Bosch WAW32542NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 272 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAW32542NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Admir Foric 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een zuinige, van alle gemakken voorzien en strakke wasmachine! Alle soorten wasprogramma's mogelijk die ik nodig heb. Voor vlekken, strijken, kreukelprogramma, trommelreiniger en daarnaast een grote trommel van 9kg. Naast alle gemakken voorzien extra zuinig AAA plus 30 procent extra zuinig geeft waterverbruik, kilogram en stroomverbruik aan zeer handig! Zelfs de lange programma van katoen die 2,5 uur duurt kun je met de eco knop verlagen naar 1,08 uur! waauww! Daarnaast nog de extraakorte programma van 15 minuten! voor de snelle was. In 1 wasomdraai en in 1 woord is dit een geweldige wasmachine! helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cm 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deugdelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit, wat je verwacht van Bosch. Wel zwaar apparaat maar wordt gelukkig bezorgd tot aan zolder. Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Wast veel
  • Makkelijk keuze programma
  • Mooie verlichting

Minpunten

  • Drogers zijn iets dieper dan wasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

darifa 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Heb zo lang moeten wachten op mijn wasmachine omdat ik er eerst voor moest sparen. Heb steeds moeten wassen bij een wasserette. Deze wasmachine is zo stil in gebruik en de was komt er super schoon uit beter nog dan bij de wasserette. Krijg ook een geluidje te horen als de was klaar is. Op het schermpje wordt de graden aangegeven op welke temperatuur er gewassen wordt en de tijdsduur van de was. Dus dan weet je precies wanneer de was klaar is. Ben zoooo blij dat ik niet meer naar de wasserette hoef en dat ik nu een betere wasmachine thuis nu heb.

Pluspunten

  • van alle gemakken voorzien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maurice 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine met veel gebruiksmogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
de wasmachine moets worden vervangen, omdat de oude kapot ging. Na goede ervaringen met warmtepompdroger van het merk Bosch, viel de keuze op deze machine vanwege 9 kg en max. 1600 toeren/minuut centrifugeren. Display is helder en eenvoudig te bedienen. Ingebouwde aqua-stop is prettig. geluidsniveau is goed te doen bij centrifugeren. de machine staat in een aparte ruimte. wasresultaat is prima. na1600 toeren komt de was er al redelijk droog uit. machine geeft zelf aan wanneer er een reinigingsprogramma dient te worden gedraaid om vervuiling in de machine tegen te gaan.

Pluspunten

  • redelijk geluidsniveau centrifugeren
  • design en bediening van het display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda Theunissen 11-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote trommel

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
Het is een gele fine wasmachine. Alles staat heel duidelijk op het scherm aangegeven. Grote trommel.Ik heb een groot gezin. Mooie vormgeving. Verder is hij tijdens het wassen heel erg stil.

Pluspunten

  • grote trommel
  • is stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F V Reto Zarate 29-11-2016

werk uitstekend

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
We hadden een oude Bosch wasmachine , maar die spoelde niet goed meer en het wasgoed rook niet fris.
Deze nieuwe machine werkt en spoelt uitsteken en het wasgoed ruikt heerlijk fris.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Reijnhout 04-03-2020

wel goed

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

8,0
Welke tekst? van de handleiding ? Van de mededelingen op de machine? Van jullie webside? [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Orhan P 01-03-2020

Superapparaat

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Geweldig ding. Veel minder geluid als de voorganger en veel schoner was. Als b-keus besteld maar je ziet er letterlijk niets van! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jacqueline 26-02-2020

Geweldig apparaaat

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Onze nieuwe wasmachine voldoet aan alle wensen. Duidelijke display en bediening, muisstil en een geweldige centrifuge. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Leonardo 17-02-2020

Uitstekende wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met de wasmachine. Zeer praktisch, technologisch, efficiënt en gemakkelijk te bedienen. Ik kocht het met mijn droger om het paar te maken en het was prachtig in mijn huis. Het wast erg goed en is de beste wasmachine die ik tot nu toe heb gehad. Ik ben erg blij. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bous 08-02-2020

Bosch WAW32542NL

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Wasmachine is erg stil. Wat super fijn is. Verder is de wasmachine super gemakkelijk in gebruik.
Was is ook snel klaar. En hij ziet er leuk nog eens leuk uit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nikki 19-12-2019

Top!

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Inmiddels een week in huis en ben tot nu toe echt blij ermee! Kan alles wel opnoemen, maar de wasmachine loopt niet te springen, heeft een tijduitstel, kan de toeren bepalen, is behoorlijk stil. Zuinigheid kan ik nog niet na gaan, volgend jaar pas met de water- en energie rekening. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nikki 12-12-2019

Slank&even wennen

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Ik moet nog wennen aan de ruimte die de wasmachine bespaart.
Geen lekbak, en ondanks de inhoud van de trommel oogt de wasmachine slank.

Ik ben benieuwd hoe en of de wasmachine gaat bevallen. Maar moest wel wennen aan de stilte van de machine. Wat een technologie er inmiddels is.
En dat de machine nog steeds op dezelfde plek staat. Bij de vorige leek het alsof er een aardbeving was geweest. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robert 01-12-2019

Perfect!

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Prachtige wasmachine. Nu een aantal weken in huis. Bevalt tot nu toe perfect. Is stil, erg makkelijk te bedienen en zuining in gebruik! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Eldejo 30-11-2019

wasmachine waw3252nl

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, heel stil, kort progammaduur [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

hartevelt 12-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne groote trommel inhoud , heel stil en wast goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
ik zocht voor kwaliteit en prijs en goede beoordeling van expert , deze kwam super uit de tests daarnaast is de grote trommel ideaal voor een gezin zelfs mijn dekbed past hierin.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H v Dalen 02-11-2019

Serie | 8 Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Superblij met onze stille/zuigige wasmachine . die ook super handig in gebruik is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Julia 31-10-2019

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, gebruiksvriendelijk. Dit is mijn derde Bosch wasmachine en ook de droger is van Bosch. Tevreden Bosch gebruiker. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

b0rnew0lf 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duurzame top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

9,0
top wasmachine, stil, zuinig, gebruiksvriendelijk en duurzaam.
duidelijk scherm en weegt de was waarop duur van het programma word afgestemd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H v Dalen 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmaschiene

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAW32542NL

Algemene score

10,0
Ziet er mooi uit, lekker stil en zeer gemakkelijk in gebruik, zuinig in energie. een apparaat met veel mogelijk heden.

Pluspunten

  • stil
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews