AEG L76695NFL - Reviews

8,8 Lees 37 reviews
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
77 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 37 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B 03-11-2016 Product paar maanden in bezit

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het enige minpuntje is dat ie niet centrifugeerde als er weinig was in zit. Verder bevalt ie uitstekend

Minpunten

  • Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
jose 06-08-2016 Product kwartaal in bezit

prima wasmachine

Algemene score

8,2
Doet wat hij moet doen.
Makkelijk tijd en temperatuur aan te passen.
Kan erg veel was in de trommel en een grote deur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
anoniem 28-07-2016 Product half jaar in bezit

fijne machine

Algemene score

8,4
Ik vind het een prima machine, vrij stil ook. Lekker grote trommel waardoor je meer was tegelijk kan wassen. Meerdere programma's waaronder ook een verkort programma, vind ik erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Yvie 25-07-2016 Product kwartaal in bezit

Fijne machine

Algemene score

8,8
Mooie stille machine die goed schoon wast en makkelijk te bedienen. Fijne bijkomstigheid is de grote trommel inhoud. Top product voor een schappelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Anoniem 21-07-2016 Product kwartaal in bezit

super fijne wasmachine

Algemene score

9,0
Ik heb de wasmachine een tijdje in mijn bezit en ben er super blij mee.Hij wast goed schoon en de 9 kg trommelinhoud vind ik ook heel erg fijn er zitten vele mogelijkheden op voor mij is het een super machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Riky 20-07-2016 Product kwartaal in bezit

Super wasmachine

Algemene score

7,8
Hij is erg fijn in gebruik en gemakkelijk te bedienen. Daarnaast wast hij ook schoon. Mijn kleren zijn schoon en fris. Ook is hij duurzaam in gebruik en maakt hij niet veel herrie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Paul 20-07-2016 Product kwartaal in bezit

Geweldige wasmachine

Algemene score

8,8
Was al bekend met het merk. Nieuwe wasmachine is wederom geweldig. Makkelijk te bedienen en mooie display. Wast weer perfect zoals we dat gewend zijn van AEG. Hopen ook met deze weer lang plezier van te mogen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sascha 18-07-2016 Product kwartaal in bezit

Zeer tevreden

Algemene score

8,8
Goed wasresultaat, veel verschillende mogelijkheden en ook korte programma's mogelijk. Het enige minpunt is dat de wasmachine veel geluid maakt tijdens het wassen, maar dit kan ook komen doordat het bij ons op laminaat staat. Fijn is dat de wasmachine een piep geeft zodra het programma is afgelopen. Deze stopt overigens na een aantal keer gepiept te hebben. Al met al erg blij!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Annemiek 18-07-2016 Product half jaar in bezit

Fijne wasmachine!

Algemene score

8,6
Nu ruim een half jaar in bezit, en ben nog steeds erg enthousiast! De verschillende wasprogramma's, het hoge toerental bij het centrifugeren en de automatische aanpassing van het wasprogramma aan de hoeveelheid wasgoed waren voor mij de redenen om deze machine te kopen. Bij het centrifugeren is hij bijzonder stil!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Annelies1968 17-07-2016 Product half jaar in bezit

Super wasmachine

Algemene score

8,8
Ik vind het een hele fijne wasmachine. Door de 9 kilo trommel was ik veel minder vaak, omdat er zoveel in kan.
De was wordt lekker schoon en door het display van de wasmachine weet je precies hoelang het programma nog duurt. Kortom een fijn apparaat.
Nadeel vind ik dat de wasmachine niet zo stil is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Monique 17-07-2016 Product kwartaal in bezit

Super machine

Algemene score

8,8
De wasmachine heeft vele opties, ook voor dekbedden en gevoelige stoffen. Heeft groot volume en een krachtige maar geluidszachte motor. Een aanbeveling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
robert 17-07-2016 Product kwartaal in bezit

Een top machine

Algemene score

8,8
Heeft een helder display.Maakt weinig geluid Veel keuzemogelijkheden Grote vulopening Goede prijsklasse Echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sallina 16-07-2016 Product kwartaal in bezit

Makkelijk te bedienen, veel mogelijkheden.

Algemene score

10,0
Veel verschillende programma's, door de mogelijkheid van tijdsbesparing veel korte programma's. Het is een makkelijk te bedienen wasmachine. Bevalt goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tschriever 16-07-2016 Product kwartaal in bezit

Prima wasmachine

Algemene score

8,0
Prima wasmachine die zeer stil wast en vele wasprogramma's kent die zeer eenvoudig in te stellen zijn. Tot nu toe zijn we erg tevreden over onze aankoop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
gerda 16-07-2016 Product kwartaal in bezit

Blij met mijn aanschaf!

Algemene score

7,6
De wasmachine is erg prettig in gebruik. Heldere indicaties en keuzemogelijkheden op de machine zelf. Ik hoef niet steeds een gebruiksaanwijzing te raadplegen. Wast lekker stil!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Naomi 16-07-2016 Product maand in bezit

Fijne wasmachine

Algemene score

9,0
Erg stille wasmachine. je kunt zelfs 'stomen'! Erg fijn, de hele familie komt het bij ons laten doen. Je kunt zelf het programma erin zetten zoals jij het wilt en vanaf wanneer je hem wilt laten draaien..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Toni 15-07-2016 Product kwartaal in bezit

mooie stille machine

Algemene score

8,2
Machine 3 maanden in bezit tot nu toe tevreden is stil was is schoon en fris en de mogelijkheden zijn legio je hoort de machine pas bij het centrifugeren ook kort 20 minuten programma is erg handig voor kleine wasjes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
melvin 15-07-2016 Product kwartaal in bezit

Mooie wasmachine

Algemene score

9,0
De was komt er schoner uit dan mijn oude wasmachine, duidelijk en overzichtelijk menu. Extra grote trommel, waardoor extra veel was erin kan doen en hierdoor minder aantal wasjes hoeft te draaien. Dus minder elektra en verbruikt minder elektra. Geen spijt van!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
B 15-07-2016 Product maand in bezit

prima machine

Algemene score

8,0
gemakkelijk in gebruik. Grote trommel. Alleen nog even wennen aan de lengte van sommige wasprogramma s.
het opfrissen is ook handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Wim 15-07-2016 Product paar weken in bezit

Prima machine !!

Algemene score

8,0
Een aantal weken de machine in bezit. De machine werkt prima, geheel naar ons zin. Maakt weinig geluid en is zuinig in gebruik. Erg makkelijk is de grote vulopening, met de vele bedienings-mogelijkheden maakt deze machine compleet!!. We zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews