Bosch WAW32542NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-30% energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 184 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Admir Foric 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een zuinige, van alle gemakken voorzien en strakke wasmachine! Alle soorten wasprogramma's mogelijk die ik nodig heb. Voor vlekken, strijken, kreukelprogramma, trommelreiniger en daarnaast een grote trommel van 9kg. Naast alle gemakken voorzien extra zuinig AAA plus 30 procent extra zuinig geeft waterverbruik, kilogram en stroomverbruik aan zeer handig! Zelfs de lange programma van katoen die 2,5 uur duurt kun je met de eco knop verlagen naar 1,08 uur! waauww! Daarnaast nog de extraakorte programma van 15 minuten! voor de snelle was. In 1 wasomdraai en in 1 woord is dit een geweldige wasmachine! helemaal blij mee!
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

darifa 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

9,0
Heb zo lang moeten wachten op mijn wasmachine omdat ik er eerst voor moest sparen. Heb steeds moeten wassen bij een wasserette. Deze wasmachine is zo stil in gebruik en de was komt er super schoon uit beter nog dan bij de wasserette. Krijg ook een geluidje te horen als de was klaar is. Op het schermpje wordt de graden aangegeven op welke temperatuur er gewassen wordt en de tijdsduur van de was. Dus dan weet je precies wanneer de was klaar is. Ben zoooo blij dat ik niet meer naar de wasserette hoef en dat ik nu een betere wasmachine thuis nu heb.

Pluspunten

  • van alle gemakken voorzien
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maurice 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine met veel gebruiksmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de wasmachine moets worden vervangen, omdat de oude kapot ging. Na goede ervaringen met warmtepompdroger van het merk Bosch, viel de keuze op deze machine vanwege 9 kg en max. 1600 toeren/minuut centrifugeren. Display is helder en eenvoudig te bedienen. Ingebouwde aqua-stop is prettig. geluidsniveau is goed te doen bij centrifugeren. de machine staat in een aparte ruimte. wasresultaat is prima. na1600 toeren komt de was er al redelijk droog uit. machine geeft zelf aan wanneer er een reinigingsprogramma dient te worden gedraaid om vervuiling in de machine tegen te gaan.

Pluspunten

  • redelijk geluidsniveau centrifugeren
  • design en bediening van het display
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda Theunissen 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Algemene score

9,0
Het is een gele fine wasmachine. Alles staat heel duidelijk op het scherm aangegeven. Grote trommel.Ik heb een groot gezin. Mooie vormgeving. Verder is hij tijdens het wassen heel erg stil.

Pluspunten

  • grote trommel
  • is stil
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel belovend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We kunnen nog niet echt veel schrijven over deze wasmachine maar ondanks dat we hem net in huis hebben zijn de eerste ervaringen positief. De eerste 2 wassen zijn gedraaid en die kwamen er schoon en bijna droog uit. Wat op valt is dat hij veel stiller is dan de oude wasmachine en ook de grote deur is ideaal voor het vullen en leeg halen van de wasmachine verder is het bedienen van deze wasmachine zeer eenvoudig.

Wij hebben het gevoel dat we zeer lang van deze wasmachine gaan genieten.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote deur
  • Gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo klinkers 15-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keurig panneel erg overzichtelijk

Algemene score

9,0
erg overzichtelijk. laag energie verbruik,mooie afwerking goede uitleg goede vooruitzichten wat betreft duurzaamheid
volgens de verkoper gaat een bosch wasmachine gemiddeld 10 jaar mee.

Pluspunten

  • weinig stroomkosten
  • goed merk

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carly 15-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super fijne wasmachine met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn product, past heel veel was in, heeft uitgebreide programma’s en ook voor ieder programma een speed functie waarmee je was nog sneller klaar is!

Pluspunten

  • Veel programma’s
  • Speed functie
  • Grote trommel
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Janey 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Algemene score

8,0
na uitgebreid verschillende wasmachines met elkaar vergeleken te hebben kwam ik uit op de Bosch. Wat een perfecte keuze . toen de machine bezorgd werd gelijk aan het wassen geslagen met perfect resultaat. de machine wast superschoon en centrifugeert erg goed en stil. kortom zeer blij mee en zeer aan te raden!!

Pluspunten

  • veel wasprogramma"s
  • centrifugeert perfect
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Luthwig 10-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele mooie en stille wasmachine. Met deze wasmachine is er geen probleem als je ook in de avond of s'nachts de wasmachine draait. Zo stil is het. Wast ook goed schoon. Ook handig als je slapende kleine kinderen in huis heb, omdat het zo stil is.
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lina 07-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel stille werking.Mooie design.Prima aparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
IK was altijd tevreden en trouw met merk Bosch.Toen moest im nieuwe kiezen zonder twijvel heb ik Bosch gekozen.Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Mooie design.Stille werking.
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De nieuwe machine is heerlijk stil. Hij heeft een lekker grote trommel. Dat is heel prettig voor een gezin met jonge kinderen zoals wij.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Onhandig zeepbakje
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suzan 06-06-2018
  • Product gekocht

Fijne wasmachine. Zeer gebruiksvriendelijk.

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met ruime trommel. Makkelijk in te stellen en ook eenvoudig om van de standaard programma’s en tijden af te wijken. Was is schoon en bij 1600 toeren hoeft de was niet lang in de droger.

Pluspunten

  • Ruime trommel
  • Centrifugeert goed
  • Eenvoudige bediening
  • Veel keus in programma’s

Minpunten

  • Niet
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm makkelijke bediening, heel geruisloos, mooi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel mooie machine, geruis loos, zeer goede uitleg van leverancier cor Gremmen , makkelijk bedienen, iedereen aan te bevelen

Pluspunten

  • geruis loos

Minpunten

  • n v t
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Reageer

Waw32542nl 29-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooie uitstraling grote trommel
Wasprogrammas zijn best lang
Maar was komt er na centrifugeren bijna droog uit dus dat is prima.
Met het enige korte programma op 40graden is de was goed schoon.
Over het algemeen tevreden over wasmachine
Enige minpuntje hij is nog best luid bij centrifugeren.
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dreumel 29-05-2018

Geweldige kenmerken

Algemene score

10,0
De was komt er superschoon uit, en de bediening is heel gemakkelijk. Ook fijn bij dit model dat je gewoon je eigen wasmiddelen toe kunt voegen voor witte, bonte en zwarte was. Een grote vulopening en toerental zelf in te stellen per wasbeurt. Ook kun je de was starten op een voor jou ideaal moment. Alles bij elkaar een ideaal wasmachine.
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

S vd Zweep 28-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed werkende machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een goed werkende wasmachine, met veel verschillende opties.
Hoge laadcapaciteit, wat handig is voor grote gezinnen, en hij werkt met een laag geluidsniveau.
Op 1600 touren komt de was er redelijk droog uit en heeft weinig tijd nodig om verder te drogen

Enige nadeel is dat er in de handleiding niet vermend staat dat er aan de achterzijde 4 schroeven verwijderd moeten worden.

Pluspunten

  • 15 minuten programma
  • Eco stand
  • Speed stand
  • Volledig op voorkeur af te stemmen
  • Hoge laadcapaciteit

Minpunten

  • Schroeven verwijderen niet vermeld
  • Kort snoer
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erwin 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Oude wasmachine helaas overleden. Deze aangeschaft mede door de grote trommel en de vele fijne opties. Denk aan gras/bloed/wijn/zweet vlekken. Eenmaal thuis de eerste keer aan. wat is deze wasmachine stil. Bij ons staat hij op zolder boven de slaapkamer van jongste zoon. Nu kan hij in de avond ook nog aan. Conclusie. een fijne wasmachine met slimme opties.

Pluspunten

  • Super stil
  • Energie zuinig
  • Grote trommel
  • Waterstop ingebouwd
  • fijne bediening

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gejo 19-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super energie zuinige wasmachine met grote inhoud.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super wasmachine, 9kg inhoud en 1600 omw. centrifuge.
Energie en waterverbruik is zuinig.
Handig dat met zo,n groet machine ook kleine wasjes gedraaid kunnen worden.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Grote inhoud
  • 1600 Omw. Centrifuge
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Lieshout 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super display, duidelijk en begrijpbaar scherm en stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
onze wasmachine was kapot en op aanraden van CG witgoedservice deze gekocht en het is echt de moeite waard!
de was ruikt nog frisser dan ooit zelfs!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • zeer gemakkelijk te programeren
  • grote was trommel
  • was bijna droog na centrifugeren
  • stabiel

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lin 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfect product! Erg zuinig en makkelijk in gebruik. Veel automatisch. 9 kilo dus dekbedden kunnen ook gewassen worden!

Pluspunten

  • 9 kilo
  • Zeer stil

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews