Indesit XWE 81688X WSSS NL - Reviews

8,4 Lees 13 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan van B 24-06-2016 Product paar weken in bezit

Een Topper

Algemene score

10,0
Met een capaciteit van 8 kg is dit een heerlijke machine. Werkelijk een topper. Mogelijkheid tot verkorte wasprogramma's, eenvoudig bediening paneel, wast erg schoon, 1600 toeren en is bovendien fluisterstil tijdens de was. Valt eigenlijk niet te overtreffen.
Wij betaalden €349,00 en dat is voor zo'n machine geweldig.
Dit is werkelijk een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S horstman 22-05-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne machine.

Algemene score

8,2
Deze machine is fijn vanwege de mooie grote trommel. Ook is hij makkelijk te bedienen en lekker stil tijdens het draaien. Er zitten genoeg programma's op om al je was goed schoon te krijgen. Ook staat de temperatuur standaard laag dus zuinig in verbruik.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
DW 28-04-2016 Product paar dagen in bezit

Aanrader van een machine

Algemene score

9,3
Machine:
Dit is de 2015 opvolger van de uit 2013 daterende XWE 81683X WSSS EU die wij graag wilde bestellen. Mooi. Het nieuwste daar houden wij wel van.
Tja, het is (maar) een wasmachine maar die ziet er heel mooi uit, mooie matchrome deur en afgeronde zijkanten.
Staat op zolder in een apparte ruimte maar dan heb je ook wat.
Eerste wasbeurten gedraaid, kind kan de was doen, Nederlands talig panel, heel veel mogelijkheden die je waarschijnlijk niet gaat gebruiken maar voor de liefhebber een prima mogelijkheid om ze te gebruiken.
Wij zijn meer van de snelle programma's en daarvoor is de zgn. start en go functie uitstekend. 50 minuten en klaar is de was.
Hoe de duurzaamheid is van de machine kan ik (nu) nog niets van melden, wij hebben hem maar net maar gezien de vele positieve reviews van zijn voorganger verwacht ik dat dit wel goed zit tenzij je net pech hebt met de techniek of er is iets anders maar dat kan met elke machine en fabrikant wel eens gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
stan blom 18-04-2016 Product paar dagen in bezit

prima machine

Algemene score

8,0
Helaas komt de was er extreem gekreukt uit. Tevens is zelfs op het droogste programma de was niet echt helemaal droog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
DGrauwels 12-04-2016 Product paar dagen in bezit

Zuinige en krachtige wasmachine

Algemene score

8,5
Nog niet lang in gebruik, maar tot nu toe een schone was welke daarna snel droog is.
Veel programma's en duidelijke werkwijze.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Indisit 10-04-2016 Product paar dagen in bezit

Gebruiksgemak

Algemene score

6,6
Erg moeilijk om de knoppen van de machine te leren kennen .de uitstraling is erg mooi. De machine wast perfect en zeer schoon.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Indesit Wasmachine 08-04-2016 Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine

Algemene score

8,2
Nette prijs en fijne machine, veel inhoud 8 kg en zacht qua geluid. Aanrader zeker voor deze prijs en in vergelijking met andere merken is hij voordelig voor wat hij kan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Mar 02-04-2016 Product paar dagen in bezit

Net in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de apparaat net in huis, tot nu toe zeer tevreden.
Ik heb de apparaat net in huis, tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
indesit 11-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
geweldige machine, mooie vormgeving veel inhoud 8 kg en erg zacht qua geluid. Ik kan deze machine iedereen aanraden, zeker voor de prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Hans 08-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een prima stille wasmachine en zuinig in gebruik kortom een perfecte machine voor een mooie prijs ook de aflevering is perfect en de oude machine werd meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hjhenckens 07-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
gemakkelijk in gebruik en zeer mooie vormgeving,stil tijdens gebruik,duurzaamheid zal zich moeten uitwijzen
tijdens gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Edwin 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Nadat mijn oude rammelbak de brui eraan had gegeven, heb ik deze indesit gekocht. had ik veel eerder moeten doen, wat een genot! Geen lawaai meer en goede wasresultaten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Dokter Sultan 12-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Indesit XWE 81688X WSSS NL 8KG. 1600 toren is een heel goede wasmachine en je krijgt meer dan waar voor je geld.

1. geluidloos tijdens wassen, centrifugeren hoor je wel maar is niet storend.( normaal geluid)
2. grote deur opening, er past 8 kg. was goed in.
3. 1600 toeren, kleren komen er bijna droog uit.
4. stevig op de grond, trilt niet en verschuift niet.
5. makkelijk, veel functies en duidelijk te gebruiken.
6. mooi design met zilveren deur
7. De was komt er schoon uit

Algemeen: Het is een heel mooie en gebruiksvriendelijke wasmachine die doet wat het moet doen. Ik heb al drie wasjes gedraaid op functie 8( 70 min) en ben zeer tevreden met het wasresultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed