakje, dit is vervelend als je tussen kleur of witte was wilt kiezen.

De machine is super stil (ten opzichte van onze oude 8 jaar oude wasmachine) en wat zeker handig is, is dat ie de resttijd aangeeft.

In z'n algeheel super blij met dit apparaat.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Zuinig

Minpunten

  • idos keuze is niet voor alle programma's vrij
  • Fijne wasprogramma is slechts 20 min.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert Koster 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Handig doseersysteem

Algemene score

8,0
Deze wasmachine bevalt ons uitstekend. Hij maakt weinig lawaai en het doseersysteem is echt een uitkomst. De wasmachine maakt hierbij zelf de keuze hoeveel wasmiddel en / of wasverzachter er toegevoegd wordt.

Pluspunten

  • Doseersysteem
  • Geen lawaai
  • 8 kg trommel

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JG 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een machine met een groot scherm en heel overzichtelijk, zelfs door oudere mensen goed te gebruiken.
Met een doseer inrichting voor vloeibaar wasmiddel

Pluspunten

  • grote trommel
  • doseersysteem
  • groot scherm

Minpunten

  • geen 1600 toeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stil, zuinig, gebruiksvriendelijk, perfect wasresultaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weer voor een Bosch gekozen, vooral vanwege het zuinige gebruik, sterke koolstofborstel loze motor, mogelijkheid tot uitgestelde start tijd, buitengewoon stil ook. Buitengewoon tevreden met de mogelijkheden die deze machine biedt, nu ook zelf de deelbare tijk van matras wassen. Meer dan tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Geen koolstofborstels
  • Grote trommel
  • Uitgestelde start tijd mogelijk

Minpunten

  • Niets kunnen ontdekken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MB 02-01-2017 Product paar weken in bezit

Handige bediening en erg stil.

Algemene score

9,0
De prijs / kwaliteit verhouding van deze Bosch is erg goed, het apparaat is zeer gemakkelijk te bedienen via het touch screen en daarnaast is het apparaat stil in gebruik.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Automatich en handmatig doseer systeem
  • Ruime keuze in programma's
  • Wasmachine is lekker stil
  • Mooi design

Minpunten

  • Op dit moment geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

René 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig in bediening, stil en automatische dosering.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog maar 1 weekeinde in bezit maar al wel 6 wasjes verder. Er zit uiteraard een gebruikershandleiding bij maar met de uitleg bij installatie van de machine heb je het boekje alleen maar nodig als naslagwerk. Het is zo vanzelfsprekend.
De machine is uitermate stil. Dat is prettig omdat ik veel gedurende de nacht was.
Uitermate comfortabel is de automatische dosering van het (vloeibare) wasmiddel en wasverzachter. Mooi meegenomen dat je je eigen merk wasmiddel/wasverzachter kunt gebruiken.
De eerste indrukken zijn dus goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ada 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goede washmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lijkt ons tot nu toe een prima machine.
Na 16½ jaar met een en dezelfde Miele gewassen te hebben, nu toch schoorvoetend overgestapt (na advies van de vakman) op een Bosch.
Tot op heden geen spijt van.
Geeft in ieder geval vele malen minder lawaai.

Pluspunten

  • stille machine, gebruiksvriendelijk
  • eigen wasmiddel- en wasverzachterdosering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thea 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille wasmachine mooie groot vul deur
Hij is duidelijk en makkelijk in gebruik
Het venster hoe je hem bedienen moet is zeer duidelijk
ben zeer tevreden over de wasmachine
Uitleg van de installateur van de winkel is zeer duidelijk
en het is ideaal dat je het vloeibare wasmidddel voor langere tijd kunt vullen

Pluspunten

  • makkelijk ingebruik
  • grote trommel
  • zuinig in gebruik
  • stille machine

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alrac 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk mee te werken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ook voor senioren goed te doen , makkelijke bediening en overzichtelijke display.
Doseringsbakje van wasmiddel is erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nettie 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijke schone was en ruime trommel maakt ons erg blij

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat er toch altijd een was te draaien is zijn we super blij met ons was en droog apparaat die altijd weer zorgt voor een schone was en lage energie kosten:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Snijder 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijke, overzichtelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer mooie uitstraling. Tiptoetsen bediening top! i dos werkt super, nooit meer geknoei met wasmiddel en wasverzachter. Stil en goede programma's. Grote vulopening en trommel. Super makkelijk voor ons gezin.

Pluspunten

  • stil
  • i-dos
  • tiptoetsen
  • makkelijke bediening
  • grote trommel en vulopening

Minpunten

  • Niet de mogelijkheid was erij te voegen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. Teunissen 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine geinstalleerd, eenvoudig in bediening, resultaten zeer goed.
Een mooie wasmachine voor een nette prijs.
Aankoop geeft een goed gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews