Whirlpool FSCR10430 - Reviews

9,2 Lees 48 reviews
Specificaties
Vulgewicht
10 kg
Energieklasse
A+++-40%
Geluidsniveau centrifugeren
68 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 48 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brenda 25-05-2016 Product paar dagen in bezit

Gisteren geleverd

Algemene score

9,4
nu al een aantal wassen gedraaid.
was is goed schoon
super stil
wel even wennen er zitten heel veel mogelijkheden op de machine die we nog aan het uitzoeken zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Patrick 30-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
TOP wasmachine en in cashback actie nog voor hele mooie prijs ook! Heel veel mogelijkheden, super stil en schoon wasresultaat en nog energiezuinig ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kamlish 29-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Geweldige wasmachine! Wasresultaat is geweldig. Daarnaast ook energiezuinig en met behulp van de doseerhulp bespaar je op wasmiddel. Lekker veel opties, in het begin moet je t wel goed uitzoeken, maar daarna geniet je ervan. Heel handig dat er aparte programma's zijn voor bijvoorbeeld overhemden. Of als je even lekker snel een wasje wilt draaien is dat ook mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
karinzen 26-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Gekocht via Electroplace Rotterdam voor de laagste prijs van Nederland die ik kon vinden.Fijne grote trommel waardoor laden eenvoudiger is. Tevens een duidelijk en eenvoudig bedieningspaneel dat zichzelf wijst. Wast prima, centrifuge is erg stil en makelijke programmas .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sander 24-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer recent aangeschaft, eerste ervaringen zijn zeer positief, vrijwel geruisloos apparaat! Verder bevat het apparaat een dosseerhulp die die hoeveelheid benodigd wasmiddel uitrekent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Monique 23-11-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Mooie geluidloze wasmachine met veel mogelijkheden. Makkelijk te bedienen na even oefenen.
Met een mooie moderne voorgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maurits 21-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
We zijn erg blij met deze zuinige en stille wasmachine. Er kan veel was in, en als ik er minder was in doe dan verbruikt de machine ook minder energie en water! Een super apparaat dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
juagroke 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
al twee wassen meegedaan en bediening is optimaal. Ik woon in een appartement en de wasmachine is heerlijk geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
nl 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Goede wasmachine met veel mogelijkheden en ook nogeens super zuinig. verder ook een zeer mooi design. al met al en goede wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Marina 18-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Duidelijk en gemakkelijk te bedienen. Erg stil tijdens alle programma's inclusief centrifugeren. Mooie vormgeving en goed wasresultaat in alle programma's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
bettie 18-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
prima machine
stil goede was resultaten
wij vinden het een mooie machine
de duurzaamheid is noch te kort voor een oordeel
gebruikersgemak ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Harry Minten 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Alles was goed. We zijn tevreden. Mooi en groot.
Grote trommel. Eenvoudig in gebruik. Goed merk. Was resultaat is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bfz 15-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer tevreden met de wasmachine, zeer stil en doet het top. Goede vervanging van mijn oude wasmachine. Over de duurzaamheid kan ik tot op heden nog niets zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ed 14-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
een mooi apparaat en ook nog eens lekker stil .de kleur is ook erg mooi, en ik heb hem nog niet in huis dus eigelijk weet ik nog niet veel van dit apparaat , maar ik moest wat typen hier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Riverside 14-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Met 2 kinderen in huis, was mijn vrouw altijd aan het wassen. Ze kan zich door deze 10 kilo wasmachine mooi een paar wassen in de week uitsparen. De wasmachine is heerlijk stil en wast goed schoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Trudie 13-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Fijne wasmachine, vrijwel geruisloos. Door de grote trommel hoef je veel minder vaak te wassen waardoor het nog energiezuiniger is.
Nog even wennen aan de hoeveelheid programma's die je kunt gebruiken maar ik kan deze machine iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
parachute 12-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
centruficeren is nauwelijks hoorbaar, en ook wassen heb je niet meer door, wat ook nadelig kan zijn. Is even wennen aan de timer; er wordt alleen een programmaduur aangegeven op de machine. Perfecte droogheid voor 1400 toeren/10 kg, vergelijkbaar met 1600 toeren/7kg wasmachine die ik eerst had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Dennis 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Super wasmachine ziet er mooi uit 10kg perfect veel programmas en mogelijkheden stil en hpoelijk zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Patjedijk 05-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Prachtige wasmachine met heel veel wasprogramma's. Wast goed schoon en er past lekker veel was in. Ook een pluspunt: maakt weinig geluid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
van de Ven 04-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
mooie machine met heel veel opties
voor elke was een programma
jeans, beddengoed, sportkleding enz enz
ook voor kleine wasjes of stukswas een programma en een doseeradvies. super fijne machine. zeker het geld waard!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews