Miele WKF121 PWASH2.0 - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 42 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wasmachine 09-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

kwalitiet ten top

Algemene score

8,4
Veel wasprogramma keuze, ook de centrifuge is los te gebruiken zonder eerst te moeten spoelen vooraf, programma's simpel in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wassendrogen 23-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fantastische klantenservice

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds 35 jaar zijn wij blij met Miele. Toen het tijd was voor een nieuwe machine hebben wij gedegen onderzoek gedaan naar de prijs/kwaliteit verhoudingen en uiteindelijk toch weer een Miele aangeschaft omdat naar onze mening de verhoudingen nog steeds heel duidelijk in het voordeel van Miele uitvallen. Een jaar later twijfel over een "geluidje" in de machine. Na enige afweging toch een afspraak met Miele gemaakt. Afspraak binnen twee dagen, monteur stipt op tijd en hele duidelijke uitleg gehad over het "geluidje". Dit is door de monteur meteen verholpen door het aanbrengen van extra kunststof onderdeel. De monteur vertelde ons dat dit gratis door Miele wordt verzorgd. Dat was een verrassing! Geweldige service en voor ons een bevestiging dat we er goed aan hebben gedaan om opnieuw voor Miele te kiezen!

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • geweldig wasresultaat
  • goede wasmachine voor heel veel jaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Ruijter 22-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Exstra zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goeie kwalitijd wasmachine met goeie was resultaat en makkelijk in gebruik geld het zelfde voor de droger

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Voldoet alle verwachtingen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudia 03-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

stille goede kracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima machine dat zijn werk werkelijk in stilte doet. Gemakkelijke bediening. Hopelijk gaat ie ook weer 20 jaar mee, net zoals zijn Miele-voorganger

Pluspunten

  • stil
  • prima wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ABB 03-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fijne machine, zolang hij geen ratelende geluiden maakt.

Algemene score

8,0
Vorig jaar februari was onze oude wasmachine toe aan vervanging. Wij dachten voor het eerst een Miele aan te schaffen. De machine wast goed schoon en is vrij geruisloos. Bij ons begon de machine echter na 3 maanden een bonkend geluid te maken. dit geluid kwam uit de trommel en was bij heet aandraaien van de trommel telkens hoorbaar. Er is een monteur van Miele gekomen en die heeft de veren vervangen, het was een voorkomend probleem bij dit type.. De wasmachine draaide weer vrij geruisloos. Tot een maand geleden, weer hetzelfde bonkende geluid. Vorige week de monteur weer geweest en die heeft siliconen dingetjes bij de veren bevestigd/vervangen. Inmiddels draait de wasmachine weer op volle toeren en wederom vrij geruisloos. Hopelijk blijft dit zo, want qua wasresultaat ben ik tevreden over deze machine.

Pluspunten

  • Programma's makkelijk te bepalen
  • Machine maakt weinig geluid in normale toestand
  • Service van Miele bij reparatie was snel
  • Centrifugeert erg goed.

Minpunten

  • Al 2 x monteur bij gehad ivm geluiden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Emmy 29-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

miele wasmachine powerwash

Algemene score

9,0
Zeer zuinige wasmachine van Miele met een goed wasresultaat en weinig geluid. Met de mogelijkheden van deze tijd en display.
Miele is en blijft een zeer goed merk.
Dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 17-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

(Miele) er is geen betere

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine die doet wat je van een Miele verwacht. Alle noodzakelijke functies zitten er op. Daarboven zijn er nog speciale programma's voor bv sportkleding.De machine is stil en loopt rustig.

Pluspunten

  • veel functies
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 03-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zuinig maar tijdrovend wassen

Algemene score

7,0
Gekozen om voor de hand liggende redenen als energiezuinig. uitgestelde start, basis wasprogramma's en een kort wasprogramma. Geluidsarm en een vertrouwd merk.

Pluspunten

  • doet wat het zegt, wast zuinig en schoon
  • kort wasprogramma is mogelijk

Minpunten

  • standaard was duurt lang, ongeveer 3 uur
  • veel, te veel keuze mogelijkheden
  • door veel keuze, ingewikkelde bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anita 05-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weer een Miele gekocht is toch favoriet voor mij! Mijn andere Miele aan mijn dochter gegeven.

Veel andere machines bekeken en reviews gelezen, toch Miele gekozen wel altijd weer duur maar daarintegen lange levensduur.

Pluspunten

  • Zeer stil

Minpunten

  • Geen RVS deur, dat ben ik niet gewend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel Snoeren 17-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Miele wasmachine WKF 121 WCS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uiteindelijk hebben we de Miele gekozen omdat we lange tijd met de machine willen wassen zonder problemen. Onze vorige Miele heeft 24 jaar zonder problemen gefunctioneerd. De WKF 121 WCS is voor ons de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Kwaliteit wassen
  • Zuinigheid water, electriciteit

Minpunten

  • Lawaai bij centrifugeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob en Chantal 16-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Top machine met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Opnieuw gekozen voor een Miele. We zijn zeer tevreden met deze machine. Met name de Express was-functie is top maar ook verder veel extra mogelijkheden. Verder spreekt de degelijkheid voor zich. Handige en duidelijk bediening. Dit is onze 3e Miele machine, we gaan er vast weer veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Express was-functie
  • Geruisloos
  • Hoge toerental
  • Machine geeft aan als 90 graden was nodig is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 16-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze machine gekozen omdat op wasmachine gebied Miele de beste is. De vorige heeft het zonder problemen 17 jaar gedaan. Deze machine heeft een grote capaciteit (8 kilo wasgoed). Simpel bedieningspaneel met draaiknop maar toch een uitgebreid programma aanbod.
Daarnaast een zeer laag watergebruik. Gekozen voor dit type omdat hij ook 1600 toeren heeft bij centrifugeren wat resulteert in redelijk droog wasgoed wat weer scheelt in energiekosten als je een droger gebruikt.

Pluspunten

  • Miele betrouwbaarheid en goede service
  • Voldoet volledig aan onze verwachtingen
  • Makkelijk te bedienen
  • zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Iris 12-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Veel opties en laag stroomverbruik door zijn 2.0 systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een hele fijne wasmachine die zelf zijn lading weegt en indien mogelijk zijn 2.0 systeem in werking zet.Hierdoor duurt het wasprogramma aanzienlijk korter bij een maximale lading van 4 kg wat enorm in de energiekosten merkbaar is terwijl hij wel net zo schoon wast! Hij verbruikt dan wel weer wat meer water om hetzelfde resultaat te behalen maar de kosten van water zijn lager dan electra.Ik vind het de beste koop ooit ook al is de aanschafwaarde best behoorlijk.Verder heeft hij nog vele andere mogelijkheden waaronder impregneren en dons wassen.hij heeft ook een 20 minuten programma.Je kan hem op eco-allergie en nog vele andere instellingen zetten.Er zit voor ieder wat wils op!

Pluspunten

  • 2.0 Systeem
  • Allergiewas
  • Eco instelbaar
  • Je kan je donsdek en kussen wassen
  • Inpregneren etc etc

Minpunten

  • Leren instellen v alle functie's kost veel tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Toosveghel 12-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super machine, vooral de powerwash en 20 min.was. Ik ben super tevreden. Geeft ook aan wanneer een hygiene was aan wanneeer dat nodig is

Pluspunten

  • Powerwash
  • 20 min.was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jörgen 10-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Miele maakt zijn naam waar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Rustig, redelijk stil, gunstig verbruik, veel mogelijkheden.
Tot nu toe maakt miele zijn naam waar. We zijn benieuwd of de levensduur ook nog als van ouds is. Inmiddels ruim een jaar draaiend naar onze tevredenheid.

Pluspunten

  • Rustig
  • Vele mogelijkheden zonder moeilijke constructies

Minpunten

  • Had nog iets stiller gemogen
  • Geen voorkeurs programma ingeregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fredi van Sunten 07-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Geweldige wasmachine

Algemene score

9,0
Een wat duurdere wasmachine maar de mogelijkheden zijn heel fijn. Elk programma dat je wenst is mogelijk. Geeft automatisch aan wanneer hij gereinigd moet worden. Met top service van Miele!

Pluspunten

  • Grotere trommel
  • Diverse korte programma's
  • Tijdstip programmeerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D van dijk 05-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Toppper van miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasautomaat is echt super! Voor elk wasje een perfekt programma.zowel voor wit als bonte was, ook de knop gewenste gradeninstelling als cetrifugeersnelheid is een uitkomst voor bij gordijnen.
Daarnaast is de heuze van het programma erg breed denk aan dekbedden en outdoorkleding.
Ook het zijde / wol programma is prima. De stoomtoevoer bij progr overhemden is een uitkomst als je niet wilt strijken.
blouses en overhemden komen er als nieuw en bijna zonder een kreukel uit!! Geweldig makkelijk in gebruik en weinig decibels.ik kan dit iedereen aanraden!
Voordeel is dat je de was beter sorteert ,
Ook de korte wasjes van 20 min schoon en bijna droog.
Daarbij denkt miele natuurlijk ook aan het millieu, ecowas ook mogelijk!

Pluspunten

  • Grote keuze programma
  • Hele kleine/korte wasjes
  • Overhemdenprogr
  • Outdoorkleding
  • Prijs /kwaliteit goede verhouding

Minpunten

  • Ff wennen aan het woord kilo bij progrkeuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dahoe 05-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Veel programma's om je was optimaal te wassen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede en veel wasprogramma's. Echter er blijven vlekken tijdens bepaalde wasprogramma's. Extra water bij de was is aan te raden. Voor een Miele valt dit aspect dus weer tegen. Verder erg stil, een grote plus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan HAmpsink 03-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Miele WKF 121 WCS

Algemene score

8,0
Fijne machine kann niet anders zeggen, vind ghem alleen niet echt geluidsarm hiervoor hadden we een Siemens en deze was stiller

Pluspunten

  • Veel Wasprogramma's
  • Energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer 02-04-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Prima wasmachine duidelijke

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij wast prima en alles staat er duidelijk op en allles is duidelijk zichtbaar op het scherm
En het belangrijkste de was is prima schoon
Dus prima machine

Pluspunten

  • Wast prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews