Samsung WW70J3473KW - Reviews

8,7 Lees 22 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
78 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

oalammers 21-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima energiezuinige wasmachine

Algemene score

9,0
De wasmachine is ideel voor een gezin met kinderen. Deze trommel is groter dan onze vorige wasmachine waardoor we toch meer was in 1x kunnen doen. De machine is energiezuinig en het geluid vind ik erg meevallen tijdens het centrifugeren. Kortom een fijne machine die in de bediening erg makkelijk werkt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan 03-07-2016 Product paar dagen in bezit

Goede prijskwaliteit wasmachine

Algemene score

7,2
Rustige machine. Goede centrifuge en wasprogramma's. Makkelijke bediening en de prijs- kwaliteitverhouding is prima.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Christa 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

prima kwaliteit voor een lage prijs

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine die makkelijk is in gebruik en een leuk melodietje geeft als de was klaar is en daarna de wasmachine uitschakelt, (geeft een vellig gevoel als je niet thuis bent)
Fijne wasprogramma`s waardoor ik het idee heb dat mijn was een stuk ZACHTER is dan met mijn vorige machine.
Wasmachine maakt niet teveel geluid, ondanks dat hij op een badkamer staat.
In 1 woord een geweldige machine voor niet al teveel geld.....!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Jj 09-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Stil in gebruik, eenvoudige bediening en mooie grote trommel.
Je zit in display hoeveel tijd er nog staat voor de was. Tevens is het korte programma ook ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marjan 07-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Heel tevreden met deze voordelige wasmachine.
Ik waardeer het muziekje ook zeer!
Goed wasresultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
manuela 30-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
top apparaat zeer tevereden mee!!zeker een aanwinst voor ons gezin . een aanrader voor mensen met een groot gezin die veel moeten wassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mommy 30-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Hele fijne en gebruiksvriendelijke wasmachine, met fijne wasprogramma's. Ook een heel mooi design. Een hele mooie aanwinst voor mijn gezin.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mama1 26-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Het is een mooi vormgegeven wasmachine die makkelijk in gebruik is.
Het is energiezuinig en bij het einde speelt die een vrolijk deuntje af. zeer te vreden met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Samsung Wasmachine 24-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Een eenvoudige bediening, wast schoon, gebruikt weinig water en energie.
Helemaal top en waar voor je geld!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeroen Arnhem 21-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Kleding komt er goed en schoon uit, niks om iets over op of aan te merken. Hoewel de mogelijkheden erg uitgebreid zijn, kan ik nog niet op de eerste dag goed omgaan met de 'touch buttons'. Later zal ik daar wel aan wennen, maar ik kan me voorstellen dat de ouderen onder ons hier niet blij van worden.

Verder ziet de machine er prima gelikt uit en ben ik zeer te spreken over het energie label. Één klein puntje kritiek: Ik mis de mogelijkheid om de machine makkelijk te verplaatsen/vervoeren. Waar moet je de machine vast houden? Had graag iets gehad waarmee dat makkelijker kan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Hetty 17-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
De wasmachine sinds een week in gebruik. Duurzaamheid dus nog niets van te zeggen. Verder is de wasmachine stil en wast goed schoon. Een mooie strakke uitstraling en een overzichtelijke display.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Aly 17-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
je wordt door het melodietje vrolijk. de duurzaamheid kan ik niet beoordelen in verband met de korte tijd dat ik het in bezit heb.

Aly

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
de Groot 15-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prima machine, Kan alleen helaas niet op 30 graden wassen.
Ook mis ik de knop om het programma te verkorten, dit maakt de machine wel weer goed door een 15/20 (ligt aan de tempratuur) programma te hebben.
Vormgeving is mooi, strak.
Doormiddel van lichtjes word alles heel duidelijk aangeven op het apparaat.
Goed te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
pascal 15-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
tot nu toe prima wasmachine
alleen jammer dat een normale was (katoen) 3uur duurt
en dat kan je niet aanpassen. en eco katoen duurt 4uur snap niet dat dat goedkoper is. maar daar moet ik me maar veder in verdiepen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Sharell 12-09-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Bevalt me zeer goed. Bij een normale draai geeft het 3 uur aan maar het past zich aan aan het gewicht van de was dat je erin doet. Zeer zuinig dus!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Miranda 09-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima wasmachine voor een goede prijs! Groot gebruiksgemak met duidelijke knoppen. Fijn dat er een schermpje op zit die de nog resterende wastijd laat zien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Denice 06-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
geweldige machine, weinig geluid, wast schoon en zeer gebruikersvriendelijk. Ook bestellen ging makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wim 06-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Nette gebruikersvriendelijke machine. Wast goed schoon.Laag geluidsnivo. Bestellen ging makkelijk en aflevering was correct. Een tevreden klant dus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DrKrakaka 03-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
handig 15 min voor niet zo vuile was.handig 15 min voor niet zo vuile was.handig 15 min voor niet zo vuile was.handig 15 min voor niet zo vuile was.handig 15 min voor niet zo vuile was.handig 15 min voor niet zo vuile was.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Loes Voerman 02-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Zeer tevreden met deze wasmachine.De was komt er zeer schoon uit,de motor maakt weinig geluid. De wasmachine geeft met een melodie aan dat de was klaar is.Ik beveel hem zeker aan bij mijn vriendinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews