AEG L76680NWD - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jeroen 16-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

review van de AEG L76680NWD

Algemene score

8,0
Ik zelf heb de was/droogcombinatie gekocht
Ben hier erg tevreden over. Hij wast en droogt goed, niets op aan te merken.
Als ik de was gedraaid heb, selecteer ik de dingen die niet in de droger mogen, deze hang ik gewoon op en de rest gaat in de droger.
Ook kan ik instellen dat hij gelijk gaat drogen na het wasprogramma.
Hij doet er bijna net zo lang over als een gewone droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 27-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

meest eenvoudige bediening so far

Algemene score

8,0
Toen onze Whirlpool wasmachine en droger op hun eind liepen na krap 3 jaar gebruik, moest er snel een andere komen. Met name de 10 jaar garantie op de motor was aansprekend. Vanuit mijn verleden als verkoper witgoed, weet ik dat vroeger 2-1 apparaten niet de slimste keuze was. Maar met de moderne techniek kan het prima. Wat vooral opvalt, is de extreem simpele bediening. Als iemand dit niet snapt, dan moet hij/zij maar met de hand gaan wassen. 8 kg wassen en daarna in 2x drogen neemt een kleine 6 uur in beslag (synthetische was) Effe gauw bv een spijkerbroek kan in het speciale 60 minuten programma. Ook wol en zijde kun je rustig drogen in deze kanjer. Minpuntje is de tijdklok. Blijft soms erg lang staan op 1 minuut.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • Stil
  • economisch

Minpunten

  • tijdklok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S 09-09-2016
  • Product paar maanden in bezit

Goede was/droog-combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is makkelijk te bedienen en biedt vele mogelijkheden. Tijdens het wasprogramma is de machine zeer stil, het centrifugeren daarentegen hoor je duidelijk.

De machine heeft een grote trommel, waardoor je veel kleding of handdoeken tegelijk kunt wassen. Haal eruit wat hangend moet drogen en de rest blijft gemakkelijk in de trommel liggen; hiervoor kies je een droogprogramma uit.
Wat prettig is, is dat de machine zelf de tijd van het droogprogramma bijstelt aan de hand van de natheid van de lading. Dus vaak is de was eerder droog dan de tijd die je had ingesteld.

Het apparaat droogt perfect, maar kleding komt er met zeer veel kreukels uit (oplossing kan zijn om bij sommige kledingstukken een lager toerental in te stellen).

Afgezien daarvan ben ik erg tevreden met deze was/droog-combinatie van AEG.

Pluspunten

  • Droogt perfect

Minpunten

  • Veel kreukels na drogen
  • Lawaai bij centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 25-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Goede wasmachine

Algemene score

9,6
Onze eerste was/droog combinatie en hij bevalt ons helemaal. We leven met zijn 2e en dan zijn 2 aparte apparaten overbodig. Het voordeel is ook dat je de was niet van de ene machine naar de andere hoeft te slepen. Apparaat is zeer stil indien die goed waterpas staat en de knoppen en display zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ik raad hem zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jc 10-05-2016
  • Product kwartaal in bezit

prima wasmachine

Algemene score

8,0
+ Prima wasmachine die relatief stil is.
+ Prettig wasmiddelbakje die gemakkelijk te verwijderen is.
- Eco-programma's duren lang (6-8 uur inclusief drogen) maar die draaien we vaak 's nachts.
- Het enige wat ik mis is een programma specifiek voor sportkleding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MP 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

2-in-1, handig en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat neemt weinig ruimte in, ziet er netjes uit en heeft alle opties die ik wenste. Daarnaast werkt het apparaat goed. De programma's duren wel langer dan ik gewend was en het centrifugeren maakt meer geluid dan ik verwachtte. De pluspunten echter zijn dusdanig, dat het apparaat een echte aanrader is!

Pluspunten

  • Was- en droogfunctie in 1 apparaat
  • Uitstraling
  • Functies
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Tijdsduur programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

DB 31-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een uitstekende wasautomaat

Algemene score

8,8
We zijn zeer tevreden met deze wasautomaat. Prima was resultaat, geluid valt mee en goed droog. Al met al een uitstekend prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 14-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Ideale hulp

Algemene score

8,2
Deze wasdroogcombinatie is ideaal. Verschillende keuzeprogramma's qua wassen. Drogen moet je even uitzoeken wat het handigst is. Je kan zelf de droogtijd instellen en dat is handiger. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 29-04-2016
  • Product kwartaal in bezit

AEG combiwasdroger

Algemene score

7,5
Prima apparaat, gebruiksvriendelijk en goed resultaat. In het begin wel even wat problemen met de instellingen van de programma voor het drogen, maar gaat na enkele maanden nu prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sylvia 16-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede was-droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne, makkelijk bedienbare, stille machine. Fijne grote trommel (8 kg droog wasgoed). De machine droogt behoorlijke hoeveelheden wasgoed in een heel redelijke tijd.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • goed was- en droogresultaat

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Monique 05-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Was-droogcombinatie die perfect werkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Maakt heel weinig geluid, droogt goed, ook korte wasprogramma’s. Ben er zeer tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 02-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, was erg gekreukt na centrifugeren.

Algemene score

7,0
Ik heb deze AEG gekocht op basis van onderzoek van Consumentenbond en reviews gebruikers. En afgewogen tegen de aankoopprijs. Het is een heerlijk apparaat om mee te werken. Maar dat de was zo gekreukt is na centrifugeren. Dat valt mij tegen. Je moet veel strijken! Dat vind ik erg jammer.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • maak weinig geluid
  • prijs

Minpunten

  • wassen + drogen duurt lang
  • was te gekreukt na centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Altagracia 26-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG L76680NWD was/droog combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben over het algemeen zeer tevreden over het product. Hij wast goed, wasprogramma's maken weinig tot geen geluid en omdat ik een klein gezin heb is de wascombinatie qua plaats heel ideaal. Alleen mis ik een indicatie voor gewicht, waardoor ik niet altijd zo goed kan peilen hoeveel kilo ik in de wasmachine heb geplaatst, omdat de droog en wasfuncties niet evenveel gewich kunnen dragen. Ookk kan een cyclus heel lang duren, zowel de was, de droog en de was/droog cyclus. Daarnaast maakt mijn machine bij een droogprogramma een heel vervelend piepend geluid, dus dan is het qua volume toch niet zo prettig. Verder zal ik de machine toch nog iets langer moeten gebruiken, om dieper op de beoordeling te kunnen gaan, omdat ik hem nu pas een paar maanden in bezit heb!

Pluspunten

  • klein apparaat
  • wast goed
  • fijne programma's
  • makkelijk te gebruiken

Minpunten

  • lange programma's
  • piepend geluid bij drogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 26-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handige machine makkelijk bedienings gemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Was en droger in 1 apparaat. Gezien kleinere ruimte besparend. Goed eindresultaat was en droog programma

Pluspunten

  • Compacte machine
  • ruimte besparend
  • makkelijke bediening
  • goed was en droog resultaat

Minpunten

  • lange programma tijden
  • niet geschikt voor gezinnen met kinderen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door de beperkte ruimte is een combi machine ideaal. Het wast en droogt, maar het echt achter elkaar laten uitvoeren van de programma's werkt niet helemaal. Het beste is de programma's apart in te stellen en voor het drogen even het wasgoed los te maken van de trommel en dan het droogprogramma in te schakelen. Verder is de machine bijna geluidloos en wast het de kleding mooi schoon, zelfs op de spaarprogramma's.

Pluspunten

  • combinatie was en droog
  • minder oppervlakte

Minpunten

  • kastdroog programma duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne en gebruikersvriendelijke was/droog combinatie. Inhoud is ook groot genoeg. Was ook goed schoon. Fijn dat diverse droogstanden op zitten.

Pluspunten

  • gebruikersvriendelijk
  • diverse droogstanden

Minpunten

  • Geen 75 graden (van 90 naar 60)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Mariël 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed, ook kort programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele fijne combinatie, eindelijk een machine die doet wat hij beloofd. Er zit een kort programma op en hij droogt heel goed en zonder al te veel kreukels. Ik had hiervoor een andere combinatie (geen AEG) daarvan gebruikte ik de droogfunctie niet omdat de was er zo gekreukt uitkwam dat de vouwen bijna niet weg te strijken waren. Wat een verademing, deze AEG, geen was meer op een droogrek in de woonkamer maar gewoon drogen in de machine.

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Kort programma
  • Droogt zonder kreukels

Minpunten

  • Maakt vrij veel lawaai bij het centrifugeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

AEG droog/was combi

Algemene score

6,0
De eerste maand was de machine heerlijk stil, maar naarmate de tijd verstrijkt maakt deze meer geluid.
Plastic schakelaar voor aan/uit te zetten trilt bij centrifugeren.
Droogcapaciteit valt erg tegen en duurt erg lang vergeleken met oude droger

Pluspunten

  • Ruimtebesparend

Minpunten

  • Schakelaar trilt
  • Maakt steeds meer geluid
  • Droog capaciteit niet top en duurt erg lang

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

h.m. scheeffer 23-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden in alle opzichten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
erg gebruiksvriendelijk makkelijk te programmeren, veel mogelijkheden zoals zelfs stomen,goed wasresutaat, stil, stampt niet

Pluspunten

  • zie beschrijving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CB 23-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

ideaal apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideale machine, twee in een, scheelt ruimte, wast perfect, droogt goed. En zoveel instelbaar! droogtegraad, tijd, besparing, centrifugaalkracht, stomerij kwaliteit, enz, persoonlijk samenstellen van een programma als optie is iets wat ik heel fijn vindt, omdat niet een wasje het zelfde is, qua samenstelling/materiaal/viesheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews