Whirlpool FSCR 80621 - Reviews

8,6 Lees 27 reviews
Specificaties
Vulgewicht
8 kg
Energieklasse
A+++
Geluidsniveau centrifugeren
72 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PvdK 19-10-2016 Product paar weken in bezit

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Wirlpool wasmachine hebben we een maand in gebruik
Moest even wennen aan de vele opties maar nu vind ik hem makkelijk in gebruik.
Laatst had ik een storing aan deze machine, hij ging niet meer aan. Ik heb toen een paar uur de stekker eruit gehaald en toen deed hij het weer.
De was is goed schoon, wast erg snel en ruikt fris.
Het is een 8 kg machine maar gaat minder wasgoed in dan mijn vorige machine. Ik vind het geen probleem want de was is snel klaar.
Ik hoop dat we er lang plezier van mogen hebben want we hebben nooit eerder een Wirplool gehad. Het doseer systeem heb ik nooit gebruikt , weet niet hoe het werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
J Bosch 29-04-2016 Product paar dagen in bezit

Sublieme machine

Algemene score

7,8
Prima was resultaat. Machine is vrijwel geluidloos, dit is erg prettig.
Wel vinden wij de bediening nog wat ingewikkeld. Hopelijk zou dit bij vaker gebruik eenvoudiger worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Erwin 29-04-2016 Product paar dagen in bezit

Whirlpool wasmachine FSCR80621

Algemene score

8,0
Tot op heden bevalt de wasmachine uitstekend. Eenvoudig in de bediening en doet z'n werk geruisloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
wasmachine 29-04-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine

Algemene score

8,4
Super tot nu toe had eerst een ander merk was daar niet blij mee deze ziet er mooi uit werk goed en is makkelijk ongebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Rietdijk Gruiters 18-04-2016 Product paar weken in bezit

Whirlpool wasmachine

Algemene score

9,2
Voor zover ik de wasmachine nu al kan beoordelen, ben ik er erg blij mee en zeer tevreden over. Heb altijd whirpool wasmachines en droogtrommels en de prijs/kwaliteit verhouding is perfect.
De huidige apparatuur is een lust voor het oog en wassen word weer leuk door de manier waarop de machine bedienbaar is. Echt zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Louis 16-04-2016 Product paar weken in bezit

wasjmasjien

Algemene score

8,6
mooie vormgeving als een wiel van een jaren '50 chevrolet, en door de nieuwe hoor je 'm niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Wianne 08-04-2016 Product paar dagen in bezit

Super machine!!!

Algemene score

10,0
Super goede machine geeft duidelijk aan welk programma je draait hoelang dit nog duurt. Geluid is hard genoeg als die klaar is. Handige hulp voor vullen van het wasbakje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
AvH 24-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Sinds gisteren deze wasmachine thuis staan en nu een aantal maal gebruikt. De machine is zeer gemakkelijk in gebruik en het menu heeft heel veel opties. Met name de FreshCare optie en de Doseerhulp voor wasmiddel vind ik hierbij een uitkomst. Het allerbelangrijkste voor mij is het gebrek aan geluid bij het centrifugeren. Wij zijn er heel erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SKO 29-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
De wasmachine heeft een mooie vormgeving. De machine is stil en wast goed. Dankzij de nieuwe ZEN motor (op de trommel) is er minimaal 10 jaar garantie op. De 2+2 jaar garantie vind ik ook een zeer sterk punt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Meerding 12-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Zeer tevreden. De was komt er fris en schoon uit. Daarnaast is het makkelijk in gebruik. en ook makkelijk om het programma aan te passen wanneer je toch een andere programma wil laten uitvoeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
vincent lukken 11-11-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Dankzij de Witte Hal in Venlo bij deze wasmachine uitgekomen en we zijn super tevreden.
Gebruiksvriendelijk en met een handige display welke aangeeft wat de looptijd is, weet je waar je aan toe bent.
1 minpuntje (vandaar de 9 bij wasresultaat) is dat de machine gaat "lopen" tijdens het centrifugeren. Dit is opgelost door een balkje voor de wasmachine te monteren, maar dat is dan ook het enige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wasje 09-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
wasmachine pas twee keer gedraaid.Hij draait bijna geluisloos.
De wasmachine ziet er mooi uit.wij zijn erg blij metde aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Dolphijn 03-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Echt een super mooie en handige wasmachine.
Eenvoudig te bedienen!
Echt super blij mee! Wasresultaten zijn uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
DirkJan 29-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Zeer stille en mooie wasmachine met goed wasresultaat. Voor iedereen is deze wasmachine dan ook aan te raden!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Fred 28-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Stille wasmachine en gemakkelijk in te stellen. Nog niet lang genoeg in gebruik om een goed oordeel te kunnen geven over het was resultaat. Zeker geen spijt dat we voor deze machine hebben gekozen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Cobi 28-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Prima wasmachine, nu 1 dag in huis en een aantal wassen gedraaid. Makkelijk in gebruik, erg stil. Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Karin 25-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Een goedwerkende machine met een gemakkelijke gebruiksaanwijzing. De machine is lekker stil tijdens gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
RD 22-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Super stille wasmachine. Je hoort hem echt niet als hij loopt (staat op zolder) dus ideaal om s'avonds te laten lopen. Fijn in gebruik en een hoop verschillende programma's en instellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Toonstra 21-10-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb sinds kort deze wasmachine, maar ben zeer tevreden, makkelijk in gebruik, een fijne grote opening, genoeg programma's om mee te wassen.
Enige minpuntje is dat het net een seconde te lang duurt voor je hem aan kunt zetten, je wordt eerst welkom geheten ( naar mijn mening overbodig) en een te zachte piep bij het eindigen van het programma.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
nicole2605 20-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Superblij met deze wasmachine. Kan een flinke hoeveelheid tegelijk wassen, maar ook bij een klein wasje wordt er niet meer energie verbruikt dan nodig is. Veel mogelijkheden en ontzettend stil. Ga soms nog weleens kijken of hij nog wel aanstaat..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews