Samsung WW90J6603EW

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90J6603EW op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

samung liefhebber 09-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Mooie grote wasmachine mooi uitelijk makkelijke en duidelijke gebruiksaanwijzing gewoon een top machine vind hem beter als me oude miele

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benthe 23-02-2018

Pakt wel 80 keer in 1 minuut beetjes water

Geschreven voor: Samsung WW90J6603EW

Algemene score

6,0
Deze wasmachiene is een regelrechte miskoop voor mij .
Hij pak wel 80 keer kleine beetjes water in 1 minuut is zeer slecht voorde waterleiding dit hoor je heel erg goed en wasmiddel dat hij dan pakt spoelt hij weer weg.
Ook kun je niet de temperatuur verlagen of verhogen .
Mijn dochter heeft er 1 van samsung en die is super .
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Martin 04-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW90J6603EW

Algemene score

8,0
Mooi machine werkt makkelijk en stil en altijd gezellig dat de machine een leuk deuntje speelt als die klaar is

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rineke 17-05-2017

Met dit Samsung Eco Bubble doe je zingend je was..

Geschreven voor: Samsung WW90J6603EW

Algemene score

10,0
..want hij begeleid je met een muziekje. :-) Ben heel blij met de snelwasprogramma. Duidelijk scherm. Wast goed schoon. Bepaald zelf het gewicht en daarmee de tijd van het katoenprogramma. Verder nog niet uitgeprobeerd. Mijn man gebruikt echter iets meer waspoeder dan ik en dan wil het sop nog wel eens via het waspoederbakje naar buiten stromen. Dat zou niet moeten kunnen, vind ik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ekalle007 12-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Eerste paar wassen gedraaid, eerste ervaringen:
- Lekker stil
- Makkelijk te bedienen
- Schone was (natuurlijk het belangrijkste)
Zou zuinig moeten zijn met stroom en water, dit heb ik nog niet echt gemeten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

mira 05-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
we hebben de wasmachine nu een aantal weken en gebruiken hem redelijk veel drie kids. ideaal de inhoud van de wasmachine bak en ideaal dat je extra opties per wasbeurt kan aanpassen zoals dubbel zeep mocht de was extra vies zijn of stinken. ;p

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronel 01-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Gewoon een super ding. Lekker stil en zeer goed wasresultaat ook op koude temperaturen vergeleken met de oude wasmachine is dit een verademing. zeker een aanrader !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmaschine Ecobubble 05-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
mooie en fijne wasmachine, werkt heel makkelijk en duidelijk. Was snel aangesloten. Gelukkig maar dunne handleiding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aYSE 05-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een ruime wasmachine met veel mogelijkheden, maakt weinig geluid.het kiezen van een programma kost niet veel moeite en je ziet wat het resterende tijd is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ilja 27-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooie wasmachine. Moet nog wel mijn weg vinden in alle programma's, want ik wil een zo kort mogelijk programma en toch schone kleren. Programma voor katoen duurt 3:21, voor mijn gevoel erg lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer