Siemens WD15H543NL - Reviews

8,8 Lees 17 reviews
Specificaties
Vulgewicht
7 kg
Energieklasse
A
Geluidsniveau centrifugeren
74 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob Sijben 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasdroogmachind

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Echt een superapparaat, wast prima en droogt prima, je hoeft je was niet om te laden in een apparaat, superzuinig, en veel wasprogramma's

Pluspunten

  • Was niet omladen van ene naar andere apparaat
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Is iets duurder in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ineke 29-11-2016 Product paar weken in bezit

mijn nieuwe wasmachine/droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het kost wat uitzoekerij en je moet even over de prijs heenstappen. uiteindelijk begrijp ik alle knoppen. Het is een enorme verbetering ten opzichte van van mijn 15 jaar oude beestje. Ik hoop dat deze het ook zo lang volhoud. Wast mooier, centrifugeert beter en droogt droger.

Minpunten

  • gebruiksaanwijzing
Jean 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijk scherm, weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijk scherm, weinig geluid, staat stevig.

Enig minpuntje - iedere wasbeurt opnieuw temperatuur etc instellen, kan geen favoriet instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Lisanne 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stille wasmachine, droger droogt goed

Algemene score

8,0
Vergeleken mijn vorige wasdroogcombi van Bosch is dit model een stuk stiller en de was komt er droog uit. Er zitten een aantal handige functies op zoals minder strijkwerk en even opfrissen. De programma's duren wel wat langer, maar dat is ook omdat dit apparaat er wat zuiniger te werk gaat.

Pluspunten

  • Relatief stil
  • Droger werkt goed

Minpunten

  • Programma's duren lang

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
simone 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stille wasmachine en droger ineen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vorige wasmachine was echt aan vervanging toe. Vandaar dat ik na wat zoeken bij deze uitkwam. Ik vind het een hele fijne wasmachine waarbij je veel aanpasmogelijkheden hebt en ook nog eens stil is. De droogfunctie werkt ook goed. Ik ben al met al zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Je hoort hem bijna niet
  • Veel mogelijkheden om de was precies af te stemmen
  • Het display is zeer duidelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
M. uit Delft 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische wasdroogmachine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zowel wassen als drogen! Veel verschillende opties om je was te wassen en te drogen. Maakt zeer weinig geluid, waardoor ik s'nachts heerlijk slaap en tevens geniet van de lage stroomtarieven. Zuinige en effectieve manier om je was te doen!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Genoeg opties
  • Lampje in de trommel

Minpunten

  • Handleiding niet altijd heel duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
N. Govaart 24-10-2016 Product paar weken in bezit

wasdroogcombinatie Siemens WD15H43NL IQ800

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Had snel een nieuwe wasdroogcombinatie nodig. Na vergelijken van 4 machiens kwam deze het beste uit qua prijs/prestatie. Het blijkt in de praktijk ook een fijne machine te zijn. Zeer stil. Voert het was- en droogwerk zorgeloos uit.

Pluspunten

  • Stil
  • goed eindresultaat
  • Energiezuinig

Minpunten

  • In eerste instantie wat lastig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
A.N 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

goede droger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit. en werkt perfect. beter dan mijn oude droger AEX. is helaas maar 7 jaar mee gegaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Pat 19-10-2016

Warmtepompdroger Siemens WT47Y700NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op dit apparaat zit eigenlijk alles wat je nodig hebt.
Vooral de zelfreinigende condensor is een gemak.
Daarnaast is de droger erg energiezuinig, Dit scheelt al gauw 150 euro per jaar vergeleken met een gewone droger.
Verder zeer gemakkelijk in gebruik.
Geen moeilijke menu maar alles wijst zich vanzelf middels een simpel keuzemenu.

Pluspunten

  • gebruik
  • energiezuinig

Minpunten

  • redelijk prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Reyam 09-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne gladde trommel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote trommel, zuinig in gebruik, heerlijk rustig, kleding gaat lang mee, compleet geleverd inclusief afvoerslang, ziet er mooi uit, machine wordt niet zo warm.

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • grote trommel
  • compleet
  • mooi design
  • rustig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Juliette 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, droogt fantastisch!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een mooi design, en droogt ook erg goed. Programma past zich vanzelf aan en is ook behoorlijk snel klaar! Ik ben erg tevreden!

Pluspunten

  • Droogt snel
  • Mooi design

Minpunten

  • Geluid, had ik iets minder hard verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
PD 01-09-2016 Product paar weken in bezit

Eerste weken na aankoop Siemens WD15H543NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De wasdroogcombinatie WD15H543NL heb ik nu enkele weken in gebruik. Ik kan zeggen dat de wasdroger combi goed bevalt, niet 2 apparaten maar 1 apparaat en dat scheelt ruimte. De wasmachine presteert prima, de droger ook wel. Echter wassen met centrifugeren op 1200 en 1500 toeren levert goede droogresultaten, ga je echter op lager toerental wassen en hierna drogen vind ik het resultaat minder. Ook als je teveel was wilt drogen of dit combineert met grote lakens of grote handdoeken komt het geheel er niet droog genoeg uit. Ook als je de gedroogde was te lang in de trommel met gesloten klep laat zitten en het programma Voorzichtig drogen kiest. Wassen op de juiste toeren met niet teveel was op de stand Drogen en tijdig de was uit het apparaat stemt mij best tevreden. Voor de zomermaanden zoals nu kun je nog naar buiten uitwijken, in de wintermaanden niet en is droge was wel handig om mufheid te voorkomen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Styling en design
  • Ruimte

Minpunten

  • De kracht van drogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Van Hest 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens WD15H543NL

Algemene score

8,5
Pas een aantal dagen in huis. Tot nu toe erg tevreden over de resultaten, zowel wassen als drogen.
Machine is super stil t.o.v. de vorige wasmachine (bovenlader)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Yvonne 29-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Geweldig, deze machine, wast super schoon, droogt goed, en is inderdaad heel stil.

Kan deze aan iedereen aanbevelen die een combi zoekt. Er zijn in deze categorie veel slechte machine's te koop. Deze is een uitblinker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M.F. Hansmann 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Prima machine. Gekocht in de webshop van de mediamarkt. Snelle levering en prima service. Ik vind het persoonlijk een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ankie de Niet 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ideaal zo'n was-droogcombinatie, ik wist niet dat het bestond.
Neemt minder ruimte in en je hoeft de was niet over te hevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J Dorst 04-10-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
De was/droogcombinatie is een uitstekende uitkomst voor een beperkte ruimte. Probleem alleen is wel dat het niet altijd even duidelijk is welk programma nu het beste past bij de huidige vervuiling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed