Bosch WAW32542NL - Reviews

Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++-30%
Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 57 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Admir Foric 17-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een zuinige, van alle gemakken voorzien en strakke wasmachine! Alle soorten wasprogramma's mogelijk die ik nodig heb. Voor vlekken, strijken, kreukelprogramma, trommelreiniger en daarnaast een grote trommel van 9kg. Naast alle gemakken voorzien extra zuinig AAA plus 30 procent extra zuinig geeft waterverbruik, kilogram en stroomverbruik aan zeer handig! Zelfs de lange programma van katoen die 2,5 uur duurt kun je met de eco knop verlagen naar 1,08 uur! waauww! Daarnaast nog de extraakorte programma van 15 minuten! voor de snelle was. In 1 wasomdraai en in 1 woord is dit een geweldige wasmachine! helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Eikelenboom 28-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige machine

Algemene score

9,0
Het was de beste keuze, die wij konden maken uit de vele machines. Bosch is een betrouwbaar merk. Doet wat het moet doen met eenvoudige bediening EN ZUINIG in gebruik. Was ook een eis van ons bij de keuze!!

Pluspunten

  • zuinig in gebruik
  • eenvoudige bediening
  • betrouwbaar
  • goede prijs / kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FamilieWybenga 28-06-2017 Product paar weken in bezit

BOSCH WAW32542NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wasmachine aangekocht vanwege vervangen van de oude, hebben een grote wasmachine genomen vanwege de kinderen, spugdoekjes, rompertjes, etc.. we hoeven nu niet meer vaak de wasmachine aan te zetten wat we wel met de vorige moesten een bijkomende pluspunt is dat het energie/waterverbruik behoorlijk naar beneden is gegaan. Dikke 9!

Pluspunten

  • Zuinig en Stil
  • 9KG
  • Centrifuge hoor je niet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 28-06-2017 Product paar weken in bezit

Stille, goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een prima wasmachine waar ik heel erg tevreden over ben! Grote trommel, stille machine en makkelijk in het gebruik. Genoeg diverse wasprogramma's. Een aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te programmeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer stil

Algemene score

9,0
Ik heb de machine net. Heeft pas 1 x gedraaid, maar 1ste indruk is zeer goed. Wat mij meteen opviel is dat de machine zeer stil is. Mijn was kwam er schoon uit en daar gaat het uiteindelijk om.
Ik had al een warmtepompdrogen van Bosch waar ik zeer tevreden over ben, dus vandaar nu ook een Bosch wasmachine.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Was goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SOvH 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

fluisterstil

Algemene score

9,0
Wat een grandioze wasmachine! ben van een oude 1200 toeren naar een 9kg 1600 toeren gegaan! met 2 opgroeiende kinderen is dit erg prettig! er is genoeg keus in de programma's en vrij gemakkelijk te bedienen. kinderslot wat ook erg prettig is met ondeugden in huis ;-)

Pluspunten

  • ruime keus aan programma's
  • stil met wassen
  • past programma aan aan het gewicht
  • grote deur

Minpunten

  • kwalitatief minder wasmiddelbak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Saskia 21-06-2017 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds vandaag in gebruik en wat een verademing. Fluisterstil en doet wat het moet doen. Aanrader !
Over de duurzaamheid valt nog niets te zeggen, aangezien we m pas net in huis hebben.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Mooi design

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 20-06-2017 Product paar weken in bezit

Geruisloos, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
2 weken in gebruik, wast super schoon, geruisloos, grote inhoud, makkelijk te bedienen en korte programma's in te stellen via Speed Perfect, kortom een aanrader!

Pluspunten

  • wast fris en schoon
  • geruisloos
  • speed perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rodeo 16-06-2017

bijzondere ervaring

Algemene score

10,0
na jaren ervaring met ,,er is geen betere" blijkt me nu dat dit een sprookje is.
de Bosch die ik nu heb overtreft op alle gebied mijn vorige machine.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Joris 15-06-2017

Een fantastische aankoop

Algemene score

10,0
Super fantastische wasmachine en ben er zo blij mee dat ik al mijn apparaten te zijner tijd zal vervangen door Bosch. Wast super schoon, grote trommel maakt amper geluid mooie vormgeving kan eindelijk mijn dekbedden/slaapzakken wassen.
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Rob van Leeuwen 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

grote vulopening wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product omdat er 9 kg was in kan en grote vulopening.
Is erg energie zuinig AAA+. De wasmachine heeft een overzichtelijke display die alles duidelijk aangeeft.

Pluspunten

  • vulopening
  • hoeveelheid was
  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werner 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

Top Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Kortgeleden een Bosch WAW32542NL aangeschaft. deze machine bijzonder gebruiksvriendelijk is. Wat ons vooral opvalt is dat deze machine zo stil is, zowel bij wassen als bij centrifugeren. Een echte verademing in vergelijk tot onze vorige AEG

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk, intiuatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Berry Bemelmans 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

perfecte was en zeer geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na levering natuurlijk uitgeprobeerd, Voldoet perfect aan alle eisen die men van een wasmachine verwacht, Zeer geruisloze motor en gemakkelijk in het gebruik van de programma"s. Ben zeer tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • geruisloze motor
  • gemakkelijk in het gebruik
  • overzichtelijk programma
  • voldoet aan mijn eisen
  • Grote en ruime wastrommel erin past

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

BB 29-05-2017 Product paar weken in bezit

Fijne wasmachine van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen, veel keuze in programma's, erg stil, mooi design, grote trommel en energiezuinig. Al met al erg blij met onze aankoop.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Erg stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boogaart 28-05-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende, zuinige machine, welke met zeer weinig geluidsoverlast zijn werk doet. Zeer veel keuzemogelijkheden, waardoor laag water- en energieverbruik.

Pluspunten

  • robuust
  • zuinig
  • goede prijskwaliteit

Minpunten

  • afmeting (diepte)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hen 27-05-2017 Product paar dagen in bezit

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze oude wasmachine hield ermee op en omdat we al een droger van Bosch hebben die ons heel goed bevalt hebben we nu ook gekozen voor een wasmachine van Bosch. Top apparaat! Wast heel stil en schoon. En ziet er ook nog mooi uit! Grote trommel ideaal!

Pluspunten

  • stil
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louay Alkhatib 25-05-2017

Grote deur en goed brogram

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik koop de wasmachine vandaag , maar ik heb gehoord dat Bosch Merk is goed kwaliteit . Zodat ik vandaag deze apparaat gekocht heb . Als er iets aan de hand of iets niet goed werk kan ik jullie e mailen . De brijs een beetje duur , maar als dit apparaat gaat niet kapot zijn dan de prijs is goed . Laten we he apparaat zien tijdens deze twee jaar grantie allen en we kan bbeslisen . Bedankt voor jullie aandacht hoor .

Reageer

Melissa 14-05-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie wasmachine,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een hele mooie machine om te zien!
Ook is hij makkelijk in gebruik en fijn dat er meerdere programma's opzitten.
Ook het display vind ik persoonlijk erg fijn, omdat je alles erop kan aflezen.
Hoeveel water en stroom de machine per wasbeurt gebruikt, hoeveel kg er in de trommel mag bij een bepaald programma.
De tijd en het kinderslot vind ik ook erg fijn.

Al met al een mooie en vooral STILLE machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TATJANA 10-05-2017 Product paar dagen in bezit

MAAKT MINDER GELUID DAN ONZE DURE DROGER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
IK VIND EEN HELE FIJNE WASMACHINE, WEINIG GELUID, MAKKELIJK TE BEDIENEN. WAT VOOR MIJ EEN HELE BELANGRIJKE EIGENSCHAP IS DAT ER WEINIG HERRIE IS

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 02-05-2017 Product paar dagen in bezit

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel mooie machine; zojuist de eerste was gedraaid; zeer stil! Bediening is supersimpel. Centrifugeren gaat ook geweldig goed! Ben heel erg tevreden!!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Zeer stil

Minpunten

  • Nog niet ontdekt....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews