Siemens WD15H543NL - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A energieklasse
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E.B. 20-12-2016 Product paar weken in bezit

WD15H543NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasdroogcombinatie heeft verschillende programma's waardoor je kunt kiezen tussen voorzichtig en langzaam drogen of een sneller programma. Was komt er goed droog uit.

Pluspunten

  • veel programma
  • apart lucht programma

Minpunten

  • voorzichtig programma kan lang duren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke 29-11-2016 Product paar weken in bezit

mijn nieuwe wasmachine/droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het kost wat uitzoekerij en je moet even over de prijs heenstappen. uiteindelijk begrijp ik alle knoppen. Het is een enorme verbetering ten opzichte van van mijn 15 jaar oude beestje. Ik hoop dat deze het ook zo lang volhoud. Wast mooier, centrifugeert beter en droogt droger.

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing

Reageer

Yvonne 29-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Geweldig, deze machine, wast super schoon, droogt goed, en is inderdaad heel stil.

Kan deze aan iedereen aanbevelen die een combi zoekt. Er zijn in deze categorie veel slechte machine's te koop. Deze is een uitblinker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geljon 01-07-2017

Fantastische machine die wassen&drogen combineert!

Algemene score

10,0
Inmiddels heb ik de machine ong. 1.5 jaar en ben er zeer blij mee. Met wassen en drogen in één en geplande eindtijd, is het perfect om 's nachts nog even een wasje te draaien, die 's ochtends klaar is. Wast goed en schoon, erg blij met de programma's voor specifieke vlekken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

HarryJ 15-05-2017

Siemens Was-Droogcombinaties al jaren een begirp

Algemene score

10,0
Sinds 1970 gebruiken wij al een Siemens was-droogcombinatie(3 stuks) die probleemloos hebben gewassen dus nu weer een nieuwe gekocht die vandaag geplaatst is door de leverancier. De eerste was gedraaid en die kwam er erg droog en schoon uit. Dus we verwachten dat hij weer minstens 15 jaar mee gaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

tevreden klant 30-12-2016 Product paar weken in bezit

bediening en display

Algemene score

9,0
Aanvankelijk waren wij enigszins aarzelend om van een "gewone" Siemens wasmachine over te stappen op een wasdroogcombinatie met een digitale display. De bediening viel echter bijzonder mee. Erg duidelijk. Geen overbodige informatie en goed te lezen. Mooi, solide en geluidarm apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HvW 25-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede droging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat er geen bovenladers drogers meer zijn nu voor deze combinatie gekozen.
Geen spijt!!!
Is vrijwel geruisloos en droogt ook goed.

Pluspunten

  • Grote vul opening
  • Veel keuze in was programma's
  • Goede droging van wasgoed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

P.M.N.v W. 19-12-2016 Product paar weken in bezit

Stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is onze eerste Siemens was/droog combinatie.
Het is een stille machine.
Hij is gebruiksvriendelijk.
Tot nu toe voldoet hij volledig aan wat wij van een was/droger verwachten.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • duidelijk display en bediening
  • geen filters te reinigen

Minpunten

  • 1500 toeren

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Janzen 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geruisloos , strakke vormgeving , goede droogcapaciteit top!

Algemene score

9,0
1 dag in gebruik maar wat een apparaat. Hij is zo geruisloos dat ik in eerste instantie dacht dat hij niet aanstond. Qua duurzaamheid kan ik er niet veel van zeggen omdat we hem pas in huis hebben. De eerste wasjes was wel even puzzelen welke programma het beste is, maar het drooggedeelte doet het perfect, kortom de eerste indruk is top!

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Mooi interface en bediening
  • Verlichting
  • Drogen is top

Minpunten

  • handleiding niet overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esmee 18-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goede wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed product! Werkt precies naar behoren. Weinig lawaai of trilling. Veel keuze uit programma's. Wast en droogt goed! Helemaal tevreden mee.

Pluspunten

  • Stil
  • Alle was altijd schoon
  • Geen gedoe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L Briels 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Was/droogcombinatie WD15H543NL

Algemene score

9,0
Gemakkelijk bedienbare draaiknop voor de programma's en handig display. de machine al gebruikt zonder de handleiding te raadplegen, later wel gelezen om de vele extra's te kunnen gebruiken.
Geweldig is de binnen verlichting.

Pluspunten

  • bediening
  • geluid
  • verlichting

Minpunten

  • eco program duurt lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Sijben 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasdroogmachind

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een superapparaat, wast prima en droogt prima, je hoeft je was niet om te laden in een apparaat, superzuinig, en veel wasprogramma's

Pluspunten

  • Was niet omladen van ene naar andere apparaat
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Is iets duurder in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijk scherm, weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijk scherm, weinig geluid, staat stevig.

Enig minpuntje - iedere wasbeurt opnieuw temperatuur etc instellen, kan geen favoriet instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lisanne 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine, droger droogt goed

Algemene score

8,0
Vergeleken mijn vorige wasdroogcombi van Bosch is dit model een stuk stiller en de was komt er droog uit. Er zitten een aantal handige functies op zoals minder strijkwerk en even opfrissen. De programma's duren wel wat langer, maar dat is ook omdat dit apparaat er wat zuiniger te werk gaat.

Pluspunten

  • Relatief stil
  • Droger werkt goed

Minpunten

  • Programma's duren lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

simone 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stille wasmachine en droger ineen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vorige wasmachine was echt aan vervanging toe. Vandaar dat ik na wat zoeken bij deze uitkwam. Ik vind het een hele fijne wasmachine waarbij je veel aanpasmogelijkheden hebt en ook nog eens stil is. De droogfunctie werkt ook goed. Ik ben al met al zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Je hoort hem bijna niet
  • Veel mogelijkheden om de was precies af te stemmen
  • Het display is zeer duidelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. uit Delft 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische wasdroogmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel wassen als drogen! Veel verschillende opties om je was te wassen en te drogen. Maakt zeer weinig geluid, waardoor ik s'nachts heerlijk slaap en tevens geniet van de lage stroomtarieven. Zuinige en effectieve manier om je was te doen!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Genoeg opties
  • Lampje in de trommel

Minpunten

  • Handleiding niet altijd heel duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

N. Govaart 24-10-2016 Product paar weken in bezit

wasdroogcombinatie Siemens WD15H43NL IQ800

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had snel een nieuwe wasdroogcombinatie nodig. Na vergelijken van 4 machiens kwam deze het beste uit qua prijs/prestatie. Het blijkt in de praktijk ook een fijne machine te zijn. Zeer stil. Voert het was- en droogwerk zorgeloos uit.

Pluspunten

  • Stil
  • goed eindresultaat
  • Energiezuinig

Minpunten

  • In eerste instantie wat lastig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

A.N 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit. en werkt perfect. beter dan mijn oude droger AEX. is helaas maar 7 jaar mee gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pat 19-10-2016

Warmtepompdroger Siemens WT47Y700NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op dit apparaat zit eigenlijk alles wat je nodig hebt.
Vooral de zelfreinigende condensor is een gemak.
Daarnaast is de droger erg energiezuinig, Dit scheelt al gauw 150 euro per jaar vergeleken met een gewone droger.
Verder zeer gemakkelijk in gebruik.
Geen moeilijke menu maar alles wijst zich vanzelf middels een simpel keuzemenu.

Pluspunten

  • gebruik
  • energiezuinig

Minpunten

  • redelijk prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Reyam 09-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne gladde trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote trommel, zuinig in gebruik, heerlijk rustig, kleding gaat lang mee, compleet geleverd inclusief afvoerslang, ziet er mooi uit, machine wordt niet zo warm.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • grote trommel
  • compleet
  • mooi design
  • rustig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews