Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28690NL

9,0 Lees 537 reviews
Bosch Serie 6 WAT28690NL Best Reviewed sep 2017

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 537 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wiersma 02-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Binnen 5 jaar terugverdiend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige machine, goede, eenvoudige werking.
Maar vooral zeer energiezuinig zodat ik m ten opzicht van onze vorige wasautomaat binnen 5 jaar heb terugverdient!

Pluspunten

  • zuinig
  • nooit meer teveel wasmiddel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 01-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben een man van 85 jaar en moet zins een half jaar zelf de was doen ,doormiddel van iDos heb ik hier voor gekozen, kind kan de was doen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h . van Beek 01-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch wasautomaat WAT28690NL Exlusiv i-dos

Algemene score

8,0
het is een heel goede wasautomaat ,het was heel zuinig en je hoor het niet draaien en het is heel gemakkelijk in gebruik
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fieny Arts 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime trommelinhoud. Makkelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit type omdat onze dochter hierover zeer tevreden is.
Ben verwonderd en erg blij over het zuinige zeepverbruik

Pluspunten

  • zuinig energieverbruik
  • weinig zeepmiddel nodig

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 30-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi wit en rechthoekig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi ding wast lekker schoon en is lekker stil
kan hem aanbevelen aan iedereen die zijn kleertjes mooi schoon wil hebben

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Minpunten

  • wit
  • vierkant
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 29-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben een man van 85 jaar en moet zins een half jaar zelf de was doen ,doormiddel van iDos heb ik hier voor gekozen, kind kan de was doen.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 29-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Twee weken geleden deze wasmachine gekocht in combinatie met een warmtepomp droger van Bosch.
Het scherm is zeer overzichtelijk en het wassen met i-dos is echt geweldig.
Nooit meer te veel wasmiddel en wasverzachter gebruiken.
Echt een aanrader!!!!

Pluspunten

  • I-dos
  • Zeer stil
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Brands 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie display, de looks van de machine zijn ook goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn dik tevreden over de beloofde resultaten. Wij vinden het een prettige machine om mee te werken!! Nu kunnen we zien hoe lang de machine nog moet draaien voor het programma klaar is!!

Pluspunten

  • Nieuw en beter
  • Tijdsduur programma zichtbaar

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bant 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

deze moet je gewoon kopen fantastiche machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
onze vorige machine was ook een BOSCH daar hebben wij 16 jaar een hoop plezier van gehad vandaar dat de keuze snel gemaakt was
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. de Ruiter 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuinig, schoon en rustig, dat is de BOSCH-wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De BOSCH-machines staan goed bekend. Die goede naam blijkt BOSCH in de praktijk waard te zijn.
De machine, die wij kochten, is mooi, sterk, maar doet bovenal waarvoor hij is gemaakt. Schoon wasgoed, voorzichtig met kwetsbare materialen, zuinig in stroom- en waterverbruik, gemakkelijk te bedienen, dat zijn zo een handvol voordelen, die in het huishouden van vandaag belangrijk zijn.
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Meulenveld 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine met digitale bediening en led verlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine van Bosch, makkelijk te bedienen door digitaal vingertoets scherm, led verlichting zodat je bij schemer licht goed de was in de trommel kan zien, bijna zo goed als geruisloos, handig is het centrifuge toerental naar jou keuze in te stellen ongeacht welk wasprogramma je kiest. Heeft een automatisch dosering systeem van wasmiddel en wasverzachter. Ruim voldoende wasprogramma`s om uit te kiezen. Duur van het programma en het vooraf instellen om op een bepaalde tijd de was laten draaien geeft deze wasmachine ook aan.

Pluspunten

  • zo goed als geruisloos
  • instelbaar toerental centrifuge
  • makkelijke bediening
  • ruime keuze aan wasprogramma`s
  • led verlichting in de wasmachine
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 27-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne wasmachine, doseerresevoir voor wasmiddel is ideaal en bespaar je ook zeker wasmiddel mee.
verlichting, kinderslot alles zit er op. ideaal in gebruik. erg blij met deze aankoop
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Futuristische wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een machine die veel bied voor zijn geld. Dus prijs / kwaliteit verhouding meer dan goed. (zou best duurder mogen zijn)
Wij hebben het nog maar een paar dagen, veel tekort om alle mogelijkheden uitgeprobeerd te hebben maar tot nu zijn we zeer tevreden.
I-dos systeem is prima, alleen jammer dat er niet meer soorten wasmiddel in kunt doen.
Nu alleen bonte was en wasverzachter. Een reservoir voor witte en zwarte was zou het nog completer maken.

Pluspunten

  • instelmogelijkheden
  • bediening
  • stil

Minpunten

  • maar 1 reservoir voor wasmiddel
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anneke 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer duidelijk aangegeven Display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 11 jaar een storingsvrije BOSCH wasmachine , heb ik nu gekozen voor de moderne en energiezuinige BOSCH 6 serie wasmachine.,
Met een in het oog springend groot display. Tevens is hij zelf doserend , wat natuurlijk zeer handig is .
Over deze machine is dus goed nagedacht.

Pluspunten

  • Groot display
  • automatische ontgrendeling
  • Zelf doserend
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super wasmachine! Een mooi wasresultaat, zonder kreukels de fijne was strijkdroog uit de trommel te krijgen. Daarnaast zijn de doseerverhoudingen die de machine zelf toepast een uitkomst. Heerlijk om geen bolletjes met wasmiddel meer in de trommel te hoeven doen. Door de duidelijke display kun je bij elk wasprogramma het energieverbruik aflezen waardoor je bewuster wordt van het gebruik van je wasmachine.

Pluspunten

  • Zelfdosering wasmiddel en wasverzachter
  • Duidelijke display
  • Kreukvrije was door strijktoets
  • Hij weegt de hoeveelheid was
  • Geeft aan wanneer het wasmiddel op is
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert van den Bosch 26-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een mooie -fijne-stille wasmachine met de laatste techniek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zoals al beschreven in de aanhef een mooie maar vooral stille wasmachine waarin de laatste technische snufjes zijn verwerkt.
Gekozen voor een Bosch vanwege het feit dat mijn oude Bosch wasmachine een kleine 30 jaar zijn dienst heeft bewezen zonder een reparatie. De nieuwe werd dan ook een Bosch vanwege het i- Dos systeem , de grote trommel voor 8 kg en de gemakkelijke bediening.

Pluspunten

  • I-doswas middel systeem
  • 8 kg trommel
  • niet al te moeilijke bediening
  • led trommelverlichting /energie zuinig
  • stil zowel in wassen als in centrifugeren

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de wasautomaat nog geen week, maar ik ga uit van mij eerste was resultaat. Omdat we al enkele weken zonder wasmachine hadden gezeten hadden we een machine vol met onderbroeken en sokken. Resultaat, mooi schoon en helder. De 1ste indruk moet zijn wat je er van verwacht toch!

Pluspunten

  • wast goed schoon
  • makkelijke bediening
  • vele mogelijkheden eigen instellingen
  • grote trommel
  • eco en speed knop

Minpunten

  • stil maar niet de allerstilste machine
  • handleiding lezen kost tijd
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig ,makkelijk in bediening ,stil ,mooie schone was , geen wasmiddel meer toevoegen door de voorraad die er in zit .Al veel eerder moeten aanschaffen .

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Stille machine
  • Mooie prijs
  • Automatiche Wasmiddel dosering
  • Ook kleine wasjes van 30 minuten

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roeliena Lanting 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wasmachine is erg stil.

Algemene score

9,0
Het vind het een geweldig aankoop zeker niet duur vanwege de aanbieding en 50 euro terug van bosch.
Hij is overzichtelijk af te lezen in het scherm en eenvoudig in gebruik. Dosering van wasmiddel geweldig en erg mooie machine.De was komt er goed schoon uit. Veel keuzes in programering eco en snel en gewoon veel afzonderlijke instellingen erg handig.

Pluspunten

  • geruisloos
  • mooie machine
  • veel keuzes in programmas
  • zuinig
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gea 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heel handig i-DOS systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel handig met het i-DOS systeem, hierdoor nooit teveel wasmiddel. Is een behoud van de machine. Super duidelijk touch-LED-display.

Pluspunten

  • Doseersysteem wasmiddel
  • Touch Display - duidelijke en goed leesbaar
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28690NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews